15720
  • Smithwarden
    Elmondtak a videoban:
    A pontossagat noveltek az elso loveskor.
  • mmovar
    "+ heavy barrel fegyver kiegeszitot buffoltak" Mi az, hogy buffoltak ez mit jelent?
  • Hecker007
    A járműbeszálláskor kidobásról nem volt szó bennük? A rohadt nagy FPS drop mellett ez a másik legidegesítőbb, ráadásul teljesen random bug az új pöcs óta.
  • Smithwarden
    Par video-teszt a mostani patchrol. Pozitiv / semleges / negativ dolgokrol.
    Az egyik lenyeg amit teszteltek, hogy javult-e a netkod? > Komolyabban nem!

Pozitiv dologok:
    + fekete kepernyo eltunest felgyorsitottak a szuleteskor
    + spot haromszogek messzebbre kicsik, nem hatalmasak
    + dmr fegyok sebzese most mar korrekt, de nem tul erosek, nem OP-k
    + fejloves ikon
    + csipobol tuzelve es utana zoomolva nem leszunk pontosak, marad a hip fire szoras
    + heavy barrel fegyver kiegeszitot buffoltak

Par hiba es bug persze most is becsuszott (dx errorral kilepes, tdm elso korben nincs hang, stb), amiket valoszinu aranylag gyorsan fixalni fognak.
    Ebben a honapban akar tobb hasonlo patch is varhato, eleg sok fegyver / jarmu balance-al es egyeb javitassal, ujitassal...

• sublancher
    Nekem nem csak létramászáskor jön elő. :)
  • Borg
    Az az ikon a létramászáskor jön elő, én is észrevettem ma :)
  • Reaper2104
    Előbb fogd fel mit írok aztán, ha tudsz értelmeset mondani írj vagy inkább.
  • sublancher
    TESZT 2014.02.01.:

- Néha elmegy a hang.
    - Folyamatos mikrolag-ok.
    - Van valami néha felvillanó új ikon a jobb felső sarok alatti részen, az mi lehet? (négy lap egymás után ???)

Legalább már nem csinálj a Could not join-t.
  • Borg
    És hogy varázsoltál még 4 magot a procidhoz? :D
  • Skyline
    Akkor a fejedben van a gond ha ilyen multicímek mellett neked nincs netkóddal kapcsolatos negatív tapasztalatodd.:)
  • Reaper2104
    Sof 2, halflife, cs:source, far cry 1, far cry 3, cod-ok, crysis úgy kb ennyi....
  • Reaper2104
    Vagy a hasonlat értelmezésével.
  • alma2
    olvasd mar el legalabb...
  • Reaper2104
    Úristen már értem mért mondják annyian, hogy gond van manapság a szövegértéssel.... Ki beszélt itt arról, hogy függ össze a játék futása a netkóddal? Azt kérdeztem tőled, hogy függenek össze ezek azzal, hogy noobokkal játszol-e vagy nem, mert sehogy sem. Ha szar a netkód akkor azt az egy helyben álló emberen is meg lehet látni, mert akkor jön az az effektus, hogy lövöm fél óráig majd megfordul rám néz és halott vagyok. Én egyébként nem a játékból élek így nekem a publik bőven megteszi (énnekem mivel jól fut a játék én inkább játszom nem pedig spectator videókat nézek, azokon el vannak a hozzád hasonló unatkozók) és igenis a stat egy jó visszajelzés arra hogy valaki mennyire jól lő vagy okosan játszik, meg sincs neked a játék de te tudod én milyen skilles játékosokkal játszok te neked is úgy látom kijutott az isteni képességekből mint skynak , nem is játszol a játékkal de primitív módon lenézed a publick játékosokat és ezzel majd az összes fps kedvelőt. Ha meg nem csak néha bejárnál hülyeségeket írkálni hanem olvasnál, értenél és látnál, akkor tudnád hogy volt olyan videó is belinkelve itt ebben a fórumban is ahol a netkóddal semmi gond nem volt és volt olyan is ahol elég szar volt, pár hozzászólással ezelőtt is írták hogy valamikor kurva jól fut valamikor kurva szarul egy adott embernek, rengeteg egymástól eltérő tapasztalat van ami egyértelművé teszi hogy gondok vannak csak ezek nem mindenkinél jönnek elő. Ja és az első dice játékhoz annyit (pedig ez elég egyértelmű de a gyengébbek kedvéért leírom) a funhájogozás miatt írtam, mert ez is kedvenc szövege a gyengeelméjűeknek én nem vagyok elvakult, mert én nem vagyok bf őrült mint itt néhány rinya skilles, ez nem azt jelenti, hogy az első játékom rengeteg más fps játékkal játszottam van nekem is 10+ év tapasztalatom hagytam is abba játékot már a szar netkód miatt de ezeket már korábban szintén leírtam csak előbb tájékozódnod felfognod gondolkodnod kéne és aztán pedig ha nem tudsz értelmes dolgot leírni csöndben maradni.
  • kuruc1
    http://m.gamepod.hu/hir/battlefield_4_megerkezett_a_mantle_patch.html
    Allitolag az utolso peccsel mar elerheto lenne...de nalam nem latszik...nalatok?
  • kuruc1
    Nem tudom mi van...engem folyamatosan kidobal directx hibaval...gyakorlatilag minden alkalommal...regebben is volt par ilyen,de most allandoan ez megy...
  • SigS
    Aki nem akar várni a Mantle gyorsításra :

GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8

C:Users"NEVED"DocumentsBattlefield 4settings PROFSAVE_profile

Megnyitod valami szövegszerkesztővel, és beilleszted, játékon belül szépen felteszed ULTRA -ra, és örülsz

Saját bőrömön tapasztalva, nekem felment 50 köröli fps-re +/- 5 és ami vicc, hogy közepes beállításon 30 fps volt
    Konfig : I5 2500K , ATI 6790!

Követelmények: Nagy adag szerencse!! Külföldi fórumokon olvasgattam, van akinek bejött, van akinek nem ért semmit...passz egy próbát megér .

• V43 1105
    Játszol.. ESC, jobb alsó sarok és ott .
  • Boron Power
    Az mondjuk lehetett igazi. Fel lehet ragasztani az M2 Slam aknát akár a repülőre is. Ha elég közel megy el hozzád, akkor robban.
  • rvn
    "Minden nap, amikor bejelentkezel egy játékba február folyamán, egy bronz vagy ezüst harci csomagot kapsz. Ha korábban még nem nyitottál ki ilyet, ezek többek között XP szorzót, álcákat, valamint további extrákat is tartalmaznak. Normál esetben nagyjából 30 órányi játék lenne szükséges ahhoz, hogy ezekre szert lehessen tenni. Minden nap, amikor bejelentkezel egy többszemélyes játékba, egy harci csomag vár majd. Hétköznapokon bronz, míg szombaton és vasárnap ezüst változatokra csaphatsz le. Ne felejtsd el aktiválni a jutalmakat a játék menüjében, hogy gyorsabban fejlődhess."

Ezt hol kell mégis aktíválni?
  • SigS
    Engem tegnap egy repülős ölt meg valami rohadt nagyot szólt a rakéta, láttam killcam-ból a Frogfoot-ot.
    Kiírta hogy (M 14?) AT Mine
  • KaBuTo666
    Túl pro vagy... :D
  • scomcomputers
    Némelyik adminnak miért nem szakadt az anyjába a feje,mert állandóan megkeserítik a becsületes és jó játékost:

Ez mit jelent meg miért azt nem tudom?
  • Gyuszopapa
    Mire gondolsz COD?Aha aki játszott a COD-al az észrevette volna hogy a Frostbite engine-nek valami problémája van netkódilag,de neki mindvégig tökéletes a netkód.
  • Culram #11252
    DICE-on kívűl is van multi....
  • Gyuszopapa
    Ha ez az első DICE játékod akkor honnan van a te nagy hangoztatott multi tapasztalatod?
    Netán valami RTS múlt lehet az talán TW vagy C&C.
  • Boron Power
    Közben tisztáztuk, levették a bant, visszavonom a kérdést.
  • adam46
    Megérdemelne egy fenékbe rúgást.
  • sasafr
    A játék egyik bug-ja. Engem rpg miatt bannoltak egy no explosive szerverről, pedig assault voltam és mtar-al öltem. Valamiért a játék rpg-nek detektálta.
  • Boron Power
    HUNF szerver. Ignotu5 admin.

Érkezik a kérdés, hogy mortallal öltem-e meg (operation locker map). Válaszom: még az életben nem mortaloztam
    tényleg 0 killem van vele), meg úgy egyébként mi a faszt moraloznék azon a pályán...

