Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Kb az 1942 volt az elsõ és utolsó, ami nem volt bughalmaz, mert azzal még bizonyítani akartak a srácok... (persze az akkori idõk színvonalán)
Ezt azért gondold újra! Segítek: ilyen szintû hibák, ilyen (AAA+) kategóriás játéknál még nem voltak. Én sem szoktam elsõ nap megvenni semmit, a körülmények hozták, hogy mégis megtettem. A lényeg viszont, hogy itt már errõl sincs szó. Több mint 1 hónap eltelt és a játék még mindig hemzseg a hibáktól. Ez megengedhetetlen, ezt nem lehet szépíteni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze le a kalappal aki legalább vette a fáradtságot és elkezdte ez az egész megmozdulást az EA ellen csak hát széllel szemben hugyozni.... ki tudja<#conf>#conf>
Konkretan meg kell mondani, hogy nem-birjuk-ezt-a-tempot, nem lesz idore kesz a jatek nagy hibak nelkul.
Es ezutan:
1. Vagy tobb idot, halasztast kernek a kiadotol.
2. Vagy (ami realisabb) tobb fejlesztot, embert kernek a melohoz.
A vegen mindenki happy es meg valoszinu tobb penz is jon be a telhetetlen EA-nak.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ergo.Semmit sem javítottak,tehát csak áthelyezték a hibákat máshová.
Roppant egyszerû a képlet.Nem értenek hozzá.
[IRAM] leader
Kijon egy ujabb patch es elbasznak vele megint 1-2-3 stb dolgot. Milyen velemenyunk legyen akkor?
10-bol kb 1-2 ember mondja, hogy nincs gondja a jatekkal.
Ok vagy nagyon szerencsesek vagy nem tul elesszemuek es kritikusak jopar dologgal kapcsolatban...
Mellekesen az uj patchrol: nekem a netkod drasztikusan jobb lett! <#eljen>#eljen>
Probalgattam tegnap ota 3-4 orat, kulonbozo szervereken.
Alig halok fedezek mogott, alig van furcsa halalom, eddig rengetegszer egyszerre haltam azzal akivel egymasra lottunk, most ilyen egyszer volt csak es eleg gyorsan halnak az ellenfelek, ha jol celzok-lovok...
Az viszont eleg "erdekes", hogy 1-2 haverom arrol szamol be, hogy neki pont az ellenkezoje tortent, tehat rosszabb lett neki. <#gonosz3>#gonosz3>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Megírom a véleményem,aki egyetért vele,csendben nyugtázza,vagy elgondolkodik rajta,aki meg nem,azt letojom..."a vélemény olyan mint a seggjuk,mindenkinek van,de senki sem kíváncsi a másikéra."
[IRAM] leader
Vagy,ha igaz,hogy mindenki a javításon dolgozik,akkor már nekünk rég rossz,ebbõl a játékból már sosem lesz közel hibátlan verzió...ha ennyit tudnak,amit az utóbbi pach-el mutattak,akkor végünk.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Csak az optimalizálás meg a patchelés nem.
Sajnos annó egy patch kiadása elõtt volt tesztelés.
Ma meg semmi.
Lehet jobban járnánk ha visszaraknák az elõzõ patchet és addig javítgatnák a mostanit, mivel csomó embernek elrontják a karácsonyi szabadidejét.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Viszont a hitreg sokszor méginkább szerencsejátéknak tûnik, mint elõtte...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader