Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
upscaled 1080p, 900p-rõl. mindkettõ

TDC Geronimo
720p boxon és 900p PS4en. Egyiken se fut 1080pbe, ami a DICE töketlensége is. fps meg 40-60 között mozog PSen, boxon meg 30-60 között. Effekt, textúra, shader minõség, assetek stb az PC high szint. A textúra streamelésbe hirtelen fordulásoknál van kis spórolás.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kifli
próbálj egy arma és egy bf összevetsét. Akkor majd látod mennyire szimulátor ez a játék 😊
lwb
1080p ps4-en és xone is a bf4. Az effectek pedig fel vannak húzva, mint egy high pc-n. Nálam az i5-ön, 8 giga rammal és 660 Ti-val sem sokkal szebb. Az fps rate-et nem tudom az xone-on kiíratni, de szemre konzisztensen nagyon magas, 60 körüli. A korábbi konzolos fix 30 fps-nél jóval-jóval magasabb.

Nyilván egy bika pc-n szebb lesz sokkal, de a bf3 elõzõ generációs változatához képest ég és föld. Mind a grafika, mind az fps.

A netkód szar mindenhol, ez tény. A Titanfall meg szerintem is jobb lesz, bár én a Divisiont jobban várom. Meg a Destinyt is.

Xbox one-on egy erõs pc szintjét..Ne röhögtess....
XBO-n az 1080p 60 fps nincs meg, mindez úgy hogy erõs medium-high beállításokon fut a játék (akárcsak Ps4-en)...
Highon egy XBO-nál olcsóbb közepes konfig elviszi 60fps-el natív 1080p-ben high-on...
Arról nem beszélve hogy Ps4-en és XBOn is ugyan akkora foshalmaz a BF4 mint pc-n, tele vannak a fórumok konzolos rinyával is akiknél fagy, kidobál,stb...
Úgy fogják leváltani a Titanfallra a legtöbben a cuccot mint a kisangyalt, ha valóban jól összerakja a fejlesztõ...Nem véletlenül.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lwb
Igazad van, ha PC-bõl indulsz ki. Konzolon viszont a BF3 csak elõzõ generációson gépen volt, BF4 viszont van már az új generáción is és össze sem lehet hasonlítani, annyival jobban néz ki a réginél. Egy erõs PC szintjét hozza xbox one-on pl., plusz 30 helyett 60 fps, ami megint nem mindegy.

<#nevetes1><#nevetes1>
Hecker007
BF és a háborús szimulátor? <#wilting>

Háborús szimulátor...szakadok......

Mert a BF 4 nem tizenéveseknek szóló szemétkupac mi?😊
Háborús szimulátor...Lol.....
A BF játékosok döntõ többsége úgy fog átnyargalni amint kiderül hogy abban multi élmény is van szopáson kívül mint a kisangyal...
Az meg hogy a régi bf játékosok...Nemigen tolják ezt a BF4-nek csúfolt hulladékot, ahogy már a 3-nál is húzták az arcukat akárcsak a BFBC2-nél.

ProGabe
szimulátorral

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Ne hasonlítsunk már össze egy tizenéveseknek szóló transformers-szerû fps-t egy modern háborús szimulátorral. A BF játékosok döntõ többsége soha nem fog a Titanfallal játszani.

Titanfall: én sose voltam fps téren sci-fi rajongó de ez tetszik 😉
ProGabe
"Levolution (ami kb alig ad némi plusszt)"

Mondom mit ad ez az egész: vesztett meccseket! Sokszor van pár idióta, akik ezeket aktiválják, ezzel jármûveket és emberelõnyt adva a másik csapatnak.

Arról van szó egyébként, hogy minden multi-játék csak annyira jók, amennyire a játékosok - ebben persze van egy kis sarkítás. A dice nem ad eleget ahhoz, hogy tanítsa a játékosokat. Amikor anno rákérdeztek a három kapcsán, hogy hogyan akarnak segíteni a kezdõknek (nagyon nehéz az újaknak a játék, frusztráló, stb), azt nyilatkozták, hogy sehogy, mert erre nincs kapacitás! Csakhogy ez nem egy 'easy to learn, hard to master' játék.

