Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Az ertelme az, hogy pl veszel egy flagship kartyat aztan 1-2 ev mulva olcsobb lesz mellecsapsz egy masikat jobb aron es meg mindig gyorsabb a rendszered mint az akkor aktualis leggyorsabb egymagos vga-val.Ennyi a lenyege.Mint emlitettem joideje hasznalom es bevalt.Gondolom te is a sajat tapasztalatod alapjan irtal velemenyt.Amennyiben nem akkor termeszetesen maskepp ertelmezem nezem a hozzaszolasod.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
De ha már eddig jó volt, most meg elkúrták, akkor hadd sírjak már..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy ezzel az infóval mit kezdesz, a te dolgod...
Nem arról szól, hogy most mi villog meg mi nem hirtelen...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem az elbaszott fejlesztés.
Ne viccelj már ezt te sem gondoltad amúgy komolyan, mindenki aki megfelelõ fpst akar CF-el vagy SLI-vel tolja.
Eddig semmi gond nem volt vele most sikerült végre elbaszni ezt is.
Sajna nem egyszerû egy ilyen bonyolult gémet fejleszteni, mert ha valamit javítasz lehet elszarsz 3 más dolgot, most is ez történt és szerintem megoldják.
Nemtom itt lejebb írta vki hogy ultrán nyomja egy maggal 80 fps-el.
Nem tudom milyen felbontásban de full hdban kétlem hogy 64-es conquesten egy maggal 80 fps. De ne legyen igazam.
Amúgy ha a CF és SLI halott akkor az összes user, és nem kevesen vannak, dobja ki a másik kártyáját, és sokan vannak akinek 3 vagy mégtöbb kártya van a gépben.
Ez nonszensz.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Nem az elbaszott fejlesztés.
Ne viccelj már ezt te sem gondoltad amúgy komolyan, mindenki aki megfelelõ fpst akar CF-el vagy SLI-vel tolja.
Eddig semmi gond nem volt vele most sikerült végre elbaszni ezt is.
Sajna nem egyszerû egy ilyen bonyolult gémet fejleszteni, mert ha valamit javítasz lehet elszarsz 3 más dolgot, most is ez történt és szerintem megoldják.
Nemtom itt lejebb írta vki hogy ultrán nyomja egy maggal 80 fps-el.
Nem tudom milyen felbontásban de full hdban kétlem hogy 64-es conquesten egy maggal 80 fps. De ne legyen igazam.
Amúgy ha a CF és SLI halott akkor az összes user, és nem kevesen vannak, dobja ki a másik kártyáját, és sokan vannak akinek 3 vagy mégtöbb kártya van a gépben.
Ez nonszensz.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Igaz 64 playeres szerveren nem mertem még próbálkozni fõleg nem a Siege of Shanghai-on de ami késik nem múlik , ha ott is menni fog akkor istenkirály lesz, mert az egyik kedvenc pályám.
Battlelog Update proggress ir nekem most 😄 , de csak úgy egyik pillanatról a masikra...
Remelem a DLC miatt.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
[IRAM] leader
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW