15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Nekrofil #11194 azért meg kell hagyni, van olyan dolog, amit jól lát. -
#11193 Jaa nekem nincs ezzel gondom.Vmit optimaltak es kesz.A Mantle csak erre lesz raadas. -
#11192 Világtalan szegény ember. -
Nekrofil #11191 gondoltam egyértelmű, ha nincs a mantlehoz driver, akkor miért a mantle hoz több FPS-t? :) -
#11190 Hol itt a kerdes? :) -
Nekrofil #11189 csak egy kérdés. Még nincs a Mantle-hoz driver, és mégis nőttek az FPS-ek. Az, hogy a játék tartalmazza a Mantle-t, az nem azt jelenti, hogy amiatt nőttek az FPS-ek. ÉS elvileg minden szériára jön driver, nem csak az R7/R9-re -
#11188 Fogd már fel, hogy nincs még élesítve a Mantle 7xxx szériára, és így is van FPS növekedés, tehát nem a Mantle hozta vissza. Komolyan ennyire nehéz a felfogásod? -
#11187 még nincs 14.1 beta driver, úgyhogy az alatt sem az...
Hogy melyik vga-val megy pedig a drivertől függ. Nemsoká kijön a 14.1 beta ami támogatni fogja azt a 3 típust. Aztán majd valószínűleg a whql-ben támogatva lesz az összes gcn. -
#11186 Hmmmm...
Battlelog idezet:
How to enable Mantle
In order to use Mantle you will need the following:
-AMD Catalyst 14.1 Beta drivers.
...
...
Itt melyik a legujabb? -
Skyline #11185 R9 270,290,290x alatt éles. -
#11184 Amig nincs kint a Catalyst 14.1 addig sztem senkinek sem mukodik.Mar tisztaztuk, hogy a 7xxx szeria is tamogatva van/lesz. -
Skyline #11183 Kit érdekel? Élesítve van, a mantle alatti fps növekedésről volt szó, te meg egyből butázol, ne ferdíts, köszi. -
#11182 7xxx-es szériára nincs. Szóval köszi. -
Skyline #11181 "Jan 30 PC Game Update Notes Mantle Support The new Mantle renderer has been added in Battlefield 4. Most players can expect a performance increase by using this new low-level graphics API. - See more at: http://battlefieldblog.hu/battlefield-hirek/battlefield-4-megerkezett-a-javitas/#more-7835"
Élesítve.... -
Nekrofil #11180 komolyan mondom "öröm" ezt a fórumot olvasni -
Reaper2104 #11179 Ja, te ennyi vagy. -
Skyline #11178 Nincs mit logikázni és be is fejeztem. Józan paraszti ész. Ha nem lenne gond vele és pár embert érintene,akkor nem foglalkoznának vele állandóan. Nincs olyan hogy valakinél jó valakinél rossz. Tickrate, 10hz...Kevés. Mindenkinél rossz (volt). Ennyi. -
Reaper2104 #11177 Azért, mert rossz bárkinek is meg nem azt jelenti hogy mindenkinek az...., de ismerjük a logikádat mindjárt elmondod tényszerűen (persze minden valós háttér információt nélkülözve) csak mert akárhányan is leírták hogy szar (én nem tudom ez milyen arányt takar ezért nem is mondok semmit mert az lenne a hazugság) hogy 95%-nak szar és a szerencsés 5%-nak jó akiknek mellesleg ugyan úgy szar csak ők hülyék.... -
Skyline #11176 Szokásos 48fős szerverre másztunk fel haverral és mindketten éreztük hogy jobban adja, és kevesebb a képtelen "kitárazok erre 1 lövéssel lelő" eset...
És itt is észrevették.
Meglátjuk, most kicsit bizakodóbb vagyok... Majd elmúlik. -
Borg #11175 Nem billent az sehová szerintem... tegnap is max azért volt jobb érzés egyeseknek, mert kb fele annyi ember volt a szervereken az update miatt. -
Skyline #11174 //A netkód a mostani patchel billent át a jobb kategóriába.. -
Skyline #11173 Továbbra is: nyilván azért jönnek egyfolytában a netkóddal foglalkozó fixek mert az jó bárkinél is:)
-
Reaper2104 #11172 -
Lilahagyma #11171 Az úgy van, hogy a valóságban játszhatatlan a játék és soha nem ad semmit és csak hibák vannak...de mi a Mátrixban játszunk ezért tudjuk élvezni. Trinity gyorsan betölti a heli vezetés szoftvert és lehet helizni...
Akinek játszhatatlan az biztos a másik kapszulát választotta... -
Reaper2104 #11170 Valójában mindenkinek játszhatatlan szar a játék csak ugye sok az olyan hülye mint pl én, hogy azt hiszi jól fut és élvezi a játékot pedig valójában nem is meg persze van a másik tábor mint pl a játékprogramozó zseni és minden ember számítógépét és játék futását látó skyline aki tudja hogy brutális szar a játék mindenkinek még is hónapok óta játsza pedig majd szétbassza az ideg.... -
Borg #11169 Erről van szó, közelharcban esélytelen a DMR, akár 3 akár 4 pontos találat kell, mert mire csak a másodikat lövöd el, az ellenfél automatájából már benned van annyi találat, hogy meghaltál.
A DMR csak akkor jó, ha bújkálva haladsz, és te lőssz először, vagy az ellenfelet hátulról találod meg, vagy kempelve... ekkor ki lehet szedni 1-2 lövésből is.
BF3-ban ennél annyiból volt jobb a helyzet, hogy a második találatot nagyobb eséllyel vitted be, sőt még a harmadikat is. Egyrészt mert jobban adta, másrészt mert nem rúgott akkorát minden lövés után. Ott az M39 EMR volt az egyik kedvencem, nagyon lehetett irtani vele. 4-ben egyik DMR-el sem lehet. -
#11168 Nyilvan alltam egyhelyben es vartam a megvalto golyokat... Okos feltetelezes.Szerintem egy ilyen fegyonal 5 lovesbol 5szor eltalani vkit 5-6 secen belul az max hason fekve lenne kicsit is eletszeru.Ismetlem nem a fegyok erejevel hanem a celzas es talalat egyszerusegevel vannak problemaim.De gond egy szal se,amiota megvan a papirrepulo azota vidaman kaszalom le oket a haztetokrol es egyeb prima kemphelyekrol :)
Ami a tankos temat illeti.Igen idealis esetben 3 rpg eleg de akkor az ammo el is ment.Persze ehhez az is kell hogy senki se javitsa es az aktiv vedelmi rendszere se menjen mert az kapasbol egy raksit elfogyaszt.Szoval noob tankos kell hozza. -
#11167 Most toltam egy laza kis meccset, szerintem jó lett,bár nekem az utolsó élményem,az több mint 1 hónapos. -
determinator #11166 Én még várom a linkedet erre a kérdésre válaszként:link -
#11165 Még nincs élesítve a Mantle, így jött plusz FPS, még erre fog rájönni a Mantle, ne légy már megint ennyire buta. -
Reaper2104 #11164 Senki nem kérte, hogy olvasd amit írok és kommentáld, eddig még minden tapasztalatomat lehülyézted meg még egyéb jelzőkkel illetted és csak vitákat generáltál, mert olyan primitív vagy hogy nem fogadod el más véleményét és tapasztalatait ennyi vagy.... Ne akard már megmagyarázni nekem, hogy fut a játék nálam mikor ezt csak én tudhatom, mellesleg meg lehet régebb óta játszom fps-el mint te.... -
Unreal1942 #11163 A skill pontokat miként számolja a játék? -
