15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#11114 Letöröltem elöször a régit és felraktam az újat és most jó. -
#11113 LOL mondom ránézek milyen lett a peccs. Egy meccs. Egyetlen egy. Az egész szervernek elment a hang. Tényleg elmennek ezek a faszba.
Well fuck, Mün awaits!
-
Skyline #11112 DMR Designated Marksman Rifle, ha úgytetszik félautomata mesterlövészpuska.
ACOG rá és a jóbarátod lesz, de még egy sima red dot is jó neki,én azzal toltam BF3-ban SKS-el amíg agyon nem butították a sok hisztis barom miatt... -
Skyline #11111 Najó most 3 map után érezhetően jobb a netkód, Mk11-től 3 találat után hullott mindenki mint a légy, és 1hitkill is érezhetően kevesebb... Az első valszeg magas pingől adódott, most 40-50es pinggel okés. Automatákat még nem próbáltam most a DMR bűvöl.:)
Lesz miatta hiszti mert nagy távolságban is 3 találat és helló, de így jó ez. -
ACE #11110 Miaszar az a DMR? Nem tudok rájönni. -
Nekrofil #11109 restart megvolt? -
#11108 Miért van az hogy frissitem a drivert 13.11ről 13.12re de nem frissül. Feltelepítem stb. De még mindig azt írja 13.11-t ír a catalyst control centerbe. -
Reaper2104 #11107 Mert szerintetek valaki azért dolgozik hogy elszarjon valamit aztán megint dolgozik hogy visszaállítsa az eredeti állapotot 2-szeres pénz és időpocsékolás logikusan hangzik. -
#11106 Ez mondjuk nem "friss" gameplay, mert a mostani patch elott vettek fel.
Amit mutat es ir, hogy szar (volt?) a netkod, azt tudtuk eddig is.
-
#11105 -
Skyline #11104 Ennyi.... -
sasafr #11103 Visszatolták a patch-ekkel lenyúlt fps-eket és ez lesz a mantle! Ez a kabátlopás esete! :) -
Skyline #11102 Nem elöbb megpróbálom kilvezni a DMR-eket...:) -
#11101 "On nem nyert.
Kerjuk haladektalanul uninstallalja a jatekot.
Koszonjuk."
-
priluki #11100 faxa.. nekem most 1 óra game alatt jó volt de akkor ez megint csak a hullámvölgy biztos..
-
Skyline #11099 Netkód javítás....
Belépek...Az ELSŐ halálom: Lövöm az ellenfelet m416-al 5 azaz ÖT találat rámfordul DIRR 1 lövés, headshoot ikon sehol....:)
Jó lett....:D
-
Nekrofil #11098 érdekes, már sehol. délután még ki az volt odaírva, hogy mi kell a mantle-hoz, hogy R7/R9-es VGA, illetve a 2. tesztnél, ahol 7970el van tesztelve a multi, ott is fel volt tüntetve, hogy később kerül támogatásra.
De ez jó hír, hogy egyszerre indul az összes GCN architektúrán, már csak AMD oldalról kell a driver. -
#11097 A battlelogos Mantle cikkben mar eredmeny is van 7970-el.Hol irjak, hogy erre a szeriara (7xxx) kesobb jon majd az update? -
#11096 a hitreg továbbra sem az igazi, viszont szerintem több fps-em van, mint korábban. -
Nekrofil #11095 szted ha a hivatalos oldalon nincs fent máshol fent lesz?
még csak ha jól értelmeztem a battlelogot csak az R7-R9-el megy, később jön a 7xxx szériára -
ApPa123 #11094 14.1-es drivert honnan tom leszedni?? Valaki tudna adni linket?? Köszi ( oldalon amit be linkelek az a 13.11-est hozta ki) -
zuzu7 #11093 Köszi a választ.
-
#11092 igen -
priluki #11091 ja nem akarom elkiabálni de mintha jobban is adná.. mindenesetre ha ez is csak ha pont adja szindróma akkor is előnyére vállt :) -
zuzu7 #11090 A HD 7850-net támogatja a mantle? -
Reaper2104 #11089 Igen és azok közül is csak az újabbakkal. -
ddany7 #11088 ez a mantle cuccos akkor csak ATI kártyákkal fog menni? -
#11087 nekem is jónak tűnik. pl. spawn után mintha nem lenne black screen, sokkal hamarabb kontrollálod a katonát, mint eddig! -
#11086 Végre egy jó patch! Érezni, hogy ezen dolgoztak egész eddig, minden más csak porhintés, meg eredménytelen tűzoltás volt.
Persze ezzel nem tették semmissé az eddigi bal*szkodást, de végre rátértek a jó útra. -
#11085 Remélem ez a peccs jó lesz valamire, már két hete csak Kerbal Space-t nyomok >DDD -
Stief #11084 Nekem is ez volt apa próbáld csak próbál többször katt rá!! -
Stief #11083 Szerintem kicsit túl terhelt most mindenki tölti, de 3szor újra kezdtem végig csinálta! Szóval ne adjátok fel!! -
Skyline #11082 Csakhogy ilyen is legyen: ÖRÜLÖK a DMR unlocknak is és a DMR erősítésnek is, főként ha valóban netkód javulással párosul.:)
-
#11081 Van egy ilyen hír is -
Gabesssz19 #11080 Azoknak akik úgy jártak mint én és nem tölti le a paccsot : http://www.youtube.com/watch?v=GrgDc5Rv6xY
10megás nettel egyből jön le maxon..
