15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
MaRee #10526 Na ez meggyőzött, hogy egyelőre hagyjam ezt az egészet. -
Svenhotry #10525 Livius - Ezen ne lepődj már meg, dice, nulla munkáért lehúzták a sok butát, azt ahogy nézem, ebben a topicban még örülni is kell neki :D -
Gabesssz19 #10524 Szia!
fov nekem is 70 AmbientOc... meg nekem is kivan kapcsolva.. Nem kéne ? nem nagyon láttam a különbséget így hát több fps végett kikapcsoltam. Nem kellet volna ? Érdekelnének ezzel kapcsolatos pontos infok . Jobb láthatóság végett. -
Borg #10523 Ahogy valaki már leírta, azok a videók kb a vak vezet világtalant tipikus esete.
Simán skippelte a fovot, kikapcsolta az AO-t... nincs is értelme beszélni róla. -
Gabesssz19 #10522 Miért nincs itt utólagos szerkesztés ? Vagy csak nem találom ? :)
Mindegy az alsónál LOV és a felsőnél ULTRA a Texture Quality !!!szerintem nagyon nem mindegy ha a homokdűnéken szaladgálnak , a füves köves pályán is ez a helyzet.
És a LIgting Quality is fordítva van szerintem elmosódott szar árnyékok lesznek LOW-on Ultrán viszont nem olyan zavaró közel sem egy egy árnyék.
Erről is van kép de tuti fordítva tenném fel őket megint. Inkább hagyom. :) -
Gabesssz19 #10521 Ez mind szép és jó és tudom ,hogy ez az általános nézet de akkor érdemes megnézni ezeket a képeket. :
Az elsőnél Texture Quality LOW a 2. ULTRA , Szerintem kicsit jobb a láthatóság az elsőnél. -
#10520 -
#10519 Helyenként ejha.
-
#10518 Meg sem szólalok. -
Livius #10517 185 - Random "Killed in Action".
LooL, ez lassan már 5 éve létezik, amióta Frostbite motor ketyeg a bugfieldek alatt, és nincs javítva még mindig. -
#10516 Semmi gond. :)
Majd kicsit kesobb szivesen varunk vissza a bf4 rinya-taborba. :D
Elaruljuk a titkot is, hogy mukodik a dolog:
Minel magasabb szint eleresevel egyenes aranyban fog noni a te rinya-skilled is!
Abban biztos lehetsz, hogy kb lvl 100 felett mar te is pronak fogsz szamitani ebben.
(Ha addig a szemet DICE-osok el nem rontjak a jateknak ezen reszeit valami mindent megoldo csoda patch-el. ) -
Skyline #10515 Mantle patchról van már valami hír?
Láttam már videt ahol váltig állítják hogy 40%-al jobban fut a játék mantle alatt..De amíg nem látom élőben addig bullshit... -
Reaper2104 #10514 Én kérek elnézést elfelejtettem, hogy ide csak rinyálni szokás bejárni.... -
#10513 Pajti, ez a BF4 topik. Rossz topikba írtál. -
Reaper2104 #10512 Na tegnap én is megvettem a játékot és baromi jó, nálam semmi fagyás vagy egyéb más problémák még nem fordultak elő, pár óra játék alatt megszoktam a játékmenetet megismertem kicsit a pályákat meg a fegyverek viselkedését és egyre nagyobb élményt nyújt, nálam semmilyen netkód probléma sem tapasztalható, ha jól célzok akkor hullanak az ellenfelek, ha meg nem én döglök ahogy az normális. -
Skyline #10511 -
#10510 Most mar hagyjatok abba mind a ketten pls! - Toroltem az ertelmetlen veszekedo hsz-eket.
Adam46: te lassan idegesitobb vagy azzal, hogy minden Skyline hsz-re sipitozva ugrasz...
Skyline: picit kevesebbszer ird le ugyanazt, mert kicsit tenyleg kezd sok lenni, meg ha altalaban teljesen normalisan es logikusan is fejted ki.
Koszontem. -
#10509 Azzal nem lesz probléma, simán kihatja ezt a GPU-t, ami a kettősből a neccesebb, de ITT a 8850M 40 FPS mediumban, bár ez gondolom single. Én nem aggódnék a helyedben, el fog ez futni. Legvégső esetben lejjebb veszed a felbontást, esetleg nem mész 64-es szerverre.
