15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Skyline #10575 8.000 forint volt a kulcs, 8.500 volt boltból a dobozos megjelenéskor...
-
#10574 Skyline spammeld megint tele a modi topicot, hátha megint nem lesz semmi következménye :)
(Számolom a másodperceket, hogy mennyi idő alatt jelentesz fel, gyerünk, hátha megdöntöd a rekordodat:D) -
#10573 Mostanaban nem neztem a BF4 arakat, de regebben honapja biztos, hogy az egyik legolcsobb lehetoseg volt. -
Skyline #10572 Búvár... -
Skyline #10571 Átverésről nem is írtam, megbízhatatlanságról késésről igen, használt cd-kulcsról szintén (amit igaz cseréltek, de ez milyen már).
Ráadásul only cd-kulcsok amik szinte nem olcsóbbak egy bolti dobozos-nál..
-
-
#10569 Nem feltetlen vedeni akarom a ceget, de en meg 1 konkret olyan peldarol sem tudok, hogy atvertek volna valakit.
Akinek gondja volt veluk, az kesobb mindig irta, hogy rendeztek a dolgokat, csak (eros) csuszassal.
Tobb haver is onnan vett kulcsot, amikkel a mai napig nincs gond es valakinek szamit az a kb 1-2-3000 forint kedvezmeny is.
Az teny, hogy kesni kestek, raadasul sokszor eleg durvan, de amugy ha raneztek a faxbuk oldalukra, akkor pont errol irtak par napja, hogy emiatt valtanak nagykert. Bar ezutan igy nem is lesz kulcs kuldes, csak dobozos verzio...
(Es persze remeljuk nem tunik el orokre a ceg hipp-hopp. De nem hiszem...) -
Skyline #10568 Vicc...Csak ebben a topikban többen is problémáztak a players-el ahogy más fórumokon is de én vagyok a nyomorult.:)
-
#10567 Egyszerűen hihetetlen. -
Fripi #10565 eljen a mobilrol valo kommenteles.. -
Fripi #10564 Ahogy màr pàrszor mi is kifejtettük mi elègedettek voltunk velük ès az àltalad felsorolt problèmàk egyikèt sem tapasztaltu. Főleg nem hasznàlt kulcsot, viszont az màr tènykènt megàllapíthatjuk, hogy fröcsögni nagyon szeretsz illetve valòtlan ès alaptalan dolgokat àllítani ès sajnàljuk, hogy a nyomorult kis èleted soràn nincs màs ami boldoggà tudna tenni ès itt nem csak a playersel kapcsolatos dolgokra gondolunk. -
#10563 Amúgy nem tudom miért fukarkodtok, itt a cd galaxisba is 9k postával. -
Skyline #10562 Ahogy azt már kifejtettem: players.hu egy megbízhatatlan szutyok webshop, ami még csak nem is olcsóbb egy rendes bolthoz képest.
Készletük rendszerint nincs csak ami a nyakukon marad így amikor az oldalukon ki van rakva hogy "raktáron" még az is hazugság.
