15720
  • Skyline
    Ismét úgy ugatsz bele hogy közöd nincs hozzá, de nem baj. A két leg OP-abb dolog a játékban a scout heli és a támadó ladik. Ebből ha jól tudom eddig a támadó ladikot sikerált butítani.
    És igen nevetséges hogy egyesek a statjukkal gizdáznak miközben a jelentős részét járművekben ücsörögve érték el, és egy rushban közelharcban szart sem érnek.:)
    De nyalogassátok egymást.:)
  • ACE
    ha valakinek van kedve játszhatunk ilyet :)
  • adam46
    +1
  • ProGabe #10911
    BF2 óta lehet...

• ACE
    Azt lehet? Megáll a motoron? Vagy olyan mint a C4? Tapad? :D
  • kemotox
    Ez a taktika már a BF1942-ben is nagyon noob dolog volt, pedig ott még nem is volt C4 meg quad.
    (Érdekes amúgy hogy szerintem egy sima jármű normális, rendeltetésszerű használata noob dolog, ez meg nem. Ja és tudom, fröccs-fröccs. Megyek is iszom egyet)
  • ProGabe #10908
    Feldobtak egy ammo packot a motorra.
  • ACE
    Ezt hogy csinálják hogy közben a support folyamatosan adja a lőszert?
  • Skyline
    Csak ne a levegőben menne a motor és 2014-ben hagyna keréknyomot...
  • Skyline
    Kár hogy csak kevés mapon van motor, ez jópofa..

A quadot könnyen kiszúrják így azzal sajnos nehézkes, de azzal meg jól lehet nyomni a 3 c4 elejére irány tank felé leugrás és klikk módszert..:)
    Különösen jó móka ha egy statnoob járműves a map szélén ácsorog és lövöldözik..:)
  • Skyline
    Nyilván az m416-al medicel a bokorban ücsörgök...:D
    Fröcsi fröcsi..:)
  • Smithwarden

Jo kis taktika...motorosok vs tankok 1-0. :DD
  • adam46
    Csak tudod a járműben ücsörgéssel én több hasznára vagyok a csapatnak, mint a bokorban kempeléssel, felesleges tovább firtatni az ügyet. Részemről lezárva, nyugodtan mondogasd tovább.
  • Skyline
    Továbbá továbbra is a két leg OP-abb járműkategóriával vagy nagyra, és a kézifegyverhasználat eltörpül a járműben ücsörgéshez képest, de ahogy érzed...
    Nyugodtan fröcsögj tovább az Ucavról meg a többiről miközben ismételten, negyedannyit sem használtam mint a kézifegyvereket...:D
  • Skyline
    Fa feltünt volna rusholni szoktam, és járművet alig használni, de gratulálok az összehasonlításhoz, eképpen elég nehézkesen foglalgatnék annyi zászlót, illetve kicsit kevésbé érdekelnek az épületen kívüli járművek mintsem az Mcom... Újfent gratulálok a fröcsögéshez..:D
  • adam46
    Tudod a Battlefield-et a járművek teszik azzá a remek játékká ami, és nem a kemperek, meg a kamikáze robot repülőjük (KhömKhöm). Továbbá ezért veszek ezt a játékot és nem a COD-ot, ha hajózáshoz van kedvem, hajózom, ha repülőzéshez repülőzöm, ha tankozáshoz, akkor tankozom és végül, ha gyalog mászkálni, akkor zárt mapok.

Még egy lépéssel továbbá, ha megnézzük kettőnk statját, pontosabban például a vehicles Destroyed, Vehicle Damage, flags captured, flags defended értékeket, akkor tetemes különbséget fedezhetünk fel kettőnk közt, szóval én nem pattognék a kemper énemmel. ;)
  • Skyline
    Bámutalos. Egy OP scout heli és egy OP hajó a csúcson, kézifegyverhasználat meg sehol.:)
    Köszi hogy igazoltál...:D
  • adam46
    Parancsolj!
  • kemotox
    De szerencsére itt van az óvónéni :P
  • Herold
    Látom hajbakaptak az óvodésok (már megint).

• kemotox
    Te ezt a szöveget kiírtad egy .docba és onnan ctrl+c ctrl+v-zed? :D

"meg sem szólalok" Igen, azt a kommentet amire válaszoltam nyilván én írtam... Te most magadat vagy engem akarsz hülyének nézni? És akármennyire is fáj, nem te döntöd el, hogy ki írhat ide, és ki nem. Ha jól emlékszem még te is írtad, hogy azt írsz amit akarsz :) Hát én is így vagyok vele :)

Ja és mielőtt válaszolsz:
    SZZZÁLLLLJMÁRLERÓLAMÚRISTEN :D

• Skyline
    Kattanj már le rólam a francba! Komolyan minek jársz ide? Mást nem tudsz csak teleflémelni a topikot, a játék meg sincs, csak a vicces kis kötekedő kommentek mennek ész nélkül.

