15720
  • AnarchoiD
    hi

conquest large -ban a flooded palyan ha lerakok egy beacont ami felrobban par masodperc mulva az mitol lehet ? (nem lovi senki neztem)
  • JaSoN HuNTeR #10748
    Ezeket kellene kijavítaniuk:
    -Szerverekre kapcsolodási hiba, néha csak harmadik probálkozásomra tudok feljoinelni egy szeróra
    -Hitbox
    -Optimalizálás, több FPS-t!
  • Skyline
    Megint alkottak a dájszos fiúk...Akinek nem spawnol/halál után csak nézui az eget és nem történik semmi az fogja töltse le a pbsetup-ot a punkbuster honlapjáról állítsa be benne a BF4-et és frissítse a PB-t. Megoldja a gondot...
    Bár nem igazán látom át mi köze a punkbusternek a spawnoláshoz főleg hogy vagy ki tudsz spawnolni vagy nem, meghalás után pedig vagy újra spawnolhatsz vagy nem totál random...:)
    DICE...
  • JaSoN HuNTeR #10746

Ti már találkoztatok hasonló problémával?
  • JaSoN HuNTeR #10745
    Ma meghaltam és nem tudtam respawnolni csak nézett felfelé a kamera és reloggolnom kellet hogy megjavuljon.

bughalmaz ez az egész.
  • Reaper2104
    Ok kösz!
  • mmovar
    saját szerverünk Nem rég van pár napja ezért még kiforratlan a beállítás de idővel lesz normális térkép/mód beállítás. Egyenlőre nincs rajta nagy élet és csak 20 slot-os.
  • Szabi #10742
    a kis ugrálós Anakin... :D
  • szomferi
    a PB frissítése megoldotta a problémát, mindenki happy :D
  • ProGabe #10740
    dafuq? :D

• V43 1105
    Szánalom, én abbahagytam végleg a BF búcsút.. :-D
  • szomferi

WE ARE INVESTIGATING AN ISSUE WITH SPAWNING, IF YOU ARE EXPERIENCING THIS ISSUE IN-GAME PLEASE UPDATE YOUR PUNKBUSTER FILES.
  • item
    Jók a kommentek...

buds4hugs 3 points 10 minutes ezelőtt
    I know. I stopped playing a month ago, now I'm just watching them swirm.

Kb ez tapasztalható a közelebbi baráti körömben is.

Ez meg:

falconboxPC< 38 points 1 órával ezelőtt
    jesus christ DICE.

Broccoli_Thief 2 points 13 minutes ezelőtt
    BF4 is now permadeath.

prostynick 3 points 15 minutes ezelőtt
    If you die you need another copy of the game - EA's wet dream.

Lassan egy hónapja nem indítottam el,mert nem nagyon értem rá,követtem a fórumot,de ezek szerint nem maradtam le semmiről. :P

Azért remélem valamikorra csak összekalapálják.
  • Reaper2104
    Melyik szervereken szoktatok játszani? Csak mert szívesebben játszok magyarokkal mint másokkal.
  • item
    Jók a kommentek...

Lassan egy hónapja nem indítottam el,mert nem nagyon értem rá,követtem a fórumot,de ezek szerint nem maradtam le semmiről. :P

Azért remélem valamikorra csak összekalapálják.
  • Skyline
    Zseniális...Ez már tényleg vicc kategória...
  • RatBaG #10733
    http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1vdu7r/so_r20_fucked_up_the_spawn/
  • Skyline
    Spawnolás helyett nézhettem az eget kb 2 percig..majd BF4 működése leállt...Ja és 2 embert lelőttem elötet...Egyiknél sem írta hogy...csak a staton láttam..GRATULÁLOK....
  • Skyline
    A kabaré folytatódik...Új server patch...És random spawnolási problémák...gratulálok...
  • mmovar
    Van. Szívesen látunk ha gondolod. Keress Pm-be ha kell TS cím!
  • Mester01
    Van olyan magyar klán aki FUN szinten foglalkozik a játékkal?:) és van TGF?:D
  • Herold
    A trollokat etetni tilos!
  • Gabesssz19
    Jól beszélsz Lilahagyma.
  • gstup
    Ejjha. :) Nem semmi. :)
  • RatBaG #10725
  • Reaper2104
    Nem túl kifinomult a stílusod és mellé még lenácizol valaki mást miközben cigányozol, nem gyengén vagy retardált.
  • Skyline
    Beleőrült a programkódokba és a cégügyekbe...
  • kemotox
    És ez az ember próbálta bizonygatni hogy ő mekkora nagy tudású programozó zseni meg hogy cége van vagy valami ilyesmik, már nem emlékszem pontosan... Nyilván.. :D Mindenesetre jó reklám az IRAMnak.
  • Skyline
    Amikor az intelligencia és az életkor erősen 20 alá mutat..:)
    Grat, legalább annyi eszed lenne ha már csak az anyázás megy hogy az SG-n pont egy "náci" nem fogja a modik seggét nyalni...Szerencsétlen..:)
  • Smithwarden
    Running, nalam is mintha kicsit rosszabb lenne.
    Viszont talan valamivel jobban futna a jatek.

Haverom pedig,akinek a decemberi "kill trading javito" patch elbaszta a hitreget - most ez a patch megjvitotta a szaggatasat es jobb lett neki a netkod is valamivel.
    Szoval osszevissza kavaras van szokasosan. :D

Remelem a januari amd/mantle "nagy patchel" egyutt lesz valami szerver tickrate noveles / netkod javitas is.
    Ha ez most sem tortenik meg, akkor en mostantol kezdem igazan temetni a jatekot es a Frotbite motort. :)
  • Lilahagyma
    Én mentem be a kedvencek közé azokat a szervereket ahol sikerül jó köröket futnom. Aztán 90%-ban azokra is járok. Persze ez sem garancia semmire, de kapcsolódási hibák, crash, fagyás ilyesmi nem fordult elő egy ideje.
  • SNICKER
    nálam ez szerver függő. vannak szerverek ahol nagyon jó, meg van olyan ahol fos. és nem a ping miatt.
  • Smithwarden
    Tok jo, hogy amiket irsz es privizel, azok abszolut nem tudnak meghatni es erdekelni, de te latom majd felrooobbansz az idegtol, hogy nem tudsz kedvedre trollkodni es nyivakolni ebben a topikban (sem).
  • adam46
    Szegénynek egész nap annyi dolga van, hogy álregeket kreáljon, meg szitkozódjon, nem hogy elmenne és befejezné az ötödik osztályt.
  • Cifka1seggfej2
    Menjé csak jelentei te faszfej náci, és bazd meg a putris cigány anyádat a ravatalon!
  • Running
    Tegnap tettem egy próbát, a hitbox/hitreg nem előnyére változott.
  • Smithwarden
    Draga anyucikad reggel megint nem rakott kello mennyisegu lonyugtatot a kis meleg tejcsikebe, Starhulyegyerek?
  • dr Kotász
    Nagyjából egyetértek, nálam is hasonló a szitu. Megjelenés óta javulgat azért a helyzet.

Az engem leginkább bosszantó hiba: járműbe spawnolok, és sötét marad a képernyő. Nem fagy le, hangok vannak. Marad az alt+F4. Másnál is előjön ez?
  • adam46
    Mire jövök rá? Írtam, hogy eddig is jól adta, most is jól adja, ha eltalálom a játékost...

@ Lilahagyma: Egyetértek, van néhány bosszantó dolog, de egyik se annyira vészes, hogy egész nap itt sírjak miatta. Én főleg csak német szerverekre megyek, ahol teljesen normálisan adja.
  • Cifka1seggfej2
    Nektek beltenyészett férgek, bizony a jó kurva anyátokat! elsősorban a seggnáci anuszwardennnek, meg a köcsögmodiseggnyaló frazernek!