15720
  • Lilahagyma
    A játék megjelenése óta (és már korábban is) követem a Bf topikokat itt és van ami előjön a hibákból van ami nem igazán. Tudom élvezni a játékot annyira mint a BF3-at, vagy bármilyen más FPS-t.
    - Az hogy nem tud csatlakozni szerverhez kb. 2-szer fordult elő, kerestem másik szervert és lám azonnal betett. A kedvencek közé rakott szervereken pedig sosem volt ilyen gond. Hozzá teszem, csak európai szerverekre megyek.
    - A crashelés a decemberi patch óta egyetlen egyszer fordult elő. (néha torrent is bekapcsolva marad a háttérben, de általában kilövöm játék előtt).
    - One hit/fedezék mögötti halál előfordul, de nem gyakori, annyiszor én is ölök így ahányszor engem ölnek.
    - Az is megesik, hogy egy tár kell egy playerbe és az sem elég...nem jellemző, hogy sok gondot okozna. Az hogy meg hogy hány HP-vel nyít ki pont nem érdekel már ha kinyírt.

Néha bosszant kicsit 1-2 hiba, de gyorsan túl lehet lépni rajta, és mivel mindenki sír gyanítom mindenkinek előfordulnak a hibák, kvázi egyenlőek az esélyek. Ami engem fel tud húzni, de nagyon a degenerált csapat illetve squad társak...de az már más téma.

Az utóbbi két hétben én játszhatónak érzem...nem hibátlan, nem vagyok maradéktalanul elégedett, de egy 1-2 húzós munkanap után egy 2 literes kőbányai társaságában jó időtöltés.

PEACE
  • JaSoN HuNTeR #10708
    Mikor fogják megoldani ezt a problémát hogy a szerverekre első kapcsolódásra feltudja csatlakozni és ne dobjon ki errorral..? Egyes szervereknél 3-4x kell próbálkoznom.
  • Skyline
    Nyilván azért nyavalyog pár játékost leszámítva szinte egyhangúan az összes vevő a játék netkódjára mert az jó és jól adja, főként az uccsó két patch után, hogy gyakorlatilag az 1hitkill kb legalább megtízszereződött...:)
    120/100-as net...30-as pingek...És olyan késés van ami a vicc kategóriába és a bőven 100 fölötti ping kategóriába sorolható..Mindenhol...
  • priluki
    majd rájössz.. délelött adja délután nem egyik nap -másik nap mint az időjárás.. olyan érzésem van mintha belépésnél kisorsolná hogy most plusszos vagy minuszos legyen a statom..
  • adam46
    Amúgy lehet megkövezni, de szerintem jót tett a peccs, jobban adta ma sokkal a találatot is. Ugyan az a rendszer, mint nálatok, torrent off, aztán lehet normálisan tolni.
  • Mester01
    Nem tudom hogy mit sírtok ennyire :)
    én kb 2hete játszok a játékkal! Nekem nagyon tetszik ez idáig... (remélem nem kiabálom el :D )
    Amúgy keresnék fun szintén egy klánt! :)
  • Skyline
    Hagyd a fenébe, nemhogy javítják a problémákat, csak egyre több lesz...
  • Skyline
    Kb erre számítok....
  • Borg
    4K-ban 3 helyett 4 FPS... az is 45%...
    Amiben a legtöbben játszanak ott lesz 60 helyett 62...
  • DarkSector
    Vannak problémák.
    Túl drága. :D
  • FlyHigh
    Vannak még problémák a játékkal, vagy már megvehetem?
  • Skyline
    BÁR ne lenne igazad...
  • kemotox
    Persze pesze. Jövő ilyenkor két BF5 menet ugyanígy itt fogsz sírni
  • attila46
    oké
  • SigS
    Hát a játék felrakja, hozzá sem kell nyúlnod...
  • Skyline
    45% az szép, csak ott az "up to" kulcsszó, ami nem hangzik már annyira jól...:)
    Szvsz lehet örülni ha 10-15% meglesz (kirívó esetekben meglesz a 45%..), az pedig gyakorlatilag ismételten csak hype boost...
    Meglátjuk, egyre kevésbé várom, mert a reklámszöveg egyre több de a valós bizonyíték és a mantle patch egyrecsak nem érkezik..:)
  • attila46
    Ezek a patchek ,mind kellenek vagy mindig elég a legutólsót felrakni??
  • Skyline
    Csak ezzel a következő részt és a további DICE címeket sorra bukják...Ha nem is durván de jelentős vásárló rétegtől esnek el...

