15720
  • Gauge
    Ezenfelül:
    * teljesen tönkre verték a taktikai részét
    * rettenetesen elkúrt sebzések vannak (pl. antitank rakéták)
    * HC-n továbbra is csak a headshot halálos
    * a térképek kicsik, és meglehetősen unalmasak is. Ahol lehetett volna érdekeset alkotni (pl. városi őályák), ott az épületek gyakorlatilag sértetlenek. Levitation igazi nagy parasztvakítás. A zúdoló örmelék nekem rettenetes hiányzik...

ezrével lehetne sorolni, hogy BF4 miért szar, nem nagyon tudok olyat mondani, ami miatt jobb lenne...
  • [UNQL]Echo
    Azt nem ertem, hogy a megkerdezett sok balansz temabol miert csak a DMR dolgot sikerult megvalositaniuk?VAgy nem teljes meg a release notes.
  • priluki
    Értem, szóval meg akarják magyarázni a pirosra ,hogy zöld.. bár én a bf3-mat nem nyomtam de más fps-t igen,max ahoz tudok viszonyítani és az botrány néha..
  • gstup
    A lényeg annyi,hogy a dice szerint a bf3-hoz képest sokkal jobb lett a netcode.Ellenben több ingame videóval cáfolják a játékosok.És még a bf3 netcode-át is jobbra tartják.
  • ApPa123
    1.24 gb új frissítés 2%-on megáll és nem tudja folytatni. Lehet kicsit később majd engedi.
  • ApPa123
    "AMD Catalyst 14.1 Beta drivers. AMD will post them here." Rákattolok és kihozza a 13.11 xDD Oldalon nem is találom meg 14.11-et.
  • [UNQL]Echo
    Mantle support kint.
    Battlelog
  • priluki
    letudná irni nagy vonalakban valaki miröl van szó a videóban?? mit mondanak a netcode hibárol és az hogy lesz e javítva?!
  • Borg
    lol...
  • Gabesssz19
    Akit zavar a netcod.

