Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos a képet nem linkelte be a fórum biztos bénázok...

A lényeg: ERROR Game disconnected: something went wrong.

Megõrülök ettõl a hibaüzenettõl. Mindig ezzel vág ki, ráadásul a pingem is liftezik 40-999 között állandóan az utolsó remek patch óta...

Visszatérve erre a FOV-os baromságra, mert természetesen baromság, semmit sem csinál a hitreggel, íme a valódi ok, amiért az alacsony FOV jelenleg jobb:

BF3-ban fix FOV volt ha a célzón át néztél a fegyveredbõl. Tehát sima futkározás közben hiába volt pl 110-es FOV-od beállíva az optionsban, ha belenéztél a Reflex-be, vagy a Kobrába (vagy bármi egyéb 1x zoomba), akkor egybõl 60-as FOV lett. Tehát 1x zoomot használva mindig mindenkinél ugyanakkora nagyításban voltak láthatóak az ellenfelek -> fair play.

Ehhez képest a BF4-ben nincs fixálva a célzók FOV-ja. Tehát ha te 110-en szeretsz játszani, mert akkor jó sok mindent belátsz az oldalsó terepbõl is, akkor belenézve a Reflexbe egy picsányi embert fogsz látni többször olyan távol, mintha BF3-ban tennéd ugyanezt. Ezért persze sokkal bénábban célzol. Magyarán, aki ugyanolyan nagyban szeretné látni a célkeresztben a célpontjait, annak 60 FOV-ig le kéne mennie BF4-ben. És igen, ezáltal a látómezõ viszont beszûkül.

Lehetne vitatkozni ezen, mert ugye alacsony fov-val jobb a célzó nagyítása, tehát könnyebb eltalálni az ellenfelet, könnyebb célon tartani, viszont a körülötted lévõ terepbõl kevesebbet látsz be egyszerre. Magas fov-val meg nagy teret belátsz, de nehezebb célozni is, mert apróbbak az ellenfelek. Akár ezt is lehetne fairnek nevezni, csakhogy ugye aki most direkt leveszi 60-ra a FOV-ot, az gyakorlatilag elõnybe kerül a legtöbb helyzetben azokhoz képest, akik úgymond normál 80-90 körülit használnak. Pl egy Locker TDM-en simán a legkisebb FOV a nyerõ... míg egy nagy nyitott CQ mapon talán pont az ellenkezõje. De még ott se biztos.

A DICE amúgy 2 hónap után végre elismerte azt, hogy ez egy bug, és beígérték már a javítását... tehát várhatóan 60 FOV fixálva lesz az 1x zoomokhoz, akárcsak BF3-ban volt.
Boron Power
Amikor kellettek az engineer ribbonok, én direkt a kishelikbe szálltam be javítani. Akkor a gyerek 50+ fraget csinált 4-5 halál mellett. Csalózták ott is, de meg kellett, hogy védjem, egyszerûen nem tudták lelõni.

Boron Power
Azt, hogy a konkrét mapon mit csinált nem tudom, csak azt mondom, hogy lehetséges csalás nélkül is, kishelivel. Fõleg ha birkák vannak ellene.

Igen, és ez 32 ellenfélnek nem sikerül 45 percen át? Perszhe.
Úgy darált ki mindenkit, mintha legalábbis WH+AIM együtt lenne bekapcsolva. Még amikor a lépcsõház belsejében rohantam fel alá, akkor is kilõtt a kibaszott helijébõl...
Boron Power
Pont kishelivel lehetséges, ha egy vagy két ember javítja. Akkor max a tankágyú telitalálat szedi le.

ProGabe
Hihetetlen, hogy annyira balfaszul van megírva a játék, hogy ha 7-4 a csapatelosztás, csak azért is 8-4-es csapatokat csinál. Persze amikor haver mellé akarna bemenni az ember, az istenért sem engedi be az embert a másik csapatba.

