Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A multisokhoz szólva szerintem fullra le kéne húznotok a grafkót és akkor nem lesz semmi gond nekem semmi baja nincs.
kb két-háromszor mapváltáskor lehalt, vagy mikor kör végén quitot nyomtam, de ez már semmiség a korábbi folyamatos soundloop crashez képest.
Per Aspera Ad Inferi.
Egyik nap vígan játszunk 1-2 órát, semmi baj...Másnap 5 perc után hangfagyás...Egyik nap jó a netkód..Másiknap llandóan lelõnek mert nem érzékeli a találatot...Egy pillanatban alig találunk servert..másik pillanatban kidob egy rakatot a keresõ...Egyik pillanatban örülönk hogy meccs végén vagy 50ezer pontot kapunk, szintet lépünk..A következõ meccsen meg csodálkozunk hogy pár lövés után ismét megugorjuk ugyan azt a szintet (hova tüntek a pontok és a szintlépés?)...
Móka és kacagás a játék, fõleg amikor azt hallgatom végig ahogy a haverom lefagy hangdroppal egy jó meccs közepén...Majd jönne gyorsan vissza, QUEUE 3... 13 percet vár hogy be tudjon lépni miközben a játékban ki be lépkednek az emberek (csak persze a prémiumosokat elõnyben részesítik még elépésnél is)... 13 perc után elkezdõdik neki a betöltés majd a TÖLTÕKÉPERNYÕ hangdroppolva kifagy.... A srác meg olyat ráb*sz a billentyûzetre hogy utána sorolhatom neki melyik billentyû hol volt helyileg, és a C-t az asszony találja meg 2 nappal késöbb takarítás közben az egyik szekrény polcán...😊
Szóval nem, te sem vagy képben ahogy mi sem..😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kösz!
Viszont már fordult olyan is elõ hogy neki bement 1 perc alatt és nekem volt 1-2 perc, késöbb értem be...
De olyan is hogy teljesen egyszerre vagy ilyen pillanatokkal késöbb ért be...😊
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Nem tud vki olyan videot ahol a suav-ot meg lehet nezni rendeltetesszeru hasznalat kozben?Mert a roadkilles trollkodasbol mar elegem van.
Persze ettõl még abnormális, hogy HDD vel ilyen piszok lassú a töltés idõ.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Elsõ töltés 40sec másik map 10sec nem több. Akinek ez nem elég gyors, annak még nem volt winyón a program.<#alien>#alien>
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
szerk: Amúgy meg örülök, hogy egy ekkora kalap szart csinált DICE, így több idõm van WOWozni 😄
Battlelog: kvantahun
Igen, ez brutal jo szoveg. <#eljen>#eljen> <#vigyor>#vigyor>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
[IRAM] leader
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -