Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Na ezt nem ragozom tovább, mielõtt még valaki ebbe is beleköt.
YouTube: 23Drazse
SigS:Pedig sajna hozzá kell szoknunk,winfost is mindig hibásat kapunk,igaz nem is mindenki fizet érte.Mondjuk ha a BF4 is úgy lenne,a f@sz sem sírna miatta...
[IRAM] leader
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Amúgy meg más értelmes emberek, akik tudják használni az agyukat, googlen 5 perc alatt kikeresik a megoldást.
[IRAM] leader
XBOX One...el sem, indult a China Rising...tehát nem kidobott,nem laggolt,nem bug-os volt...ekkorát nem hiszem,hogy hibáztak még játékban...és fogadjuk el,minden fintorgás nélkül??Ugyan már
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Miért nem AIXozol ha az jobb?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
item: Benézted,mert starfahrer nem is vette meg,sõt,hogy megnyugtassalak,vagy ha ez jobban tetszik,én sem...a fiam vette meg ajándékba.(Bár ne tette volna)...és nem,nem bérelek szervert,azt a csapattársaim teszik...és nem,nem játszottam vele x száz órát,csak segítek a szerver indításnál,nekem mindig ez növeli az óraszámot.
Ha jól fut,játszom vele,kizárólag a csapat szerverén,ha valami miatt kidob,vagy nem akar futni jól,akkor hagyom a picsába....na ez az ami a BF2 AIX módjában játszva nem fordulhatott volna elõ...azt imádtam,sokat,nagyon sokat és jót szórakoztunk vele...de ezzel??Pff..
[IRAM] leader
Na ne kezdjük a konzolozást, fõként hogy számtalan konzol exkluzív multiplayer van amiben ezredennyi probléma sincs....Köszi...
//Egy dolog hogy szar a játék, de jelenleg még mindig a legnépszerûbb és legértelmesebb multiplayer cím hacsak nem akar valaki retro-zni vagy a szutyok CS-vel játszani...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De valamelyest igaz is.
Igen pc-re mert egyenes ági leszármazottja a Refractor engine-nek.
Ugyanazok a problémák a multiplayerben.
Aki kételkedik az gondolkozzon el azon hogy mennyi az esélye annak hogy 2 különbözõ játékengine-nek ugyanazok a problémái.
Aki meg jön azzal a szöveggel hogy hát a Frostbyte mennyivel szebb és jobb grafikára mint a Refractor az csak gondoljon a Cod2 és Cod4-re,az is mennyivel másnak néz ki mégis egy engine.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem mondom, hogy nem jogos a sírásotok, de azt sem, hogy nem szánalmas: hisz ti mondjátok állandóan, hogy a BC2 óta szar, és az is lesz. Akkor mirõl van szó kéremszépen? Még is nektek van a legnagyobb hangotok... Érted amit mondok? És most baromira nem a játék a lényeg mielõtt elkezded a fétis diceseggnyaló szöveged, egy CODról vagy egy Barbies játékról is lehetne szó. A lényeg az, hogy dióhéjban kétféle ember van:
a. megveszi a játékot, élvezi, játszik vele.
b. megveszi a játékot, holott tudta, hogy szar lesz, és a saját hülyesége miatt ideges/frusztrált lesz, és ezért beszólogat másoknak.
És szerintetek tényleg az 'a' változat a rosszabb? Hát nemtom, elég fura logika.
Az hogy még létezik a DICE, és így is megvan a profitja az csak annak köszönhetõ, hogy sok a gyökér vásárló, aki megveszi mert hülye hozzá, és sok az olyan aki megveszi mert nincs jobb játék, és játszik a szarral inkább pár hónapot aztán uninstall.
Más iparágakban ilyen silány minõség nagy gondokat okozna egy beszállítónak, de hát a "mûvész konzolos játékiparban" sose a minõség volt a lényeg, hanem a marketing körülötte, és a felhajtás, jah és hogy szép legyen.
Egy Volvo valószínû ha ilyen minõségû szenzorokat/elektronikai vezetés segítõ eszközöket vásárolna a a Bosch-tól, akkor azthiszem a Bosch rövid idõn belûl eléggé parkoló pályán lenne az iparban és süllyedne rendesen lefelé.
Egyébként még mielött jön a duma hogy én is megvettem, elárulom, hogy NEM, nem vettem meg. És nem is fogom ahogy látom, mert ugyan olyan szar minden a BF4-ben mint eddig a BC2-ben és BF3-ban volt. Ugyan azokra a hibás és gyökketõ funkciókkal rendelkezõ alapokra van megírva a szerver oldal és a kliens is, menthetetlen ez az egész multiplayerre, amíg a konzolra fejlesztett Frostbite motorra van kaidva a Battlefield.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Ja meg állandóan benyögöd ezt a "ne foglalkozz vele" " görgess lejjebb" szövegeket, ahhoz képes te sem bírod meg állni, hogy ne szólj be másoknak.
Van ezen kívül millió játék,nem kényszerít senki arra,hogy a BF4-el játsszál. Az a probléma,hogy nem vagy képes továbblépni,csak siránkozol,mint egy fürdõsk...va. Add el,felesleges neked ez a játék.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A panaszáradatról meg csak annyit,hogy akkor állj be te is az EA s..ggnyalók táborába...amennyit én ide írok,akár át is léphettél volna rajta,ha nem tetszik...(meg akár én is,persze.)
[IRAM] leader
Már a BC2-re is panaszkodtál, aztán jött a 3, ami valóban több tartalommal rendelkezett, de ebbe is belekötöttél. A BF4-et a megjelenés óta tolod és itt sem úsztuk meg a panaszáradatot.
Azokat az embereket nem értem, akik több száz órát ölnek egy-egy játékba, de csak a negatívumairól beszélnek. Persze vannak hibái, ezt elfogadom, de ha annyira szar lenne, akkor nem játszanának vele ennyit.
Az ez év elején megjelent Crysis 3 multijával is nyomultam, de nekem nem jött be, így 30 óra (singlevel együtt) játék után abba is hagytam, mégsem hangoztatom, hogy mennyire szar volt. Ez egy pusztán középszerû multi, ami leginkább a CoD-os irányvonalat képviselte (ettõl még nem feltétlenül szar).
Inkább játszom a BF4-nek nevezett "bughalmazzal", mint a CoD Ghosts-tal<#vigyor>#vigyor>.
YouTube: 23Drazse
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
BF4-ben kijavítják a bugokat, szépítgetik, pár évig futni fog a játék, mire bejelentik a következõ részt, már senki nem fog emlékezni erre az elsõ pár hónapra, de legalábbis el fog törpülni a hype mellett a hatása.
Ennél a játéknál sokkal szarabb dolgoknál is így mûködik.
Értem, amit írtál csak az optimális még mindig az, amit fentebb leírtam.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Egy öreg indián mondta:"Ha a fehér ember kivágja az összes fát,megöli az összes állatot a prémjéért,beszennyezi az összes folyót,majd rájön,a pénzt nem lehet megenni"
[IRAM] leader
steam, origin: ACE_hun
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