15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10485 Valóban nincsenek, de most miért kellet elárulnod?:D
Miért bukának? CS is kb ennyi emberrel operál, még is a leghíresebb, legelterjedtebb multis móka. -
#10484 De az nem tesz ki egy csapatot :D 15-30 havert meg nehéz összeszedni egyszerre. -
#10483 Persze, hogy kihalt, hiszen hatalmasak a pályák. A másik játékban pedig erre a létszámra lesznek optimalizálva.
Na de hogy legyen valami BF is:
https://twitter.com/Demize99/status/420819970562752512 -
Gyuszopapa #10482 Hát én nem látok semmi kiemelkedőt ebben a Titanfall-ban.
Olyan mint ha a Cod MW2 lenne megspékelve egy kis Section 8-al és Mechwarrior-al. -
izirajderocsem #10481 Hali Srácok!
2 kérdésem lenne hozzátok:
1. "Destroy an air vehicle with portable AA" ez miez? Légi járművel pusztítani légijármű elhárítót?
2. defibrillatorral hogy ölök? Mert a fejét is ráztam a púzóját lábát a kezét mindent és nem sikerül... Hogy van ez?
Előre is köszönöm a válaszokat! :) -
SNICKER #10480 nincsenek is haverjaid...
ezzel a 6vs6-al sok embert buknának. én se megyek 32es szerver alá, még a 32-es is kihalt nekem. -
gstup #10479 Bf-ben is tudsz 4-5 haveroddal játszani egyszerre... :) -
#10478 Mi haverokkal ugyanarra az oldalra szeretunk allni (nem pedig egymast halomra loni) es 6vs6-nal ez eleg nehez lesz 1 szerveren. :( -
#10477 Már miért lenne rossz azért, mert kevesebb emberes a multi? Ja mert így valszeg balanceosabb lesz, vagy mert így sokkal jobban lehet csapatmunkázni, vagy mert nem lesz vaktöltényfesztivál?
Nemtom ti hogy vagytok vele, de bármikor szívesebben játszom 4-5 haverommal, mint hogy valami "epic" nagy 5000 fős csatába belecsöppenjek ami vagy jó, vagy nem.
A kevesebb néha több. -
#10476 Max 6v6 lesz, szóval az sem lesz egy csoda. -
ApPa123 #10475 ÚÚÚÚR ISTEN!!!! Felrobbanok! hát jön titanfall ez tuti megy a kukába szánalmas ez a memória túlírás. Teljesen játszhatatlan az egész. -
#10474 "Hagyjuk már de tessék akkor nem írok most pár napig semmi negatívumot..." -
Skyline #10473 ha a netkódot kijavítanák és a balanszot megcsinálnák hogy ne legyenek OP járművek illetve használhatatlan járművek akkor valóban az embernek szinte egy rossz szava nem lehetne...
De jelen pillanatban nemhogy arról beszélgetünk hogy mikor butítják már végre szarrá a levegőben javítás sebességét vagy balanszolják egyáltalán a járműveket és fegyverzeteiket valamint a gyalogsági fegyverarzenált, nem, még mindig 3 hónap után ott tartunk hogy a netkód annyira rossz mintha egy budget kategóriás szeméttel szarakodna az ember online... -
Skyline #10472 "hogy lehetett a bf-hez hasonlitani?"
Nem a játékmenetet hasonlítja aki hasonlítja hanem a minőséget a netkódot a balanszot... Mert bizony a 6v6 + botok még mindig jobban hangzik ha élvezhető akciódús jó balansszal és nincsenek idegesítő netkódból és gyér hitregből adódó szerencsétlenkedések mint a BF4 32/64 fős multija tömve gyermeteg multis hibával amiket 3 hónap alatt gyakorlatilag egyáltalán nem sikerült kijavítani sőt inkább rontották tovább... -
Zozo76 #10471 olvasom itt a topikba hogy titanfall igy meg ugy, battlecield helyett sokkal jobb lesz. meg nem neztem nagyon utana a jateknak, erre a gamekapcson olvasom ma:
"A Respawn Entertainment véglegesítette a Titanfall-meccsek játékosainak számát, végül tizenkettő fő, vagyis két hatos csapat mellett tette le a voksát a fejlesztőcég. Azt mondják, ez bőven elég lesz."