• Nekrofil
    arról volt szó, hogy 9* több Draw call-ra képes, mint a DX. Ez nem egyenlő azzal, hogy mostantól minden játék 9* jobban fog futni. nem csak a DCtól függ a játékok FPS-e
  • Baneblade
    Ah Hainan Resort...ennek utána kell nézni. Jó kis tüzijáték lesz.
  • szomferi
    tudtommal nem :D
  • dr Kotász
    De megtalálta már valaki?
  • szomferi
    az Paracelen van, nem itt
  • ProGabe #10686
    Gondolom ez az easter egg, amiről a fejlesztők beszéltek, vagyis amit mindenki észrevesz és relatíve könnyű aktiválni.
  • Fpocok
  • kemotox
    Lehet sírni, de pont az ilyenek miatt mint te, nem fogják soha jobban megcsinálni a játékot. Hisz minek, ha így is megveszik millióan?
  • sirpalee
    45% az nagyon is szép dolog. Sosem állították, hogy sokszorosára fog nőni az fps-ed.
  • Skyline
    // Ha minden igaz a mantle nemelég hogy a kezdei fellángoláshoz képest már csak "up to 45%"....De ráadásul ahogy nézem csak single playerre vonatkozik.... Szép volt AMD/Dice ha ez igaz...
    Egy amúgyis bugos félkész játék teljesen jelentéktelen dögvész SP részével bemutatni a mantle-t, ami egyre jobban csak parasztvakító boostnak tűnik..Gratula..:)
  • Skyline
    A december végi patch után valóban nem fagytam szinte egyszer sem...
    Viszont a mostani patch óta már nem csak én, haver is crashelt ráadásul úgy hogy csak gépújraindítás segít mert crash és Bf működése leállt után nem indul a játék...

• Reaper2104
    Sok jó játékost lecsalóztak már aki nem volt az, persze ettől még lehet hogy csaló, de ezt komolyan gondolod, hogy ha elég sokan feljelentik majd bannolják vagy mi? Elég szomorú lenne ha szavazás alapján működne ez!

Profiljánál megláttam a pont/perces listát gondoltam megnézem, jót röhögtem is rajta, a 26. 0,24 k/d, több mint 7,5 millió pont 32 óra játékkal , hogy valaki ezért megveszi a játékot úristen.
  • frango
    Nekem úgy tűnik, hogy inkább meg random lett. Van, hogy mindent bead és alig halok meg, máskor meg 1 hitek sorban meg enemy 0-1 hp-kal fut el. Teljes káosz.
    Az is vicces, hogy a kör vége utáni történéseket is számolja a játék. Megnyomtam a gránát eldobást, egyből vége is lett a körnek, de ugye a gránátot még elhajította az emberkém. Nézem a scoreboardot és mikor felrobbant +1 kill. Ez milyen már...
  • pett3rson
    Na akkor emgkérdem, hogy az assignmenteket érdemes megcsinálni??

már csak azért, mert nekem kurvára nem számolja most...

nagy nehezen összehozok egy, vagyis nem, kettő darab defibrallator killt, az emberke összeesik - persze 2 mp után én meg nem értem mi van - de semmit nem ír ki, hogy most ezt megöltem vagy csak szívinfarktust kapott...
    megcsinálom a többit amit kell, pisztoly kill meg az m320-at és semmi, nem is ír ki még számot sem, hgoy akkot 0/1 vagy 1/1 vagy mittomén.
    áhh, szar az egész
  • szomferi
    ez hülyeség... nekem hetek óta nem fagy, nem akad, nem bugzik, totál játszható
  • Nagydög
    Tudtam, hogy nem kell megvenni az elejen. Majd 2-3 honap utan, mikor mar rendben lesz. Nos, ugy nezem, ez mar nem lesz annyira rendben, hogy erdemes legyen megvenni.
  • TDC Geronimo
    PCn nem tűnik úgy patch után mintha, 1 lövésből halnátok? PS4re is ma jött patch, de szerintem 10 halálból 5* úgy ölnek meg mintha egy lövés elég is lenne...
  • SergioAmigo
    már aki egy fasz és megveszi őket.
  • SergioAmigo
    új patch még kevesebb fps :D

• Herold

Nemmegmondtam?
  • mmovar
    Kérlek jelentsétek ezt az aimbotos szarházit! profilja!
  • gstup
    Sajnos igazat kell adnom Neked.Próbálják toldozni-foltozni,de mindig egy újabb lyukat kreálnak.