Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[UNQL]Echo
Lehet.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

az alapjáték pályáin is lehet használni a repülõ biszbaszt? mert eddig még nem találkoztam vele és floodos pályán azzal ütött el a gyerek

SigS
Nem a lószart...most is 2x 1 órán belül....

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

szasztok singlebe nálatok is van igen kemény FPS DROP ??
A multisokhoz szólva szerintem fullra le kéne húznotok a grafkót és akkor nem lesz semmi gond nekem semmi baja nincs.

RatBaG
koppkopp, nekem a második patch óta nincs ingame fagyás.
kb két-háromszor mapváltáskor lehalt, vagy mikor kör végén quitot nyomtam, de ez már semmiség a korábbi folyamatos soundloop crashez képest.

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
2014 Q2:

Parasite Eve 2, best game EVER!

SigS
<#eljen>

A megjelenés napja óta tolom és nyugodt szívvel mondom hogy még mi játékosok sem vagyunk képben...<#idiota>

Egyik nap vígan játszunk 1-2 órát, semmi baj...Másnap 5 perc után hangfagyás...Egyik nap jó a netkód..Másiknap llandóan lelõnek mert nem érzékeli a találatot...Egy pillanatban alig találunk servert..másik pillanatban kidob egy rakatot a keresõ...Egyik pillanatban örülönk hogy meccs végén vagy 50ezer pontot kapunk, szintet lépünk..A következõ meccsen meg csodálkozunk hogy pár lövés után ismét megugorjuk ugyan azt a szintet (hova tüntek a pontok és a szintlépés?)...
Móka és kacagás a játék, fõleg amikor azt hallgatom végig ahogy a haverom lefagy hangdroppal egy jó meccs közepén...Majd jönne gyorsan vissza, QUEUE 3... 13 percet vár hogy be tudjon lépni miközben a játékban ki be lépkednek az emberek (csak persze a prémiumosokat elõnyben részesítik még elépésnél is)... 13 perc után elkezdõdik neki a betöltés majd a TÖLTÕKÉPERNYÕ hangdroppolva kifagy.... A srác meg olyat ráb*sz a billentyûzetre hogy utána sorolhatom neki melyik billentyû hol volt helyileg, és a C-t az asszony találja meg 2 nappal késöbb takarítás közben az egyik szekrény polcán...😊
Szóval nem, te sem vagy képben ahogy mi sem..😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

miert van a felbontás 59.94hz en win8 alatt ???

SigS
Csak azt hiszed <#eplus2>

Nem ajánlotta senki, többé kevésbé képben vagyok.
Hogy fogod dicsérni aki ajánlotta a játékot....<#idiota>

Kösz!<#eljen> Lenyomok pár vizsgát aztán megveszem én is. <#vigyor>
Fpocok
Tudtommal a Limited és a Deluxe UGYANAZ, csak elõbbi a dobozos változat, másik a digitális. A premium Service meg tartalmazza az összs megjelenõ dlc-t és lehet venni alapjátékkal együtt, meg külön is.

Csá, valaki fel tudna engem világosítani, hogy mi a különbség a megvehetõ Battlefield 4-ek között (Limited Edition, Premium Service, Deluxe Edition)?
Kösz!
Várjál a vicc a betöltéssel az hogy haverom mindig panaszkodik a betöltés sebességre mert én SSD-vel bentvagyok röpke fél perc alatt neki meg sokszor 2-3 perc...
Viszont már fordult olyan is elõ hogy neki bement 1 perc alatt és nekem volt 1-2 perc, késöbb értem be...
De olyan is hogy teljesen egyszerre vagy ilyen pillanatokkal késöbb ért be...😊

Egy matek zseni mondja már meg nekem, hogy hogy van ez? Van 10750 pontom. kapok mellé 15630-at és a végeredmény 22390 lesz. 😞 És azt is mondja már meg valaki, hogy a játék mód csillagért mennyi pont jár mert 69 db conquest csillagom van, de még pontot nem kaptam érte. van aki kapott már?

Amelyekre járok azokon nagyrészt be van kapcsolva azt hiszem 15-tõl számol vissza.

Fpocok
Én még egy szerveren sem láttam ilyet.

[UNQL]Echo
Ja korrekt hozzaallas.Nincs ssd-d,max grafon tolod,tobbet tolt a game?Cumizz es nezd ahogy a fel mapot mar befoglaltak vagy nem jut neked meg egy quad sem az alapon.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Stimmt!Ott sem volt eleinte a legtobb szeron aztan megjott az eszuk es bevezettek.Az a 30 sec mar semmi ahhoz kepest amig a scoretablet bamuljuk es semmit sem lehet csinalni.

van itt is, csak van ahol nem kapcsolják be a szerverre.

Fpocok
Pl mint a BF3ban? Érdekes ott meg tudták oldani, aztán mintha elfelejtették volna a következõ részre.