hogy lehetett a bf-hez hasonlitani? inkabb cod lesz ez jo keves jatekossal... -
sasafr #10470 Én is jártam már úgy, hogy csak lőttek, csak lőttek és nem haltam meg, majd néhány rövid sorozattal multi kill. Illetve a lockeren van néhány olyan sarok ahol megbújik az ember simán kilövik falon keresztül. Olyan is van, hogy láthatatlan falak lógnak be a pályára mely elzárja az utat és ha emögött áll valaki, aki szintén nem tudja hiába lövöd nincs találat. Hasonló mint a corner glitch a 3-ban. Gyorsan lecsíterezzük a másikat, pedig csak a játék hibája. -
Gabesssz19 #10469 Azért azt szeretném leszögezni ,hogy kegyetlen jó ez a játék pont ezért ilyen bosszantó a netcod ,hogy ezzel így elcseszni ilyen aprósággal, de ha ezt is kijavítják akkor számomra ez lesz a legjobb Game a világon. Mindenesetre addig is próbálom a fáziskésést kihasználni. Csak mintha nem mindenkinél lenne ilyen késés.. ? :S -
Skyline #10468 Néha én is csinálom ha támadóban valaki K/D-re megy és leszarja a csapatmunkát...
Ha közel áll hozzá a paraszt akkor "Killed in action"-t kap..:)
Csak egyesek ebből poént csinálnak és ellvövik mindig majd röhögnek az elhullott csapattárson... Lásd troll videók.:) -
Livius #10467 Most azzal mi a baj, ha nekik volt annyi eszük belátni, hogy kontrollerrel játszva ez az egész egy bohóc paródia. Aki okosabb az a jobb, ennyi! -
sasafr #10466 Még nem tapasztaltam kirívó K/D-ket. Általában aktív adminos szerverekre járok és valószínű ez az oka. ellenben sokkal jobban idegesítenek azok a buzik akik saját csapatban előszeretettel lövik szét a töltényes és egészségügyi ládát. Tudja valaki, hogy miért csinálják ezt? Ez valami új trend lett a játékban hülye gyerekeknek? -
vg #10465 Csalókról nem tudok 360-on, viszont vannak az egér-billentyű átalakítós kis gecik. Mivel 360+on egyenlőre csak 400 ticketes CQ mérkőzések vannak, ezért ilyenkor öröm látni, hogy 80/10 eredményeket nyomnak, miközben a többi kontrolleres nyomi meg jó ha max eléri a 20-at. -
Skyline #10464 Illetve ami még jópofa hogy belépek egy német szerverre, jobb a pingem mint annó COD4-ben amikor 1 házzal odébb volt tőlem a szerver...
És olyan "fáziskésés" van a játékban hogy kergetőzöm a haverommal ellenfélként, rámfordul lelövöm...Nálam egy pillanat volt az egész egyetlen lövést sem adott le..Nála ez úgy nézett ki hogy megfordult és vagy 4-5 skulót ellőt mire leszedtem...
Ilyet annó bő 100 fölötti pingnél láttam nem 24-es ping mellett...:) -
Skyline #10463 Eleve gyanús amikor valaki kirívó statot csinál egy szerveren, lelőni közelharcban lehetetlen mert MINDIG 1hitkillel öl nekem meg 5-6 találat kell legalább beléjük, és maximum ha távol vannak lőhető le szerencsével...
És itt nem a stat a lényeg néha én is érdekes statokat csinálok ahogy sokan mások is. De azt ne mondja nekem senki hogy nem gyanús amikor 10-ből 10 szembetalálkozásnál ugyan annál az embernél MINDIG 1hitkill lép életbe...Miközben én 30-40 fregből jó ha 1-2re tudom azt mondani hogy 1 hit killel öltem (előfordul de ritka). -
sasafr #10462 Azért nem lehet kiszúrni a csalókat mert eleve szar még a játék és nem tudni igazából, hogy csaló-e, vagy netkód, hitreg probléma. Én nem is idegelem magam ilyeneken. Majd ha talán egyszer jó lesz a játék és akkor jönnek a majmok, majd anyázzuk őket! :) -
Skyline #10461 Csalóval nem találkoztál vagy csak nem tudsz róla...A német szervereken például szinte mindig belefutok egy két madárba...De elég csak a toplistákra rátekinteni, az első 1-2száz ember gyakorlatilag mosolyogva instant bant érdemelne (tisztelet a kívételnek már ha van)... -
Skyline #10460 Én már attól is tartok mi lesz a régi pályákkal....:)
A Capsian és a Firestorm a mai napig etalon nekem a jó járműbalansz/terep/egyebek miatt....
Az új pályákból nem tudok kiemelni olyat ami ennyire bejött volna...
Most jönnek majd a régi mappok, és félő hogy a rettenetesen rossz balanszok miatt, valamint a fene tudja milyen újításokat fognak beleerőltetni a pályákba, nem lesz a "régi" az élmény....