http://www.change.org/petitions/ea-dice-fix-the-bf4-netcode-3
  • priluki
    ismerős :) 15 percig te is a fasz jó oldalán álltál :D
  • Gabesssz19
    Ez kész játszottam ma pár órát , és vicc , egyszer csak nem tudom mi történt , megkedvelt a szerver vagy mi , de úgy adta öröm volt nézni akire rálőttem az meghalt , el se hittem , mindjárt csináltam vagy 30/3-as statot , ez tartott vagy 15 percig aztán visszatért a régi lövöm lövöm, átmászik a kerítésen , megkeres és egy hangyafasznyi idő alatt lelő kb. és alig sérül ! szépen elsétál VérPistike mert aki tud az tud ennyi... biztos én vagyok a béna...
  • Reaper2104
    Ahogyan az országban mindenki más is tanulta valamikor mivel kötelező. De nem érted miről beszélek és amúgy sem ide tartozik be is fejeztem.
  • ApPa123
    Nincs gondom a történelemmel 5ös-re érettségiztem is.... simán nem fogok reggeltől estig a múlton rágódni. Köszönöm a minősítést ;)
  • Reaper2104
    És ki beszélt itt erről én biztos nem kötöm fel magam, de ha már a kötélnél tartunk akiket fel kéne azokat már nem tudják vagy nem köthetik sajnos. Amúgy meg erősen rád férne némi magyar történelem és kultúra oktatás....
  • ApPa123
    Viszont ha a legelső fára felkötöd magad se teszi nem megtörténté
  • Reaper2104
    Nem mellre szívtam, de azért van amit nem lehet annyival elintézni, hogy ami megtörtént az megtörtént....
  • Skyline
    Teljesen random kinél hogy fut. Egyébként igen a játékot direktbe lassították, hiába "faszság", a battlelogon is észrevették, bő 20 fps-el lassabban fut a játék a patchek és kötelező driverek óta....Micsoda véletlen kb ennyit dob a mantle az eddigiek szerint..:)
  • ApPa123
    Enyém is.... Az a múlt nem tudod megváltoztatni. az hogy mellre szívod se fog változtatni semmin. Ami megtörtént megtörtént.
  • Reaper2104
    Ezt az elvtársazást meg haggyuk, mert az én és sok más családja is szenvedett eleget tőlük....
  • sasafr
    Asus GTX 660 ti oc 3 Gb.
  • [UNQL]Echo
    Geforce 680 vagy 780?
  • ApPa123
    #11044 Ebben a hozzászólásban elvtársunk leírta van akinél előjön van akinél nem. Sajnos nálam elő jön és sajnos ultrárol lowra kell váltanom h játszható legyen a játék.
  • sasafr
    Én vsync mellett ultrán 2xMSAA-val fix 60 fps-sel játszom immár hetek óta hiba mentesen. A hitregre és a netkódra sincs panaszom. Nincs fps drop és adja rendesen. Az Nv vezérlőpultban is beállítottam a vsyncet adaptivra. Akinek problémája van egy próbát megér.
  • adam46
    Nekem kezdetek óta ultrán van a beállítás és egyáltalán nem lassult. A mantle patch-et meg nem csak erre a játékra csinálják, szóval hagyjuk már ezt a nagyon orbitális faszságot, hogy el kell adni, azért lassul a játék. Túl sok az összeesküvés elmélet.
  • Reaper2104
    Úgy legyen.
  • Batistuta07
    én is ismerem a problémát korábbról ,sajnos az mind battlefield névhez köthető,bár az is igaz hogy kb fél év után mindig kijavították annyira hogy azért játszható legyen.engem inkább az zavar hogy fizetek érte is ilyen.komolyan inkább kerüljön 20rugóba de inkább ne legyen bug.de bízom benne hogy nem egyszeri alkalom volt és szép lassan rendbe raknak mindent aztán lehet tolni ezerrel.
  • Reaper2104
    Bár az igaz, hogy azt mielőtt egy patchel elbaszták ott kb fél-1 év baromi jó játékélmény volt így összességében megérte a dolog csak szomorú volt a búcsú.
  • Reaper2104
    Ismerem a problémát más játéknál ugyan így de inkább még jobban szoptam abba is hagytam azt, én együtt is érzek veled.
  • Batistuta07
    persze.ez igaz.csak a bugokat lehetne javítani kiadás előtt.de ha pl. fagyna vagy beesnék a pálya vagy hasonló bugok lennének azzal együtt lehet élni,de hogy csak golyófogó legyek a pályán azzal gyakorlatilag meghalt a játék.ezért is pihentetik sokan.ezért bosszantó.a többi bug engem nem zavar vagyis inkább együtt tudok vele élni
  • Reaper2104
    Nekem eddig is így volt csak egyesek azt nem bírják felfogni, hogy a játékprogramozás és futás összetettebb annál mintsem, hogy egy adott dolgot kiemelve mint pl ez a 10 tickrates szöveg alapján lehülyézzék azokat akiknek eddig sem volt találat regisztrációs és egyéb futási problémájuk és ezt nem rád mondom akinek inge az veszi magára.Ugyancsak a problémák hátterének összetettségét bizonyítja, hogy a szerverkapcsolódási és fagyási problémák valakinél előjönnek valakinél nem (pl nálam sem) és még lehetne biztos egyéb dolgot is mondani. Bugok persze vannak ahogy minden más játékban is, némelyik még talán vicces is.
  • Batistuta07
    srácok megkönnyeztem az előbbi játékot.
    elindítottam egy órával ezelőtt,egy origin telepítéssel kezdett,és képzeljétek végre nekem is adta a találatokat.1 tár elég volt 3 emberre (és nem hc szerver volt).akire lőttem meghalt,nem volt egy 0hp-val lelövő ember.semmi.hihetetlen élmény volt.hogy fizettem valamiért amit láthattam végre működés közben.lehet soha többet nem lesz ilyen :)
    csak azoknak írom akik hasonlóban szenvednek mint én hogy lövök valakit 10 percig majd megfordul megdob egy kaviccsal és mintha atombobát dobott volna rám ,repülök.szóval van remény.lehet a dice sorsolja kinek melyik nap fusson rendesen a játék.
  • Skyline
    Valahogy el kell majd adni a mantle-t nemcsoda hogy patchről patchre lassult a game..:)
  • ApPa123
    Nem arról van szó, hogy hisztizik vagy nem. Teljes mértékben igaza van. Pénzt adok valamilyen játékért ( amit bétán kipróbáltam és nagyon jó) elvárom h játszható legyen. Elkezdtem bf-et nyomni high-ultrán nyomtam. Most low-medium és akad mint a szar. Természetesen napi szinten feljárok hátha javul a helyzet, de amit most adtak a pénzünkért egy hatalmas 0. Pár napja 10/9 szerverre nem bírok belépni míg 1 hónapja jó ha 10/2-re nem engedett fel.
  • Smithwarden
    Siman nyuszkomuszko...
  • kemotox
    Akkor most szakítunk?
  • Smithwarden
    En kerdeztem meg toled legeloszor, hogy megvan-e a jatek...
    Plusz nem cimezted senkinek az irast, ugyhogy bocs, hogy nem tudjuk telepatikusan kitalalni, kinek is akarsz irni.
  • kemotox
    Úristen nem is olvasom tovább, elég volt az első mondat... Hogy neked címeztem-e? Talán te voltál az akinek a fétis szövege volt a "semmi közöd hozzá"? Akinek nem inge.....
  • Smithwarden
    Ha ezt a szurkalodast most nekem akartad cimezni akkor a valaszom, hogy persze irkalhat az is aki nem vette meg a jatekot, miert is ne irhatna...
    DE szerintem (is) szamit ha valaki mar meglevo es megvasarolt jatekkal szopik (vagy akar nincs gondja vele) vagy pedig a jatek nelkul, ugymond "kulsoskent" vitazik a tobbiekkel, foleg ha ezt folyamatosan teszi.
    Akinek megvan a jatek, annal nem kerdes, hogy sokkal jobban ralat a problemakra (es pozitiv dolgokra is), akinek nincs meg, annal inkabb megvan az lehetoseg, hogy csak trollkodni jar be, szidni a jatekot vagy a tobbieket.

Erre is el lehet mondani ugyanazt, mint Skyline negativ spamjeire: ha csak neha beirja a velemenyet azzal semmi gond, de ha mar surun nap mint nap ugyanazt nyomja es emiatt beindul a vita, az mar idegesito mindenkinek.
    Remelem eleg ertheto voltam es eleg tiszta igy a dolog.
  • adam46
    Erről beszéltem, hogy hisztizik a csávó, mintha le lenne kötözve egy székhez és arra lenne kényszerítve, hogy játssza 0-24-ig.