Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játékban,ha beírom a parancssorba a "perfoverlay.drawfps 1"-t akkor kiírja az fps-t.És ott olyan értékeket kapok amiket írtam.

Tehát egy 60Hz-es monitoron játszol 120-130 fps-el. Aha.
Igen.Egy dell p2414h-n.Elõtte egy benq-m volt.Azon is ugyan ilyen droppok voltak.

Fpocok
Számoljad Running 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Elsõ CQ SoS-n NEM FAGYTAM! És állítom, hogy sokkal szebben futott a játék. Már teljesen játszható (bár nem adta, mert baromira le van fáradva a kezem)

Megkérdezhetem milyen monitoron játszol?
Smithwarden
Ez egy jo figyelemelterelos trukk a sok hibarol, hogy a sajtoban ne csak folyamatosan a problemakrol legyen szo a BF4-es hirekben es cikkekben.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Engem nem is a fagyás zavar igazán(persze bosszantó az is).De olyan fps droppok vannak,hogy élvezhetetlen a játék...120-130 fps-rõl 50-re esik 1mp alatt...

oneal1
2 kört is lenyomtam shanghai on, nem fagyott....😊

reménykedek

!Forza Ferrari!

ProGabe
Azért szépen lassan kiderül, hogy több idõt feccöltek a kismillió easter-eggbe, mint a tényleges játékba -.-

Van ugye ez a megalodonos baromság.
Van a két T-rexes dolog.
Van a Jeti.
És van Hainan Resorton is valami, csak még nem sikerült aktiválni.

Szerk.: Lancang?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
UCAV nerf. Ó je. Vajon az exploitot is kijavították?

ProGabe
Szerver patch is lesz még ma a kliens-oldali mellé.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
Hazajövök, erre látom patchel. Ez még nem a china rising, mert a plebs csak holnap kapja meg, nem?

Az újraélesztéses beragadós bug-t biztos nem javították mert az még van.

Smithwarden
Meg nem mertek eddig kiirni.
"The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day."

oneal1
nem tudjátok mi volt a mai patchben?

!Forza Ferrari!

Elkelt.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

A vantól nem kell félni.
És ismét itt az újabb patch. Kicsit félek tõle. 😊

Nekem is sikerült egyszer egy hármas jeepet kiszedni vele, nekem is Banderasos volt a fejem utána... <#vigyor3> Azóta nem jött még össze újra, pedig mindig leselkedek pár percet.
Smithwarden

Battlefield 4 Alap játék,bontatlan csomagolásban eladó.Ár 8-ezer pénz

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

giornalista
IED vs. Jet <#taps>

8.000 forintért ITT

attiGT
Sziasztok! Hol a legolcsóbb BF4 Premium?

SigS
egy a csõben, egy a tárban....aztán kell várni viszonylag sokat az újratöltésre

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hát nálam ma elég bug-os a játék. Olyan hibák jöttek elõ amirõl azt hittem, hogy az utolsó patch javította. De nem ma jelentkeztek. 😞

giornalista
én attack boat-nál tudom. kettõt azonnal ki lehet lõni (launch-nál még 3 volt), azonban utána rengeteg idõbe telik, mire újra lõhetsz.
"2-t ad egyszerre"?
Mármint egymás után kettõt tudok kilõni? Nem kell várni az újratöltésre?

Fpocok
China Risingot csak a digitel deluxeosok, a limited editionösök és a prémiusokat kapnak "ingyen".

giornalista
mármint elérhetõ lesz, ha megveszi külön, persze.

de az alapjátékkal nem lesz majd elérhetõ a China Rising. én legalábbis nem olvastam mást.
giornalista
miért lenne elérhetõ bárki számára?
SigS
Egyébként most ez a csájnarájzing mindenkinek elérhetõ lesz? Mert akkor a Digital Deluxe-os változat (is 😊)) ráfizetés volt <#fejvakaras>

SigS
Legyengítették, de 2-t ad egyszerre. Támadó helinek meg erõs túlzás nevezni azokat a repülõ tólószékeket <#szomoru1>

A tv-rakéta csak nálam rendetlenkedik?
Eltalálom vele a scout-helit, beadja a hit-et de az repül tovább.
Nagyon le lett ez butítva. Bezzeg a BF2-ben a tankot is szétvitte egy lövés. 😉

Értem én amit írsz! De a mai világban elõre utalok valamiért és napokat heteket várok és lehet, hogy 1-2% ban a kulcs nem is fog mûködni. Azért ennél már legyünk óvatosabbak!

Csak ebben a topicban sokan vásároltunk ott probléma nélkül és semmi gondunk. Azzal még végképp nincs baj ha valaki nem szeretne innen vásárolni mert bármelyik feltétel nem megfelelõ neki. De hagyjátok már ezt a bizonytalan kód dumát. 1-2x fordult maximum elõ amit azonnal korrektül lereagáltak, ahogy sok más számotokra megbízható oldalnál, sokkal többször. Sõt ha szeretnétek tudni ott a magnew (magyar nagykereskedés) milyen botrányt csinált még a cd galaxisnak is anno a több szász hasznátl cd kulcsával ami még bontatlan is volt. Ha nem tetszik nem veszed ott,de ez a nonstop fikázás már kurva uncsi,ahogy tõlem meg az állandó védelmezésük. Ahogy eddig mindenki,ezután is megkapja,ha nem akar várni akkor ne a playersen vegye,ha tud és számít neki az 1-2000 forint akkor meg ott és kész.

Nem értem, hogy emberek 1-2 ezer Ft-ért elõre utalgatnak pénzt és várnak bizonytalan kódokra heteket és vagy mûködik vagy nem. Lehet vissza küldik a pénzt ha nem jó a kód cserélik és még korrektek is biztos, de akkor sem értem ennek a vásárlási módnak a létjogosultságát akkor amikor pl cdgalaxis utánvéttel 3 napon belül bármelyik postára, pick pack pontra elküldi plusz költség nélkül a játék dobozos verzióját azonnal mûködõ kóddal. És az árait összehasonlítva a players áraival tényleg csak 1-2 ezressel drágább, de biztonságosabb és gyorsabb és nincs probléma. Persze aki adrenalin függõ annak ott a players!

És hol a Dino??
kemotox
Te meg akkor biztos empi román barátnõje vagy.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ProGabe

<#gun>" empie " okoska .... <#mf2>
SigS
<#unalmas>

Vadnokedli
ÖCSÉM---- Valaki tapasztalt már ilyen bugot?

Váltottam "class"-t és lett Sniperhez M98B aztán átváltott SCAR-H ra aztán lett SCAR-H + Medkit + Spawn Beacon

Aztán megint váltottam Assaultra abból lett M98B + Medkit + Defib..

Szóval.. Wtf<#gonosz1><#gonosz1>

Hozzá teszem amikor átugrottam 1-1 akadályt úgy váltotta a fegyvert át... 😄D <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ok.Akkor te csak mérgelõdj tovább,én meg játszom...

[IRAM] leader

Szerencséd volt ahogy azoknak is akiknek bármi más megoldotta.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Már ne is haragudj, de mi az, hogy nincs ingyen? Nincs ingyen az, hogy egy kurva játék mûködjön rendesen?

yo,
azt szeretném megkérdezni hogy multiban (64 fõs map) milyen cpu és vga kell ahhoz hogy 720p lowon és mediumon jól menjen?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Már ne is haragudj,de nem írhatok mást,nekem a program megoldotta ezt a fajta problémát.Persze meg kell hozzá venni,de hát...semmi sincs ingyen.

[IRAM] leader