Csak remélni tudom hogy a gyenge balansz ellenére meg talán némi levolution effektus mellett máson nem változtatnak és nem lesz se más se plusz jármű az adott pályákon..Azok úgy voltak jók ahogy voltak..Egy littlebird például hazavágná az egészet a maga kis megsemmisíthetetlenségével... -
sasafr #10459 Valamelyik dice fejes az ünnepek előtt nyilatkozta, hogy azért ilyen könnyű a max lvl-t elérni, hogy ezzel is visszább szorítsák a csalókat. Én 2 hónap alatt értem el a maxot, volt aki 4 nap alatt. Lehet benne valami, mert igazából még csalóval nem találkoztam. -
vg #10458 Amióta kitoltam úgy egy hónapja 110 szinte el sem indítottam. Szeretném a negyedik részt, de engem marhára irritál, amikor szarrá fagyasztja a szeretett kis 360 gépem. Túlteszem magam, ha lelőnek a sarok mögött, ha a hálózati kód miatt szemtől szemben mindig meghalok. Az sem zavar, ha kicsit akadozik a hang, néha akadozik a kép, meg ilyen kis hibák. A totálisan szar, igénytelen szerverválasztó menü sem zavar annyira, a teljes gépfagyás viszont elfogadatlan! Nem tudom mi az oka, de, hogy két hónapja nem tudják kijavítani azon a platformon amire a legtöbb példányt adták el, az úgy gondolom mindent elmond erről a szarrágó cégről és a kiadóról. Mivel megvettem én barom a prémiumot megvárom a SA kiegészítőt, mert a régi pályákon szeretnék kicsit játszani és hátha addig már megcsinálják és a mostani 110 szintet is jóval feljebb állítják. -
#10457 én azt nem értem, hogy az Alfa meglepően élvezetes volt a textúrák nélkül is, voltak benne jó ötletek, erre a béta már egy butítottab bugos szr verzió volt, majd végül a "kész" játék már botrányosan szr.. -
Leky #10456 Nálunk a családban más vette meg (hiába mondtam neki, hogy NE!). Persze ki is próbáltam, hátha csak a béta nem jött be. Nálam semmi gondja a játéknak futásügyileg, de egyszerűen nem jön be ez sem. Anno a BFBC2 fertőzött meg amit nem bántam meg, hogy megvettem, rengeteget játszottam vele és élveztem minden percét. Majd a BF3-ra a béta hatására ugyancsak beruháztam, ezt sem bántam meg a kezdeti futási gondok ellenére (gyenge volt a gépem) sem. Jelen pillanatban imádom a BF3-at (az utolsó Dlc hihetetlenül bejön). Vannak benne zavaró tényezők, mint pl. a nap effektje ami egy agyrém, na ezt az egy dolgot irigylem a BF4-ből meg talán a picit élesebb textúrákat aztán ennyi. Nem tudom mit csinálok rosszul, de nem megy a BF4, olyan mintha egy teljesen más játékkal játszanék, mint amit a BF3-ban megszoktam. Lehet bennem van a hiba? Nekem egy kicsit minta sötétebb lenne a grafikus motor, mint az előző részben volt. Azok az újítások amik a negyedik részbe belekerültek számomra irritálóak és idegesítőek. A Battlelogról pedig ne is beszéljünk az előzőjéhez képest számomra átláthatatlan.
Elnézést kérek, ha valakit untattam, de szerettem volna leírni a gondolataimat. -
bebe78 #10455 Pl ma alig tudtam 1-s ks-t csinálni.Pedig Bf3-ba 2-s alatt nem igen van. -
gstup #10454 +j -
Kvg #10453 Én a következő DLC-ig nem veszem elő és amúgy sincs időm most. -
#10452 4hete el se indítottam a játékot, nagyon megbántam hogy megvettem.. -
bebe78 #10451 Ne is mond,agyfaszt kapok már a sok vaktölténytöl.Meg a sok camper lowtól! -
vg #10450 Nagyából ennyire sikeres a játék... -
bebe78 #10449 Hali!!!Mi ez a nagy pangás? -
SergioAmigo #10448 This new 332.21 WHQL driver introduces a variety of new SLI profiles and ensures maximum performance and system stability across all titles.
-
#10447 Gondolom most nem lehet őket idő előtt unlockolni?! (http://www.youtube.com/watch?v=_eltAms0QOA)
-
Skyline #10446 A Köv dlc fegyverei battlelogon már láthatóak a loadoutban a múltkori patch óta...