Számtalan példát találni rá a neten hogy HASZNÁLT vagy LETILTOTT cdkulcsot küldtek ki, vagy éppen húzzák halasszák a küldést. Erősen nem ajánlott. De legalább a pénzt visszaküldik. Itt ki is merül minden pozitívum. -
#10561 Rohadt jó, hogy rákényszerítenek, hogyha játszani akarok, akkor az akadozó, kevesebb fps-t produkáló drivert használjam. Szánalmas... Mindegy csak meg akartam nézni, hogy javult-e valamit, de így hagyom a pics.ba. :) -
Gabesssz19 #10560 Ez kész. -
Fripi #10559
Én is visszakértem, csak én 2 nappal előbb mint Te, és a tegnapi nap folyamán visszaérkezett hozzám a pénz. Illetve két barátom is hasonlóan tett és ők is visszakapták. Így szerintem nálad sem lesz probléma. -
#10558 én az ilyen "kis oldalaknál" mindig úgy kezdek, hogy írok egy érdeklődő levelet, hogy van-e készleten amit akarok, és miután fizetek mennyi időn belül kapom meg a kulcsomat, ettől az oldaltól is ~2órán belül megjött a kulcs és be is aktiváltam -
Leky #10557 Kinek milyen tapasztalata van a Players.hu-val kapcsolatban? Én december elején rendeltem tőlük cdkulcsot. Folyamatos ígérgetések hatására dec. 30-án visszamondtam. Aznap írták, hogy visszautalják a vételárat (3-5 munkanap volt az ígéret), persze a mai napig nem érkezett meg a pénz. Most keddet jelölték meg végső napként, hogy visszaérkezik a pénz. Kíváncsi leszek mi lesz. Nevetséges egy "cég" ez, senkinek sem ajánlom! -
meszibalint #10556 igen,331.82-vel megy. A régebbiekkel nálam mindíg lefagyott. Még az ennél újabb beta-t sem célszerű felrakni, mert azzal is ledöglik. -
#10555 -
zsoca6 #10553 köszi -
#10552 Most már nem indul el csak a legfrissebb vga driverrel? Nekem 327-es van fent, de azt írja kéne neki a 331-es. Ha rányomom, hogy menjen ezzel, ami fent van akkor meg "nvwgf2umx.dll"-re hivatkozva a program működése leáll. -
#10551 Nincs nagy trükkje, addig tudod előkapni, amíg nem zuhansz, hanem felfele katapultálsz. -
zsoca6 #10550 valaki elmondana hogy lehet elő venni mondjunk egy rpg ahogy a videon látni a levegőben zuhanva úgy hogy nincs kinyitva az ejtőernyő mert nekem nem csinál semmit barmit nyomkodok. -
#10549 Hagyjad, direkt csinálják. -
priluki #10548 van itt mindenkinek igaza meg nem is.. engem csak az érdekel,hogy javítják e a problémát.. nálam úgy vettem észre szerver függő ,hogy hol adja meg hol nem.. 50-es pingnél már elég szar a helyzet.. nem is járok fel ilyen helyekre mert csak felbaszom az agyam ,hogy bemakkolásból tudok ölni.Ellenben van olyan ahol teljesen jól adja.. -
#10547 Ha annyira jó, akkor miért nem játszotok azzal? A lehetőség adott. Így már tényleg nem értem mi a probléma. Állítólag neked meg sincs a BF4 szóval tényleg nem értem mi bajod van. Van egy szar játék, de nincs meg neked, szóval nem buktál rajta pénzt. Adott egy másik játék, ami kurtajó, ráadásul már ingyenes is, szóval semmi nem akadályozza meg, hogy játssz vele. Na erre adj már magyarázatot légyszíves.
Ui: És légyszi mellőzd a "jaj nem szabad rosszat írni csak jót" szöveget, mert
1. unalmas már
2. szó sem volt ilyesmiről
3. nem ezt kérdeztem. -
Svenhotry #10546 Gyuszopapa : te még mindig emlékszel akkor a Desert Combat modra a '42-ből? Az a mai napig odaveri a nagyrabecsült, és csodálatosan hibátlan Battlefield 4et, pedig azt olyan arcok csinálták, akik elvileg talán most már a csúcsszuperhumán tagokat számláló DICE-nál /nagybetűvel, mielőtt megbántanék pár fanboyt/ dolgoznak. Azt mégis, mekkora minőségbeli különbség van a 2 produktum között, és nem a bf4 javára. Engem ez harsány hahotára ingerel, azzal együtt, hogy azért vagyunk leugatva, elnyomva, mert megfogalmazzuk kulturáltan érveinket. -
#10545 3. -
#10544 Nem véletlen nem adtak ki modtools-t, gondolom nem volt kedvük millió eurókat kifizetni jogdíjba.
Érdekes, hogy még mindig nem értik páran, hogy a Frostbite motor szerkesztőjének elemeit tekintbe kb 50%-ban az EA tulajdona, minden más eleme meg nem, így se joguk, se lehetőségük nincs arra, hogy hozzáférhetővé tegyék. -
tirpitz #10543 A Bf5-nek remélem három topicja lesz:
1: akik elégedettek a játékkal
2: akiknek problémája van a játékkal
3: starfarer topicja (ez mehetne egyből a gumiba is) -
Gyuszopapa #10542 Kb. annyi különbség van a BF3 és a BF4 között mint a BF2 és a BF2142.
