15720
  • kombány
    szerintem ez a játék már nem is lesz jó kitolják a dlc-ket azt majd hamar elfejetik majd jövőre kidobják a bf5-t fosbájt új motorral hát még az milyen jó lesz
  • frango
    Mentem pár TDM meccset patch óta. 13-20%-ban(5 meccsből számolva) van a 0hp-s halál nálam. Ez rohadt sok. Kb. minden 5-6. halál ilyen. :D vicc
  • Skyline
    Abszolút örömmel tölt el hogy:

-Visszatért a crashelés, a legutóbbi patch óta nem vágott ki a játék, na tegnap kétszer is DX hibával és BF működése leállt hibával, az egyik után indíthattam a gépet újra mert utána nem volt hajlandó indítani a BF4-et, mindig ugyan az a hiba ugrott be indítás után..
    -Az 1hp-s killek végre nincsenek..helyette 0hp-s van...:D

Dice...
  • ProGabe #10666
  • Zsoltee
    Yes, yes, yes, yeeeeees :-)
  • Borg
    Az van amit mondtam... a tickratet nem tudják felemelni, ezért maszatolnak.
  • Vadnokedli
    Én nem értem ezek mit csinálnak, lehet még Alpha meg béta előtti verziókra állítják vissza a játékot és nézik a reakciókat..
  • Gabesssz19
    ááá qurvajó lett az új netcod meg patch , vééégre nem 1 Hp-al ölnek meg hanem 0-al Yessss .
  • JaSoN HuNTeR #10661
    Nekem kevesebb FPSem lett a patch óta. Jó xar.
  • Vadnokedli
    0 HP bug. invented. Értem én miért hagytam abba a bf et..
  • SötétBarom
    Remek beszélgetés, angol tudás nem árt..
  • Ra1n
    "-Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before"

Mondjuk ebben nincs szó a scout szarokról de az is elméletileg "kevés életerős"...:)
  • Ra1n
    A patchben megint nincs szó a netkódról..Az egyetlen valamire való dolog ami jelenthet valamit az a javítás...:)
    Elméletileg lelassították a könnyű járművek, így a Little Bird javítási sebességét is... Ami erősen nem ártott már régóta...
  • Smithwarden
    Valaki tudja ertelmezni vagy leforditani amit Ra1n irt? :)
  • priluki
    nekem is ... nevettséges ez az egész..
  • pett3rson
    Tévedés, most már 0-val futnak el :D

legalábbis nekem ezt csinálja.
  • Ra1n
    A netkódról nincs szó...Az egyetlen ami jelent valamit a javítás...Még mindig leszedhetetlen az LB vagy már jobb lett a helyzet hogy lassult a javítás?:)
  • Seangaijin
    Nah, frissítés óta nem lehet egyik szerverre se menni mert mielőtt elindulna disconectel ez aszar.. Nah ilyenkor mi van????
  • Zsoltee
    Szerintem is a HC sokkal élvezhetőbb.
    A sok minimap leső sincs, akik már azelőtt lelőnek, hogy befordulnak a sarkon :-)
  • adam46
    Köszi, közben jött battlefield.hu-s fordítás. :)
  • Borg
    Én inkább fordítva, a 90%-ukkal igen.
  • SigS
    -Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1

BANNED

Hát ezen jót nevettem...kis sunyik, méghogy a ferdeszeműeknek nem indul 8.1-en

Egyébként tipikus...én ezen hibák 90%-val nem is találkoztam
  • Borg
    Én a hétvégén elkezdtem HC-n tolni... kicsit elhamarkodott lenne nyilatkozni róla, mert hozzá kell szokni a másfajta játékmenethez, de... elég nehéz ellenállni, hogy soha többet ne menjek vissza normalra...

Legalább akit eltalálok, az biztosan fekszik. Hiába én is könnyebben halok, az egész játékmenet kevésbé irritáló. Sniper limites szerveren egész fasza. 60% ugye a health. Tehát pl a tankkal mellédlőnek, akkor sem rohangálsz tovább...
  • kemotox
    Róma se egy nap alatt épült fel :D Még néhány peccs és már majdnem bele fog halni egy ember 20-30 golyóba :D
  • Borg
    Ez a tipikus melléduma arra, hogy netkóddal bizony lófaszt se kezdtek, de nyugodtabb leszel, mert általában sérül az is, aki eddig 100%-kal gyalogolt el, amikor beleürítettél egy tárat. Mostmár csak 75-tel fog.
  • ProGabe #10644
    Ez kimaradt:
    - Ruined the game again. This time with massive, never seen lag.^^ #balfaszdice

Más: az lehetséges, hogy egyik csapatnak "egymillió percet" kell várni, hogy Olbi-ban felrobbanjon a bomba, a másiknak meg max 8-10-et?
  • dr Kotász
    Hát... a semminél talán ez is több:

