15720
  • heringer
    Fegyverből melyiket érdemes használni 22-es vagyok
    Ace 23, AK5C, AEK-971?
    Ami jó sokáig...
  • bigbigle
    Hello,

Bocsi ha már felmerült ez a probléma másnál is, de nem olvastam sokat vissza.
    Volna egy olyan problémám, hogy az alap BF4 amikor csatlakozna egy szerverhez akkor kiírja h az amd-vel nincs valami jóban stb.., de ettől függetlenül ment az elmúlt 2 napban, ma viszont már "bad_pool_caller" hibaüzenetet produkált win8 alatt és kényszerítette az újraindításra.

Létezik erre valamiféle megoldás?

[AMD a proci is és a videó is (a 13.1-es beta van rajta fent ami a legújabb)]
  • heringer
    Kijelentkeztem a Battlelogbol meg vissza de semmi..
  • szomferi
    ki-be kell jelentkezni, úgy megadja, ha eddig nem adta
  • adam46
    Erre gondoltam én, köszönöm.
  • Smithwarden
    Van ra esely, igen :)
  • ACE
    Gondolom attól függ hogy kinek mennyit fizetett az ATI :D
  • Smithwarden
    i7-3770k / r9 290x / win 8.1
    De amugy a neten egy csomo mantle teszt van es ossza-vissza eredmenyek jonnek ki. :p :)
  • SigS
    http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=11260
  • ACE
    Nekem jött, ma ráadásul silver
  • giornalista
    nem mintha ezen aztán bármi múlna, de ahogy beharangozták ezt a player appreciation month-t, nem gondoltam volna, hogy már rögtön a második nap nem jön az ígért Battlepack :)
  • ACE
    Jó, és ez milyen rendszerrel, milyen részletességgel?
  • Smithwarden
    GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8

A PROFSAVE_profile-ba kell a vegere irni (C:.....DocumentsBattlefield 4settings) vagy/es a BF4 konyvtaradba egy user.cfg -be elmenteni.
    Furcsa ez a parancs...osszevissza irkaljak, hogy valakinel javit, valakinel nem, probalgattak 4-es ertekkel, 4 magos procikkal is, stb.
    Itt van a topikja battlelogon.

Mantle teszt. Erdekes ez is. Ahogy a felbontast emelik, kifullad a gpu/cpu.
  • scomcomputers
    Te erre gondoltál...
  • alma2
    ? Miert kellene azon barmit is engedelyezni? Ami tudja hasznalja.
  • adam46
    Valaki leírná, hogyan is kell engedélyezni az összes processzor magot? Esetemben ez négy darab.
  • ozimak
    Akkor lehet, hogy nekem is az lesz a vége, mert én is azt vettem észre, hogy sokáig tart egy bizonyos elég jó fps-t(70-75) aztán hirtelen 1-2 mp-re leesik 50-60-ra. DirectX módban viszont nem nagyon jut el 75 fps-ig, de legalább nem is megy 50 alá. Bár annyira változó a pálya összetettsége miatt. Ezt most Rogue Transmission-ön méregettem pl. De az a lényeg, hogy semmiképp nem nyerek vele annyit, hogy megérje.
  • alma2
    Ennek igy tesztelni semmi ertelme ahogy csinaltam, megalltam egy fix helyen, harom iranyba elneztem, mert kulonbseg nincsen, sot mantle alatt kicsit lassabb. De ugye cpu meg unatkozik kozben.
    A jatek megjelenese ota nalam rezzenes nelkul futott, se mikorolag stb, igy nekem nem oszt-vagy szoroz ez jelenleg. Multiplayernel lehet segit sok esetben, de azt meg ugyse tudod szamokra bontani, se ketszer tok ugyanazt a helyzetet produkalni.
    Bizakododni lehet, hogy valoban sok minden helyen, helyzetben fog kamatoztatni a gepunk ebben a jovoben. Kb ennyi.

Ha amuldozni akarsz mint a regi szep idokben, akkor meg a swarm-os tesztet meg lehet nezni.
  • ZiLi
    Nekem is ez a konfig van de szarabb lett mint a régi 13.11-es verzióval.
    Akkora fsp dropp van mint állat.Rakom vissza a régit.
  • Borg
    Nem, de esetleg körülnézhetsz a világban, tudod van egy ilyen cucc hogy internet, tele értelmes fórumokkal (nem olyanokkal mint ez), ahol tesztelnek, és tapasztalnak az emberek.
    Sír a szája minden másodiknak, hogy i7+290-el semmit se gyorsult a BF4, de legalább kékhalálozik már induláskor a rendszer, ahogy azt egy AMD hardvertől el lehet várni :D
  • ACE
    Gondolom Te vagy az ATI gyár hivatalos tesztelője hogy ezzekkel maximálisan tisztában vagy...
  • balage018
    Azt jól gondolom, hogy az én 6970-em amúgy sem támogatja a mantle-t, tehát kár izgulnom itt a frissítések miatt?
  • ozimak
    Éppen akartam írni, hogy nekem majdnem hogy rosszabb mantle mellett :) De nekem 7850 OC-m van és egy FX8350-em. Akkor én ne is várjak nagyon javulást? Későbbiekben lesz, volt róla szó?
  • alma2
    Igen ez segitett, a biosban nem volt letiltva a cucc (i2500k) Koszi.
    Igy a star swarm benchmark is elindult mantle modban.
    Bar en nem adok ezekre a "szintetikus, mesterkelt" tesztekre, a fenti demoban (barki kiprobalhatja steamrol) volt, hogy 4x 5x gyorsabban futott mantle modban.
    10 fps -> 50 fps.
  • Borg
    Nem ez a kérdés, hanem az, hogy milyen CPU van alatta.
    Ugyanis kiárólag gyenge cpu limites szituációkban hozza azt a pár százalékot is, R9-es kártyákkal.

Ráadásul igen valószínű, hogy ez a játékos réteg nem is létezik, akinek R9-re van pénze, de mellé meg ilyen lófasz cput társít, mint a kaveri meg egyéb APU-s ökörködések. Egy rendes i5-i7 procival ZÉRÓ előnyt jelent a mantle még 290X-szel is.
  • adam46
    Már megörültem hirtelen, hogy a támogatottak között van a kártya.
  • ACE
    "Performance gain of up to 45%(versus the DirectX version) for Battlefield 4 on the R9 290 Series" ja, jogos, ez még csak a high-end kártyákra érvényes...
  • Nekrofil
    csak R9 290-en hoz javulást egyenlőre BF4 alatt
  • adam46
    Na, ez már támogatja a 7xxx-es szériát is, indulhat a teszt.
  • ozimak
    Próbáld meg kikapcsolni az alaplapi VGA-t!(ha van)
  • Különc
    Ok
  • Culram #11286
    Én töröltem a gémet. Egy rakás szar. Egy órát szenvedek 15 perc játékért, majd pálya váltáskor kidob, és kezdhetem elölről az egészet. Új gépet meg nem fogok venni emiatt jelenleg.
  • alma2
    Irnam, hogy siman a 13.11 driver utn feltettem ezt a betat es a kampanyban megnezve egy helyen, mondjuk 137-rol 170-re gyorsult az fps. Mashol 140-rol 160-ra.Ultra-high beallitasokkal, Szoval nekem tok mindegy ugyis vsync on vagyis 60-ra van fixalva.

De a lenyeg, hogy azota viszont egybol kifagy a jatek, ha be probalok menni az optinosbe, szoval feltelezem meg csak a "mantle" opciom sincs bekapcsolva :)
  • ACE
    Hurrá, számoljatok be mekkora az FPS növekedés, lehetőleg tesztekkel!
  • saylex
    AMD Catalyst 14.1 beta
  • zuzu7
    Tölthetö a 14.1 driver!

• dr Kotász
    Itt is pontosítok egy kicsit: a heavy barrel eddig csak álló helyzetben tette pontosabbá a fegyvert. Mostantól ha célzás közben oldalazol, akkor is megmarad a hatása.
  • dr Kotász
    Kicsit pontosítok:

csipobol tuzelve es utana zoomolva nem leszunk pontosak, marad a hip fire szoras - ez eddig volt így, most arra változtatták, hogy pontosabb lesz (konkrétan a maximális ADS szórás lesz a pontosságod, ami még mindig jobb, mint a hipfire accuracy)
  • Smithwarden
    Ugy tudom a csomagvesztest, packet loss-t jelzi.
  • kigyi
    Nekem is feltűnt az 4 téglalap alakú ikon a 3. inverz a többihez képest, de nem tudom mire jó viszont néhány másodpercenként előjön :)