Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még pár dolog:
- Aki kitalálta ezt a Staff shellt (tank) az normális volt??? Mellélövöm-rácsap nemár <#wilting>#wilting>
- Passive Radar , miafaszom??? 2 csippanás, betalál, gépet megdönti, garantált a földbe csapódás kis magasságban. Lehet menni pálya-széle-sétarepülés ( közben TS-en hallgatni a földieket légi segítséget kérni...)
- Hangok ....vicc.
- SUAV ...minek kellett??? Ott a MUAV ( vagy mi a szar, az a kerek UFO) . Azzal legalább nincs sok idióta road-killes idióta.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A másik,ami máig érthetetlen számomra,a sok bf3-ból áthozott hiba.Ahol már egyszer jól szájbabasztak,oda nem megyek vissza még egy pofonért...vagy csupán ennyire érdeklõdõek,hogy tényleg pofánbasznak méegint?Vagy elszántak.
Valószínû már nem is lesz a frosbite motor alatt megfelelõ hitreg,mert nem tudnak jobbat belõle kihozni.Legalább is amíg az egymás közötti ping lesz a mérvadó,s nem a szerver és a játékos közötti...
[IRAM] leader
Az én véleményem:
1. Ha BF4 grafikával lenne BF3, frizbiként dobnám a 4 lemezét a kutyámnak.
2. Inkább fejlesztették volna fel a BF3-at több mappal, móddal, frissítéssel, stb, mert számomra jelenleg a BF4 tragédia.
Nehéz ezeket leírnom, mert amúgy a BF3-at imádom, és nagy várakozásokkal voltam telítve a BF4 iránt.
Önmagában egyedi játékként még azt mondanám jól van, de ez a BF család tagja és jelenleg fekete báránya.
Csak pár észrevétel részemrõl, ami teljesen méltatlanná teszi számomra ezt a játékot a BF sorozathoz:
Nevetséges hangbugok.
Mérhetetlenül idegesítõ, sõt agyvérzésig bosszantó a jármûvek gyengesége, valami elmondhatatlan erre szavakat sem találok nem is értem....
Aránytalan fizikális jármûtulajdonságok, pl quad veri ki a fát, a 4 tonnás csapatszállító terepjáró meg megál mint a szög, ez valami iszonyat.
Kidöntött fán felakad az 50 tonnás tank és forog körbe?
Skatuja (így hívom 😊 ) egy 20%-os dombon nem megy fel?
És a jármû bugokat sorolhatnánk még....
Aztán:
Helikopter, azon belül a harci? Lehetetlen vele úgy fent maradni, hogy közben hasznops tagja legyek a csapatnak, mert simán leszednek egy pilanat alatt, a flerr feltöltõdéséhez nem elég egy kis visszavonulás, gyakorlatilag el kell menjek a picsába "fél órára", hogy újra front fölé mehessek? Hát mi ez? Egy átlag 800 ticketen így egy helivel jó ha összehozok 10 freget...
Kis katonai romboló hajó-egymás Lõve egy ilyen hajóval viszonylag hosszasabb harc, pedig komoly ágyúkkal csapja egymást a két hajó, de ha jön egy sima gépágyús vadászgép, az egy pillanat alatt lenullázza ezt a páncélhajót? Ez mi?
És lehetne hatalmas listákat írni még komoly fizikai arány bugokról, sebzési képtelenségekrõl, semmibõl elõkerülõ katonák, akik nem csalók, csak simán olyan grafikai bermuda háromszögekkel van tele a játék, hogy még bétának is gyenge.
Fegyverek látszólag fejleszthetõk, érdemben semmilyen komoly eredmény nem tapasztalható sok órás fejlesztésért cserébe.
Annyira kiegyensúlyozatlan pingileg netileg a játék, hogy simán az a jó akinek jó a netje, aki kicsit gyengébb esélye sincs.
Sniper a másik csodafegyver egy borzalom....
Ja és ami talán a legnagyob csalódásom volt az a hangok realitása!!!
A közismerten legjobb hangzás létrehozója mely díjat is nyert és nyerte folyamatosan most olyan hangokkal ajándékozott meg minket ebben a játékban, hogy komolyan mondom egy 2002-es medal of honor kenterbe veri.
Na de nem írok többet, bár lenne még bõven a tarsojban, kb hajnalig.
Tisztelettel.
Mercedes-Benz®
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
viszont a 4 bejön. nem mondom,hogy akár a 2 szintjén van, mert fényévekre van tõle, de azért érzékelhetõen jobb, mint a 3. ahogy valaki írta még a megjelenéskor, kb egy bf 3.5
nyilván tele van még mindig bugokkal, meg minden, de javítják, és már játszhatóbb, mint akár 1 hónapja.
[IRAM] leader
én a régiekkel nem játszottam, a BF3 volt az elsõ, és egyrészt szerintem rohadt jó, másrészt fényévekkel jobb, mint a BC2.
a régieket is kipróbálnám, de igazából idõm nincs már rájuk, pedig biztos jók.
de a legtöbben, akik azt hangoztatják, amit te is az elõbb, azt nehezményezik valójában, hogy a korábban rétegjáték Battlefieldbõl tömegtermék lett. egyszerûen nem tudom, hogy miben nyújt rosszabb játékélményt a BF3, mint a 42. pörgõsebb, biztos, és kevésbé érvényesül a taktika, több az öncélú játékos, kevesebb a csapatban gondolkozó. felhígult esetleg a közösség, ezt is elhiszem és megértem.
de engem személy szerint annyira lehangolnak ezek a haladás-ellenes hozzászólások. a Need for Speed sorozattal foglalkoztam korábban, hivatalosoan is mi képviseltük a magyar community oldalakat az EA külföldi rendezvényein (idõnként az egész térségbõl csak minket hívtak meg), és ott is lezajlott egy rakás változás, csak ott közben a színvonal is meredeken zuhant (egyes címek esetében). a BF-nél egyszerûen nem érzem ezt (a BC2-BF3 viszonylatban, persze).
steam, origin: ACE_hun
De nállam a BF3 betette a kaput,így a BF4-re már rá sem néztem és az eddigiek alapján jól tettem.
Az EA és a DICE leszerepelt elõttem teljesen,egy olyan csodállatos dolgot tettek megint tönkre mint a BF sorozat,semmi másért csak az eladásért.Köszönöm nekik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem generálják 100 számra a hsz-t,csak amikor problémát észlelnek,s még egyszer mondom,ehhez joga van,bármilyen idegesítõ is ez pár embernek.
Nem mentünk tüntetni az EA székház elé, (bár még az is elõfordulhat a dolgok ami állás szerint) csak észleltük a játék egy újabb hibáját. Lehet,valaki tud rá megoldást. (még az is elõfordulhat)
Az ember mindig bízik valamiben,most speciel abban,hogy egy nagyban hasonló játék 2 éves mûködése alapján már szerzett akkora tapasztalatot a fejlesztõ gárda,hogy ne legyenek a következõ megjelenõ nagyban hasonló játékban orbitális hibák. Ez gondolom elég érv egy játék vásárláshoz...a bemutató videókat már nem is említem.
De...
Most a kiadó nagyon orbitális hibát követett el...no nem velünk szemben,hanem olyanokkal szemben,ahol a pénz van.Mert hogy minket lehúztak,az egy dolog,mi csak egy kis keserû szájízzel a pofánkban tudomásul vesszük. De a másik oldal nem bocsájt meg ilyen könnyedén,mert ott már dollár milliókról van szó.S látod,még ezt is meg merték lépni.
Magánvéleményem,hogy ez óriási hiba volt,s csak a jogászokon múlik a cég fennmaradása.
Ilyen események után,had írjam már le egy 20-ad rangú fórumon,mi bánt és mi nem.Jó??Legyen már nekem is ennyi,ha több nem is...
[IRAM] leader
Megértem, ha egy tapasztalatlan, naiv gyerek az összespórolt pénzén megveszi a játékot és csalódik, és emiatt panaszkodik, reklamál. Ez teljesen jogos.
Az is érthetõ, ha valaki úgy vette meg a játékot, hogy nem ismerte az EA-DICE elõéletét és a szopóágra kerülés miatt reklamál.
Viszont azt nem értem, hogy felnõtt emberek hogy tudnak ugyanabba a hibába esni egymás után többször.
@sasafr Ez fordítva is igaz. Tolerálni kellene az elégedetlenkedõknek azokat az embereket, akiknek nincsen nagyobb problémájuk, és ezt lemerik írni. (nem egyszer lettek gúnyolva, hazugnak, elvakult fannak beállítva). Mindenki leírhatja a gondját, panaszát pozitív véleményét.
Viszont szerintem az nem teljesen jó, hogy egy JÁTÉK (ami nem befolyásolja a mindennapi életet) miatt valaki több 100x hozzászólást generáljon ugyanazzal a tartalommal (legyen az negatív vagy pozitív kritika).
[IRAM] leader
most épp a 172 megás peccs után még csak csatlakozni sem tudok, Joinin server... és ennyi.
azt gúnyolom ki, aki már a BF3 óta tobzódik, hogy ilyen szar, olyan szar, a 4 is szar lesz, meg se veszem, aztán persze elõrendeli, és aztán fikázza tovább 😊 ez tényleg vicces.
de örömteli, hogy foglalkoznak a dolgokkal. nekem most két óra China Rising alatt semmi hiba nem jött elõ (persze néhányan megöltek, az összes rohadék csíter vollhekker volt, mondanom sem kell).
na, majd ha ezt így el tudod mondani, álmodból az éjszaka közepén felkeltve, majd akkortól számít, amit gondolsz 😉 <#beka2>#beka2>
Némelyik szerveren 2db találat kellett min.<#wilting>#wilting>
Másik szerón meg azonnal öltem bármelyek fegyóval, még az DMR MK11-el is. M98B-evel láb lövéssel kiterítettem az ellent.
Na erre én nem találok magyarázatot.<#fejvakaras>#fejvakaras> Aki megmondja mi van ilyenkor nyer egy hangszórót.
ha meg megölnek akkor megöltek, csá😄
jó, néha belefut az ember egy-két és nem kurvasok lehetetlen halálba.
amúgy nekem 1 hete jó vagy nem tudom hány napja jött az a 900mb os patch.
Elõtte fagyott, jópárszor kidobott és??
Tisztában vagyok vele, hogy erõltetve volt a kiadás, így vettem meg😊
!Forza Ferrari!
"We've started tolling out a new game update on PC. Servers are also updating to a new server version (R17)
If the game udpate doesn't start automatically for you, you can trigger it by going into the Origin Client, right clicking Battlefield 4 and selecting "Check for updates". Patch notes below.
-Fix for terrain flickering when using SLI/CrossFire setup
-Fix for three of the top crash issues on the PC platform
-Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0
-Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revive"
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[IRAM] leader
Azok tolNák a legjobban a játékot akik a legtöbbet fikázzák😄
Jó látni,hogy van ilyen is...neked egy szál bug sincs,nem ölnek meg fedezék mögött,szinte mindig,mindenkit le tudsz lõni,semmilyen gondod nincs...azta.
[IRAM] leader
Azok tolják a legjobban a játékot akik a legtöbbet fikázzák😄
nálam valahogy fordítva mûködik...ha valami nem tetszik valamiért akkor hagyom.
Legutóbbi patch óta, egyetlen egy hiba, fagyás, akadás nem volt a játékban.
új amd driver 3.12-vel
!Forza Ferrari!
"Ki nyer ma!!..játék és muzsika 10 percben"...a Szerencsejáték Zrt támogatásával...
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[IRAM] leader
Elõzõ catalyst uninstall, reboot, driver pucolás, reboot, új driver fel sorrendet betartottad?
A patch óta ÁLLANDÓAN ez megy...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A DLC megjelenese óta egy fagyásom volt és tán csak 2-3 alkalommam tapasztaltam szerver crash-t.
A netcode viszont még mindig nem az igazi. Gyakorta tapasztalható folyamatos lagg, de legalább az utcsó javításnak hála a játék nem dobja el a hangsávját. (Legalábbis én így tapasztaltam.)
Ami viszont maradt:
A kör kezdete után rögtön kispawnolok és csak lassan tölti be a textúrákat és a részleteket (különösen a nagy mapokon). Olyan is volt, hogy nem volt fegyver a kezemben vagy épp a mellém spawnoló csapattársakból egyedül csak a fegyver látszott pár mp-ig.
YouTube: 23Drazse