Erre 2mp múlva ban, reason: hacking

Ezek teljesen agyhalottak lehetnek?
  • Smithwarden
    Hagyd ra "szegenyt".
    Nincs meg neki a jatek, csak trollkodni jar ide + osztani a nem letezo eszt.
    Ezt csinalta BF3 topikban is.
  • adam46
    Milyen tesztről? Olvassatok már attól, hogy benne van a játékban a mantle támogatás, még nem lehet feloldani, mert az AMD nem nyomta még ki a drivert.
  • sasafr
    Húha! Aki Mesterházyt és a kötelet belekeveri egy BF4 fórumba ott igen nagy problémák vannak!
  • Livius
    Linket erről pls, a tesztről! De egyébként hol a 45%-os növekedés?
  • Livius
    Jaaa, hogy ez neked az első DICE battlefield játékod???? Akkor még sokat kell tanulnod és tapasztalnod, hogy megértsél engem és sok siránkozót. De látom, az első lépést már megkaptad, az Origin rendszerüktől. Nemsokára jön a többi is!

A netkód és maga a játék futása talán úgy függ össze, hogy minél gyorsabb a játékstíúlusod, minél jobbak a lövési reflexeid, annál jobban ki fog jönni hogy mekkora egy rakás szar a hitbox rendszer, és micsoda ultári nagy késések vannak az egész multipalyerben, ami szégyenteljes egy netes játékhoz 2014-ben, ahhoz képest hogy 10 évvel ezeleött a gerekcipőben járó játékok, mire voltak képesek ennek a probléma területén.

Az hogy az ellenfél akit letudsz lőni az az milyen skillben, az vizsont nem a Stat alapján számolható, ezt illene felismerni azért már. Ha van kedved kipróbáléni milyen az amikor kijön, hogy egy rakás szar a netkód, nézz pár spectator közvetítést ESL-en, vagy publik szerveren. Vagy nézz fel pár ESL versus meccsre és játsz, nah ott mivel nem a lomha publiknép játszik, egyből kijön mekkora problémák vannak itt ebben a játékban. Nem is csodálkozok, hogy a béka segge alatt van már lassan a versenyszerű játék ezzel, pár hónappal a megjelenés után is egyből.
  • Reaper2104
    Kivágott az origin túlterheltség miatt és most pár perc múlva megjöttek a batlepakkok úgy néz ki csak kicsit akadozik a gépezet.
  • Reaper2104
    Mint pár napja Mesterházi a nagy gyűlésen azzal a bizonyos köteles beszólással kapcsolatban, hiába 100%-ig bizonyítható és mindenki látta hallotta ahelyett hogy beismerné hogy hibázott inkább lehazudja a csillagokat is az égről....
  • Reaper2104
    Úgy látom neked is olyan gyenge a felfogásod mint a haverodnak én azért nem látom ezeket a problémákat mert nálam nem jött még elő, de én veletek ellentétben elfogadom a mások által tapasztaltakat, el is hiszem és nem pedig lehülyézem, lebénázom, vaksággal meg mindenféle funhájoggal (ez az első dice játékom) vádolom őket.... És magyarázd már el nekem, hogy függ össze azzal a játékfutás vagy a netkód vagy akármi más, hogy noobokkal játszol-e vagy prókkal, a szerver tudja kik a jó playerek és őrájuk más találati regisztrációt generál és a noobokra meg mindent bead vagy hogy is van ez? Eddig még akármelyik szerveren jártam mindenhol megvoltak a ki rívóan kiemelkedő és gyenge statok is és ugyan olyan simán le tudtam lőni bárkit max a jobb játékosok okosabban használják a pálya adottságait és pontosabban lőnek így gyakrabban nyernek csatát ami elég természetes.
  • tutituti
    ez a free battlepack minden nap beloggoláskor úgy nézem elmaradt.
    vagy csak nálam nem megy?
  • adam46
    Ezt irkálom a csávónak, hogy Mantle nélkül nőtt az FPS szám, de nem bírja felfogni. Egyáltalán gondolkodol Skyline? Olyan szinten vagy értetlen, hogy az felfoghatatlan. Folyton ismételgeted a faszságaidat, amit több ember is cáfol, de azért most is neked van igazad gondolom.