15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
kvanta #11440 ??? vagy inkább :D
Szóval szerinted azért fagy ki ez a csoda mert gyenge a gépem? Bőven teljesíti a minimum követelményeket (Phenom X4 965, HD6770, 10 GB DDRIII). Az utolsó "javításig" tűrhetően ment, mióta kijött a csodacsomag azóta állandóan kifagy mindenféle hibával úgy, hogy nem volt se hardver se szoftver változás... Vagy valami csoda okán egyszer elég neki a gépem egyszer meg nem??
Szó nincs róla egyszerűen állandóan elbarmolnak valamit.
-
#11439 most nézem, hogy milyen házad van, régen minden álmom egy TT Soprano volt -
#11438 Talán 1-2 hetente egyszer valami rejtélyes hibával kifagy, de ez sok mindentől lehet. Benne van már pár óra, de a megjelenés után egyből sokkal több gond volt vele mint most. -
#11437 már akinek... nálam semmi probléma nincs vele, lehet csak egyszerűen gyenge a géped (sőt, inkább biztosra mondom) -
Skyline #11436 Oké, nemszóltam, mantle-t neki... -
#11435 #11360 -
kvanta #11434 Ember ha jót akarsz ezért a kupac tehéntrágyáért 1 fillért ne adj ki nem hogy fejleszteni. Inkább elittam volna azt a pénzt amit erre költöttem.
Ma 1 óra alatt 4x fagyott meg ez a sz@r!!! Hagyom a francba ez egy ipari hulladék egy büdös nagy átverés!
Undorító, a legutolsó javítás után nem tudtam 1 kört sem menni úgy hogy ne dögöljön meg ez a szar. Exe hiba, visszatért a sound loop, nem lehet járműbe gunnerként beszállni mert kifagy! Ha én így végezném a munkám ahogy ezek a szerencsétlen balfékek akkor már rég az utcán koldulnék ezek meg DLC meg színes chat ablakot heggesztenek. Könyörgöm az alap játék sem működik! -
Skyline #11433 Nem néztem milyen cpu-ja van de ha valóban cpu limit áll fenn akko mindenképp radeon+mantle valóban. -
#11432 ha megnézed milyen cpu-ja van, akkor nvidiát nem ajánlanál neki. bf4-ben mantle annál a procinál pont hozhat sokat. -
Skyline #11431 Ha akarsz videót rögzíteni a játékból fps zuhanás nélkül, illetve számít a fogyasztás akkor a Gtx 660. Ha nem érdekel a videórögzítés és a fogyasztás sem akkor 7870. -
Skyline #11430 Illetve r9 270 kb egálban van a 7870-el. -
Skyline #11429 Új bontatlan 7870
vagy
Új bontatlan gtx 660
Néhol ez a gyorsabb néhol az. 660 kevesebbet zabál, shadowplay befigyel rajta, meg van gagyX. 7870 meg mantle képes, de egyelőre sokra nem mész vele.
-
#11428 r9 270-et talán találsz ennyiért. Vagy 7850-et -
Drazse23 #11427 Max 40.000 ezerben gondolkodom, ez a plafon amit kiadnék egy VGA-ért. 10.000 Forintostól nem lehet csodát várni, de 100 ezerért sem fogok venni egy csúcskategóriásat. A cél az, hogy legalább medium (de inkább a highot céloznám meg) beállításokon elfusson kb. 50 FPS-sel. -
Gabesssz19 #11426 Egy elégedetlen ügyfél :-D -
4850 hd #11425 hi all az a kibaszot javitas mikorra varhato nem tudok jatszani kifagy allandoan mi a kurvaistent csinalnak ezek ahhhhhhhhhhhh -
ApPa123 #11424 Most raktam fel 14.1 drivert 7790-hez. Fps-em nem nőtt semmivel de a játék sokkal szebben megy nem szaggat mint eddig. De fps fix ugyan annyi mint volt. Az wtf?? :D :D :D -
#11423 Dettó. Idáig játék közben legalább nem fagyott, de most már igen... -
#11422 Köszi amit észre vettem,hogy csak az alap pályákon csinálja a Ch.R.-on nem...
-
#11421 Igy van, ez egy uj bug a legujabb patch ota. :) -
Skyline #11420 Teljesen random...Idestova a decemberi patch óta nem volt fagyásom, crashem, tegnap egy hanglefagyós kidobás bejátszott...:) -
gstup #11419 Igen,valószínű mi "mókolunk" vele. :) -
McLarenpowa #11418 Lehet bennem van a "hiba", de nekem eddig még egyszer sem fagyott ki a Battlefield 4, hozzáteszem, kb 1 hónapja játszom vele, szóval a kezdeti bug tengert kihagytam (szerintem jól tettem). A gép 3570K @4200 MHz, és 7870XT a legfrissebb 13.12-es catalysttal és WIN 8.1. Nem tudom ti mit mókoltok vele, hogy ennyi fagyás meg BF.exe leáll probléma van vele...vagy csak én vagyok a szerencsés kivétel... -
#11417 Gyerekek, nekem állandóan kifagy ha a gunner pozióba kerülök, ez valami bug vagy nálam van a hiba...
Kérek valakit írja le mi a helyzet ezzel...
Köszi!
-
Skyline #11416 Ha a hő neked nem tényező, az a te bajod...:D
Ahogy az is hogy alapórajeleket nézel holott a mai világban gyakorlatilag a legtöbb gamer hazaviszi a procit és szépen feltornássza az órajelet, hogy többletfps-hez jusson. És bizony inteleknél jóval több fps-t kapsz a pénzedért.
//AMD proci--> lehet hogy olcsóbb pár ezressel egy amd proci ami egy i5 közelében van teljesítményben alapórajeleken. Rövidtávon. Hosszútávon viszont lévén jelentősen többet fogyaszt, már bukja az olcsóságát.
Belépő szinten valóban megoldás az AMD, de a belépő szinttől meg végképp ne várjuk el hogy olyan teljesítményt nyújtson és kihajtson egy komolyabb videókártyát mint egy I5..... -
#11415 a hő nem értem miért tényező. Téged érdekel, hány fok van a gépházadban? A hő csak attól függ, hogy az adott gyártó miként tervezi meg a hardvert. Meghatároznak egy maximális működési hőfokot. Majd rászámolnak, hogy gond esetén mennyi idő mire lekapcsol az adott eszköz, és ez idő alatt mennyit melegedhet.
nv vs amd vonalon azért hűvösebbek az nvidia kártyák, mert szoftveresen figyelik a hőmérsékletet, és baj esetén később reagálnak, így nem üzemelhetnek magas hőfokon (ezért tudta már nem egyszer a hibás driver megsütni a vga-t), amd viszont a gpu-ba építi a megfigyeléshez szükséges rendszert, ami sokkal gyorsabban reagáll a gondra, így kevésbé fontos az üzemhőmérséklet, és a szoftver sem tudja bántani a hardvert. -
Reaper2104 #11414
Egyesek itt megint egykét technikai adatmorzsa alapján okoskodnak holott gőzük nincs a hardware fejlesztésről. (De hát tudjuk valaki pár fúrumba való beleolvasással minden tudóvá és mindenhez értővé válik) -
Borg #11413 Plusz, mekkora a frametimeot, input lagot, zajt, és hőt. -
#11412 -
#11411 Szerintem ez a techblabla irreleváns. Egy dolog számít: hány frémet kapok adott összegért. Az, hogy melyik gyártó hány maggal meg milyen architektúrával oldja meg, szerintem nem érdekel senkit. -
#11410 Nem azonos. Talán. -
antiqueA #11409 Ha a 3 low-on tökjól megy, akkor ez is bevállalható? Tehát kb azonos a gépigény? Legalábbis low-on. -
#11408 Pont az hogy ha AMD-t veszel akkor veszel "atomerőművet". 4 magos kicsivel alacsonyabb frekvencián üzemelő Intel még így is erősebb mint egy 8 magos AMD(persze játékokban). -
#11407 egyre jobban megerősítesz benne, hogy fogalmad nincs az egészről. Még mindig az azonos órajelen pörögsz :D
A mindenben azt a szintet hozza, pedig baromság... -
#11406 Az érzelmeknek nincs helye a számítástechnikában. A pénztárcád dönt.. ha nem számítana a pénz, akkor mindenki hexa core-os i7-est pakolna a gépébe 780ti-vel. Én így tennék legalábbis. De mivel nincs ennyi pénzem és belépő szinten az AMD igenis alternatíva hulladéknak nevezni eléggé csőlátásra vall, de te érzed... -
Skyline #11405 A tényen nem változtat, az AMD több maggal jóval magasabb órajellel és fogyasztással képes MINDENBEN azt a szintet hozni amit az intel i5-ök.
A foglalatváltás pedig a tekintetben nem meddő hogy az AMD-nél nem igazán tud "fejleszteni", lévén nem igazán van cpu ami az adott foglalatban elveri az intel i5-öseit...Míg az intelnél késöbb berak egy i7-et és mosolyog.
Megmagyarázni mindent lehet, ettől mg az AMD perpillanat hulladékokat gyárt felhasználói szintre és bizony a radeonnak köszönheti hogy még egyáltalán van.:)
De gőzöm sincs szóval meddő vita.:)
-
Skyline #11404 "Ami persze nem lenne jó mert akkor az intel meg oda lőné az árait ahova akarja" -
#11403 AMD közel sem az asztali piacból él, sokkal többet szakítanak a szervermegoldásaikkal. Ezért is fordítanak arra több energiát, a home usereknek pedig ezeket a procikat szabják át.
Intel inkább a notebook processzorokat szabja át asztalira. Mert ő sem az asztali pc felhasználókból él meg.
Ezért is van fogyasztásbeli különbség rendre, illetve ezért is alkalmasak a processzorok, más-más felhasználási területre. -
#11402 ok, hogy amd lassan foglalatot vált, intel pedig majd szériánként cseréli, szóval ez nem érv ;)
Boostal pedig tévedésben vagy 3570k csak egy magot boostol 3,8Ghz-re (nem 4Ghz-re) 4 magot csak 3,5Ghz-re. (2 magnál 3,7-re 3-nál pedig 3,6-ra emeli az órajeleket)
De meddő vitának tűnik ez veled, mert látszik gőzöd nincs az egészhez. Már ott sejthettem volna, mikor az órajeleken kezdtél el lovagolni, mivel az csak 1 tényező. Videokártyáknál is csak az órajelet nézed?
De korábban már leírták, 3570K játékra jobb választás, az amd processzorai másra alkalmasak inkább. (lévén, hogy szerverekbe fejlesztett processzorokra lettek alapozva) -
Gyuszopapa #11401 Ne legyél már ennyire intel b.zi.Addig örülj míg van amd mert utánna akár 1 millióért is adhatja az intel a procijait.Amúgy is be van kartelezve a hardveripar.Meg mesterségesen nyomják fel a játékok gépigényét,ennyi ők sem a saját pénztárcájuk ellenségei.
Tudod színház az egész világ.