Tényleg az a gond ezzel az egésszel, hogy a 3-nál még elmentek volna ezek az apróságok, mondván a motor elvitte a fejlesztési idõt. Azt hitte az ember, hogy a gyermekbetegségeket levetkõzi, legalább egy kicsit a játék. Ehhez képest látjuk, hogy mi a helyzet.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tegnap egy kishelis srác is ennyit nyomot... no way hogy nem cheater...
Leginkább sehol.
adam46
Elvileg lent írja a kis infó sávon, ami pirosra vált miután nem tud csatlakozni és írja az okot is.
azt hol lehet megnézni hogy miért rúgtak ki egy szerverrõl?
kétlem, abban én seggeltem nálunk azon a map-en és egy csapatban voltunk 😊
SötétBarom
AA

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tudom én hogy vannak vérprofi emberkék, de most találkoztam egy 84-4es stattal igaz cq 800 ticket-tel, de akkor is<#banplz>
item

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Szabi
és én pont akkor voltam fent.. fail.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

zotya10002
Nagyon várom már!
De csendben vannak :-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Second Assault pc változatról nincs hír? Csak mert a fegyverek mert láthatóak a loadout-ban...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szoktam menni! 😊

...és micsoda veszteség ér....hajaj...b+...gyere hozzánk,a mi szerverünk még egyszer állt le a két hónap alatt...

[IRAM] leader

giornalista

nagyon érdekes videó arról, hogy a kevesebb néha több lenne a videójátékok esetében.
Igen a jobbik eset amikor nálam a hiba és úgy dob a szerver ki, akkor meglesz a pont a meccs végén, de ha lehal a szerver akkor a pontnak is annyi. Meg szoktam nézni, ha csak én hiányzok akkor nincs gond, de ha kiürül a szerver akkor kereszt a pontokra!

Csak annyit tennék hozzá,hogy nekem is volt olyan hogy egy meccs közben lefagyott a játék.Viszont ha megvárod a meccs végét (foglalkozol asszonnyal egy kicsit vagy kimész egy sörért stb. 😊 ) és hallod hogy "pityeg" a battlelog párat akkor jóváírta a pontjaidat.Persze ha egy 1000 ticketes conq maprõl dobott ki úgy hogy van még hátra 700 ticket akkor hagyd a francba.. 😊

Nálam szépen fut és már a hitregre sincs panaszom. december 6 -óta 1 bf.exe hibám volt. Nekem már csak a could not join the server és a something went wrong hibák vannak, de ezek annál bosszantóbbak. az elsõ miatt gyakorlatilag fel sem tudsz lépni a szerverre, a második pedig játék közben beakadnak a körülöttem lévõ játékosok és leáll a szerver. Ilyenkor bukta a pont meg minden. Csalóval még nem találkoztam. Ja és olyan apróságok is vannak, hogy elfelejti a pontokat jóváírni a battlelog, illetve én folyamatosan nem kapom meg a tízeseket a játékmód csillagért. Amikor elszámolja a battlelog a pontokat, vagy a skillt azt pedig 2+2=3 alapon teszi. Összegezve: lehet vele játszani. Ha megvan a megfelelõ tolerancia a játék készítõi felé és belenyugszik az ember, hogy a pénzéért még nem egy végleges, hanem fejlesztés alatt álló játékot kap, akkor még talán élvezetes is!

Fpocok
Ez nagyon változó. Sok embernél, pl nálam is, kisebb bugokat leszámítva jó a játék. Másnál meg fagyogat még mindig...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Srácok, most akkor mi van a BF4-el?? Sok a hiba meg a glitch mégis millióan játsszátok? Vagy ez már ki lett javítva? Megéri vagy nem éri meg? Túl sokat nem tudok foglalkozni vele, de arra a pár órára kikapcsolhatna és nem nagyon akarok bosszankodni vagy visszatérni inkább a bf3-ra, akkor meg se veszem.

The Matrix has you...

frango
Medkittel....