A másik dolog az, hogy tényleg túl sok a tartalom, így sem a térképek, sem a jármûvek, sem a fegyverek nem kapnak kellõ figyelmet. Jó lenne ez, sõt, párszor tényleg nagyon jó meccsek vannak, de ez arányaiban hihetetlenül elenyészõ. A játék nagyon frusztráló tud lenni, le merem fogadni, hogy rengetegen elfordultak tõle, ennyi bugot és játékmechanikai hibát nem bír el semmi.

Én is csak azért játszom vele, mert nincs nagyon más és pár hét múlva már nem lesz ilyenekre idõm. Azért a Titanfallt megnézem, bármi áron, az érdekel annyira. Remélem Zampelláék megint megcsinálják a tutit.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fogalmazzunk így:
Ez a battlefield 3 új pályákkal (szarabbak, alig van 1-2 ami értelmes, a china dlc egy fos), Levolution (ami kb alig ad némi plusszt) dolgokkal kiegészítve amik már a 3-ban is benne lehettek volna (de kihagyták hogy a 4-ben lehessen vele villogni). Új fegyverek, több egyébként maximálisan felesleges fegyver és jármû addonnal...
Mindez szarabb netkód és hitreg mellett, sok problémával, és rettenetesen gyenge balansszal. A jármûvek vagy túl erõsek vagy túl gyengék lettek.

A megjelenés napja óta tolom mert nincs más alternatíva és megvettem már. Mai szemmel inkább leszarnám és tolnám tovább a BF3-at.
Ha márciusig kibírod, akkor várd meg a Titanfall-t azt legalább olyan banda heggeszti akiknek ilyen netkód/hitreg problémájuk sosem volt az elmúlt jópár év multis tapasztalata alapján (persze még azt is meeglátjuk de mindenképpen ígéretesebb mint ez)...

DarkSector
Kötve hinném hogy ez jobb a 3-nál, sem single-ben sem multiban.
Legalábbis nem úgy tûnik....nagy a felhajtás körülötte ami ezt bizonyitja.

Inkább fogalmazzunk úgy hogy ha kicsit odafigyeltek volna összeségében jobb lehetett volna.
De sok hiba van vele sajnos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát igen kell hozzá néhány haver is akikkel ezt véghez viszitek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mennyivel jobb ez mint a BF3? Megéri megvenni, vagy annyi ujitás nincs benne? Azzal tolja még valaki? Megjött a kedvem egy kis lõdözéshez megint.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

<#eljen><#wow1><#law>
Mennyit gyakorolhatták mire összemákolták ezt, vagy....
Én játszani sem játszanék annyit mint amennyit ezek csak a bug keresésekkel meg egyéb ilyen dolgokkal idõben eltöltenek.
A múlt hónapban 4-en lõttük engivel szart sem ért, hagyjuk ezt....
2 engi olyan sebességgel javítja hogy 2 egymást követõ stinger találat is csak egy pillanatra disabledre vágja a gépet, ha szerencséje van az embernek talán kihalnak tõle az engik...
Ha meg érzi a pilóta hogy sokan lõnek rá flare után csak levonul fedezékbe, amibõl a legtöbb pályán annyi van mint a szemét...
Eleve nevetséges hogy ilyen erõket kell összpontosítani egy szaros minikopterre, miközben egy támadó helikoptert mosolyogva fingat le az égrõl egyetlen enginer... A Scout vs Attack heli dologról nem beszélve....

adam46
(Csapatmunkával simán ki lehet szedni õket, csak ahhoz össze kell fogni két-három engi-nek)
Bírom amikor olyan arcok védik a levegõben javított halhatatlan littlebirdeket akiknek van vele vagy 3-400 killjük és az elsõ 3 legjobb jármûvük közt van...
De ettõl még az egyik legbalanszolatlanabb op dolog a játékban....
Remélhetõleg a jövõben alaposan legyengítik a levegõben javítás sebességét...

És ezt a kilõni az enginert meg 1-2 ilyen olyan rakéta dolgot hagyjuk már... Egy közepesebb pilóta és 2 engi a helikopterbe és gyk kilõhetetlen, legfeljebb mázlival szedhetõ le...