[UNQL]Echo
Az lenne a korrekt ha a szervereken a kor elejere beallitananak vmi visszaszamlalot az eselyegyenloseg jegyeben.
Nem tud vki olyan videot ahol a suav-ot meg lehet nezni rendeltetesszeru hasznalat kozben?Mert a roadkilles trollkodasbol mar elegem van.

http://www.youtube.com/watch?v=eULFf6F5Ri8
ez kellene a gyors betöltéshez igaz hogy belekerülne 1-2 millióba
ja maradt 6GB szabad hely az SSD-én Ah többet vártam én ettõl a 80Gb-tól.<#hehe>

Én is váltottottam SSD re és teljesen elégedett vagyok vele. A BF4 töltése is nagyon gyors lett. Gyakorlatilag az elsõk között vagyok bent mindig.
Persze ettõl még abnormális, hogy HDD vel ilyen piszok lassú a töltés idõ.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SSD-rõl 10-40sec a töltés. HDD-rõl 2-4perc nálam. nagyon idegesített annyit várni, ezért tuszkoltam rá a programot a windows mellé.

Elsõ töltés 40sec másik map 10sec nem több. Akinek ez nem elég gyors, annak még nem volt winyón a program.<#alien>

Fpocok
Nem azért van, mert hdd-t volt sdd helyett, hanem a játék hibája miatt. Ezért felesleges volt sdd-t venni. (persze azt most tudod másra használni, de érted...)

inkább a második 😊 de egyébként ha windows képes felállni a logótol számítva 7 sec alatt minden progit betöltve a nyomorult bf-nek miért kell 40 sec hogy betöltsön? Jobbra számítottam ennyi😊
kemotox
Miért mit hittél, majd 1 másodperc alatt betölt? Vagy hogy kiugrik az SSD-bõl három csöcsös néni és leápol? Vagy hogy elhozza a világbékét?😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Én általában mindig shanghai mapon kezdek és az elsõ betöltés mindig nagyon hosszú ( háromszor kell végighallgatnom azt a bozralmas aláfestõzajizét ami a töltõképernyõ alatt zörög) de aztán a következõ map már egész hamar betölt. Nekem csak az elsõ betöltés lassú. Ha megunom és kilépek aztán egy fél óra-óra múlva újra nekivágok akkor már nem kell sokat várnom a betöltésre.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

sz4bolcs
Igen? 2 perc helyett 40 sec? borzalmas 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Running
Értem.

Vadnokedli
a BF-en semmit nem gyorsít kb. (Ez a BF hibája. <#beka3> at the moment- teljesen random a töltési idõ van hogy fél perc- van hogy 1 perc- van hogy 2 perc (ugyan az a map))

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Fpocok
Belinkeltem egy érdekes videót... te mirõl beszélsz? 😄

szerk: Amúgy meg örülök, hogy egy ekkora kalap szart csinált DICE, így több idõm van WOWozni 😄

Ez mi ez a kütyü?
Running
Egyszer lesz egy pozitív kommented?

vettem egy SSD-t nem csak bf miatt, de messze alul maradt az elvárásaimnak. Még ssd-vel is 35-40 sec a töltés.
😊 igen az elsõ mondat felett elmerengtem egy kicsit, gondoltam még nem hatott a kávé de sokadik nekifutásra is furcsa volt. De a lényeget értem. Köszönöm a választ neked is meg eugabesznek is. Mind a két lehetõséget kipróbálom.

Battlelog: kvantahun

Fpocok

sz4bolcs
bazz, ezen a párbeszéden besírtam xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Smithwarden
"Hát van járható tippet adok vagy nem."
Igen, ez brutal jo szoveg. <#eljen> <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nekem is ilyen CPU csak 4GB Ram,VGA is stimmel meg Oprendszer is. Na meg a hibajelenség is... Ez így NC. Majd ha a rohadt sok bugot javították akkor tolom. Nem pedig a semmitmondó hülyeségeket javitgatják meg a singlet, amit még az 1. patch elött végigvittem különösebb hiba nélkül most meg kifagy stb.. Csak sajnálni tudom azokat akik 10+ ezreket beleöltek és most tépik a hajukat mert játszhatatlan ..

Csak egy idõ után elkezd rinyálni,hogy kevés a memória....egy darabig (talán egy nap) nekem is jó volt...aztán többet láttam az asztal,mint a játékot.

[IRAM] leader

mmovar
Mi az istent hordtam én össze az elsõ mondatban OMG.. <#vigyor2>

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

CleanMem...nekem bevált...

[IRAM] leader

mmovar
Hát van járható tippet adok vagy nem. Szóval én újratettem a win-t és elfelejtettem kikapcsolni (azelõtt is ki volt) lapozófájlt. Nos nekem is megtelt a memória. Mióta kikapcsoltam azóta nem csinálta kop kop kop... Most is 4órája egy szeron toltuk kilépés nélkül.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nincs! Mindig az ilyen fránya Phenom II X4 965 procis gépekkel van ram probléma.