Szóval a modderek némelyik BF2-es módban jobb munkát végeztek ingyen,jó szóért a kihívásért,az alapjáték hibáit kijavítva,kibalancolva a játékmenetet.
Nem véletlen nem adtak ki modtoolst nem adták ki a szerverfájlokat,ráfogták hogy akkor majd mindenki majd warezolja a játékot.Mekkora öngól ez mivel a módokat jobbára eredeti játékkal lehetett játszani,azért mert aki kikapcsolta a cd kulcs ellenőrzést kurva gyorsan visszakapcsolta a csalók miatt.
Meg lehet nézni hogy kiadták az Originen a free BF1942-őt aki csak teheti kizárja a szerveréról az ingyeneseket mert hál istennek van ilyen lehetőség,mert fele csaló.
Tehát ez üres állítás tőllük hogy kevesebb játékot adtak volna el.
De lehet hogy ha lettek volna módok és tényleg vonzották volna a játékosokat,akkor az alapjátékból számszerüen több fogyna el.
Az én meglátásom szerint inkább féltek ők a megalázástól hogy holmi kis programozók a faszukra vágták volna őket. -
#10534 Azért milyen szánalmasan sivár, gáz életetek lehet, hogy nemtom hány éves létetekre ezzel vagytok elfoglalva ÁLLANDÓAN. Elég durva, hogy ennyire meg tudtatok sértődni egy buta játék miatt. Mint valami kis hülyegyerek.
Pina kéne már nektek szerintem :D -
Livius #10533 Ez amit írsz nem újdonság, én és sokán mások már nyáron ezt csipoktuk, amire jöttek a felnem fogható bannok érte, csak úgy.
Ezek a mennyi időbe tellik egy játék leprogramozása jó vicc. Mindenki tudja hogy sokba, de gondolkozzunk már el, erre vajon mennyit szántak? Max kemény 1 évet, miután a BF3 kiadása követő vakációból és pár DLC összetaknyolása után elkezdték csinálni. Hát az nem sok idő! Ráadásúl nem a full nulláról, hanem kvázi egy új modot fejlesztettek csak a BF3-hoz, de nem jött össze ez se hibamentesen.
Ha a például egy Half Life-hoz hasonlítjuk ezt a leprogramozási időt, és az eredmény minőségét, azthiszem megint a csodálatos BF4 maradna alúl.
Szerintem ez a BF4 semmilyen téren sem mondtahtó olyan játéknak, ami megéri az árát. -
Skyline #10532 Köszi már megtaláltam én is. Kíváncsi leszek hogy mi marad a Mantle-ből mire hajlandóak kiadni végre és nem húzzák halasztják...
Első körben másodpercenként 9* több parancsvégrehajtásról beszéltek mint DX alatt... A BF4 Mantle demónál már csak 45%-ról beszélünk... Ráadásul ahelyett hogy mellkas veregetve bemutatnák mivel is demózták hogy pislogjon az ember (mondjuk egy 7750-el ultrán..) inkább titkolóznak meg "elvesztek az adatok"...
-
Reaper2104 #10531 Akinek jól fut a játék, az csak beképzeli magának valójában mert olyan buta meg annyira nem ért hozzá, hogy egy szart is élvez nem úgy mint az ilyen professzorok.... -
Borg #10530 Scifi...
Egy vérgyenge APU-val 4K-ban talán meglesz a 45%, mert 4 helyett 6fps-t tud majd... -
#10529 Ezt talaltam nem reg a temaval kapcsolatban:
link -
ApPa123 #10528 Nem kell játékfejlesztőnek lenni ahoz, hogy valaki észrevegye mi a szar és mi a jó. -
#10527 Valószínű, hogy te is fejlesztő vagy, ha ennyire tudod, hogy egy ilyen játékot nulla munka leprogramozni, majd grafikát tervezni rá, animálni, hangokat felvenni, hozzáadni. Kérlek mesélj még a játék fejlesztés rejtelmeiről.