Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem teljesen 😄
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.

Krisztiam
fel de nem tudok csatlakozni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

V43 1105
Feltámadt a BF4 ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ez a hab a tortán az eddigi katasztrófán<#vigyor> egy hete csak a 3-mal játszom erre most az is kinyiffan

giornalista
hihetetlen 😄 hetekig jó, nem tudok játszani, amikor tudnék, meghal!

GG Dice, holnapra legyen jó...! 😊
Lehet valamelyik elégedetlen vásárlójuk odacsapott a lovak közé és kapott az EA egy DDOS támadást, de nem kis pályásat hihiiiiii 😄

Krisztiam
meghalt minden nem megy a BL 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Versace26
Az aranyos..

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Lehalt az EA online semmise megy se konzolse pc.
Versace26
Sorry, found no servers
Change your filter and try again..BF3.. Miért nem találok egy szervert se??

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Én is LvL 0 . lol , valami galiba van.
Lvl0 The Game Statistics Engine is currently down.
ProGabe
Jipííí, valami újdonság!

ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dr Kotász
Fõtroll... a nap szava! <#eljen><#taps>
Ja, többnyire publicon ez tapasztalható, hogy leszarják az utasításokat. Azért az UAV meg az EMP elég jól jön nekik 😊

Amúgy azt vettem észre Én is, hogy a squados parancsok után kaptam bónuszt. Commander az más tészta, Õ inkább segít, meg próbál irányítani.

The Matrix has you...

Ha jól tudom:
1. A Commander kap pontot, ha a lent harcolók követik az utasításait. Persze 10-bõl 9 alkalommal az emberek le se sz@rják, hogy hova irányítod õket.

2. A squad leader utasításait hajtod végre, akkor az egész squad (a squad leader biztosan) kap pontot.

Persze ezek minimális pontok csak.
Ha a squad leader jelöl ki egy pontot támadásra, védekezésre, akkor a pont körül (pl. B zászló) egy villogó kis "keret" jelenik meg. A commander utasítási a térképen szaggatott vonallal látszanak.

Ezt már csak félve írom le, mert ha netalán tévednék, akkor ebbe is beleköt valami fõtroll.

YouTube: 23Drazse

1. Ha követem a commander utasítását az plusz pontokat jelent nekem?
Még nem volt idõm ilyet olvasgatni a harc hevében, hogy mire kapok pontokat vagy legalábbis ez nem tûnt fel benne.

2. Mi a különbség a squad leader és a commander parancsa között, ha pontokat foglalunk? Van valami jelzés rá? Tableten már kipróbáltam a commander módot és ott szaggatott vonallal jelezte hova küldtem a csapatokat.
Ez pontban jelent valami különbséget vagy ugyanazt a bonust kapom?

The Matrix has you...

kemotox
Ha ez egy szar fórum és van egy sokkal jobb fórum, akkor miért vitatkozol itt még mindig?😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

adam46
Nem, nem az szúrja a "kis szemem", hogy ha valaki beírja a panaszát és valamilyen megoldást vár rá, se nem az, hogy valaki leírja a véleményét a játékról. (Ami lehet pozitív vagy akár negatív) Hanem az, hogy ha már valaki tizedjére is leírja, hogy milyen szar a játék és csak ezt ontja magából egész nap. Ha nem tudod a két esetet megkülönböztetni egymástól, akkor valószínûleg nem te vagy topik moderátornak való és igen, ajánlgatom a másik fórumot, mert legalább az rendben van tartva, nem a sírás megy rajta 24/7.
"Méghogy tökéletes konzolon...HÁ...😄"

Inkabb ugy ertette hogy nagysagrendileg kevesebbet szopsz vele mint PCn.
ProGabe
"Fogsz" valami hosting oldalt, mondjuk EZT, kijelölöd a fájl(okat), zöld gomb. Utolsó link kontrollcé, kép beszúrás gomb, kontrollvé, enter, tab, enter, profit.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem pl most a china risinges mapokat nem tölti be... loading screen megy fél órán keresztül akár de nem jön be a map.... valakinek ötlete? Repairt próbáltam.

1. csak válaszoltam.
2. a bannt csak késõbb olvastam (de ez a hsz. végébõl kiderül).
Halkan jegyzem meg a legutolsó patchig PS4-en is ugyan úgy hemzsegtek a problémák mint pc-n fõként a crash problémák. Lag pedig van minden platformon. A netkód is ugyan olyan gyér minden platformon. A minden tökéletes dolgot ne erõltessük mert mosolyogva rá lehet cáfolni battlelog fórummal vagy azzal hogy a microsoft elkezdte az XBO játékosok prémiumért kifizetett pénzét visszatéríteni mert annyira "Beta" állapotú a játék...😊
Örülj élvezd, játsz vele ahogy mi is toljuk a hibái ellenére mivel NINCS MÁS a retrózáson kívül, de hülyeséget ne adagolj be itt senkinek fõleg ne olyat ami nem igaz...Méghogy tökéletes konzolon...HÁ...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Smithwarden
Jaja tudom, neked kulon torolnom kellene a topik kb 80%-at, mert szurja a kis szemed, hogy a legtobb mostani felhasznalonak van valami problemaja egy felkesz jatekkal.
(Igen felkesz, mert forumon kivul sajat tapasztalat szerint is 10 ismerosombol 8-9-nek vannak kisebb-nagyobb problemai folyamatosan perpill is).

Az, hogy tegnap elharapozott egy vita, arrol mar leirtam egyszer, hogy nem voltam online delutan/este, plusz a trollkodo ember el lett tavolitva.
De wazze...te sem vagy semmi arc, hogy itt ajanlgatsz masik forumot es kozben csak te is itt rinyasz tovabb ezert vagy azert...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nyuszi fülek magyarázza el valaki nekem hogy fitty f...mba lehet ide feltölteni képet 😄 ? Köszönöm elõre is a segítséget! 😊
Miért folytatod, és írsz olyannak, aki ki van tiltva?

steam, origin: ACE_hun

Már azt az alacsony színvonalat sem éred el amit eddig és elolvastam a vartyogásaidat, te vagy az aki csak gondolkodás nélkül ugatni jár fel a fórumra. Értelmes munkahelyed meg életed lehet, ha éjjel nappal csak a szart árasztod a fórumokon, inkább a gyerekedet nevelnéd.... bár amilyen primitív vagy jobb a gyerekednek ha nem teszed mert így õ talán hasznos tagja lesz a társadalomnak. Elõre is köszönöm a további primitív hozzászólásaid!
Én ugyan még csak kb 10 kört játszottam, de nekem sem fagyott egyszer sem, és SSD-t használva tárhelynek kb. ugyanannyi idõ a töltés mint BF3-al. 10-15 mp. De ha pl. körváltás van, és ugyanazt a map-ot "tölti be", akkor már rég repkedek és foglalom az egyik pontot, amikor lépegetnek be az emberek.

steam, origin: ACE_hun

adam46
Ha nem tetszik valami, akkor át lehet menni? Igazad van, nehogy még véletlen rendet tegyél a topikba, ami ezáltal talán olvashatóvá válna.
szomferi
nekem se tart tovább 15mp-nél bejutni a pályára, az elmúlt 3-4 hétben egyszer fagytam ki DirectX-es hibaüzenettel, szóval én biztos nem szidom már régóta, csak itt szokás egyfolytában sírni mindenért 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Krisztiam
<#eljen>

1. nekem PC-n sincs fagyás vagy egy hónapja már...
2. PC-vel is lehet TV-n játszani, mint ahogy én is teszem egy 50-es plazmán
3. PC-n legalább lehet célozni egérrel, és nem csak a bénázás megy kontrollerrel 😄 Akármit szoksz meg azon, soha nem fogsz úgy reagálni vele, mint egérrel.
4. kvarcjátékon továbbra sincs 1080p és 60fps.

Szal agyfaszt pont attól kapna az ember, ha hinne ennek az ökörségnek amit leírtál.
frango
Igen jó az persze csak jóval drágábbak a játékok rá és több játéktípus nem is nagyon képviselteti magát konzolon. Én konzol gen. váltás elõtt kiszámoltam, hogy mennyit kéne költeni pc-re és konzolra. 6 év alatt olyan ~200k-val többet költenék konzolra(ps4).😊 Mondjuk most már teljesen mindegy is, mert csak olyan játékokkal játszom, amik nincsenek konzolon...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Én már 20+ akármennyi éve PC-n játszok.Most,hogy már teljesen elavult a gépem,inkább új gép helyett ami kb.200.000ft lett volna inkább vettem egy sokkal olcsóbb PS4-et.Nem bántam meg.Itt minden Pc-s csak szidja a BF4-et,így rossz meg úgy rossz.PS4-en kettõ gombnyomás után 15sec múlva már a játékban vagyok.Csak 64-es szerveren játszok.NINCS FAGYÁS.NINCS LAG./legalábbis nem venni észre/. NINCS KIDOBÁS.Szétfolyik a NAGY TV-n a játék.Érdekes módon minden tökéletes.Többé nem játszok PC-n. Az biztos.A game padot 30 óra alatt meg is szoktam.Nem is értem miért nem vettem már réges-rég konzolt.
Eddig mindenféle bosszúság ,gond nélkül játszottam vele.Mindenkinek csak javasolni tudnám az új konzol vételt.Agyfasz elkerülése végett.
Smithwarden
Sajnos kb kemeny kb fel napig nem tudtam elolvasni a topikot, mert mindig valami / valaki megzavart es csak most jutottam oda, hogy vegignezzem amit osszehanytak ide paran.

1. Aki csak a teljesen felesleges flamet akarja itt csinalni, ujfent elhuzhat a francba.
Livius, te mar lettel figyelmeztetve legutobb ugyanilyen ugyben, de ha gondolod mehetsz Eugabesz troll utan banra.
Raadasul meg sincs a jatek sem, ugy osztod itt mindenkinek az eszt. Amikor megjelensz, csak a veszekedest hozod ki az emberekbol a stilusoddal es az altalaban logikat mellozo irasaiddal.

2. Akinek nem tetszik valami (adam46, stb?), at lehet menni gond nelkul PH-ra (vagy mashova), ott jobban is porog a bf4 topik, de elarulom, hogy ugyanugy ott is sok flame megy, csak kevesebb latszik belole, mivel tobb admin / modi figyel es gyorsabban megy a takaritas vagy banolas ha kell.
Emellett a napi akar tobb 100 hsz nagy resze ott (is) felesleges vitakbol, statok linkelgetesebol es hasonlokbol all ossze.
Egyik kutya masik eb...csak nagyobb meretben. :p
Ja es persze ugyanugy megy a siras a mostani sok bug es hiba miatt.
Szerintem erdemes tobb forumra is beleolvasgatni (ha van ideje az embernek), hatha neha valami hasznos infot lat itt vagy ott.

3. Kemotox - Te meg pls ne kapd fel nagyon ezeken egybol ennyire a vizet, mar maskor is kertelek erre. Tudod jol, hogy a Stafarer-Eugabesz-Livius harmas ezt tudta csak csinalni 1 eve is a BF3 topikban.

4. A banner es hatter a tarhely karbantartas miatt nem lathato.
"www.ultraweb.hu
Szervereink jelenleg karbantartás alatt állnak.
A rajta taláható tartalmak hamarosan ismét elérhetõek lesznek.
Elnézést a kellemetlenségért."

Ha meg holnap sem javitjak, akkor kirakom masik tarhelyre.

De erdekes, hogy erre is mindenki nyugodtan tud varni, csak trollpower Livius ugat ezert csak megint...bar tudjuk, hogy neki kb sosem a normalis forumozas volt a celja.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hm, se banner, se rendrakás! <#ejnye1>
Érik az a házigazdaváltás igencsak. <#hehe>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Vartyog a nénikéd,aki csupasz sarokkal töri a diót a konyhakövön b+,elolvastad te a párbeszédet,vagy csak feljöttél beszólni egyet???
Én dolgozom egész nap...és te??Hülye fasz...

[IRAM] leader

Aki nem itt vartyog egész nap mint te az lehet, hogy ezt nem tudja na és?
Hú baszki,nagyobb a baj,mint gondoltam...(Jó éjt,aludd ki magad,mire felébredsz,csak eszedbe jut megnézni,ki is a házigazda)

[IRAM] leader

Számítottam rád, de nem veszem fel a kesztyût.

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! Pihenjétek ki magatokat, lehet, hogy az használ.

Vihar a biliben. <#nyes>

Lehet, hogy ennyire mûveletlen vagyok, de ezt a poén nem értettem.
Nem tudom ki az a Smith felügyelõ.

Igen.Többek közt te is....<#whatever>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
basztatod a basztatókat...<#vigyor1>

[IRAM] leader

item
Itt max Smithwarden tud valamit is tenni. <#papakacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Látom ez a nap így fog eltelni, mindenki csak a másikat osztja és a saját igazát hajtogatja újra és újra (már vagy ki tudja hány hozzászóláson keresztül).

ITEM! Tégy igazságot!

Akkor most már minden hapy..."nem a kútba,csak a fájára,majd belepiszkáljuk"

[IRAM] leader

sz4bolcs
Nem cseszték el. Félkészen adtak ki egy remek játékot. Azért elég nagy különbség.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kemotox
Igazad van, bocs, inkább megpróbálok beilleszkedni a ti nagyon érett körötökbe és majd én is sírni fogok feljárni a fórumra meg persze mindenkit leseggnyalózok is, aki nem velem ért egyet. Kösz hogy felnyitottad a szemem.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace