15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Skyline #11400 Gyakorlatilag az AMD cég egyetlen szerencséje hogy okosan felvásárolta az ATI-t... A Radeonok nélkül az AMD mostanra legfeljebb egy a fanok által fenntartott mélyrepülés lenne...Ami persze nem lenne jó mert akkor az intel meg oda lőné az árait ahova akarja...de amennyire bénázik az AMD a procikkal, ezt így is megteszik..:)
Amennyire jók voltak annó a Phenom II-esek, most pont annyira gagyi az egész. -
Skyline #11399 Ettől még rojtra veri az intel az amd-t.:)
A turbo mód sem véletlenül került beléjük, a 8350-nek 4.2....4-ről..
A 3570K-nak 4ghz 3.4-ről... Ahhoz hogy a 8350 hozza azt a szintet amit a 3570K egy sima turbo módban, szénné kell húznod valahova 5ghz körülre...
A 3570K pedig alapfeszen az ÖSSZESR jellemző módon tudja a 4.5ghz-t, amit gyakorlatilag teljesítményben a 8350 sehogy sem közelít meg..Miközben többet zabál jelentősen.
De ha ez a gond nos, alapórajelen is játékokban elveri általában a 8350-et.:) A jövőbeni fejlesztés pedig jóval kifizetődőbb, az AMD lassan foglalatot vált, az érkező cpu-i vicc kategóriásak, egy i7-es nyomába sem érnek, hiába próbálkoznak 10-12 magokkal meg 5ghz-es órajelekkel...
-
#11398 Nem az azonos órajelet kell nézni, hanem a gyárit. Melyiknek mi az alapórajele, és azon hogy teljesít.
A tuningpotenciál már egy teljesen más dolog.
Pont úgy nem lehet két processzort összehasonlítani, hogy az egyik tuningolva van a másik pedig gyári órajelen ketyeg. Annak nincs értelme.
Ha autókat tesztelnek mondjuk a top gear-be ott sem úgy szokták, hogy az egyik autót tuningolják, mert gyárilag gyengébb a másiknál.
Sem az intel sem az AMD nem viccből lőtte be erre az órajelre a processzorokat, megvan neki az oka. -
Skyline #11397 Azt tegyük hozzá hogy azonos órajelen kb sehol sem veri el, az összes tesztben alapórajeleken tesztelik, 8350 4ghz-n míg 3570K 3.4ghz-n...
Játékokban még így is szolídan veri az AMD-t...
Játék szempontból gyakorlatilag azonos órajelen az fx9590-et is szénné gyalázza a 3570K....
Ha meg onnan közelítünk hogy az AMD olcsóbb...Nos a fogyasztását tekintve ami meg jelentősen magasabb, rohadtul nem olcsóbb hosszútávon...
-
determinator #11396 A 8350 kb. a 3570K-val van versenyben.
Videó kódolásnál, tömörítésnél kijöhet a 8 mag előnye, némely tesztnél el is veri a 8350 a 3570K-t.
Viszont játékoknál egyértelműen a 3570K a jobb választás.(legtöbb játéknál 10-40% előny.)
Árban az Intel a drágább 5-7000Ft-al, de ha a játékokban elért eredményt nézzük akkor ár/érték arányban is jobb a 3570K.
Viszont ha Winrarral tömörítesz sokat, vagy jól megírt sok szálon futó alkalmazásokat használsz, akkor esetleg el lehet gondolkodni a 8350-en is. -
Skyline #11395 Játék szempontból gyakorlatilag vehetsz akármilyen AMD-t, csak többet fog zabálni és nem fog úgy tekerni mint egy jobb i5-ös...:)
Azonos órajelen az AMD sehol sincs hiába van benne 4-6-8 maggal több, lófaxt nem ér, és zabálnak mint a barom...
2500K vagy 3570K.
Amit linkeltél régi, már gyenge, fejleszteni nem nagyon tudod.
-
ApPa123 #11394 Köszi szépen :D tudom nem fogok atomerőművet venni ebből :D Intel hát 1 a gond, ár érték arnyban amd jobb. Megveszem 8350.et 45ért ugyan azt tudó intel mennyi?? dupla? -
#11393 pedig jobban járnál az új Intelekkel, erősebbek... egy 280X-et alig bírnak kihajtani :D (kis túlzással)
hát 120-ból ennél jobbat nem kapsz, de ebbe új procit se tudsz rakni, a játék meg nem tudom hogy futhat rajta, YT-on keresgélj, hátha van fent olyan videó, ami ilyesmi konfiggal játszik -
#11392 Pedig hidd el, hogy jobban megéri az Intel. -
ApPa123 #11391 120 van gépvásárlásra. Szívesebben fx8xxx szériát raknék össze. Nem vok intel párti. -
#11390 régi, idejétmúlt, fejleszthetetlen, sokat zabáló, nem túl erős gép, inkább új alkatrészekből pakolj egyet össze... mi a keret rá?
plusz még kellene a monitorod felbontása is -
ApPa123 #11389 Szerintetek milyen lenne? Játszható lenne rajta bf4 multi?
