Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
[IRAM] leader
Az AMD tisztában van vele mennyire nem az õs sara. A béták is ennek megfelelõen jönnek. A CF amúgy is rizikó faktor, de én ezzel a 80fps ell amit high utrán tud a single kari nagyon elégedett vagyok.
Sötétbarom# a szererek szarok illetve + akik rajta vannak. Tálátam egy jó szervert ahol egészen jó arcok vannak. semmi 20/1 arány és a one shotot nekem is beadja és nemcsak akkor amikor én kapom. 50bõl egy ilyen szerver van sajnos..
Három napja tolom azon a szerveren és még patch sem tudta elb@szni.
Én még az elõzõ verzióval is megelégedtem volna, már egész jól összesufnizták a játékot, erre... pedig mindig örülök, amikor origin elkezd letöltögetni patchet. 😞
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down.
mostmár else indul 😄
join error , exe error , szar fps szóval minden oké. mehet a party 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
*Ha volt már, akkor mehet a levesbe.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Arról már ne is beszéljek, hogy befordulok az ellenség mögé, 3an, nekem háttal lövik a társaimat, nekiállom lõni az elsõt, semmi, ráfordulok a másodikra, sebzõdik de semmi, harmadikra, lövöm 2mp-ig, nagynehezen meghal, ez bõven elég arra hogy a többiek leszedjenek.
Valamit emberesen elqrtak.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ugyanis ennek a szarfosnak hirtelen már nem jó az a driver, amivel 1 éve játszom a BF3-at, és a BF4-et is gond nélkül. Félreértés ne essék, most is lehet játszani vele, csak egy OK-ba kerül indításkor, azonban a patch óta visszakúrja DX9-be a grafikát, ami hányás is, meg bugos is...
Szóval 1 év után most kénytelen voltam a legfrissebb 331.82-es WHQL-t felrakni...
-Disabled DirectX 11.1 on NVidia cards that have outdated drivers.
nah én még azértse fogom leváltani erre a drivere mert 331.65 ön több az fps 😄

Szánalmas ez a játék, EA játékot ezek után - büszkén mondom - csak warezolni fogok, ill. multit nem veszek, hacsak nem hozsannáznak róla.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kicsit hamarabb halnak, talan ritkabban esek ossze fedezek mogott es amit javitasnak irtak is: kevesebb az egyszerre halas, mert azt szinkronizaltak reszben.
De majd meg probalgatom tobbet ma es holnap, lehet csak kepzelodok...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670213124851/
Nem kattogok ezen, az elõzõ hsz-em is csak a hirtelen düh miatt született, de egybõl így éreztem, amikor elõször elolvastam a patch szövegét. Sajnos a mai világban a vevõ (választó, khm) a legkisebb kutya. Valami nagyon megfordult itt, tényleg a feje tetején áll a világ. Nekik kéne a mi seggünket nyalni, nem fordítva.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szóval kapja be a dice! Eleve ez a kifejezés. "So called netcode". Ez lenézõ, pejoratív (aki vágja az angolt, az talán tudja). Tehát ez olyan, mintha azt mondanák, hogy "a hülye kis játékosok, pénzt adnak nekünk és még van pofájuk szidni a szarunkat, ráadásul fingjuk sincs az egészrõl, höhö, netkódoznak, assem tudják mi az!"
Hát a k*rva anyátok, ti mocskok! Egy órási, Hold-méretû bocsánatkéréssel még mindig adósok vagytok!
Volt egyszer egy jó ötlet, meg is tudták valósítani, aztán rámentek a grafikára, meg a sok csilli-villi szarra, hadd vakuljon a paraszt. Az a legdurvább az egészben, hogy ha ezek a hibák nincsenek, akkor tényleg élvezetes a játék, nem is érdekelne a 6000 kényelmi szolgáltatás*, amit még beletehetnének. Rohadt EA, rohadt Activision!
*: ezek alatt olyat értek, hogy
-pl. kör végén lehetne egy gomb, amit ha X százaléknyi játékos megnyom, ne kelljen kivárni azt a 40 másodpercet, jöjjön a köv. map.
-Vagy ha ezt nem is, legalább lenne lehetõségem két pálya között szöszölni a felszereléssel.
-Vagy killcam közben! Mi van, ha én azt nem akarom nézni? Miért nem lehet egybõl a deploy-képernyõre váltani?
-Vagy ha meghalsz, kiemelhetné a stat-képernyõn (TA😎, hogy ki ölt meg (kíváncsi vagyok a statjára).
-De én már annak is örülnék, ha a browser plugin (amit továbbra is egy viccnek tartok) megjegyezné bammeg azt, hogy mi szerint rendeztem az oszlopokat (tehát ha ping alapján van, akkor redresh után ne váltson, hát a tököm tudja mire, szerintem randomra)
-Az egész single-nek tulajdonképpen egy nagy tutorialnak kéne lennie, hogy az emberek tudják, mi a spot, a revive, meg hogy van náluk két doboz tele tötlténnyel és hp-val. Hm, melyik milliárdos cég csinálja ezt? Valami Blizzardnak hívják.
Ezeken felül biztos mindenki fel tudna sorolni még 50-et. Ezektõl is még jobb lehetne a játék. De nem baj, van levolution, meg sok szikra^^
* Fix for players getting stuck in the kill camera after being revived.
* Fix for a crash that would cause the game to stall, resulting in a sound loop.
lehet nem lesz olyan ezután ,hogy 2 tárat engedek egy páciensbe aki csücsül a bokorban , majd szép nyugisan megfordul elszív egy cigit majd rám emeli a gépkarabélyát szépen betárazza,éés amikor már majdnem meghúzná a ravaszt abban a pillanatban mindketten meghalunk..????
Ez így tényleg klafa lenne..
EZ JÓ!
"The game update for PC is now live. Please read down below for change notes.
We've rolled out a new PC game update and will continue to make improvements based on your feedback. The update includes fixes with the aim to increase the general stability of the game, and eliminates bugs that you may have experienced. It also includes an improvement to the so called "Netcode".
Dec 16 PC Game Update Notes
-Fix for a crash that would cause the game to stall, resulting in a sound loop. This should eliminate most of the problems relating to this.
-Fix for the SUAV (introduced in the China Rising expansion pack) not exploding when hitting enemy soldiers. While these indeed should be deadly, they were never designed for "roadkilling" opponents.
-Fixed one of the issues related to the so called "Netcode" (see below for details)
-Fix for player tags not always showing when needed to, resulting in players shooting team members.
-Fix for graphical flickering appearing on terrain.
-Fixed the instance where players suddenly would transition into Spectator Mode while playing the Defuse game mode.
-Fix for a Defuse bug where none of the teams would win a round by letting the timer run out. -Fix for players getting stuck in the revive screen after being killed.
-Fix for players getting stuck in the kill camera after being revived.
-Fix for the game mode specific ribbons being counted twice in the multiplayer progression.
-Made the NVidia 331.82 driver version mandatory for all players.
-Disabled DirectX 11.1 on NVidia cards that have outdated drivers.
-Fixed driver version not being properly detected on NVidia Optimus systems.
-Fixed a minor crash that could occur when bringing up the scoreboard.
-Fix for the issue where the game would get stuck in loading screen when players tried to join a Second Assault map without actually owning Second Assault.
"Netcode" improvement
We've addressed the so called "Kill trading". This refers to when two players fire at each other and, seemingly, both die at the same time. The time window where a bullet could cause damage from an already dead player is now calculated as intended, decreasing the timeframe when players with high latency could get a kill, even though they should be dead according to the server."
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
V-Sync on 50 fps
V-Sync (függõleges szinkronizálás miatt az hertz szám az fpshez igazodik..)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h