15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10866 jé.. miről maradtam le már megint ? -
ACE #10865 faxkivan hogy mostanában csak a flame-et olvasom itt nonstop... -
priluki #10864 Én annyit tudok hozzáfüzni aki nem hiszi hogy szar jöjjön el szivesen megvendégelem ,üljön le és játtszon :) marha kiváncsi lennék azoknál ,hogy fut stb mert nálam többnyire játtszhatatlan sajnos.. -
#10863 Ezt a fanhájogot hagyjuk már, egyébként is a hályogot LY-nal írják. Amúgy meg ha valaki igénytelen, és azt állítja, nála jól fut (a 200+ jelentett bug ellenére), azzal nem kell foglalkozni. -
#10862 Igazad van, köszönjük Skyline, hogy életben tartod a topikot. -
#10861 De akkor "nem lenne élet a topicban" ami nyilván sokkal rosszabb dolog, mint az hogy állandóan ugatás megy, meg különben is, ő tök jófej, hogy "életben tartja" a topicot, valójában ti vagytok a gecik amiért ezt nem nézitek jó szemmel :DD -
#10860 Csinálni kéne neki, egy "Skyline Battlefield 4 Hiszti Party" topikot, jól elszórakoztatná magát, ezt a topikot meg nem szemetelné tele. -
determinator #10859 Tényleg nem normális, ha egy fanboy nem ismeri el a problémákat és másokat hülyéz. Viszont az sem, hogy ha valaki lemeri írni a pozitív véleményét normális stílusban, tartalommal, akkor a másik oldalról el kezdi lehülyézni, seggnyalózni, vakozni, igénytelennek, hazugnak nevezni. Az sem normális, hogy néhány ember kiutálta a korrektül esetleg pozitív dolgokat leíró embereket, így egyre kevesebben vannak akik normálisan formában írják le a véleményüket (így persze hogy arányában több a fanboy). Az sem normális/reális/logikus, hogy ezek után valaki a hozzászólások alapján ítél vagy bebeszél magának egy képet a globális helyzetről. Az sem normális, hogy felnőtt érett emberek nem képesek a másik mondanivalóját értelmezni, vagy rosszabb esetben kicsavarják, eldeformálják.
Az sem normális, ha egy ember 100 hozzászólásából 80 ugyanazt tartalmazza, szinte ugyanazokkal a szavakkal.
És végül az sem normális, hogy ha egy felnőtt ember 20e Ft miatt képes a saját idegrendszerét tönkretenni, tömérdek időt mérgelődésre pazarolni úgy, hogy semmi haszna nincs.
-
Skyline #10858 Azt fogd fel hogy amíg nem javítják a tickrate-et és a hibákat kizárt, meseszöveg fanhájoggal.
Vagy nektek nyilván külön játékot és külön szervert üzemeltet az EA.
-
#10857 -
Reaper2104 #10856 Fogd már fel, hogy nem fanatikusok vagyunk hanem nekünk tényleg jól fut.... -
#10855 Ez a spammeles szo ertelmezgetese mar csak szorszalhasogatas...tisztan ertetted te a mondanivalo lenyeget. :) -
Skyline #10854 Nem nekem estek azt már letojom, hanem egyből bárkinek aki negatív dolgot ír. Az meg hogy spammelem, tanuljuk meg mit takar, aztán mondogassuk.
-
#10853 Igazad van. -> De te meg mar egy ideje spammeled a negativ kritikat.
A masiknak ebbol van elege es ezert esik neked magasabb hangon.
Ha mindketten ezt felfogjatok es visszabbvesztek, akkor maris nyugisabban tudnatok beszelgetni akar a jatek bugjairol es problemairol vagy akar a pozitivumairol. -
Skyline #10852 Ez szép és jó de az se normális hogy valaki leír valamit és pár fanboj egyből rányomja hogy a hiba nála van...
És itt nyugodtan kimondható hogy nem a játék utálatáról vagy az ellenfanbojkodásról és a divatfikázásról van szó hanem arról hogy félkész terméket kapott mindenki, és ezt a vásárlók színe java nem nyeli le.
És ha feltűnt volna a vitát sosem az elégedetlenkedők indítják hanem az a pár szerencsétlen akinek egyből cáfolni kell a tényeket a saját fanatikus kis szemüvegük mögött...
Komolyan, leírja valaki hogy 20 perce nem tud belépni (teljesen mindennapos, számtalanszor előfordul volt hogy 40 percig csak a battlelogot nézegettük haverral mert nem találtunk épkézláb szervert amire mindketten be tudtunk volna lépni és csak disconnected fogadott--> a megjelenés óta jelen lévő probléma, a battlelogon is kiemelt téma, ergo nem nem csak nálunk van és nem a mi hibánk), erre egyből megy a cáfolás és a hülyének nézés... Gratulálok.
