15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10954 A tavaszra tervezett BF4 Naval Strike DLC valoszinu mapjai:
- Lost Islands
- Nansha Strike
- Wave Breaker
- Operation Mortar
Elotte azert kiadhatnak mar a Second Assault DLC-t is.
(Plusz par normalisabb patchet...) :) -
#10953 A kedves DICE szavazason kerdezgeti a kis kozosseget par jarmuves balance-rol.
What Should We Balance Next?
- Attack Boats Air Defense
- FGM-148 Damage Increase Against Tanks
- Stealth Jet Cannon Tweaks
- Fast Attack Craft Cannon Tweaks
- MBT And IFV Canister Shell Buff
Megkerdezhetnenek masrol is minket ilyen szavazasokon, nem csak ezekrol... :) -
#10952 Az effekt.
Robbanástól meg"rezzen" a heli.
Egy kicsit eltúlozták(ezt is :) a srácok -
SergioAmigo #10951 vedle az effect minőséget jobbat nemtok -
ACE #10950 De nálam pl olyankor is hogy épp lövök valakit kis helivel, és közben robban egy jármű, akkor így megakad, és teljesen elvesztem az irányítást, és korrigálni kell... -
SergioAmigo #10949 Hainan Resortnál mikor összedölés van nah ottvan baj mindig :D -
SergioAmigo #10948 semmit! bug nekemis csinálja :D -
ACE #10947 Amikor egy-egy nagyobb robbanáskor megakad egy picit a kép, és néha hosszú másodpercekig akadozik, majd újra megy rendesen, az milyen hardver hiányát jelenti? -
#10946 Ja bocsánat, elbaxtam :) Csak egy, ha a medált nézzük :) A ribbonból van 67 -
#10945 Az én 21 és fél óra játékidőm mellé társul 67 db ilyen... -
Baneblade #10944 Nekem 21 van. Megfelel? -
Skyline #10943 4.... ""Megúsztam"" ... -
ZiLi #10942 Ez székely rovás:D:D...U42-1000PERNR latin betűvel -
SergioAmigo #10941 nekem 69 van :D -
#10940 x4 -
#10939 nekem van ilyenem :D -
#10938 Nem biztos... Ez szerintem a netkod-patch kereso tavcsove.
Elvileg letezik, csak ha igazak a pletykak, lenyelte az a Megalodon, amit kb 2 honapja keresgel a community. Szoval lehet sosem lesz meg. -
vg #10937 Ezt ismerem, ezt akkor kapod, ha a lefagyások száma elérte a 10.000 számot. Pár embernek már sikerült. -
#10936 Akinek nincs legalább egy - tényleg nem kérek sokat - ilyenje, az legyen szíves, uninstallálja a játékot! Köszönöm az egész community nevében! :D
-
determinator #10935 Elvileg Sony ma kiadott egy patchet, ami javítja ezt a hibát.
De az érintett játékok pl. Assassin’s Creed IV, NBA 2K14, FIFA 14.
elveszett mentéseit nem tudják visszaállítani. -
#10934 ajaj... pont most tették ki hírként, hogy ha ezt látod, akkor lőttek a mentéseidnek -
Unreal1942 #10933 ..na megoldottam. A profilban elállítódott vagyis törlődött az angol (hogyan azt nem tudom, biztos valami új dice bug megint).
Most újra beállítottam és egyelőre ok. -
Unreal1942 #10932
2 napja be se kapcsoltam a gépet. Ma meg ez fogad. Bármelyik menüpontra megyek ilyen karakterekre vált az amúgy angol szöveg.... Ez pont a nevem...lol
Valakinek volt már hasonló? -
Skyline #10931 -
#10930 LoL
-
Borg #10929 Főként azért, mert pl a lézert is simán látni füstön át... rengetegen rohangálnak lockeren lézer célzóval, mert hipfire-ből könnyebb ott boldogulni, de egyben el is árulja egyből, hogy merre vagy. -
saylex #10928 Ezzel a módszerrel szoktam en is menni, illetve FLIR irányzékkal is hasonlóan hatásos :) Bár azt nem tudom, hogy a support fegyverekhez van-e, én általában assaulttal megyek Lockeren. Az mondjuk már más kérdés, hogy rengetegszer találkozom az ellenféltől olyan játékosokkal akik füstön keresztül sima irányzékokkal halomra lőnek... -
#10927 Neked valós az életkorod az adatlapon? Mert szerintem egy 20-assal több szerepel ott, mint amire a viselkedésedből következtetne az ember. -
#10926 Indirect fire spec negyedik szintjén a jármű tölti az ammot. -
Skyline #10925 Ez holnap próba, inv-t BF3 óta nem kotortam elő, így még értelme is van.:) -
Gabesssz19 #10924 Ez faja , holnap estére nekem is megvan a programom. :) -
#10923 Na ezzel trollkodok egy sort holnap. Volt már, hogy eszembe jutott, amikor rájöttem, hogy kicsit máshogy működik a füst (nem lehet spotolni sem), de ez most tényleg meghozta a kedvem hozzá.
Hozzáteszem, ennyire balfék játékosok, mint ezekben a videókban állítom, hogy csak amcsiban vannak.
-
Skyline #10922 "#10884"
Itt kezdődött de nyugodtan ess te is nekem, én vagyok a "ludas"..:) -
#10921 Remélem hamarosan kapsz még három felkiáltójelet és kicsit elbúcsúzhatunk tőled, mert ez nem normális amit te itt csinálsz .. -
#10920 Majd leszállok rólad, ha leszálltál rólam:P
Ez a noobtaktika meg már BF3 ban is volt, sőt mint előttem írták már azelőtt is.
(Csókos dologról meg annyit, hogy ha benéznél modi topikba és lejjebb tekernél láthatnád hogy mennyire vagyunk puszipajtások a modikkal. De úgy látom ez a csókos szöveg is ilyen papagáj dolog amit tőled megszoktunk. Ja és úgy emlékszem te egy "picivel" többet árulkodtál :) )
Másokról leszállásról meg te is elgondolkodhatnál nyugodtan, mert MINDEN kommentemre válaszolsz, ahogy erre is fogsz. Mint mondtam ez kétszemélyes dolog.
Szerinted senkinek nincs senkihez köze. Itt mindenki ugrik. Mindenki köcsög. Minek vagy még itt? (Költői kérdés, úgy is tudja mindenki, hogy a válaszod az valami papagáj cucc, vagy valami más terelés lenne) -
Skyline #10919 Szépen kérlek ne szólj bele olyanba amihez nincs közöd. Nem tehetek róla hogy egyesek azért járnak a topikba hogy flémeljenek és bármit írok egyből ugranak rá. BÁRMIT....
Köszi -
#10918 Szépen kérlek fejezd be a hülye vergődésed, köszi. -
Skyline #10917 Továbbra is olyan dologról pofázol amihez lévén meg sincs a játék közöd sincs, ennyi, ugass tovább csókos.:)
Nem én kezdtem a statfikát. És mint mondtam SZÁLLJ LE RÓLAM. -
Skyline #10916 Bug...Quadra is fel lehet tenni ha mázlid van ráragad..:) -
#10915 Te valami papagáj vagy, vagy mi? Találj már ki új szöveget. Bármit is magyarázol, a C4+motor/quad/terepjáró ezerszer "noobosabb" dolog marad, mint egy jármű sima használata. Ha meg szerinted ennyire nem számít semmit a stat, akkor meg nem mindegy? Erről a stat dologról még annyit, hogy te akartad annyira megnézni adam statját... Koppantál, és most hirtelen nem számít meg stb.