Smithwarden te meg csináld már légyszíves a dolgod, komolyan meg sem szólalok erre ez a b. arcú csak ír és ír....Úgy hogy köze nincs a játékhoz... Komolyan embereket kiraksz mert spamelnek meg kötekednek de azt aki mást sem csinál csak kötekedik és semmi keresnivalója a topikban ezen kívül nem raksz ki? Vicc de tényleg...
  • kemotox
    Nem értem ezt a leszállós szöveget, te is ugyanúgy válaszolsz mindenre, nem bírod befogni. Lehet mondani hogy ki flémel meg mutogatni meg mittomén, de te is ugyanúgy válaszolgatsz. Ez az egész veszekedősdi dolog többszemélyes. Akármennyire is nem szeretnéd, de te is benne vagy, hiába írsz ezer kommentet az admin topicba mindenféle szmájlikkal.
  • SigS
    Igaza van...azzal kell ölni amivel adja...
    Én is inkább várok valami fostalicska járműre, azzal legalább tudok ritkítani.
  • Skyline
    Nagy szó, NÉÉÉGYZSÁZ huh... a negyedét sem teszi ki a kézi fegyverhasználatnak.:)
    Egyébként UCAV.:)

De nyilván ez sokkal gázabb dolog mintsem az amikor valakinek a kézifegyver használata sehol sincs és mást nem tud csak járműre várni és k/d-re utazni.:)
  • SötétBarom
    Mortar+suav együtt 400 kill :DA:SD:SdAS:D
  • Skyline
    Mint láthatod nem én ugatok.
  • Skyline
    Ha már olyan kedvesen szétnéztél rajta nézz csak mondjuk az m416-ot is..:)
    Avagy láthatnánk a te lapodat is.
    Továbbá ideje lenne leszállnod rólam itt is és az admin topikban is.:)
  • kemotox
    Ne mondj ilyeneket mert megmond anyukájának és nem fogsz többet kakaót kapni te kölök!! :D
  • mmovar
    Ennek is adja az ucav. Meg a többi is... profil
  • adam46
    Mr. Skyline 245 UCAV kill, látszik mekkora noob a csávó. Biztos a hitbox nem elég jó, hogy egy belerepülésből ölni tudjon vele mindig.
  • priluki
    ámen!
  • ApPa123
    Előbb tegyék normálisan játszhatóvá és ne csak a dlc-ket nyomják kifele, hogy a sok birka megvegye.
  • ozimak
    Na vééégre :D
  • kemotox
    "Jöttömre 5 nap múlva, számítsatok, pirkadatkor, kelet felől, bazdmeg"
    - Gandalf híres mondása plusz egy szóval

"Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz"
    - Petőfi Sándor
  • Smithwarden
    Egy kis BF4-es hir / pletyka.
    BF4 Second Assault DLC Februar vegen?
    En januarra vegere tippeltem volna.
    Nem tudom hova csusztatjak mar.
  • ozimak
    "Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."
    - Winston Churchill

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket."
    - Mark Twain
  • Smithwarden
    Most mar tenyleg hagyjatok abba! - Mindket oldalrol.
    Toroltem az ertelmetlen vitat.
  • Gabesssz19
    Tehát akkor összegezve : szerintem Skyline tényleg most már kidühöngted magad és igazad is van részben , igen néha nem adja , hiába lövöm az enemit ,néha 0 HP-al ölnek meg , és tele van bugokkal , de mind ezek ellenében a játékosok többségének megéri a pénzt nem kell ilyen kibaszott igényesnek lenni , mert attól a játék még gyönyörű ,sok benne a lehetőség , melyik más játékban van az ,hogy leszedek egy vadászt egy LAV-al és előttem belerobban a földbe , eszméletlen jelenetek vannak NA! És javítják elméletileg folyamatosan a DICE elismerte a hibákat próbálkoznak .
    Tekints úgy rá mint egy gyönyörű nőre. :) szép szép , de ha megismered ....:)
  • Smithwarden
    Pedig nagy reszet a veszekedesnek mar toroltem is.

Amugy az is gond, hogy tul sok infot es hirt nem irnak a jatekrol sem...
    Tul nagy a csend: se komoly javitas (netkod, ilyesmi), se kov DLC hir, se a mantle patch pontosabb januari datuma, stb...