Egyébként meg eleve a levegõben történõ javítgatást el kellene felejteni, kissé nevetséges hogy egy páncélozott attack helivel képtelenség lelõni egy littlebirdet, miközben az szétkaszálja az attack heli-t és mehetünk vele a levesbe..

Az egész játék jármûbalanszolása egy rakás szar lett...
Megváltásként várom már a Titanfall-t....

ProGabe
"A játékosok oktatását megoldhatnák drasztikusabban is, pl nem léphetnének fel multi szerverre, ameddig az oktató részt tökéletesen végre nem hajtották."

<#worship><#worship>
Komolyan mondom, bannolnám legszívesebben azokat, akiknek nincs minimum 10 spotolásuk/óra. Szerintem nem is tudják sokan, hogy létezik ilyen a játékban és hogy mennyi segítséget ad(na). Aztán a sok blokkoló! Legjobb az, amikor 3-4-en futtok el gránát, vagy bármi más elõl, de mindig jön egy idióta, barom állat, aki szemben jön veletek és hogy-hogy nem, mindenkibe sikerül beleakadnia! 😄

Az meg, hogy sokan csak arra használják a med/ammo packot, hogy magukon segítsenek, hát minimum kéztörést érdemelne^^.

Ezt még lehetne sorolni és már én is írtam itt, hogy ez a dice hibája. Mint írtam, a single-nek egy szép nagy tutorialnak kéne lennie, nem hollywoodi filmnek, pontosabban CoD koppintásnak.

ProGabe
Milyen "érdekes", hogy vannak játékosok, akik folyamatosan on-shot killelnek. Hányinger!

DarkSector
Aztakurva, ezt meg hogy érték el hogy körbe forog a rakéta? 😄

le a kalappal, nem semmi dolgokra jönnek rá 😊
ez milyen már 😊
Krisztiam
Ezt hogy csinálják? C4-el azt látom, de próbáltam három nem elég hozzá..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

<#eljen>
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeWyTy
Hol a legolcsóbb neten a premium?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DarkSector

China Rising bombázó lõni hogy tudok xbox360-on vele.?

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Seangaijin
SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

KM

Ezért játszom és nem vagyok katona. <#bee1>
Nem mondtam, hogy az jobb, de azért tankokat könnyebb likvidálni, egyébként szerintem a javítást leszámítva elég realisztikus.
SötétBarom
Egyszerûen annyi kéne, hogy a tool egy fokkal lassabban rakja helyre, mert valóban túl gyorsan meg lehet javítani. A nagyhelivel viszont mindenképp csinálni kéne valamit, mert nem jó semmire..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jah értem köszönöm

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Idõközönként megjelenik a konténer bejáratánál a kis fehér repülõ, akkor kell "beszállni".
Én SRAW-al szoktam eltalálni, de ez akkor sem módszer... meg kéne csinálják úgy, hogy egy idõ után csak marha lassan javítódjon a kisheli, vagy valami ilyesmi. Vagy pl csak késleltetve lehessen megjavítani, vagy csak földre leszállva.
dr Kotász
Meg hogy a halott katona újjáéled.
China Rising bombázót én hogyan tudom használni odamegyek és semmit nem ir ki hogy nyomjak x et stb?

és a tankot meghegeszted? ez a játék nem a realisztikusságától jó

Azért az mennyire realisztikus már, hogy egy szétlõtt helit a levegõben megjavítanak másodpercek percek alatt.<#wow1>
SötétBarom
Floodzone-on csak RPG-vel lövök rá, mert nagyon sokszor ereszkedik alacsonyra. Szokták szeretni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szabi
nekem ilyen cpu (i5 3570k) hûtõm van, 30-32fokos alapjáraton, max terhelésnél se volt még 45 fok felett és teljesen csendes 😄

"Nulla tenaci invia est via"

adam46
Akkor nem lehet olyan brutális. Nekem egy ilyen van az i5 4570en és alapjáraton 33-34 fok körül van, úgy hogy ilyenkor még nem pörög a ventilátor, csak 45 fok felett kapcsol be és játék alatt is ezen a szinten tartja 46-47 fok környékén.
esetleg rossz pasztázás / felhehelyezés is játszhat