Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy a nyugati szaklapokat idézzem "AMD's 'Mantle' is on the verge of being forgotten as another overhyped gimmick"
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Annyira szánalmas, hogy valakinek ennél tényleg nincs jobb dolga. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A china rising ha megvan , akkor azt hol tudom elinditani hogy multiba azt adja be.?
Xbox 360
Köszönöm
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az, hogy a MARP-al bele tudom lökni a vízbe a tankot, külön hatalmas feature-nak tartom, ha nem volna benne, írnék a dicenak, hogy fizetni is hajlandó volnék érte, ha beletennék, de így nem kell.
Egyszerûen, zseniális, hibátlan a játék, azt kívánom, hogy a fél év múlva megjelenõ 5ik rész is pont ilyen legyen, egy bittel se jobb, az már csak rontana!
* élesztés
* lõszerfeltöltés
* javítás
* mozgásérzékelõ
Tehát ha engineerként játszol, de nem javítod a squadtársak jármûveit, az életbe nem megy föl a csík... <#hehe>#hehe>
The Matrix has you...
Nekem személy szerint nagyon bejön, meg ez legalább nem szaggat, meg imbázik 😄
Szóval kérdésem az lenne, hogy ha promótálok egy squadot, akkor az mit jelent? 😄
Mit kapnak vagy mi értelme egyáltalán azon kívül, hogy nekem pontot ad?
The Matrix has you...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
steam, origin: ACE_hun
Az meg hogy a BF3 meg a BF4 olyan amilyen nincs mit vitazni. Mindegy hogy hibas vagy felkesznek nevezitek, aki megvette elvarja hogy menjen, es nem fel evvel utana. 😊
autóversenyt sem lehet igazán élvezni a keyboardon imo.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amugy mindenkinek szive joga hogy mivel jatszik, es milyen vason akar/tudja. Csak azt kell elfogadni nehany embernek hogy aki konzolon jatszik NEM BIZTOS hogy azert teszi mert NINCS PENZE jo gepre. Forditva is igaz, aki PCn nyomja (en is igy tettem 8 evvel ezelottig), NEM BIZTOS hogy azert mert NEM TUDNA venni konzolt.
De azert olyan mondatok hogy "kontrollerrel sohasem lehet annyira jol celozni mint egerrel... " (nemreg hangzott el itt valakitol) ez a mondat igy igaz is, NA DE ki a feszkes fenet erdekel egy konzolon futo jatek alatt ez? Persze az XFPS es tarsai megkavarjak a dolgot, de szerencsere nem olyan pontos mint PCn.
Konzolon maximum a palyahiba az amit ki lehetett hasznalni, mas cheattel meg nem talalkoztam az elmult 2 ev alatt.
ennyit a hozzaszolasodbol...😊
A pc-re eleve szükségem van, és inkább maradok az egér+bill kombónál.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Hát...Kb a hangfagyás és a Direct X hiba amibõl nem kapott a konzol, minden ms pont ugyan ilyen ótvar a fórumok tanulságai szerint... A Microfost még vissza is tériti az elégedetlenkedõk prémiumért kifizetett pénzét, nem véletlen... Ennyit a nagyságrendekrõl...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ezzel az a gondom, amit levelcap is taglalt a minap, miszerint minden egyes térképet megpróbálnak megcsinálni úgy, hogy minden játéktípusra jó legyen. Ennek az a vége, hogy ez korántsem valósul meg, inkább csak rosszabb lesz az egész.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus