Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
A cirka 20 évedhez képest azért elég nagy a pofád.

SötétBarom
És mi a megoldás? 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Én ezt nevezem annak,közöd??...am,igazad van,görgetni én is tudok...

[IRAM] leader

adam46
Ha normális fórumra vágysz, akkor ott a prohardver bf4 topikja, ott legalább nem a sírás megy minden áldott nap. 😊
kemotox
Most kezdjem el linkelgetni a te offtopic hozzászólásaidat?... És nem, nem ezt jelenti a trollkodás. Nagyon nem vagy tisztában a jelentésével.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Hát sajnálom, hogy a fórum jelenlegi állapotában csak arra alkalmas, hogy mindenki ide zúdítsa a panaszait, szellemi hulladékát és itt sírja vörösre a szemeit.

Na ezt nem ragozom tovább, mielõtt még valaki ebbe is beleköt.

YouTube: 23Drazse

kénytelen vagyok átvenni a stílust,mert ezek szerint másképpen nem értenek belõle...am,látod a hozzászólásodnak az ég világon semmi köze a játékhoz...na ezt nevezik igazi trollnak...(ha olyan egyszerû lenne a megoldás,minden tele lenne vele,egy gugli találattal nem hiszem,hogy találnál rá megoldást...pláne kipróbáltat...)

SigS:Pedig sajna hozzá kell szoknunk,winfost is mindig hibásat kapunk,igaz nem is mindenki fizet érte.Mondjuk ha a BF4 is úgy lenne,a f@sz sem sírna miatta...

[IRAM] leader

adam46
Hiába írod le, hogy állandóan csak a siránkozás megy itt több embertõl is, úgy is te leszel lehurrogva, mert itt a sírás az elfogadott, aki pedig normális hozzászólásokat akar, az menyjen máshova.
SigS
Azért biztos jó a mem.túlcsordulásra a cucc, de azért álljon már meg a menet hogy megveszek egy rakás pénzért egy bughalmazt, és még vegyek hozzá programot ami helyrehozza...ugye nem gondolod hogy ez teljesen normális dolog...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

kemotox
"na nem itt,itt csak oltani meg lehurrogni tudják az embert" Ezt komolyan te írod miután 10 perce még itt seggnyalóztál?... Úristen... Meg nem tudom ki volt az, aki csak azért regelt újra, hogy visszajöhessen ugatni. Vagy te most magadra gondoltál, mikor ezt a mondatot leírtad?

Amúgy meg más értelmes emberek, akik tudják használni az agyukat, googlen 5 perc alatt kikeresik a megoldást.

A memory leak-re is panaszkodás után a fórumon találtam megoldásra,mert valakinek volt használható ötlete...na nem itt,itt csak oltani meg lehurrogni tudják az embert...és igen,már is jobban érzem magam,hogy kiírtam magamból a "dühömet"..

[IRAM] leader

kemotox
És szerinted ettõl jobb lesz, vagy mi? Ha valami termék rossz, akkor nem a többi vásárlónak szokás panaszkodni, tudod-e..

....rendben van,aláírom,minden változik.Modernebb játékok,más korosztálynak szólóan megírva,tele jó ötletekkel,más célok kitûzve,még ezeket is el lehet fogadni,de ezt a játékot nagyon elcseszték,ezt ha akarjátok,ha nem,el kell ismerni.
XBOX One...el sem, indult a China Rising...tehát nem kidobott,nem laggolt,nem bug-os volt...ekkorát nem hiszem,hogy hibáztak még játékban...és fogadjuk el,minden fintorgás nélkül??Ugyan már

[IRAM] leader

Te miért nem jársz még mindig pelenkában??...vagy még is??<#ticking>

[IRAM] leader

kemotox
Hû ez a sok érv, el se bírom õket olvasni, olyan sok van 😄

Miért nem AIXozol ha az jobb?

Haj BF2 módok,probléma semmi,hitbox jó,csaló kevés,statbuzik elkerülték.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mondod ezt te,mint fõtroll...
item: Benézted,mert starfahrer nem is vette meg,sõt,hogy megnyugtassalak,vagy ha ez jobban tetszik,én sem...a fiam vette meg ajándékba.(Bár ne tette volna)...és nem,nem bérelek szervert,azt a csapattársaim teszik...és nem,nem játszottam vele x száz órát,csak segítek a szerver indításnál,nekem mindig ez növeli az óraszámot.
Ha jól fut,játszom vele,kizárólag a csapat szerverén,ha valami miatt kidob,vagy nem akar futni jól,akkor hagyom a picsába....na ez az ami a BF2 AIX módjában játszva nem fordulhatott volna elõ...azt imádtam,sokat,nagyon sokat és jót szórakoztunk vele...de ezzel??Pff..

[IRAM] leader

"amíg a konzolra fejlesztett"

Na ne kezdjük a konzolozást, fõként hogy számtalan konzol exkluzív multiplayer van amiben ezredennyi probléma sincs....Köszi...

//Egy dolog hogy szar a játék, de jelenleg még mindig a legnépszerûbb és legértelmesebb multiplayer cím hacsak nem akar valaki retro-zni vagy a szutyok CS-vel játszani...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Majd mindjárt jön a "pc-re lett fejlesztve a Frostbyte engine" szöveg.
De valamelyest igaz is.
Igen pc-re mert egyenes ági leszármazottja a Refractor engine-nek.
Ugyanazok a problémák a multiplayerben.
Aki kételkedik az gondolkozzon el azon hogy mennyi az esélye annak hogy 2 különbözõ játékengine-nek ugyanazok a problémái.
Aki meg jön azzal a szöveggel hogy hát a Frostbyte mennyivel szebb és jobb grafikára mint a Refractor az csak gondoljon a Cod2 és Cod4-re,az is mennyivel másnak néz ki mégis egy engine.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Ha már a BC2 is szar volt, akkor miért vetted meg a BF3-at? Lehet vitatkozni arról, hogy ki a seggnyaló meg a csatlós. Amúgy meg amit leírtál mind szép és jó, de van egy nagyon egyszerû megoldás rá: ne vedd meg, ne foglalkozz vele. Te már az elõbbin túl vagy, de a haverjaid még nem.
Nem mondom, hogy nem jogos a sírásotok, de azt sem, hogy nem szánalmas: hisz ti mondjátok állandóan, hogy a BC2 óta szar, és az is lesz. Akkor mirõl van szó kéremszépen? Még is nektek van a legnagyobb hangotok... Érted amit mondok? És most baromira nem a játék a lényeg mielõtt elkezded a fétis diceseggnyaló szöveged, egy CODról vagy egy Barbies játékról is lehetne szó. A lényeg az, hogy dióhéjban kétféle ember van:
a. megveszi a játékot, élvezi, játszik vele.
b. megveszi a játékot, holott tudta, hogy szar lesz, és a saját hülyesége miatt ideges/frusztrált lesz, és ezért beszólogat másoknak.

És szerintetek tényleg az 'a' változat a rosszabb? Hát nemtom, elég fura logika.

Lehet itt nyugodtan fikázni, de bárki aki elkezden egy saját vállakozást és a +20k-s terméke ilyen félig kész és hibás konstrukció lenne, mint ez a hulladék DICE termék, akkor azthiszem nem sokáig maradnának megrendelõi.

Az hogy még létezik a DICE, és így is megvan a profitja az csak annak köszönhetõ, hogy sok a gyökér vásárló, aki megveszi mert hülye hozzá, és sok az olyan aki megveszi mert nincs jobb játék, és játszik a szarral inkább pár hónapot aztán uninstall.

Más iparágakban ilyen silány minõség nagy gondokat okozna egy beszállítónak, de hát a "mûvész konzolos játékiparban" sose a minõség volt a lényeg, hanem a marketing körülötte, és a felhajtás, jah és hogy szép legyen.
Egy Volvo valószínû ha ilyen minõségû szenzorokat/elektronikai vezetés segítõ eszközöket vásárolna a a Bosch-tól, akkor azthiszem a Bosch rövid idõn belûl eléggé parkoló pályán lenne az iparban és süllyedne rendesen lefelé.

Egyébként még mielött jön a duma hogy én is megvettem, elárulom, hogy NEM, nem vettem meg. És nem is fogom ahogy látom, mert ugyan olyan szar minden a BF4-ben mint eddig a BC2-ben és BF3-ban volt. Ugyan azokra a hibás és gyökketõ funkciókkal rendelkezõ alapokra van megírva a szerver oldal és a kliens is, menthetetlen ez az egész multiplayerre, amíg a konzolra fejlesztett Frostbite motorra van kaidva a Battlefield.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

kemotox
Szerinted komolyan az a seggnyaló, aki nem bõg egy kurva játék miatt egyfolytában? Aki meg állandóan szarozza de azért megveszi mindig a legújabb részét és még szervert is bérel ahhoz a szarhoz, na az mi?😄
Ja meg állandóan benyögöd ezt a "ne foglalkozz vele" " görgess lejjebb" szövegeket, ahhoz képes te sem bírod meg állni, hogy ne szólj be másoknak.

item
Ugyan úgy beszélsz,mint a s......er haverod,ha valaki az orrod alá dörgöli,hogy minek játszol vele több száz órát,akkor egybõl mindenki EA-s S..ggnyaló. <#rolleyes>

Van ezen kívül millió játék,nem kényszerít senki arra,hogy a BF4-el játsszál. Az a probléma,hogy nem vagy képes továbblépni,csak siránkozol,mint egy fürdõsk...va. Add el,felesleges neked ez a játék.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ha itt megállsz,még helyes is,amit írsz..."Persze vannak hibái, ezt elfogadom, "...de itt meg kellett volna állnod.Ennek nem hibái vnnak,hanem egy hibás félkész termék.
A panaszáradatról meg csak annyit,hogy akkor állj be te is az EA s..ggnyalók táborába...amennyit én ide írok,akár át is léphettél volna rajta,ha nem tetszik...(meg akár én is,persze.)

[IRAM] leader

Nem mintha te nem vetted volna meg az összes Battlefieldet.
Már a BC2-re is panaszkodtál, aztán jött a 3, ami valóban több tartalommal rendelkezett, de ebbe is belekötöttél. A BF4-et a megjelenés óta tolod és itt sem úsztuk meg a panaszáradatot.

Azokat az embereket nem értem, akik több száz órát ölnek egy-egy játékba, de csak a negatívumairól beszélnek. Persze vannak hibái, ezt elfogadom, de ha annyira szar lenne, akkor nem játszanának vele ennyit.

Az ez év elején megjelent Crysis 3 multijával is nyomultam, de nekem nem jött be, így 30 óra (singlevel együtt) játék után abba is hagytam, mégsem hangoztatom, hogy mennyire szar volt. Ez egy pusztán középszerû multi, ami leginkább a CoD-os irányvonalat képviselte (ettõl még nem feltétlenül szar).

Inkább játszom a BF4-nek nevezett "bughalmazzal", mint a CoD Ghosts-tal<#vigyor>.

YouTube: 23Drazse

nem tudok képet beilleszteni faszom 😞 Pedig meg akartam mutatni nektek !! 😞 Vágó lapról hova kell másolni?
[/img]
Herold
Épp ez az. Akármilyen bugos, mindig lesz olyan hülye, aki a következõ részt is megveszi, mert reménykedik, hogy az jobb lesz. Szerintem már épp elég idejük lett volna kijavítani a bugokat. Mivel eddig nem tették meg, én nem nagyon reménykednék a helyedben...

sz4bolcs
Jó, ha ironizálni szeretnék, akkor azt mondanám, h. nálam még fél órát nem futott, de alapjaiban a játék szórakoztató, és elég addiktív, van benne potenciál az idõtállósághoz. A fejlesztõnek/kiadónak még mindig nem nagyot kell villantania, hanem vmit nagyon el kell szúrnia a következõ idõkben, hogy ebbõl szar játék legyen, ami elrontja a leendõ kiadásaikat..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"pár évig futni fog a játék" erre nem vennék mérget.

sz4bolcs
Csak a kedvedért:
BF4-ben kijavítják a bugokat, szépítgetik, pár évig futni fog a játék, mire bejelentik a következõ részt, már senki nem fog emlékezni erre az elsõ pár hónapra, de legalábbis el fog törpülni a hype mellett a hatása.
Ennél a játéknál sokkal szarabb dolgoknál is így mûködik.

Herold
Akkor hogy mûködik? Mesélj.

frango
Kis mapon, közelre nagyobb fov. Nagy mapon távolra kisebb fov. Amelyik játékokban lehet ott ezt direkt scriptelik is.
Értem, amit írtál csak az optimális még mindig az, amit fentebb leírtam.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

sz4bolcs
Nagy piackutató lehetsz, ha ilyen állításokat komolyan le mersz írni. Nem mint ha a BF4 elsõ hónapja ne azt indokolná, amit leírtál, csak a valóság meg nem ez alapján mûködik..

A nagyobb célpontot könnyebb eltalálni vagy a kisebbet?<#buck>
Tudom,hogy nincs az a pénz,ami elég,ha másból nem,tapasztalat....de.
Egy öreg indián mondta:"Ha a fehér ember kivágja az összes fát,megöli az összes állatot a prémjéért,beszennyezi az összes folyót,majd rájön,a pénzt nem lehet megenni"

[IRAM] leader

Marketing tudásod 1-es, ülj le!

steam, origin: ACE_hun

Azt kell mondjam,szinte le sem sz@rják,mennyit veszítenek,aki már megvette,az nekik bevétel...sztem már most a pénzüknél vannak,a prémium és egyéb dolgok csak a hab a tortán...de nagyot kell alakítaniuk,ha ezt a közösséget még egyszer rá akarják venni a vásárlásra...lesz aki úgy is megveszi a neve miatt,de szerintem a nagy többség most már kivár..

[IRAM] leader

Megértettem amit írtál! Akkor a kérdésem az, hogy a fov csökkentésével a találati arány növekszik-e a BF4-ben?

Törölt felhasználó
Csak a fórumról és az egyéb battlelog fícsörökbõl lettem kitiltva (pl. emblem szerkesztés), a játékból "szerencsére" nem. Veszítenek õk amúgy is elég játékost ahogy telnek a hetek és a fejlesztõk semmilyen hajlandóságot nem mutatnak a játék javítására.
Ha engem kérdezel,szívás...de kellemes idõtöltést a bf-en kívül...

[IRAM] leader

Törölt felhasználó
Az amúgy mi, hogy a "fuck" szóra 1 hét bant kaptam Battlelogon?😄
Nem kéne erõltetni...még belefásul...<#ravasz1>

[IRAM] leader

dr Kotász
Ez csak véletlen lehet <#hehe>
Meg kéne próbálnod megérteni amit írtam.
kemotox
Vagy egyszerûen csak faszán mûködik a csited😄

Kicsit paradox amit írtál! Tehát akkor mégis csinál valamit mert alacsonyabb fov-on jobban adja. Vagy nem?

Sokkal valószínûbb, hogy csak szerencséd volt 😄
SötétBarom
DMR-ekkel csináltak valamit, vagy csak jó napom van?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;