Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Van ugye ez a megalodonos baromság.
Van a két T-rexes dolog.
Van a Jeti.
És van Hainan Resorton is valami, csak még nem sikerült aktiválni.
Szerk.: Lancang?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day."
Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Online Rádió: http://www.radioseven.se/
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mármint egymás után kettõt tudok kilõni? Nem kell várni az újratöltésre?
de az alapjátékkal nem lesz majd elérhetõ a China Rising. én legalábbis nem olvastam mást.
A tv-rakéta csak nálam rendetlenkedik?
Eltalálom vele a scout-helit, beadja a hit-et de az repül tovább.
Nagyon le lett ez butítva. Bezzeg a BF2-ben a tankot is szétvitte egy lövés. 😉
Csak ebben a topicban sokan vásároltunk ott probléma nélkül és semmi gondunk. Azzal még végképp nincs baj ha valaki nem szeretne innen vásárolni mert bármelyik feltétel nem megfelelõ neki. De hagyjátok már ezt a bizonytalan kód dumát. 1-2x fordult maximum elõ amit azonnal korrektül lereagáltak, ahogy sok más számotokra megbízható oldalnál, sokkal többször. Sõt ha szeretnétek tudni ott a magnew (magyar nagykereskedés) milyen botrányt csinált még a cd galaxisnak is anno a több szász hasznátl cd kulcsával ami még bontatlan is volt. Ha nem tetszik nem veszed ott,de ez a nonstop fikázás már kurva uncsi,ahogy tõlem meg az állandó védelmezésük. Ahogy eddig mindenki,ezután is megkapja,ha nem akar várni akkor ne a playersen vegye,ha tud és számít neki az 1-2000 forint akkor meg ott és kész.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Váltottam "class"-t és lett Sniperhez M98B aztán átváltott SCAR-H ra aztán lett SCAR-H + Medkit + Spawn Beacon
Aztán megint váltottam Assaultra abból lett M98B + Medkit + Defib..
Szóval.. Wtf<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Hozzá teszem amikor átugrottam 1-1 akadályt úgy váltotta a fegyvert át... 😄D <#banplz>#banplz>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
[IRAM] leader
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
azt szeretném megkérdezni hogy multiban (64 fõs map) milyen cpu és vga kell ahhoz hogy 720p lowon és mediumon jól menjen?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
[IRAM] leader