-
#11079 Jaja az egesz rendszeruk szetakadt.
Elvileg ez az uj server update...netcode-ot is elvileg piszkaltak valamennyire:
Server Update 106318:
Official servers where the experience is set, map rotation's default size for the game mode is locked and can't be tweaked by vars.maxPlayers command.
Enable packet loss logging in the dedicated server runtime logs
"Netcode" fix to reduce network traffic
Vars.vehicleSpawnDelay command will be executed at the end of the round or if the round is restarted.
Adding validateVars to vars.unlockMode to return a nice "ReadOnlyOnRanked" message if the server is "official / ranked".
Improved error handling on reporting statistical data.
Fixed an issue where "skill" was calculated for commanders when quitting.
Fix for issue of players becoming invisible after being killed on a ladder and revived.
Paran a szerencsesek kozul, akik tudtak mar kicsit jatszani a nagy szetakadasok kozepette, azt irtak, hogy mintha tenyleg jobb lenne a netkod...
Le kellene tesztelni...csak ugye szet van halva minden perpill. -
Stief #11078 Gauge ez azért hülyeség amit mondasz, mert a sebzés rendszer állítható!!! Először is olvasd el a szervernek a beállításait amire felmész játszani, ugyanis mind hc-ét mind normál módot a szerver gazda állítja be!! Tehát 100% képest! És hogy most már legyen valami a sok fikázó ellen. Én igen is imádom ezt játékot!!!!!!!!! Szerintem a legjobb böfi idáig!!! Igen voltak hibái és vannak, mint ahogy mindenek még nekem is vannak hibáim. Még is türelmes vagyok. Elfogadom hogy semmi nem tökéletes!! Ha meg szar add el az accod, biztos megveszi más! -
#11077 0 kb/s el tölti az új peccset. -
#11076 Battlefield 4 January 30 PC Game Update Notes:
Mantle Support
The new Mantle renderer has been added in Battlefield 4. Most players can expect a performance increase by using this new low-level graphics API. Check out this news post [battlelog.battlefield.com] for the full details on Mantle, what the requirements are to run it, and how to enable it.
Mantle Requirements
AMD Catalyst 14.1 Beta drivers. AMD will post them here.
AMD Radeon GPU with Graphics Core Next (Note: AMD Catalyst™ 14.1 initially supports the AMD Radeon™ R9 290X, R9 290, R7 260X and “Kaveri” APU (learn more))
64-bit Windows (7, 8 or 8.1)
CPU/GPU performance and monitoring
Tweaked and improved CPU multi-core utilization to try and avoid stuttering and low framerate due to stalls that happened on some CPU and OS configurations.
Users can now configure and control themselves how many CPU cores should be used in the game with the new “Thread.MaxProcessorCount” settings in User.cfg.
“Render.DrawScreenInfo 1” now also shows information about which CPU and GPU is in the system, how many GPUs & CPU cores are used and which renderer (DirectX 11 or Mantle) is active
Added new “PerfOverlay.FrameFileLogEnable” command that records frame times on CPU & GPU and logs out to a .csv file
AMD Catalyst driver 13.12 (or later) is now recommended instead of 13.9
Enabled tile-based compute shader lighting optimization on Nvidia for improved GPU performance (already active on AMD GPUs)
Improved performance with rendering and spotlights for all GPUs, primarily in in-door environments
DMR Balance Tweaks
Increased the damage of all DMRs across all ranges. Specifically, damage has been increased at long ranges to allow three-hit kills against unarmored opponents. Additionally, reduced the penalty to accuracy for sustained DMR fire, allowing more rapid follow up shots in combat. The amount of the damage increase varies from weapon to weapon, according to its intended range, rate of fire, and damage. We will continue to monitor the effectiveness of DMRs in combat, and determine if additional action is needed to make DMRs a viable mid to long range weapon.
Other Items
Greatly reduced the risk of crosshairs disappearing, which would also result in hit markers disappearing
Added a headshot icon on the killcard. This should help identify instances where players are correctly killed by one shot
Fixed an issue in Squad Deathmatch where the “Win/Lose” text was overlapping
Fixed an issue with players using an exploit for the SOFLAM
Fixed an issue with players using an exploit for the MAV
Fixed the gameplay code to properly track the FOV (Field of View) changes in the options menu
Fixed an issue where chat would break when entering “false” or “true” in the chat window
Fixed an out-of-helicopter glitch in Air Superiority where players could spawn on the ground and play as infantry
Fixed the misaligned crosshairs on the T90 MBT
Added setting to tweak joystick dead zone
Various minor crash fixes -
Gauge #11075 kiegészítés a rakétákhoz:
* pl. gumicsónakot ért találat - ennek kb. ripityára kéne azt szednie..