15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10749 hi
conquest large -ban a flooded palyan ha lerakok egy beacont ami felrobban par masodperc mulva az mitol lehet ? (nem lovi senki neztem) -
#10748 Ezeket kellene kijavítaniuk:
-Szerverekre kapcsolodási hiba, néha csak harmadik probálkozásomra tudok feljoinelni egy szeróra
-Hitbox
-Optimalizálás, több FPS-t! -
Skyline #10747 Megint alkottak a dájszos fiúk...Akinek nem spawnol/halál után csak nézui az eget és nem történik semmi az fogja töltse le a pbsetup-ot a punkbuster honlapjáról állítsa be benne a BF4-et és frissítse a PB-t. Megoldja a gondot...
Bár nem igazán látom át mi köze a punkbusternek a spawnoláshoz főleg hogy vagy ki tudsz spawnolni vagy nem, meghalás után pedig vagy újra spawnolhatsz vagy nem totál random...:)
DICE... -
Ti már találkoztatok hasonló problémával? -
#10745 Ma meghaltam és nem tudtam respawnolni csak nézett felfelé a kamera és reloggolnom kellet hogy megjavuljon.
bughalmaz ez az egész. -
Reaper2104 #10744 Ok kösz! -
#10743 saját szerverünk Nem rég van pár napja ezért még kiforratlan a beállítás de idővel lesz normális térkép/mód beállítás. Egyenlőre nincs rajta nagy élet és csak 20 slot-os. -
#10742 a kis ugrálós Anakin... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10741 a PB frissítése megoldotta a problémát, mindenki happy :D -
#10740 dafuq? :D
-
#10739 Szánalom, én abbahagytam végleg a BF búcsút.. :-D -
WE ARE INVESTIGATING AN ISSUE WITH SPAWNING, IF YOU ARE EXPERIENCING THIS ISSUE IN-GAME PLEASE UPDATE YOUR PUNKBUSTER FILES.
-
#10737 Jók a kommentek...
buds4hugs 3 points 10 minutes ezelőtt
I know. I stopped playing a month ago, now I'm just watching them swirm.
Kb ez tapasztalható a közelebbi baráti körömben is.
Ez meg:
falconboxPC< 38 points 1 órával ezelőtt
jesus christ DICE.
Broccoli_Thief 2 points 13 minutes ezelőtt
BF4 is now permadeath.
prostynick 3 points 15 minutes ezelőtt
If you die you need another copy of the game - EA's wet dream.
Lassan egy hónapja nem indítottam el,mert nem nagyon értem rá,követtem a fórumot,de ezek szerint nem maradtam le semmiről. :P
Azért remélem valamikorra csak összekalapálják. -
Reaper2104 #10736 Melyik szervereken szoktatok játszani? Csak mert szívesebben játszok magyarokkal mint másokkal.
-
#10735 Jók a kommentek...
Lassan egy hónapja nem indítottam el,mert nem nagyon értem rá,követtem a fórumot,de ezek szerint nem maradtam le semmiről. :P
Azért remélem valamikorra csak összekalapálják. -
Skyline #10734 Zseniális...Ez már tényleg vicc kategória... -
#10733 http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1vdu7r/so_r20_fucked_up_the_spawn/ -
Skyline #10732 Spawnolás helyett nézhettem az eget kb 2 percig..majd BF4 működése leállt...Ja és 2 embert lelőttem elötet...Egyiknél sem írta hogy...csak a staton láttam..GRATULÁLOK.... -
Skyline #10731 A kabaré folytatódik...Új server patch...És random spawnolási problémák...gratulálok... -
#10730 Van. Szívesen látunk ha gondolod. Keress Pm-be ha kell TS cím! -
Mester01 #10729 Van olyan magyar klán aki FUN szinten foglalkozik a játékkal?:) és van TGF?:D -
#10728 A trollokat etetni tilos! -
Gabesssz19 #10727 Jól beszélsz Lilahagyma. -
gstup #10726 Ejjha. :) Nem semmi. :) -
#10725 -
Reaper2104 #10724 Nem túl kifinomult a stílusod és mellé még lenácizol valaki mást miközben cigányozol, nem gyengén vagy retardált. -
Skyline #10723 Beleőrült a programkódokba és a cégügyekbe... -
#10722 És ez az ember próbálta bizonygatni hogy ő mekkora nagy tudású programozó zseni meg hogy cége van vagy valami ilyesmik, már nem emlékszem pontosan... Nyilván.. :D Mindenesetre jó reklám az IRAMnak. -
Skyline #10721 Amikor az intelligencia és az életkor erősen 20 alá mutat..:)
Grat, legalább annyi eszed lenne ha már csak az anyázás megy hogy az SG-n pont egy "náci" nem fogja a modik seggét nyalni...Szerencsétlen..:) -
#10720 Running, nalam is mintha kicsit rosszabb lenne.
Viszont talan valamivel jobban futna a jatek.
Haverom pedig,akinek a decemberi "kill trading javito" patch elbaszta a hitreget - most ez a patch megjvitotta a szaggatasat es jobb lett neki a netkod is valamivel.
Szoval osszevissza kavaras van szokasosan. :D
Remelem a januari amd/mantle "nagy patchel" egyutt lesz valami szerver tickrate noveles / netkod javitas is.
Ha ez most sem tortenik meg, akkor en mostantol kezdem igazan temetni a jatekot es a Frotbite motort. :) -
Lilahagyma #10719 Én mentem be a kedvencek közé azokat a szervereket ahol sikerül jó köröket futnom. Aztán 90%-ban azokra is járok. Persze ez sem garancia semmire, de kapcsolódási hibák, crash, fagyás ilyesmi nem fordult elő egy ideje. -
SNICKER #10718 nálam ez szerver függő. vannak szerverek ahol nagyon jó, meg van olyan ahol fos. és nem a ping miatt. -
#10717 Tok jo, hogy amiket irsz es privizel, azok abszolut nem tudnak meghatni es erdekelni, de te latom majd felrooobbansz az idegtol, hogy nem tudsz kedvedre trollkodni es nyivakolni ebben a topikban (sem). -
#10716 Szegénynek egész nap annyi dolga van, hogy álregeket kreáljon, meg szitkozódjon, nem hogy elmenne és befejezné az ötödik osztályt. -
Cifka1seggfej2 #10715 Menjé csak jelentei te faszfej náci, és bazd meg a putris cigány anyádat a ravatalon! -
#10714 Tegnap tettem egy próbát, a hitbox/hitreg nem előnyére változott. -
#10713 Draga anyucikad reggel megint nem rakott kello mennyisegu lonyugtatot a kis meleg tejcsikebe, Starhulyegyerek? -
#10712 Nagyjából egyetértek, nálam is hasonló a szitu. Megjelenés óta javulgat azért a helyzet.
Az engem leginkább bosszantó hiba: járműbe spawnolok, és sötét marad a képernyő. Nem fagy le, hangok vannak. Marad az alt+F4. Másnál is előjön ez? -
#10711 Mire jövök rá? Írtam, hogy eddig is jól adta, most is jól adja, ha eltalálom a játékost...
@ Lilahagyma: Egyetértek, van néhány bosszantó dolog, de egyik se annyira vészes, hogy egész nap itt sírjak miatta. Én főleg csak német szerverekre megyek, ahol teljesen normálisan adja. -
Cifka1seggfej2 #10710 Nektek beltenyészett férgek, bizony a jó kurva anyátokat! elsősorban a seggnáci anuszwardennnek, meg a köcsögmodiseggnyaló frazernek!