Ha nagy hülyeséget írtam, majdcsak kijavít valaki :) -
Whysper #10507 hja csak Én inkább ettől félek i7 4500U -
#10506 Szerintem is normálisan kell már azon futnia. Ez vs 635m.
Nem vagyok egy nagy guru, sőt, de szerintem azon élvezhető lesz. Persze ez csak a számok alapján, tudjuk, hogy manapság ez nem sokat jelent és bármennyire is optimalizált a játék, nem hiszem, hogy a mobil VGA-kat is számításba vette a dice. Persze a puding próbája az evés. -
Whysper #10505 amit Én néztem ki az egy i7 4500u+ati 8870M 2Gb + 8 Giga ram + SSD. CSak fele ember azt mondja ezen már évlezhető lesz mondjuk LOW-n fele emg ,hogy nem! Amúgy most is Full HD low-n játszom FX 8120 4,2-n, 16 Giga ram csak egy régi 6850 es van benne még és ezért csak LOW/Mediumon-n megy! Szóval, Hja és 17-es a laptop.. -
#10504 Minden low, 1366x768, 4 giga ram, SSD.
Amúgy a kis képernyő (15.6 nekem mindenképpen az) miatt is szenvedés ez laptopon. Persze ha nincs más, akkor ugye megfelel, csak nem kell csodát várni. -
Whysper #10503 El se hiszed milyen sokat segítettél.Köszönöm! azt megtudod nekem mondani ,hogy milyen felbontás. Gondolom akkor LOW csak ,hogy milyen -
#10502 Nekem i5 és 635M van a laptopban, azon max. 30-35-ös átlagos tudtam kisajtolni. Ez még a launch után volt, azóta azon nem is néztem.
Ja ha nem lenne egyértelmű, ez sajnos kevés, csak szop vele az ember, főleg amikor ugrál az FPS és lemegy 20 környékére. Tehát ennél biztos erősebb kell. -
Whysper #10501 Van itt olyan aki megtudná mondani ,hogy milyen laptop CPU és VGA az amivel a multi menne a BF4. Asztali gépem van ,de költözök külföldre és vennem kell laptopot a mozgás miatt és BF4-az kell,de valahol azt mondják 8870m vagy min. Nvidia720M meg i5-i7. de máshol meg azt mondják kevés! Valaki tudna tapasztalatból mondani valamit segítséget információt? -
Baneblade #10500 Szia. A legjobb tudomásom szerint elő kell fizetni a Playstation Plus szolgáltatásra.(ez PS3-on még nem volt kötelező). Ez kb olyan mint az MS LIve GOLD Xbox One-on-on. Az új generáción már csak így tudsz multizni BF4-el. -
#10499 Sziasztok! Ps4-en hogy tudom a multi részét használni? Ha valaki esetleg lebirná irni,azt megköszönném! -
izirajderocsem #10498 köszi :) idő közbe rájöttem :) -
#10497 HÁT AZT LÁTOM BZMG! :DDD Híresnek végül is híres a sok bug miatt :DD -
Svenhotry #10496 Azért sem értem, mért tűnt el a postom, mikor ott egyetértettem veled gyakorlatilag, aztán meg ezen felbuzdulva nekem estél. Mi ebben a logika? -
#10495 defibrilator fel kell tölteni hogy öljön, kb 2-3mpig -
Svenhotry #10494 Bocsánat de ez az első regem, ezen a fórumon. Vagy külföldiek ide nem írhatnak, csak magyar állampolgárok? -
#10493 Nem.
Mehetsz a moderatari topikba, hogy miert is torlik a 44. alreged hsz-eit. -
Svenhotry #10492 Szabad tudom, mért tűnt el az előző postom? -
#10491 Dehogy valtotta le...raadasul mas kategoria is mint a BF.
A CS tok nepszeru meg most is a CS 1.6-ot is ideertve!
De 6v6 egy uj jateknal azert gaz, mert bar lehet igy is jo lesz, de nem adja meg a lehetoseget, hogy nagyobb letszamban es tobb haverral toljuk.
BF4-el nincs gond ilyen szempontbol.
Lehet menni kis-nagy mapokra, sok jatekmoddal, kinek mi tetszik vagy eppen hany haverja van online, 4-tol 64-es szerverekig.
Sok a lehetoseg a jatekban, eleg sok DLC jon hozza, stb, stb ez mind nagyon szep es jo.
Csak egy aprocska gond vele...hogy FULL SZARUL / beta allapotban adtak ki es kurva lassan javitjak ezt a trehany felkesz munkajukat!
Ma is csak egy kicsit akartam vele jatszani, de brutto 1 orabol csak 35-40 percet sikerult nyomnom, mert a szajbabaszott csatlakozast sem birtak kiadas ota kijavitani. Hiaba van 1-2-3 szabad hely, tolt-tolt es kidob, disconnected.
Ezutan pedig a netto jatekidoben sokszor hasonlo bugokon megy az idegeskedes...1 orabol saccra 20 perc "tiszta elvezet".
En is gratualalok DICE/EA...
Nem akarok en negativ lenni, de megis ami sok az sok.
Es ha most jon nekem valaki azzal, alig van benne hiba akkor ajanlok peldaul egy szep "kis" topikot amit a jatekosok raktak ossze az eddigi hibakrol:
Nem tul nagy, csak 1 postba nem fert bele, mert battlelog forummotorja nem birta 200 feletti sorszamot... :D Eddig tobb mint 220 bug a listan! :D
Es ebbol jopar nem kicsit durva vagy elnezheto.
No comment. :p
Hogy valami "pozitivumot" is irjak, vegre visszatertek a DICE-osok a "jol megerdemelt" unnepi pihenojukbol (kb Jan 6-tol meloznak ujra) es elkezdtek foglakozni a jatek foltozgatasaval.
Peldaul az a draga community manager troll-fasz-Zintho tudjatok mit irt ki a twitterre?
[URL=https://twitter.com/zh1nt0/status/418709466683817984]Kb: "Nem jatszottam november ota... Na milyen a jatek sracok?"[/URL]
Mert ugye a jatek kiadasa ota VAKACION van...
Persze kiakadt mindenki es ezutan nem gyozott elnezest kerni a suttyo...
Eddig is ekkora paraszt volt, de ilyenek utan dogoljon meg az ilyen kocsog fasz de komolyan...nem tudok finomabban fogalmazni.
Zaraskent, hogy szerintem mi varhato a jovoben talan a BF4-el kapcsolatban.
Nem hagyhatjak ilyen allapotban a jatekot tobb szempontbol sem.
Olyan szintu elegedetlenseg zudult rajuk tobb oldalrol is: forumokon, hiroldalakon, interjukban, stb, hogy ezt ha megkerulik vagy leszarjak akkor erosen leirjak nagyon sokan a ceget is es a kiadot is.
Az pedig ugye kemeny penzveszteseg es ha sok mindent es sok mindenkit le is tojnak, ez a bevetel kieses mar biztos nem fog nekik annyira tetszeni.
Es akkor ugye nem csak a BF4-rol szol a dolog penzugyileg, hanem a kesobbi jatekok motorjarol (pl Star Wars Battlefront, stb...), plusz az AMD Mantle API-rol - mert ugye a BF ennek is a beharangozott zaszloshajoja...
Majd kiderul mi tortenik es valtozik, de ezek ellenere nagyon varom a kovetkezo (nagy!) patcheket es DLC-ket, mert a rengeteg hiba ellenere nagyon sok olyan elemnyt is ad a jatek, amit mas FPS nem tud [pillanatnyilag]... -
gstup #10490 Szívesen. :) -
izirajderocsem #10489 köszi! :) -
SNICKER #10488 csak volt. már simán leváltotta a bf -
gstup #10487 Ok-ok,tudom. Csak próbáltam "jófej" lenni. :) -
gstup #10486 1.Nem.Légijárművet kell kilőni pl.: egy stingerrel vagy más portable-mozgatható fegyverrel.
2.Próbálkozz.Nekem is nagyon nehezen jött össze.Volt hogy előttem feküdt a sniper és az istenért nem akarta megölni a defib. :) A 4. próbálkozás után észrevette hogy valami nincs rendben mögötte és felpattant.Majd lelőtt. :)