http://hardverapro.hu/apro/core_i7_jatekra_is_alkalmas_konfiguracio -
Gabesssz19 #11388 Úgy legyen. -
Reaper2104 #11387 Ez mindig csak idő kérdése a sok noob megunja hogy szopnak mert bénák és persze mindenkit lecsalóznak aki jobb náluk, ezt használják sokan indoknak a csalásra. Az elmúlt pár napban mást sem látni game közben csak az anyázás meg a csalózás. Azt bírtam tegnap egy gyerek aki minden mapon 80 körüli freget csinált fél óra alatt az csalózott le olyanokat akiknek full negatív statjuk volt lehet azért, mert úgy gondolta hogy csak egy csaló tudja őt lelőni, mert csal nem sokat volt ellenem de engem sniperrel lőtt le mindig, egy másik gyerek meg 26-0-ás statot csinált 10 perc alatt és miután agyba főbe csalózták 34-12-be lett a kör végére magyarul 8-12-őt produkált a hátralevő 15-20 percben azért ekkora színvonalesés egyik pillanatról a másikra, nem állítom hogy ők tuti csalnak, de mindenesetre érdekes (és egyikük sem hajó tank heli vagy egyéb járművel volt). Azért remélem hogy bőven kisebbségben maradnak a csalók. -
Lacika 79 #11386 Viszont ha jól látom, hamarosan jön az uj kieg, akkor azt külön meg kell venni megint :) -
#11385 Limited edition, az az alap és a china rising és annyiba kerül, mint az alap -
Lacika 79 #11384 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szuksegem. Most tervezem megvenni a játékot, es erdekelne, hogy melyik verzióval járnék a legjobban? Igazából csak cd-keyt vennék, de nem vágom melyik verzióhoz mi jár, stb. -
Gabesssz19 #11383 jaja rá is kerestem... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v3arWe-QM1Y
baromi új fejlesztés lehet..Predator skin. -
gstup #11382 Új fejlesztésű álcaruha. -
Reaper2104 #11381 Ez csak egy bug nem cheat, legalábbis ilyen bug tuti van az, hogy csalásban van-e azt nem tudom. -
Gabesssz19 #11380 az lehetett a kezdetleges cheat de úgy látszik tovább fejlesztették :S http://www.youtube.com/watch?v=-utE8zQpx_4
Én nem találom olyan viccesnek. -
Reaper2104 #11379 Eddig egyszer láttam olyat hogy csapattárs láthatatlan volt és csak a fegyvere látszott futkostam utána és szétröhögtem magamat. -
Reaper2104 #11378 -
Gabesssz19 #11377 Valaki más is tapasztalt olyant ,hogy egyes ellenfelek nem látszanak , a múltkor egy láthatatlan LAV lőtt le és csak azért tudtam szétlőni mert a kis jel ott volt felette , most meg már emberek is eltűnnek és lelőnek, lelő a nagy semmi , de killcamban mutatja ,hogy ottvolt , de nem láttam sehol befordulni játék közben ... ennyire nem flesselhetek.. Szóval ez mi a fuck vajon ? :) .. -
#11376 milyen kártya? -
#11375 Ennek a player bigyó MONTHnak vége is? 3 nap volt. Nálam ez nem egy hónap a 3 nap. -
#11374 Még jó, hogy a skillt nem lehet balanszolni :DDD -
#11373 Ehhez a mantle-hoz van patch ami letölthető? Mert driverfrissítés után sem jelenik meg az opció, hogy DX11 vagy mantle. -
Skyline #11372 Mennyi pénzt akarsz rászánni?:)
-
ApPa123 #11371 Nem tom mi van már megint.... 10 map váltásból 10 "Game disconnected: something went wrong." -
kuruc1 #11370 Tudom,es probalkoztam is turelmesen...de 10 percenkent fagytam,es mivel semmi fps valtozast nem tapasztaltam a mantle alatt,inkabb a regi driver..az csak orankent fagy kb egyszer::))
Amugy imadom a Battlefieldet,de ez szanalom...nagyon jo gepem van,igyekeztem lehetoleg jol osszevalogatni a dolgaimat,es csak uvoltok amikor egy jo korbol kifagyok -
#11369 ne csodálkozz, beta driver pont azért beta, mert vannak még hibái... -
kuruc1 #11368 Sziasztok...
Eddigi tapasztalataim:az uj driver alatt tegnap es ma jatszottam eddig kb 4 orat,es egy kivetelevel nem volt olyan kor,ahol nem fagytam volna ki..de nem az eddigi directX fagyas,ami ket haromszor fordult elo 4-5 ora alatt,hanem vagy a kepernyoilleszto nem valszol,de helyreallt,vagy egy eddigi teljesen uj fagyas,sima sotet kepernyo feher szellel...es csak reset segit.
A masik fura dolog amit eddig en nem tapasztaltam az az FPS drasztikus esese 1-2mp re..atlag FPS em 100-130 kozott ultran,minden maxon full hd mellett..kepes leesni 35-40 re utana meg vissza..ez nem normalis,ugyhogy 14.1 kukaba,vissza a 13.12 es.
Csatlakozom az elottem szolokhoz,en SEMMI valtozast nem vettem eszre a Mantle hasznalataval I. 3770k es hd 7990 mellett. -
sublancher #11367 Na megvan már egy jó pár battlepack. 2 bronz, 3 ezüst.
Pisztolyokat is fogunk kapni? -
#11366 8(2x4) Gb Kingston 1333 -
#11365 használj egy GTX 650 vagy 7830-at. Ezzel jól megy a játék. -
Drazse23 #11364 Ja bocs a procit nem láttam: FX8350 -
Drazse23 #11363 Milyen RAM és proci mellett? -
#11362 Nekem ő van, csak ajánlani tudom! Fix 50 körüli fps majdnem maxon. Bár nekem ehhez egy FX8350 társul... de mint hallhattuk, a CPU bottleneck-et a mantle megoldja valamelyest. Aránylag jó áron is van, de természetesen jobban megéri körülnézni pl. a hardveraprón.(én is ott vettem) -
Reaper2104 #11361 Én a helyedben keresnék egy ilyen témával foglalkozó fórumot.