15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Skyline #11154 vagyis az életerő alap. -
#11153 Hát a 60-as sebzéssel azt hittem, hogy te. Merthogy a DMR-ek ebben a játékban fejre sebeznek annyit, testre 40-50 között. -
#11152 Nem is ertem elso korben miert ezt a fegyot erositettek mikor eddig sem volt gyengusz.Siman bevittek vele kozeptavra 2-3 talalatot egymas utan futo celpontra 2mp alatt.Sot olyat is lattam surun amikor kozelharcban csipobol nyert assault rifle ellen.Az ereje szerintem is legyen atuto ahogy a sniper fegyoknak is de valahogy hangolhatnak ugy, hogy a pontossag eleresehez vmi skill is kelljen mar.Ami a gyalogosok altal hurcolhato raksik sebzeset illeti az tovabbra is vicc.23-28as sebzesekkel alig eri meg kockaztatni a jarmuvek ellen.Az ammo meg keves amig nincs field upgrade.Meg egy motorcsonakot sem visz el gyakran egy telitalalat. -
Skyline #11151 Normál szerveren 3 találattal öl egy DMR. Teljesen jó, a kihívás is megfelelő. Ha 60-at sebezne mindenki hullana tőle 1-2 lövésre, és még közelharcban is az egyik legerősebb fegyverré válna.... Úgy már valóban OP lenne....
//Hc szerverek, mielött beléptek nézzétek meg mennyire HC a szerver mert rengeteg esetben láttam már hogy a HC szerver csak annyit takar hogy nincs spot, nincs térkép és célkereszt, de a sebzés alap normál szintű... -
Borg #11150 És ki állította az ellenkezőjét? -
#11149 Be kellett lassitani a jatekot, hogy a mantle patch utan azt mondjak mennyit gyorsult :)
Remelem megoldjak, vagy csak eleg eloszedni a regi teszteket, ahol nem a jelenlegi verziot mantle on-off allassal tesztelik, mert rengetegen szamoltak be itt is, folyamatosan egyre csokkeno fps-ekrol a patch-ek soran. Szoval az osszeeskuves elmelet mukodik, belassitottak, majd most mantle opcioval lesz olyan gyors, mint 1-2 honapja volt.
Kivancsisagbol a tegnapi patch elott el akartam inditani a SINGLE playert, hogy megnezzem gyorsan hogyan is fut, de mar NEM engedte a jatek, amig le nem toltom a patchet...
Meg, jo hogy kering sok warez verzio a neten remelem valaki veszi a faradtsagot, igy osszenezni ezeket a sebesseg novekedeseket. -
#11148 HC-n nem a fegyverek sebeznek többet, hanem a hp-s kevesebb. -
#11147 60-at kellene sebeznie?!?
Ezt honnan vetted?
Az nem kicsit durva lenne...foleg HC-n, de normalon is.
Szerintem szinte senki nem akarna instant killes railgun szintre emelni DMR fegyokat. :) -
Borg #11146 Hát nekem nem... tegnap nyomtam egykét órát HC-n, és ugyanolyan. Nem adta jobban, mint bármikor előtte. Az alap DMR-nek pedig elvileg 60-at kéne sebeznie, mégsem öl egy lövésből HC-n, csak fejre. A stabilitása viszont annyira vérgyenge, hogy a második lövést esélytelen vagy bevinni, ha az ellenfeled valami golyószóróval áll szemben veled. -
Skyline #11145 A mostani patch óta kifejezetten barát.:) -
#11144 Négy. -
#11143 Most egy órán belül 3 something went wrongos disconnectem volt már... -.- -
#11142 A hangokkal mi a helyzet? Van hír, hogy mikorra orvosolják? -
Borg #11141 Hát igen, a hangsúly pedig azon van, hogy "BF3-ban". 4-ben ugyanis még mindig nem a barátod... sőt... -
Skyline #11140 A kedvencem amikor olyan taknyok akiknek van 1-2ezer gyilokja valami automata szórófegyverrel meg ezer gyilokja valami járművel kifejti a DMR használókra hogy tanuljanak meg célozni és játszani....
Amennyire hisztizik a DMR erősítés miatt ez a sok kis csicska, valszeg nem marad sokáig ilyen, pedig teljesen reális. Közelre szinte sz*rt sem ér, mire leadod a halálhoz szükséges 3 lövést gyakorlatilag benned van fél tár bármelyik automatából...Közép és nagytávon pedig igencsak kell tudni vele célozni hogy meglegyen a 3 találat mozgó célpontra, főleg hogy nem szór a fegyver és nem lősz ki 25 golyót hogy az a 3 bemakkoljon... -
Skyline #11139 Ahogy várni lehetett már megy a hiszti a DMR-ek miatt....:) -
#11138 Es meg februarban jon jopar patch es plusz cucc a jatekhoz (balance, stb).
Na akkor ha mar a netkod eleg jo...most akkor megcsinalhatnak, ami ezutan a legjobban idegesit.
Hogy az ellensegnek nincs semmi lepeshangja kb az esetek 90%-aban.
Hiaba nincs semmi mas hang a kozelben (nem lonek eppen, nincs robbanas, jarmuhang, stb), teljes csenben is az ellenfel jatekosa a hatad moge trappol es lekesel vagy tarkon lo egy centrirol NULLA lepeshanggal. :(
A sajat lepeseidet es a tarsaidet siman lehet hangosan hallani bezzeg. :( -
priluki #11137 ja oké tényleg ,nem is figyeltem :) -
#11136 Most ment betaba, mert már játszható! :D
Viccet félretéve kurvajó volt most. Telenyomták patchet apró tweakekkel, amit nem írnak patch noteba. Spotolásnál is pl a távoli embereknél nagyon kicsi lett a háromszög, minél távolabb van annál kisebb. Mapon látni már a többi squad leader parancsát is, hogy hova mennek stb. Tele van ilyen apró, de fontos dolgokkal a patch. -
#11135 Csoda tortent emberek! :)
Alfa allapotbol betaba kerult a BF4! :)
Nekem is jobban adja par kor tesztelgetes utan.
Alig vannak frucsa halalok.
Vajon mit csinaltak?
Szerver-kliens tickrate-et felnyomtak?
priluki:
Szerinted miert irtam smileyt a vegere? :) Biztos mert nagyon komolyan gondoltam. :D -
#11134 PS4 most toltuk. Nem tudom mit csináltak, de mintha új játék lenne. Kurvajól fut, járművek nem ugrálnak, találatokat nagyon jól adja. -
Stief #11133 Ne sírjatok ez egy tök fasza gamma!:) Imádom! Mostanában nagyon sokat gamolok vele! És sokat javult, nem tudjátok a javelin ereje növekedett? -
Skyline #11132 Ahogy akkor is mondtam, ha tapasztalok pozitívumot is a pénzemért majd leírom. Most tapasztalok végre.:) -
priluki #11131 najó de most ö is tapasztalt pozitívumot,és nincs egyedül én is igy vagyok ezzel ,és énis irtam elötte negatívumot, úgy mond "sírtam" :D jó nem minden nap.. szóval sztm ezért most nem kéne beleállni... -
#11130 PLACEBO!!!
Meg azert nem kellene itt egetned magad azzal, hogy csupa pozitivat irsz a jatekra, mikozben te vagy a fo-negativ-spammer motanaban. -
priluki #11129 ámen :) -
Skyline #11128 Olyannal még nem találkoztam de végre elkezdődött valami a netkód ezúttal tényleg sokat javult, az 1hitkillek ritkultak és a fegyverek is jobban adják a találatot. A DMR pedig ha tud lőni valaki igazi gyilkológép (egyedül totál közelről csípőből hasztalan de az nem is baj)...:)
Remélhetőleg nem csak átmeneti állapot.:)
Jöhet a Second assault dlc..MOST...:) -
ApPa123 #11127 jaja dos cryis..... -
Reaper2104 #11126 Nálam a netkód jó volt eddig is viszont én is érzek némi fps javulást, stabilizálást. -
#11125 Nekem egy az egyben ugyanez van... Semmi más bajom nincs a game-el komolyan mondom. Simán fut high-on 50 FPS körül, de ez az egy frame alatt 100-ról nullára engem is kikészít! Épp tegnap este volt az ékes példája ennek. Játszottam két meccset, mind a kettőn olyan statom volt, hogy 7/14,5/15 és hasonlók. Esélyem nem volt reagálni a lövésekre. -
Reaper2104 #11124 Melyik crysis, az első? -
ApPa123 #11123 Hát nem mondtam h ultrán menjen mint a single.... de full lowon 25 fps kicsit gáz.... Főleg h mind crysis , meg ennek singleje is jól megy ( ultrán ) meg természetesen mikor inudlt bf multija is ment highon..... -
Gabesssz19 #11122 Úgy néz ki sokat javult a hitreg, véleményem szerint ez egy jó pach lett, végreeeeeeee. -
#11121 Hat mondjuk a konfigod sem igazan eros. A kozepes kategoriat sem eri el a VGA es a CPU teljesitmenye. :( -
Stief #11120 Nekem faszán fut a játék semmi gond vele! ApPa123 remélem te nem ilyen megbántódós emberke vagy, de elég gyengus géped van, nem csodálkozom hogy nem megy jól, én külön ez miatt játék miatt újítottam. Dehát ezt mondták is hogy 8 magos proci kell. Meg hát a vidókarid is elég gyengus. -
ApPa123 #11119 amd 5600k, 8gb ddr3, hd 7790 ( de természetesen beta+mikor indult még ment high-ultrán) Bánom a napot h ezért pénzt adtam... már csak azért szenvedek vele, ha ár fizettem egyszer talán az évben játszható lesz. -
#11118 Milyen geppel? :) -
ApPa123 #11117 Istenem..... Full low grafikán 25 fps.... -
#11116 Elvileg "csak" TDM szervereken megy el a hang es ott is az elso kor utan helyreall. Most vizsgaljak es javitjak a problemat.
Amugy altalanosan az a velemeny, hogy "simabb" lett a jatek (nem ugral annyira az fps) es a netkod is jobbnak tunik eddig.
En majd most este/ejjel tudom tesztelgetni, kivancsi vagyok... -
Reaper2104 #11115 DMR: DESIGNATED MARKSMAN RIFLES. Unlockban gyorsan megtudod nézni melyikek azok.