Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(hangnembõl vegyél vissza légy szíves)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A csoportosulás Twitter bejegyzéseibõl kiderült, hogy a támadók azokat az oldalakat vettek célba, amelyeknek a PhantomL0rd néven ismertté vált Twitch felhasználó regisztrált tagja volt. A DERP tevékenységének következtében a League of Legends, a World of Tanks, a Battle.net, az EA.com és a Club Penguin szolgáltatásai is lebénultak egy idõre. PhantomL0rdnak sikerült kapcsolatba lépnie a csoport néhány tagjával, akik elmondták, hogy az egészet csak szórakozásból tették.
Meglepõ fordulat az ügyben, hogy nem sokkal a beszélgetés befejezése után PhantomL0rd lakását megszállta a rendõrség. A meglepõdött játékosnak bilincsbe verve, gépfegyveres õrizet mellett kellett végignéznie, amint átkutatják az ingatlant. A DERP egyébként DDoS támadással bénította le a szervereket, amelyek a túlterhelés következtében nem tudtak reagálni felhasználói kérésekre.
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/tamad_a_derp_hackercsapat
nah akkor megint van valami 😄
Egyébként valóban mocskos tárgyamód fest, persze a játékélmény lehet kárpótol valamelyest....
De akkor már inkább Titanfall márciusban, amire valszeg én is leváltom a BF-et fõleg hogy javarészt azok az arcok készítették akik a réges régi COD-okat (nem ezeket az újhullámos szarokat)....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az azért jelent valamit, ha az elõzetest se szépre, se érdekesre nem sikerült megcsinálniuk.
Az meg hogy ki fejleszti meg hányan teljesen hidegen hagy. Ha ocsmány, akkor ocsmány. Márpedig ezen van mit kompenzálniuk a játékmenettel. De ami inkább valószínû az valami Arma jellegû bughalom.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Párszor énis lelõttem és egybõl "rohadt cheaterek a k anyátk" szintû szöveg ment a chatablakba...
Klánszínvonal 2013....
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Azert nezz ra 1-2 tesztre, mert nem lesz tul magas fps-ed. >>> bf4 china rising dlc vga + cpu review (gamegpu.ru)
A tablazatokat nezd, ne az orosz szoveget. 😊
Felul vga, alul cpu tesztek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nem vagyok egy nagy játékos se nagy gép szakértõ, de ezt a játékot megszeretném venni eredetebi és olyan kérdésem lenne hogy egy ilyen gépen elindulna e multyplayer nem baj ha minimumon is mert inkább csak az érdekel.
Processzor: CPU Intel Core i3 2100 DualCore 3,10GHz
Memória: DDR3 4096Mb
Videókártya: PCIE HD6850 1Gb
köszönöm a segítséget
Imádom.... 1 pár napja jött elõ nálam ez a gond és csak gép restart segít mivel feladatkezelõben nincs benne bf4...
No contact with EA Online. Please try again later.
hö ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
<#guluszem1>#guluszem1>
* Scomcomputers the future of computing!*
Error
No contact with EA Online. Please try again later.
steam, origin: ACE_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun
<#zavart1>#zavart1>
* Scomcomputers the future of computing!*
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun