15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#11235 +1 -
Nekrofil #11234 akkor most jövök trollkodni egy kicsit. a 13.35-ös béta driver hol van? a hivatalos oldalon 13.11 Beta9.5 a legutolsó béta driver, és az első sorok között ez szerepel:
NOTE! The AMD Catalyst 13.11 beta driver package DOES NOT contain support for AMD Mantle technology. An updated AMD Catalyst Beta driver package with Mantle support will be coming soon.
szóval mégse tartalmaz mantle-t, de továbbmegyek, a 13.12 release note se említi a mantle támogatást. -
Culram #11233 Nekem is ilyeneket csinál, ha egyszer bejutok valahova. Általában a töltőképernyőnél megakad és Kirugtak a szerverről üzivel leáll. De hogy bejussak, már rájöttem hogy PnkBstrB-nek futnia kell. Aműgy folyton leáll akkor is ha service-nek rendszergazdaként installálom. Szerintem nálam meg romlott az alap grafika.
Nekem a játék nagyon jó és élvezem, mert örülök hogy bejutok. Majd ha ezt megoldják, akkor foglalkozok majd a többi problemmel. -
#11232 A kezdetek óta elveszett fps mennyiség vissza is jött a mostani patchben manetle nélkül is.... -
Gyuszopapa #11231 Sok függ attól is hogy éppen a szerver/játék kedvel-e téged vagy most szopóágra tesz.Már a BC2-nél is volt olyan nem egyszer hogy pár kör alatt szinte mintha vaktölténnyel lövöldöztem volna estem keltem,utánna egyszer csak hírtelen minden megváltozott és a következő körtől pedig ha ráfingottam bárkire az esett kelt közben meg jöttek a beszólások hogy csaló vagyok.
Persze óránként elfelejtek játszani utánna meg hírtelen feltámad bennem a pro. -
#11230 Battlefield 4 – These Popular Balancing Requests Are Being “Monitered”, But Not Changed -
Skyline #11229 *Pár gcn illetve kaveri -
Skyline #11228 Azt kéne felfogni hogy senkit nem érdekel hogy 7xxx szériára élesítették-e vagy sem, a 13.35-ös beta katában benne van a mantle support pár GCN-esre.
Továbbá a kidobott teszteredményekről volt szó amiben bemutatják hogy kb 20-25 fps-t gyorsult a játék bizonyos körülmények között high end kártyán (290)..... Kb ennyit vettek el megjelenés óta a highend kártyáktól...Vic.. -
Livius #11227 Nyilván ha megtudnák oldani, már rég átírták volna, de véleményem szerint olyan szinten kéne újra gondolni jó sok dolgot ebben a Frostbite engine-ben, hogy már egy tök más vadi új engine-t írnának hozzá akkor újra.
Mivel ebben a hulladék engine-ben csak a látvány a lényeg, főleg a birka konzolos vevői rétegnek, (mivel valljuk be, itt kell hogy hasítson az eladás, a PC már csak hagyományok miatt nincs félretéve), így egy kisújnyit se fognak hozzányulni soha ehhez a Frostbite szarhoz, és a hitreg az ilyen lesz örökre, amíg a nagy fejesek kinem hallnak, akik ezt a minőség filozófiát megteremtették kb 5 éve az elkövetkezendő Battlefeild sorozatokhoz.
Az hogy meg vannak akik nem látják a problémákat ezen a téren, az csak annak köszönhető, egyszerűen, hogy eddig még csak noobok ellen játszott java részt, és mondjuk a minőségibb szerverszolgáltatókhoz volt eddig még csak szerencséje. -
#11226 Nálam sokkal jobban adja a találatokat most. Tehát mindenképpen javult. Viszont ahhoz hogy javuljon, előtte szarnak kellett lennie... if you kow what i mean...
Viszont ismerősömnek meg kifagyogat meg az előbb pl. ablakos módba váltott neki játék közben Majd megkérdezem tőle, lehet hogy neki is pont a tanknál. -
determinator #11225 Még várom a linkedet erre a kérdésre válaszként:link
Lehet azért nem válaszolsz, mert ezt is csak a szokásos fröcsögésed volt? -
Reaper2104 #11224 "Ezektől is" most adtál nekem igazat köszönöm. Válaszolj már egy kérdésre programoztál már bármilyen komoly fps játékot? Nem hinném.... És én a tapasztalataimat írtam le nem hülyeségeket beszélek (és hogy mennyi a tickrate magasról letojom, ha jól fut a játék és akit eltalálok arra be is adja a találatot és simán ölök, nálam ez van) ellenben te olyan dolgokat állítasz amit egyszerűen nem tudhatsz nem jártál nálam nem tudsz játékot programozni csak hallottál valamit és azt hiszed ettől te vagy a mindent tudó mindent megmondó pedig nem. -
Skyline #11223 Térjük rá vissza ha tisztában leszel a tickrate // a 10hz probléma fogalmával és nem úgy szövegelsz hülyeségeket hogy lilaharmatos fingod nincs róla, mert bizony a netkód vastagon ezektől is függ és amíg ezek gondok addig MINDENKINÉL gond van bármennyire magyarázod a hülyeséged.
Részemről befe. -
Reaper2104 #11222 A lényegen nem változtat hogy most 2 vagy 5 szót idézek a lenéző primitív szövegedből, de akkor most azt mondtad neked jobb lett meg sokan mások is gsetup szerint ugyan olyan szar mint volt akkor most a te logikádat követve ő is vak meg hülye, mert nem tapasztalta azt amit te.... Szerintem majd akkor akard megmagyarázni másoknak náluk hogy fut a játék ha majd tudsz egy ilyen bonyolult játékot programozni/írni és akkor talán felfogod végre, hogy a tickrate csak egy dolog a rengeteg összetevőből és nem csak attól függ hogy fut a játék, arról nem is beszélve ha ennyire egyszerű lenne már rég átírták volna és mindenki örömtáncot lejtene. -
Skyline #11221 Ismered a "vagy" szó jelentését?:) -
#11220 -
Gabesssz19 #11219 fasza , nem tudok beülni a LAV-ba se senki mellé mert kifagy a tankba bespawnolok ha ülnek benne kifagy ,ez most komoly ? így játszhatatlan , vagy.. -
#11217 Javult... -
#11216 Már hogy ne vette volna magára, ha neki címezted?:DDD Hallod te egy világraszóló fogyatékos vagy, DE NE VEDD MAGADRA!! :D Nah, érted... -
gstup #11215 Neked is. -
Skyline #11214 Mert azt teszed, hiába óbégatod hogy neked jó volt, ha egyszer folyamatosan javítaniuk kellett és a tickrate/10hz probléma folyamatosan MINDENKINÉL fennállt...:)
Az hogy a hülyét/hazugot vetted magadra te bajod, volt ott egy "vagy tapasztalatlan multi téren" rész is, de ha neked elöbbiek jobban fekszenek...:) -
#11213 Ha beszállok tankba, akkor kidob a játék "BF4 működése leállt" hibaüzenettel, ha belespawnolok akkor is. Csak tankkal, eléggé elszomorít -
#11212 Köszönjük. -
gstup #11211 Másfél hónapja nem játszottam.De sajnos ugyan olyan sz*r. :( Semmi nem változott. :( Fps drop,hitreg,netcode....blablabla -
#11210 Egy kis (BF4es es forumos) idegbaj levezetesere:
Ma kijott a LOADOUT. :)
Free2play FPS, rajzfilmes-okorseg, steamen.
-
Reaper2104 #11209 Mond meg nekem én mikor mondtam az ellenkezőjét, pont én voltam az aki többször leírta, hogy elhiszem hogy valakinek szar és együtt is érzek velük de mellesleg nálam jó és erre jött, hogy hazudok/hülye vagyok. -
Nekrofil #11208 az a gyerekes, hogy napok óta csak ezt lehet olvasni a fórumon. azt meg be kéne látnia mindenkinek, hogy az, hogy valakinél normálisan fut / nem tapasztal hibákat a játék nem azt jelenti, hogy mindenkinél hibátlan. -
Reaper2104 #11207 Az hogy nem hagyom hogy valaki hülyeségeket állítva engem lehülyézzen nem hiszem hogy gyerekes lenne. -
Reaper2104 #11206 Ez szerintem csak akkor lesz normális, ha ezt a bent ülök és javítom dolgot egy az egybe kiszedik nem csak állítgatják. -
Nekrofil #11205 azért ennyire ne legyünk már gyerekesek :D -
Nekrofil #11204 Mantle Update: Our driver team is still working on putting the final touches on the Catalyst 14.1 Beta. We will keep you updated. - AMD twitteréről. -
Borg #11203 Kurvajól orvosolták a csillagszóró repairt is... bementem floodzone-ra, gyakorlatilag semmi más nem ölt meg, csak a kisheli.... 38/0-val röpköd a buzi 2 engineer javitja, és ha 4-en lövünk rá stingerrel a squadból, akkor se bírjuk leszedni... teljesen kiváló.
-
Reaper2104 #11202 Ha kicsit visszaolvasol rájössz ki is kezdte valójában a lehazugozással és egyéb szar dumával az én személyes tapasztalataimra mondván (ahogy már korábban is jó párszor), és erre még miután páran a patch-el kapcsoltban kiokították ők is le voltak fikázva mert ő a mindent tudó mindent látó és mindenki mást leszar. -
saylex #11201 Hát sajnos azt hiszem a héten már nem:
mantle csúszás
-
Nekrofil #11200 twitteren azt írták, hogy működni fog 7870-el a mantle a 14.1 driverrel, viszont később még optimalizálva lesz. Kíváncsi vagyok, mikor dobja ki az AMD a drivert. -
Nekrofil #11199 attól függ. Ha eddig CPU limitbe ütköztél, akkor valószínűleg jobban fogja hajtani a Mantle a VGA-t. Ha GPU limited volt, akkor ugyanúgy hajtja mint eddig. -
McLarenpowa #11198 ha mantle alatt fut majd egy game akkor az várhatóan jobban fogja izzasztani (kihasználni) a GPU-t és jobban fog melegedni emiatt, vagy éppen fordítva, esetleg semmilyen különbség nem lenne a GPU hőfokok között Mantle és DX11 alatt??? -
saylex #11197 Mindegyik GCN-es kártyával menni fog a Mantle a béta driverrel:
"AMD Gaming
AMD Catalyst 14.1 Beta will support ALL desktop GCN products, though we are working with EA to further optimize performance on 280X, 270X, HD 7000 and HD 8000. We have asked EA to update their blog to reflect this." -
Nekrofil #11196 de most komolyan, ez most miért is volt jó? mi a f*sznak kell személyeskedni meg flame-t indítani állandóan? -
Reaper2104 #11195 Ja a monitorját fél méterről.