15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
vg #11034 Én imádnám a játékot, ha jó lenne, de nem az. Egy hónap alatt elértem a 110-es szintet(xb360), de már elég volt a fagyásokból. Baráti körömben is sokan játszanának vele, ha jó lenne. Szinte minden ismerősöm pihenteti "amíg jó nem lesz", ebből gyanítható, hogy nem egyedi eset az én példám. Persze látom, hogy éppen ki játszik vele: 15 percenként látom, hogy újra belép, ugyanis lefagy... A számokról nincs infóm, de egészen biztos, hogy nagy gáz van, ugyanis az általad említett 36.000-res szám is katasztrófa egy ilyen háromA-s multiplayer játéknál. -
#11033 Bezzeg akik ugyancsak sírni járnak ide, azoknak "van közük hozzá", hiába nincs meg nekik sem a játék... :D -
determinator #11032 "platformonként jó ha 60-70ezren maradtak összesen"
Kérlek linkeld be azt az oldalt ahol ezt az adatot kaptad, érdekelne a statisztika.
Heti hány óra játék után mondod azt, hogy egy player maradat a játéknál?
Én csak az éppen online, jelenleg is a szervereken játszó playerek számát találtam meg ami kicsivel több mint 36000. Ez ahhoz képest hogy mennyi az idő (szinte EU kiesett), nem kevés játékost jelent (CS-k után a BF4 a "leglátogatottabb" a gametracker által figyelt játékok közül). Ez alapján nem tartom reálisnak az általad írt számot. De linkeld be a forrásod, hátha lesz rá magyarázat. -
Reaper2104 #11031 Ahelyett, hogy itt idegeskedsz csinálj jobbat.... -
#11030 -
#11029 Na es amugy te nyomod ezzel a jatszhatatlan "szarral" mostanaban? :)
Ja es tudsz ennel jobbat ebben a jatekkategoriaban? :)
Oke, hogy imadod minden nap szidni, de ugy fogalmazol, mintha lenne 5 masik ennel minden szempontbol jobb katonai-akcio fps ebben a jatekstilusban. :DDD -
#11028 és akkor melyik játék motor az ami nem középszerű? -
Gyuszopapa #11027 Dehát mi a baj,szépek a textúrák az effektek stb.,úgy is a látvány lett a lényeg mostanában nem a játékélmény.Tehát követni kell a trendet. -
Gyuszopapa #11026 A buggos,nullfizikás,netkódhibás játékmotor is játékmotor,csak szar.Ezért írtam ezt:"Mondjuk a játékmotor fejlesztéshez kérhetnének néha segítséget hozzáértőktől mert abban sem hibátlanok." -
Skyline #11025 Nem tudnak játékmotort sem fejleszteni, ami a BF4 alatt megy minden csak nem jó. Fizika nyista, minimális, minden ami rombolható scriptelt ugyan úgy dől le, előre tárolt.... Ráadásul bugos, ami ezt a motort használja érdekesmód ugyan ezekkel a bugokkal küzd (pl textúra villogás)...
Mi ebben a motorban a kiemelkedő amit ne láthatott volna a nagyközönség minden hype-ot nélkülözve más címekben?
A nevetséges járműfizika??? A nevetséges mozgásanimációk, és fizikai hatások, például szinte súlytalanul zuhanó repülők, semmiben fennakadó járművek katonák? A sima fegyvertalálattól elrepülő fák, és halottak? A scriptelve összedőlő épületek, illetve az előre be nem tervezett hullámpalák és bokrok amiken a tank megakad mint egy atombunkeren? Igazság szerint azon kívül hoyg a fegyverek "hordanak" nem igazán tudko semmit megemlíteni ami kiemelkedne akár egy középszerű játékmotortól...
-
Skyline #11024 Valahogy vissza kell csalogatni a játékosokat mert platformonként jó ha 60-70ezren maradtak összesen..... -
#11023 -
#11022 Húha! -.-
Announcing the Battlefield 4 Player Appreciation Month -
#11021 ne zavarjon, hogy 3:17-nél bekap egyet, nem hiába 66%-os a tank... -
Gyuszopapa #11020 A DICE csak egyet tud,játékmotort fejleszteni(a pályatervezéshez a játékmenet kiegyensúlyozásához és egyéb játékmenetet befolyásoló tényezőkhöz nem ért).Mondjuk a játékmotor fejlesztéshez kérhetnének néha segítséget hozzáértőktől mert abban sem hibátlanok. -
KaBuTo666 #11019 -
Borg #11018 3:10-nél két tank lő rá baszki, mégse sérül... ilyen ellenfelek ellen aztán tényleg jó lehet játszani, kár hogy én sose kerülök szembe velük... -
SergioAmigo #11017 jah mostmár tudom miért van minden nyomoréknak az berakva :D -
#11016 Ezt is ki kene herelni mint a 2-3 sraw celravezetest 1 celra. -
Petike125 #11015 -
#11014 Egy kérdés, van olyan tankos aki 2mp-ként puffogtat,ezt hogyan nekem olyan lassan tölt hogy még egy kávét is meg iszok közben...melyek a leghatásosabb eszközök a tankra szerintetek.. -
Gabesssz19 #11013 Én nekem 7870 van szerencsére ez már GeCiN legalábbis úgy olvastam , de megnyugtatlak , szinte majdnem minden low-on van jó ha lenne 20 fps-em ha minden vackot bekapcsolnák. Főleg ha scout helivel mennék lenne vicces a célzás. -
#11012 Ez az szint, mikor már nem lehet mibe bele kötni. -
Reaper2104 #11011 Egyetértek. -
#11010 Szoval egy 3 eves vga-n nem fut ultran egy zsir uj latvanygame es high-ban kell futtatni?Nem ertem a problemat.Logikus, hogy az utana megjeleno fejlettebb architekturaju kartyakbol tudnak/akarnak tobb teljesitmenyt kihozni.Az anyagi erdekekrol nem is beszelve ami emellett szol.Egyebkent egy 280x-el sem folyik le a kepernyorol ultran full hd-ban a millio fps 64es cq large eseten. -
#11009 Én azt nem értem, h miért pont a GCN-es Radeonokra lesz csak elérhető mikor azok performancban elég jók, nekem egy 6950-esem van 6970-esre feloldva de éppen hogy maxon játszható ez a fos, sőt a textúra részletességet vagy mit 100% le kellett venni 90% körülire... Vicc az egész... -
#11008 Valami ilyesmi megoldást tudnék elképzelni egyébként :)
-
#11007 Ok. -
#11006 Tudom, hogy ezzel nem tudok mit csinálni, nem is azért írtam. Ez is a készítők dolga lenne egyébként, de már leírtam ezt is, nem mintha lett volna bármi értelme :D -
#11005 Balfax es idiota jatekosok minden multiban vannak es mindig is lesznek. :D
Ha ez teged zavar, akkor lehet nem erdemes multiznod, mert mindig csak idegesiteni fogod magad ezen. :)
De hidd el, van itt meg a jatekosokon kivul eleg problema, amik ha nem is mindenkit, de a legtobb jatekost erosen zavarnak. :) -
Skyline #11004 "Jelenlegi tesztelve 38 fpsrol 55-re nott az fps (+45%). (amd 8 magos cpu, full hd, ultra graf)"
Amit a patchekkel és az új kötelező driverekkel elvettek most visszaadták az AMD-nek "mantle" driver címszóval...
Anyjuk p***áját... Annyira lehetett sejteni hogy ez lesz... -
#11003 Szóval a changelog megint olyan lesz, hogy 'something something crash something something connection', aztán jön újabb 5-10 bug és nem változik igazán semmi :D
Pedig mostanában tényleg elég jól fut a játék, most már ott tartunk, hogy megint az a dolog a legrosszabb az egészben, amit a legnehezebb javítani, vagyis maguk a (balf*sz, idióta) játékosok. -
#11002 Par mai hir:
BF4 - AMD/ATI Mantle vga driver:
A heten kijon az amd/ati vga driver.
Jelenlegi tesztelve 38 fpsrol 55-re nott az fps (+45%). (amd 8 magos cpu, full hd, ultra graf)
BF4 - Mantle patch a jatekhoz:
Elhalasztva december es januar utan februarra, mivel tul sokminden kell javitaniuk a jatekon...
BF4 patch / patchek:
[URL=http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065224040922298/last/]Kovetkezo patch "varhatoan" januar vegen / februer elejen.[/URL]
- Stabilitas javitas, gyorsulas, fixalasok, stb.
- Gameplay balance...DMR, anti-air, es meg rengeteg mas.
- Multi "jatekelmeny" javitasa tobb szempontbol is (semmi konkretum).
Bovebb infok ezekrol hamarosan, 1-2 heten belul, illetve februarban. -
Reaper2104 #11001 Szerintem azért csak játékban lehet, mert pályától és csapattól függően külön be lehet mindegyikre állítani. -
#11000 Volllllíííííííííí! :D
-
#10999 -
#10998 Ujabb balance hirek:
Vehicle tweaks -
barmi #10997 Köszi Ozimak és Smithwarden ! -
Reaper2104 #10996 Nekem is ez volt a sejtésem. -
Reaper2104 #10995 Szerintem is az egyik legjobb fegyver, de szerintem annál is jobb a sar-21 és az aug a3 én a stabilitást preferálom a fegyver fejlesztéseknél.