15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10790 R7 270-es karimhoz kaptam BF4 cuppont. Kell valakinek? 5k -
#10789 cobra+angel+heavy barel. -
heringer #10788 ÜDV
Ak-12-höz tudtok mondani egy jó fegyverbeállitást,megvan mindenem már hozzá... -
#10787 Értem köszi :-( -
#10786 Talált kép (reddit), nem én csináltam -
#10785 Szia!!
Ezt a gif képet mivel csináltad? -
pett3rson #10784 gondolom, ha rád céloznak ilyen nem fordul elő... ;)
nagyon sok érdekes dolog van ebben a játékban, de azért a késelés az nagy fíling :) -
Culram #10783 Nekem még akkor volt ilyen mikor én lettem a Squad Leader. -
ACE #10782 De nem dobott, respawn, és utána mentem tovább... -
#10781 Akkor van ilyen, mikor az autobalance átdob a másik csapatba. -
KaBuTo666 #10780 :DDDD -
#10779 Ööö nekem is volt már ilyen de akkor az admin b@szakodott velem, neked nem lehetett ez,igaz a chat ablakban jelezni kellett volna....de ha ki van kapcsolva akkor nem jelzi..
-
ACE #10778 Tényleg basszus, rossz helyen mentem át a kapun!!! :D -
4850 hd #10777 hi szabályok betartása es betartatása fontos dolog :))) -
#10776 hát nekem ilyen még sosem volt :D -
#10775 Mondjuk lehet hogy meg kellene nézni a kapun áthaladás irányát, ahol te mentél ott piros X van
DICE vs USER 1:0 -
ACE #10774 Még a fegyverem is kiesett a harckocsiból! :D -
#10773 -
ACE #10772 Utálom az ilyeneket:
-
#10771 -
#10770 Mi fasz van már megint ?
battlelog : "Internal Server Error" -
kombány #10769 mi ez a pecs baszki 3 m lövöm tank géppuskával a faszit hc azt csak fut tovább utána egy bombatölcsérben fekszik egy másik 5 m vagyok tőle lövöm 3szor a tölcsér oldalát mondanom sem kell nem hal meg kb 5 cm löttem lába mellé és még el sem futott kb 10 lőttek le puskával abból 8 1 shot kill volt -
#10768 Jah, talán rossz a példa, de szerintem mindenki vágja, miről is van szó. -
ACE #10767 Ez nem fűszál effektus, nem tudott átugrani mert a feje elérte a betont ami lelóg. Te sem tudsz átugrani valamit ha a fejed a betonba köt ki. -
Culram #10766 Arra van e ötletetek, vagy volt e megoldás, hogy: pálya töltési képernyőn egyszer csak el kezd ugrálni a zene (loopol) majd kidob, azzal az üzivel, hogy kidobott a szerver. Nézegettem a netet ez ügyben, de még nem nagyon láttam erre megoldást. -
#10765 Köszi! -
#10764 -
#10763 :D
Amúgy igen, a járműveken átlövés is jelen van, ma is volt kritikus helyzetben kettő ilyen is nekem. Csodás dolog ez is. -
#10762 A játékos mozgása! Igen, ez is egy olyan dolog, ami ebben a játékban új színt ért el. Mármint negatív értelemben. Ilyennel gondolom mindenki találkozott már:
http://gfycat.com/DimwittedNaturalConey
Én ezt mindig úgy hívtam, hogy "fűszál effektus". Persze csak poénból, arra utalva, hogy egy fűszálban is fennakad a játékos modellje és attól halsz meg. Na ez csak eddig a játékig volt poén :( -
Reaper2104 #10761 10+ éve nem hetente találkoztam csalókkal hanem minden nap. -
#10760 Én most látom először ezt a videót, de teljes mértékben igaza van a srácnak! Pontosan ez a bajom nekem is szinte az összes fps játékkal ami az utóbbi 3-4 évben kijött. Egyszerűen rászoktatják az embereket arra, hogy egy játékot szar állapotban is megvegyenek, sőt természetes legyen, hogy gyakorlatilag egy beta verziót veszel meg amit aztán majd egy év alatt (talán) játszhatóvá tesznek! És ilyenkor jut eszembe a sok vita amit annyi játék topikjában lefolytattunk. Ilyenkor elgondolkozok, hogy mennyi ember jött a BF3-nál meg a COD-oknál, stb. hogy:
- "Jaj ne sírjatok már! Ha nem tetszik ne vedd meg! Nekem semmi gondom vele, nem tudom nektek mi bajotok." stb...
A fiatalabbakat, akik esetleg az utóbbi 4-5 évben kezdtek el játszani, egyáltalán nem hibáztatom mert ők már ebbe szoktak bele. Bár attól még nekik is illene megérteni. De mi, akik 10+ éve játszunk PC-n fps játékokat, egyszerűen nem tudjuk elfogadni, hogy ha vért izzadok is csak örülök ha egyáltalán játszani tudok a játékkal anélkül, hogy lefagyna, csalókkal találkoznék minden héten legalább 1x, alapvető hibái lennének a játéknak mint pl.: a "one hit kill", stb.,stb.,stb...
Ezt egyszerűen nem lehet elfogadni egy 10.000+ ft-os játékszoftvernél... Tegyük fel pl. hogy veszel egy porszívót. Hol elindul hol nem, esetleg működés közben leáll vagy mondjuk elkezdi fújni a levegőt szívás helyett. Vagy majd utólag küldik ki hozzá a csövet vagy esetleg a működő motort? Addig meg szívd tüdőből! :D Feltehetnék ide bármilyen példát, az a lényeg, hogy ilyen nem nagyon fordul elő... vagy ha előfordul akkor garanciába visszaveszik és kicserélik. Ez természetes. Mert annak működnie kell! Itt meg kezdenek hozzászokni az emberek, hogy egy játék ilyen...
- "majd kijavítják!" Fa**omat! Már bocsánat! :)
Szóval a srác pontosan megmondja a videó elején a tutit. Már csak a pénz számít... És én ezzel a videóval teljes mértékben egyetértek. Nem csak BF terén, hanem az összes mai fps(multi)-t illetően!
Megetetik velünk a szart... mi meg megesszük mert szépen fel van karikázva...
...ennyi. -
#10759 frissítsed a punkbustert!!! -
ACE #10758 csak 9 db. hsz-t kellett volna visszaolvasnod... tedd meg ezt most, most már lehet 10-et is vissza kell olvasnod. -
#10757 reset -
#10756 Ekkora egy fostalicska szart!!!!!
Egyszer meghalok, és utána nem tudok deploy-olni... Hát mi a fasz?????? KAttinthatok járműre, emberre, kiskutyára kaármire nem deploy-ol ez a fos!!!!!!!! -
#10754 Ez mar 10 napja is linkelve volt ide...[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=10416]#10416[/URL] -
toza #10753 -
#10752 mavot ismerem bf veteran vagyok ;) elegsokat lottem szet mavval, de egy zart szobaban ? :) , probalkoztam mindenhova rakni de mindig felrobbant mas palyan nem csinalja de azon mindig felrobban -
#10751 Battlefield 4: PC server update reportedly breaks spawn mechanic, fix rumoured for today -
Borg #10750 MAV is le tudja szedni távolról. Akkor nem látod mitől ment szét.
Hogy hogyan azt ne kérdezd, nem sok logika van benne :D