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

nice😊
Hecker007
Persze hogy létezik, már bf3-ban is volt. Várj majd mikor kijön az, hogy a kezdõjükrõl leszed mindenkit 😄

létezik ilyen "1 hit" cheat? Írkálják néhányan és feltûntek érdekes emberek pl locker domination 49-3-as stattal és tényleg amikor lelõtt az instant halál volt mindig.
dr Kotász
Háromféle hatású grip van:

ergo/vertical
stubby/potato
angled/folding

Csak páronként egyformák, van különbség a hatásukban.
Statisztika

Ebbõl nagyjából kiderül, hogy az egyetlen dolog ami javítja a pontosságot az a heavy barel. Ezt kell bõszen felrakni a fegyverekre, ha közepes-hosszú távra szánod õket. (Mellesleg a 3-ban is így volt.)

Nekem speciel az elõagy markolatoktól hullik ki a hajam. Egy rakás kramanc van a játékban (vertical grip, folding grip, ergo grip, stubby grip, angled grip, potato grip), de egyik sem tud többet a másiknál, csak külcsínyben különböznek. Érts: Sz@rt sem érnek!
Nem lett volna egyszerûbb, ha lenne egy vertical grip és ennyi?

YouTube: 23Drazse

Nincs kedve valakinek egy pár menetet lenyomni?😊Origin:kecso2009, Battlenet is ez 😄
dr Kotász
Én is fontolgattam az átállást, végül maradt a Win7. Legutóbbi patch óta nem fagy, fps is rendben van. Örülök, hogy nem álltam át... <#hehe>
nálam is volt már gebasz dögivel, átálltam winfos 8-ra,(többen is írták hogy mennyivel több fps-t produkál 8 alatt) jelzem nálam semennyivel, placebo nem igaz 😊
ha elkezd megint elszaródni megy vissza a 7, igaz most nem lépeget ki...kopp-kopp
A célzást "javító" mindenféle xarok pont arra nem jók amire kellene. 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kemotox
Nem tudom mennyire érdekel itt bárkit is, meg hogy mennyire off, de mivel multis FPS játékról van szó így szólok:
Steamen most tök ingyenes a Left 4 Dead 2. Jó kis "haverokkal megyünk azt megk***juk a zombikat" kooperatív móka. Két bugos BF4 menet között jó kis feszültség levezetõ. 😛

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ProGabe
Azok csak optikai biz-baszok. Pont az volt a cél, hogy ne származhasson elõny abból, ha bemákolsz valamit egy battlepackból.

Fészbúk generációnak a külcsín a lényeg, szóval nem csodálkozom, hogy erre mentek rá.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mNzJean
Lassan eljutunk arra a szintre ahogy ki kellett volna jönni a játéknak . Nem tudom ti ,hogy vagytok vele de ez a sok bizbasz amit a fegyverekre lehet pakolni 90 %-ban használhatatlan .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jabar
Köszönöm, meglett így 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

be kell mennie a store-ba és ingyenesen le fogja tudni tölteni

Újratelepítettem a gépem tegnap.... gyönyörûenm egy a játék high-on megint ( eddig lowon szaggattam mint a dög leutóbbi patch maitt) erre lassan jönnek elõ megint a dolgok. Most 1. fagytam ki megint úgy h beakadt a kép+hang.

Nekem nem frissített, de nem is tudok felmenni egy szerverre sem, mert could not join the server! 😞

scomcomputers
Ma frissített a játék de mit:

????
<#fejvakaras><#nemtudom>

* Scomcomputers the future of computing!*

Jabar
*a kódra ha újra beírja (elõször nem írt hibát)*

Jabar
Ismerõsöm megvette PS3-ra a deluxot, beírta a China Rising kódot de nem tölti le viszont a kódra már azt írja hogy használt, tud valaki ebben segíteni hogy mi a teendõ? (én nem ismerem a konzolok lelkivilágát 😊 )

Boldog Karácsonyt, egyébként én sem tapasztaltam még hibákat...

steam, origin: ACE_hun

zotya10002
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!