Skyline #11162 "nálam a netkóddal sem volt probléma"
Itt be is fejeztem a szöveged olvasását, mert továbbra is vakság/hazugság/tapasztalatlanság.:)
Nem véletlen a számtalan "netkódot" javító patch és a mostani mire számtalan ember pozitívan reagált. Ahogy írtam, neked a DICE különszervert tartott fenn külön netkóddal, vagy csak simán vakegér vagy tapasztalatlan multi téren akinek nem tünt fel. -
Reaper2104 #11161 Vagy csak egyszerűen nálam a netkóddal sem volt probléma és az fps-el sem és egyébként meg ahhoz, hogy valaki érzékelje a játék futását nem az fps kiíratást kell bámulni hanem a játékot (lehet hogy azért nem tudnak egyesek jól lőni mert a játék helyett minden másra figyelnek). Azt meg már korábban leírtam amellett hogy fps romlást én nem tapasztaltam logikusnak hangzik, hogy direkt elszarták az fps-t, hogy utána újra ugyan arra a szintre felhozzák magyarul 2-ször feleslegesen időt energiát és pénzt áldozzanak hogy ugyanarra a szintre hozzák a játékot amin volt korábban áh ez kicsit sem összeesküvés elmélet.... -
Skyline #11160 A netkódnak köszönd, a mostani patch elött legalább 4 találat kellett, használhatatlan volt a fegyver, maximum kempeléssel alig mozgó célpont ellen volt valami haszna...
Most hogy 3 skuló öl használható, de továbbra is közelharcban mire betalál 3 skuló addig te 15 skulót lősz ki. Ha meg betalál az a 3 és végig is hallgattad ne a fegyvert hibáztasd.:)
Mi a nehezebb, 3 pontos 3 lövésből találat vagy ugyan ennyi diő alatt kilőni 15 skulót aminek a szórásából 4 találat kell?:) -
#11159 Volt amikor en is igy gondoltam, hogy gyenge, negy raketa, rpg-bol 3 is padlora kuldi a tankot, de megha en is az esetek 95 %-ban enginerkent rohangalok, tenyleg vicces, hogy van eselyem egyedul egy tank ellen. Szoval magam ellen beszelve, jol van ez igy. Ket embernel mar ugysincs nagyon eselye. -
#11158 Akkor akikkel engem hozott ossze a balszerencse azok lehet, hogy rasegitest hasznaltak mert hallottam a csattogast es mar fekudtem is mintha semmi sem ment volna melle.Epuletharcban ugyanez.Hip fire modban siman oltak egy szoban belul. -
Skyline #11157 Vagy csak simán nem nézted, de high end kártyákon a megjelenés óta valóban bő 20-30 fps-t zuhant a játék, és most a mantle patchben ez érdekes mód visszajött....
A kezdetek óta ki van rakva a sarokba az fps szám, simán észrevehető volt azon hogy az átlag 120-130 fps 90-100 lett...
Battlelogon számtalan ember észrevette, de persze néma kuss van az ügyben.:)
-
Skyline #11156 Eddig 4 találat kellett dmr-ből legalább. Közelharcban elég béna akkor az atomata fegyver használója mert míg a DMR kilövi a 3 skulót aminek találni kell addig bármelyik autmatából kimegy 15 skuló alaphangon amiből elég 4-nek bemakkolni...
A DMR-el ráadásul sokkal precizebben is kell célozni, nincs sorozat amiből ha lősz 12 találat bemakkol...Találni kell...3szor....
És jól tették hogy erősítették, ahogy annó egy tesztvideóban kifejtette egy fiatalember, mazohisták voltak akik hasznátlák mert a leghasználhatatlanabb fegyvertípus egyike volt... -
Reaper2104 #11155 Akkor én szerencsés vagyok mert nálam egyik peccsel sem lett kevesebb fps sőt a betához képest sokkal jobban futott a játék, meg most ennél az utolsónál is jobb lett és az én kártyámat nem is támogatja a mantle.