15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#10994 Igen arra gondoltam. :)
Az a portredhoz tartozo skin / camo...
Az also kep amit linkeltel pedig a normal jatekbeli terepruha skin a katonadhoz.
Azt is battlepackokbol kapod szep lassan majd (2 szintenkent 1 battlepack, 50-es szint felett pedig minden szinten.)
Siman szerencses battlepack kell hozza, hogy kapj egyet abbol (is). -
ApPa123 #10993 mi már ez....... egész nap nem tudtam játszani haverommal. Ahova engem be enged oda őt nem. Ahova őt be engedi engem nem..... szánalmas -
Unreal1942 #10992 :D
-
#10991 Coud not join server.
Eddig 10-ből 2-szer jött elő, most 10/10, nem tudok játszani. Gondoltam, hogy valami előjön, tegnap nagyon jól ment a játék, semmi rossz hitreg, semmi fagyás.
gg ea/dice, a kurva anyátok! -
#10990 Ezt csak játék közben tudod állítani elméletileg. Valamiért a loadout résznél nem jelenik meg battlelogon. -
barmi #10989 erre gondolsz ? :
Én erre a camouflage opcira gondolok amit itt ezen a képen jól látni, viszont nálam nincs ilyen ! :
A kiteknél nálam ilyen nincsen bármilyen portrét állítok be a karakteremnek :\
-
Unreal1942 #10988 Én nem tapasztalok ilyet csak nagyon ritkán, nem zavaró mértékben és csak akkor amikor nagyobb épület dől romba pl.
gtx 560ti 1 giga legfissebb driver win7 64 viszonylag friss rendszer csak a játék van mellé telepítve ssd-n.
4 giga rendszer ram és core i5 3570 (3800Mhz)
Medium/Low és full hd.
-
#10987 A battlelogos karaktered portrejahoz is kapsz kulonbozo kinezeteket / camokat. Ezt a katonad portreja alatti menuvel tudod elohozni a battlelog honlapon. -
#10986 Ez a 0hp-s história miatt sem kell sírni. Tegnap lelőttem egy tagot, aztán egyből írt, hogy 0hp-s blabla, viszont mikor lelőttem, akkor láttam, hogy valójában 4hp maradt. Szóval csak szarul jelzi ki a rendszer. -
barmi #10985 A battlepackban kapott camo-kat hogy tudom használni ? mindenhol csak paint-ek van de camo-t nem találok sehol, pedig elvileg már vagy három-négy féle van : Vagy egy speciális karakter portré kell hozzá amire rá lehet rakni a camo-t ? vagy hogy van ez ??? valaki elmagyarázná? köszi! -
#10984 Nagyon szépen megkérnék valakit, hogy,erről a képről csináljon nekem egy emblémát(nem prémiumos),ha lehetséges vagy hasonlót és küldje el nekem pü-ben a kódot,hogy be tudjam magamnak illeszteni,nagyon szépek köszönöm előre is segítségeteket!!
-
Stief #10983 De a valóságba nem terem újra 30 másodperc múlva, ha kilövöd! :) Mert úgy már egy kicsit durva. -
gstup #10982 Nálam a kezdetek óta folyamatos fps drop-ok vannak.Sajnos emiatt az elmúlt hetekben nem is játszottam a játékkal.Megoldást még nem találtam rá.(gtx 770).Nekem 100-120 fps-ről esik le 40-50 körülire.Eléggé zavaró. -
Borg #10981 Most vezették be ezeket. Meg kell alapozzák a mantle sikerét. -
ddany7 #10980 előző patch óta a játékban néha fps drop-om van. megy átlag 70-80fps-en, aztán leesik 30-ra, majd rögtön vissza 70-80ra. Semmi robbanás, semmi effekt.
(nvidia 560ti - legfrissebb driver)
valakinek van hasonló problémája? -
gstup #10979 -
Skyline #10978 Azok a hangok te jó ég...
Látszik milyen színvonalra lőtték be az XBO-t és a COD-ot... -
Skyline #10977 Rush módban nem dereng hogy lett volna AA bármelyiken is...Remélem nem is lesz... -
#10976 Ja ezt régen linkelték ez baszottjó aki érti hogy miről van szó....:D
aki nem értené:
van egy hangparancs az Xboxon, amit ha kimondanak a Camera mikrofonja ugy vezs hogy kijelentkezik, és ez miatt anyáznak, akik nem voltak kellően figyelmesek. :) -
#10975 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!srácok, ezt a videót nézzétek meg :) nem Battlefield, hanem COD: Ghost, de a játék lényegtelen.
a srác trollkodott. eltorlaszolta a spawn pointok kijáratát, a nevét átírta Xbox Sign Out-ra, ami az XOne-on ugye hangos parancs a kijelentkezésre :D édes istenem, hányan beszopták :D zseniális!!
-
pett3rson #10974 Sziasztok!
Korábban valaki leírta, hogy vannak olyan fegyver kiegészítők amik párban jobban teljesítenek. Ez a valaki - vagy más :) - elmesélné megint ezeket a párosításokat?
Most néztem meg Xfactor-tól egy videót amin megint az M416-ot magasztalta. Az elején nem tetszett, aztán ahogy megszoktam és kaptam rá pár grip-et már egész jó volt. Szerintetek is jó?
Mostanában shotit meg ump-t használok, mert nyomom a késelést ezerrel, közelharcban meg jól jönnek ezek a szarok :)
Ja, jut eszembe, mikor kapok új típusú késeket amik battlapeckban vannak? Szintet kell hozzá lépni, arra érti? -
Livius #10973 Ez már túl mainstream, és sok IQ kellene hozzá a COD4-ből szabadúlt maptervezőknek. 2005 óta nem volt részletesen kidolgozott map tervezve egy BF-ben sem, hogy számítana az igazán a járművek megszerzéséhez hogy mely zászlókat sikerül befoglalni. Sőt ha jól látom még mindig nem gyorsúl be a zászló húzás, ha pl 3-nál több ember húzza, vagy épp még mindig nem gyorsabb a ticket bleeding, ha egyre több zászló van birtokolva. Egy vicc az egész, a konzolokra és a hülyékre való játék optimalizálásnak ez lett a vége. Grat EA/DICE!! Gondolkodásra ösztözni úgy néz ki nem szabad manapság már, mert kevesebb játékos veszi meg gondolom. -
Borg #10972 Eddig is volt BF3-ban AA mind a kettőn... csak ugye ott nem volt active radar rakéta, meg brutálgépágyú hozzájuk. Simán rádrepült mindenki, és max a másodiknál tudtad leszedni őket, ha közben javítottad magadnak az AA-t. -
Skyline #10971 Ha azt nézed hogy hány statmajommal van kibélelve a játék, hány ilyennek a statja az AA-nak vagy a SCOUT-nak köszönhető...
Vagy benézel egy topikba battlelogon ami épp a scout levegőben javításának további butítását kéri hogy a légiharc se legyen balanszolatlan (még mindig vicc az Attack vs scout harc), láthatod, hemzsegnek a scout-osok akik egyből sipákolnak ha a levegőben javítás butításáról esik szó...
Csak remélni tudom hogy a régi mapokat amik jönnek (de mikor jönnek már) a second assaultban nem rontják el új járművek bevezetésével... Egy AA/Scout a firestormra vagy a caspianra haza is vágná az egész mappot... -
Borg #10970 Ugyanmár, az AA is egy unalmas fos... beleülök, és véresre unatkozom magam, miközben összeszedek 30/2-t egy mapon... szerintem senki se élvezi már igazán.
A scout heli más kérdés, de azzal is csak kevesek tudnak jól repülni, és kell a teamwork a javításához. Szal akkro balhé azért abból sem lenne.
Ellenben végre értelmet nyerne az attack heli használata is...
Másrészt a térképek finomításával is lehetne javítani ezen a kérdésen. Pl silkroadra is kellene AA, legalább valamelyik elfoglalható pontról indítva. Vagy pl lancang dam-on nem a kezdőre spawnoltatni, hanem valamelyik középsőre, így azé lenne az egyetlen AA, aki dolgozik is a zászlókkal. Vagy akár a két középsőre a gátnál. És így tovább. -
Skyline #10969 Na ez nem fog megtörténni mert tömeghisztériát váltana ki... A scout és AA imádók táborában egyaránt... -
Borg #10968 Ez is egy olyan dolog, mint a levegőben javítós csillagszóró. A megfelelő csapatmunkával lazán kiszedhető az AA, bárhonnan kempeljen.
A probléma az, hogy az ember kurvára megunja, ha az egész térkép ezzel a szélmalomharccal telik el.
Tehát úgy ahogy a levegőben javítást ki kellene iktatni, úgy az AA-nak is állítani kellene pl egy minimális tüzelési szöget, ami alá nem tud lőni, illetve az active radar rakétáknak egy max hatótávot, ami után mondjuk csak 50%-os eséllyel találják meg a célt. -
Skyline #10967 Csak arra akart rávezetni hogy ha az a valóságban is ilyen akkor lehetne a többi fegyver is hasonló...:)
Az AA hatótávolsága vicc, a butítás mindenképp ráfér, főleg hogy rengetegen használják úgy hogy elérhetetlen pályaszéli helyen ácsorognak és onnan gyalulnak vele még akár gyalogosokat is a pálya túlsó felén... -
#10966 Az a ARMA. Mondjuk itt is van amikor 1 lövésből meghalok. -
#10965 Szóval öljön minden fegyver 1 lövésből? ;) -
SergioAmigo #10964 premiumosoknak. -
#10963 Dupla XP lesz a hétvégén? -
ACE #10962 Csak ez nem valóság szimulátor. -
#10961 Valóságban is ilyen :) -
ACE #10960 Én is így érzem, a térkép másik oldaláról is egy dupla rakétával kiiktat egy támadó helit, de a gépágyúval is hamar leszed bármit. -
Stief #10959 Kicsit úgy érzem túl erősek lettek a légvédelmi járművek, nem lehet rendesen kihasználni légi járműveket, mit gondoltok róla? -
#10958 //Kis helik javítását eléggé vissza lett véve -
priluki #10957 sztm simán ki is vehetnék a levegőben javítást.. amugy most jut eszembe.. lehet granyót időzíteni? -
Skyline #10956 Ha ez tavasz mi van a Second Assaulttal?
//Járműbalansznál feltehették volna a kérdést hogy csökkentsék-e a levegőben javítás sebességét még hogy ne legyenek leszedhetetlen scoutok az égen, és ne legyen teljesen nevetséges a balansz a többi légijárművel szemben...:)
Az AA hatótávolságáról nem beszélve... -
#10955 Fú, ez lesz a tengeri csatás, nagyon várós.