- Különböző javítások javítására általános stabilitás
    Rögzített memóriavesztés probléma után bekövetkező szinten leállások , ami azt eredményezheti, hogy out -of- memória lezuhan hosszabb játék ülések
    - További fix a "hang hurok" holtpont , amikor fut magas / Ultra grafikai beállítások
    -Added figyelmeztetés a Legacy AMD illesztőprogramokat elavult
    Rögzített egy játékos visszajelzést időzítési probléma, ha vér jelenik meg , mielőtt más károsodás mutatók , és mielőtt kárt ténylegesen történt
    - Javítva egy bug , ahol a játékosok " rangot ikonok az eredményjelző tábla nem frissül
    -Fix az ázsiai felhasználók nem tudja elindítani Battlefield 3 és a Battlefield 4- Windows 8.1
    Normalizált javítási aránya az összes jármű
    - Javítva a probléma a gyilkos egészség ölni névjegykártya nem megfelelően frissített (amely 100%-os egészségi bár a katona sem sérült meg )
    -Fix barátságos marker nem mindig mutatja , ha szükséges , így a játékosok forgatás csapat tagjai
    - Javítva egy bug , ahol a harckocsi koaxiális HMG ammo box időnként blokkolja a vezető fényképezőgép
    - Megnövelt sebzés 25%-kal a Stealth Jet 20 mm-es ágyúk.
    - Stealth Jets most már jobban hasonlít kezelése attribútumok egymáshoz . F35 & J -20 kissé mozgékonyabb, Su -50 kevésbé mozgékony .
    -Attack Jets most már jobban hasonlít kezelése tulajdonít egymást , és mind a 3 most már valamivel kevésbé mozgékonyak, mint a korábbi
    - Fix kamera hiba bekapcsoláskor fegyverek mozgás közben Crouch
    Rögzített alkalmi bug, ahol a játékosok megtapasztalhatták szakaszos motorhang lemorzsolódás vezetés közben kerekes IFVs
    -Fix Player ívás a térkép alatt telepítésekor a Lancang Dam
    - Fix villogó térkép és minimap a Rogue továbbítása és Működési Locker
  • adam46
    Valaki lenne oly kedve lefordítani?
  • pett3rson
    próbáltam pistol/knife vegyest, de ott is mindenki lövöldözött, meg csak lockeren nyomták és nincs sok hely ahol lehet bujkálni. de köszi a tippet, nézegetek még ehhez hasonlókat.
  • sz4bolcs
    "-Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)"

-hmm, kis hazudósok, azt hiszik, hogy másodjára is bevesszük xD
  • Smithwarden
    Jan 13 PC Game Update Notes

-Various fixes for improving general stability
    -Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions
    -Additional fix for the “sound loop” deadlock when running High/Ultra graphics settings
    -Added a warning for using Legacy AMD drivers that were out of date
    -Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done
    -Fixed a bug where players’ rank icons on the scoreboard would not be updated
    -Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1
    -Normalized repair rates across all vehicles
    -Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)
    -Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
    -Fixed a bug where a Main Battle Tank Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
    -Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons.
    -Stealth Jets now have more similar handling attributes to each other. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile.
    -Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier
    -Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch
    -Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs
    -Fix for player spawning under the map when deploying on Lancang Dam
    -Fixed flickering in map and minimap on Rogue Transmission and Operation Locker

pett3rson:
    Vannak knife only vagy pistol/knife only szerverek.
    Azokon gyorsabban osszehozod a melee ribbont, mint siman. :)
  • pett3rson
    Sziasztok!

Késelésre van valami taktika? A melee ribbon-t meg a többi szarságot gyűjteném és eddig zavod311 volt rá a legalkamasabb, bár így sem egy sétagalopp :)

ja és új patch is van.
  • SötétBarom
    ;)
  • szomferi
    makrós aimbotos köcsög, meg lett már mondva rég az itteni tudósok által :D
  • SötétBarom
    6:20 :DDD

• giornalista
    Rogue transmission az indexen :)

bár talán a legtöbbeteknek nem újdonság, hogy valós helyszín, de hátha van, akinek igen :)
  • Borg
    "It is just bird cage now. You can keep pigeons in there. "
  • giornalista
    szerintem a játék engin szerint normális.

a BF3-ban is ki lehetett lőni kettőből egy tankot, és egyből disabled-re lehetett tenni.

a reactive-val és anélkül is lehet, hogy kilőnek 2 hitből hátulról. viszont reactive-val az első találatra nem leszel disabled (azaz tudsz mozogni), és van esélyed elmenekülni, manőverezni, vagy megfordulni.

szerintem kb. így működik most.
  • SzinesGeza
    Akkor viszont nem nagyon látok különbséget. Két találat hátulról és végem. Ha van fenn reactive, ha nincs.
  • SigS
    Persze hogy nem, mert szar, nem ér semmit...nem jelzi, nem mutatja