-
#10851 Nem veletlen lettel mar ketszer banolva es nem veletlen irogatsz most is alregrol.
Kikersz magadnak ezutan barmit is?
Szerinted erdekel?
Legalabb elolvasnad es ertelmezned azt amit irtam, de arra sem vagy kepes.
Negativ dolgokat a jatekrol es kritikat siman lehet irni, csak nem spammelve es megfelelo stilusban. Bonyolult sokadjara is felfogni mi?
De csak osszevissza frocsogsz es mocskolodsz tovabbra mindenre es mindenkire, sosem tudtal mast.
Hasta la vista baby.
(Te mar sokszor elkoszontel orokre innen, megis visszamaszol trollkodni, csak nem vagom miert. Magadat is csak idegesited, nem csak a normalis forumozokat.) -
Reaper2104 #10850 Nem fogsz hiányozni senkinek sem.... -
jurogabesz #10849 Ha minden szó nélkül törlöd a hozzászólásaimat,még talán én sem írtam volna semmit,de..:
"Es a full elegedetlenek (megha jogosan is), inkabb a Battlelog support forumot spammeljek szet a sok sirassal. Ott talan meg nagy szerencsevel meg is latja 1-2 fejleszto a problematokat mielott ongyilkosok lesztek.
Thx."
Ezt a mondatot kikérem magamnak!!
Akkor és annak írom le egy fórumon amikor és amit akarok,ha nem tetszik valami a játékkal,mivel ez a játék problémáinak,játékmenet megtárgyalásának stb. számára fenntartott felület és nem admin trollkodásra!!!Menjél oda intézkedni és biztatni mást öngyilkosságra,ahová való vagy b+
Még szerencse,hogy nem sokan járnak ide és így nem nagyon tűnik ki mennyire is alkalmatlan vagy egy még ily egyszerű feladat ellátására is ,mint fórum házigazda,mert már tele lenne vele a bf társadalom...
Nagyon jól tettem hogy csak néha bele-bele olvastam a fórumba,s nem jártattam a pofám fölöslegesen,mert úgy látom semmi sem változott.
Na sok sikert hozzá,ha van még aki a ténykedésed elviseli. -
Reaper2104 #10848 Ha visszaolvasnál látnád hogy minden veszekedés amiatt robbant ki, hogy aki azt mondta neki jó és élvezhető a játék le volt hülyézve butázva meg mindenféle szemellenzős funnak beállítva (hozzáteszem nekem ez az első bf játékom én más fps-ekkel játszottam eddig). És mi sosem állítottuk hogy másnak nem lehet rossz mi csak azt mondtuk nekünk jó, én elfogadtam mind a két féle véleményt, viszont azt nyilván nem fogadom el mikor valaki megmagyarázza nekem, hogy nálam hogy fut a játék, had tudjam már én hogy mit tapasztalok. Ti is elfogadhatnátok már, hogy vannak akiknek nincsenek meg azok a problémák amik nektek. -
#10847 Ezeknek a veszekedeseknek semmi ertelme.
Azzal nagy gaz van, ha valaki nem tudja elviselni, hogy masnak / masoknak akar teljesen mas a velemenye a jatekrol es maskent "szenved" vagy elvezi a jatekot.
Ne akarjatok a sajat velmenyetek raeroszakolni es foleg folyamatosan spammelni masra / masokra, mert az mar siman csak felesleges trollkodas.
Irjatok le nyugodtan es roviden, hogy marpedig lehet nem jol latod, mert a jatekkal van par gond, de majd kesobb, tobb jatek utan valoszinu meglatod te is.
Ennyi.
Nem kell tobb gunyolodas, hulyezes, vakozas, ironizalas, stb, mert indulni fog egybol persze a veszekedes.
Es a full elegedetlenek (megha jogosan is), inkabb a Battlelog support forumot spammeljek szet a sok sirassal. Ott talan meg nagy szerencsevel meg is latja 1-2 fejleszto a problematokat mielott ongyilkosok lesztek.
Thx. -
#10846 "...Közben meg én nem akarok semmi mást, mint értelmes, jó játékosokat, használható és balance-olt fegyvereket, járműveket, térképeket."
ÁMEN!
Egyszerűen érezni ha egy játékkal valami nincs rendben. Olyat még HC-ben sem produkál a játék, hogy meglátom a gyereket és összeesek! :D Nem túlzok! Olyanokat csinál nekem, hogy meglátom az ellenfelet, összeesek majd utána lő rám a gyerek :D Semmi esélyem reagálni. Ilyenkor jót nevetek magamon, mert nem játszottam vele tegnap este óta, de akkor majd szétvetett a méreg :) Jó ilyet azért egy meccs alatt 1x produkál, de sajnos az utóbbi időben egyre többször van nekem is "hirtelen halál". Egyszerűen nem tudok reagálni arra ha valaki rám lő. 1-2 csattanás és már döglök is meg. Már nagyon rég óta tervezem, hogy felveszem a meccseimet és csinálok belőle egy "érdekes halál" összeállítást a kétkedőknek, mert szar ám az amikor az embert képletesen/jól körülírva, bénának vagy üldözési mániásnak titulálják. Miközben elég pipa neki az, hogy nem tud normálisan(!) játszani egy 10.000 ft-os játékkal amit szórakozás céljából vett meg.
-
grimm13 #10845 Azt tudja valaki hogy lehet az emblémához szöveget adni ? betűkre gondolok..- -
Skyline #10843 Nincs olyan hogy valakinél jó a netkód valakinél meg nem...
Csak olyan hogy valakit nem zavar egy félkész amatőr produktum és észre sem veszi a hibákat és van aki meg simán kiszúrja...
De ez nem is érdekel csak ne hurrogjon a sok madár ha bejön valaki és leír bármi negatívumot... Ez van ha nem tetszik akár el is lehet fáradni, boldog lennék ha bármi pozitívat le tudnék írni a játékról ,de azon kívül hogy a haverral röhögcsélünk néha alatta itt ki is merült minden pozitívuma.
Az meg hogy az ilyen Adam félék csak azt látják hogy "én sírok" meg hogy náluk jó. Lássák nem érdekel, ettől még vissza lehet lesni az elmúlt 1 hónapot, szinte mindig csak cáfolni próbálják ha valaki kifejt valami negatívumot, hiába általános probléma... Felesleges szájtépés fanatikusokkal...
-
#10839 Vannak egy-ketten, akiknek kb. nincs gondjuk a játékkal. Ez nagyjából mennyi is lehet, 5-10%?
Addig nincsen gond, amíg ők játszanak, beszámolókat írnak, videókat készítenek, stb. Azt nem szeretem, amikor nem képesek felfogni, hogy a játék rossz és hülyének, rossz játékosnak vagy trollnak tekintik azokat, akik nem olyan szerencsések, mint ők.
Tagadhatatlan, hogy ez a játék el van baszva. Most már az is egyre biztosabb, hogy az engine-nel van baj, hiszen alapvető problémákat (társak mutatása hardcore-ban, killed in action bugok) egyszerűen nem tudnak javítani. Sokaknak csak sír a szája? Mégis mit tud csinálni? Frusztrált és ezt ki akarja adni magából. Át lehet görgetni a hsz-t, nem kell vele foglalkozni. Ezzel szemben vannak páran, akik abból csinálnak sportot, hogy arra panaszkodnak, hogy valaki panaszkodik. Értelmes dolog az utóbbi is, gratulálok hozzá!
Ez a topik már hetek óta csak személyeskedésről szól. Ez vajon miért van? Miért nem a beszámolók, squad-keresések a téma? Vagy a tippelés, hogy mi is lesz a következő DLC-ben? Ezekre szerintem az a válasz egyébként, hogy nem csak maga a játék rossz, hanem ez az egész FPS scéna el lett cseszve. Mindenki a számok bűvöletében él. Több játékos, több fegyver, több jármű, több térkép. Közben meg én nem akarok semmi mást, mint értelmes, jó játékosokat, használható és balance-olt fegyvereket, járműveket, térképeket.
Remélem kimaxolta ezt az egészet a játékipar és rájönnek végre, hogy a kevesebb néha (manapság kb. mindig) több. -
priluki #10819 na, igaza van skylinenak max annyiban sértő hogy lehülyéz mást.. valakinek jó így a game akkor had szorakozzon.. én mikor megvettem a játékot semmit se tudtam róla,nem olvasgattam elötte.. az elején ugye nem tünt szembe a dolog mert " oo kezdő vagyok itt stb" aztán mikor játszottam úgy 10 órát kezdtem nyomozni ,hogy én vagyok a béna?! 34 éves vagyok 20 éves korom óta játtszom fps-el szóval van tapasztalatom,de tök gyerekesnek éreztem magam mikor kudarc kudarc után felmentem mással játtszani ,hogy én "tompultam" e el azért nem adja , hát nem .. örültem is meg nem is.. na utána jöttek a fórumok és az oknyomozás.. és most 179 óra után ott tartok hogy bizonytalan időre letettem a játékot,de bizakodó vagyok hogy eljön az az idő ,hogy számunkra akik látják a problémát is használható lesz a bf4. Mert ebben a formában számomra nem szórakozás hanem egy használhatatlan idegesitő szép krafikával megáldott fps. -
determinator #10806 +1 -
Reaper2104 #10805 Nálam ritkán nem adja csak a találatot és ez is csak akkor fordul elő amikor egyszerűen nem jól célzok vagy épp kicsit begazulok játék közben és ráfekszek a bal egér gombra, de az nem a játék hibája, ha éppen nem megfelelően célzok vagy lövök. Nálam semmilyen netkód probléma nincs és eddig 1 szer fagyott meg a játék. A disconnect meg ritkán és általában full szervernél jön elő, de egy újracsatlakozás általában megoldja, ha meg nem akkor egy másik szerverre egyből felenged max 1 perc az egész nem egy hű de nagy probléma. Egyedül az szokott bosszantani amikor pár 10 centi magas lerobbantott falakba mondjuk megakad és az istenér nem tudja átugrani pedig lehet még átlépni is áttudná erre csak egy helyben ugrál és persze ilyenkor mindig lelőnek , de én is 10+ éve játszom fps játékokkal és még bugmentes játékot nem láttam. Ráadásul nekem nem is a legcombosabb gépem van és ennek ellenére is élvezhető a játék, hogy egy +20 fps még el kéne. -
#10804 És? Nincs elég szerver? Mindig azon az egyen kell próbálkozni? Basszus indulás óta, van 7-8 szerver a favoritok között, amik tudom, hogy jók, ping-ben is, elérhetőségben is és jókat játszom rajta. Újabb hét, újabb rinya áradat? -
Skyline #10803 Megunom amint látom az erőfeszítést a félkész játék rendbehozására, de ez így lassan 3 hónap után sem nagyon akaródzik megtörténni sőt patchről patchre jönnek az újabb és újabb nevetséges hibák.:)
A vicc az hogy a netkód is gyakorlatilag rosszabb mint a megjelenéskor volt..Inkább ne nyúltak volna hozzá...:) -
Skyline #10802 Nem csinál semmit rosszul, van egy rakás szerver amire van akit felenged a játék van akit nem, főként a "Corsair" szerverekre jellemző...
Eljut a töltés a "Connecting"-ig majd game disconnecteddel kivág...
-
Reaper2104 #10801 Egyetértek!
Sky-al meg felesleges vitázni, mert sosem unja meg, ugyan azt fújja hónapok óta szerintem még 20 év múlva is rémálmai lesznek a bf4-től mikor már mindenki rég elfeledte. -
#10800 Akkor valamit rosszul csinálsz. -
SergioAmigo #10799 20 perce probálok belépni valami servere nehéz dolog :D -
Nekrofil #10798 hardveraprón hirdesd meg, szerintem gyorsan elviszik -
ACE #10796 Én keveset játszom vele, de jól szórakozom amikor játszom... -
Skyline #10795 Értelmezd amit írtam.:)
Ér 5ezret egy kód. Csak miután megvetted és elérsz egy szintet és szemetszúrnak a nevetségesen amatőr megoldások majd akkor jössz rá hogy ez a játék közelebb áll egy budget kategóriás alkotáshoz nagy reklámkampánnyal mintsem egy minőséginek nevezhető játékhoz..:)
Egyébként itt már rég nem arról van szó hogy kinek jön be és kinek nem hanem továbbra is arról hogy félkész termék ami nemhogy javul, egyre mókásabb lesz.:)
-
ACE #10794 Nem a játék minőségétől függ, hogy mennyit ér egy játék... Arról nem is beszélve, hogy már korábban kifejtettek szerint, ami valakinek nem jön be, másnak lehet bejön. Mellesleg minden annyit ér, amennyiért el lehet adni... Hardveraprón meghirdeti 5ezerért, kb. 1 óra alatt talál rá vevőt... -
Skyline #10793 Aki nem ismeri annak ér annyit...
Én mai fejjel a játék + prémiumért sajnálnám az 5k-t...:) -
ACE #10792 Miért érne csak annyit? 1 hónapig kerestem és én 5500-ért vettem, annál olcsóbban aligha kapsz... 5ezerért szerintem valaki már le is csapott rá. -
Livius #10791 Ez a játék (csak alap) kb olyan 3k-t ér, többet nem!