15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Reaper2104 #11480 Megvan a recon expert. -
determinator #11479 Oda kell figyelni az SSD + ShadowPlay párosnál a beállításokra, mert jelentősen csökkentheti az SSD várható élettartamát. -
Reaper2104 #11478 Azért kösz. -
#11477 az cumi, pedig jó cucc... be tudod állítani 1-20 perc közötti időtartamot, és ha lenyomsz egy gombot, a legutolsó X percet azonnal le is menti -
Reaper2104 #11476 Ez a visszamenőleg rögzítés jó lenne, de sajna nem nvidia karim van hanem ati 5850. -
#11475 *50Mbps -
#11474 milyen videókártyád van? ha 6xx/7xx szériás nVidia, akkor ShadowPlay, iszonyat király program, egy FPS-t se vesz le a játékból, és simán tud 50Mpbps bitrátával is rögzíteni, plusz visszamenőlegen is tudsz X percet felvenni egy gombnyomással -
Kvg #11473 2-4 perces töltési idő 0,5-1 percre. a döntés a tiéd. -
Drazse23 #11472 Egyszer volt.
Jelentkezz ki a Battlelogból, majd lépj vissza! Nekem segíteni szokott a hasonló hibáknál. -
#11471 Ezzel szívat most: An error was reported from EA Online
Mást is? -
Drazse23 #11470 Ha már lecserélem a jelenlegi (1GB-os) kártyát, akkor már 2 gigásat raknék bele, de elég nagy ár beli ugrás van az 1 és 2 gigás kártyák között.
Kösz a tanácsokat, átrágom magam a témán.
Ha jól tudom a BF4 követelménye a 7GB RAM. Nekem 8GB DDR3 van és nincs SSD-m.
Szerintetek ezt érdemes bővíteni vagy elegendő csak a VGA csere. Jó tudom hamarabb tölti be a pályákat az SSD, de van más előnye?
-
Reaper2104 #11469 Bf4 közben milyen videofelvevőt programot érdemes használni? -
Gabesssz19 #11468 Tény ,hogy rengeteg féle taktikai lehetőség van a játékban , és ezért ha unalmassá is válna , mindig lehet még valami újat kitalálni , felfedezni benne. -
#11467 erről jut eszembe, kipróbáltam azt, amit levelcap mutatott az egyik videójában. nevezetesen azt, amikor az MG4-gyel (vagy egy hasonló LMG-vel), IRNV scope-pal és füstgránátokkal szerelkezett fel. én ráraktam még egy supressort is :) nem mondom, remek móka volt lockeren, bár nem mindig, mert voltak játékosok, akiknek leesett, hogy mire készülök, de azért lehetett rendesen aratni is :) sokszor kint megkerültem a vonalakat, beálltam mögéjük, összefüstöztem mindent és daráltam a megzavarodott ellent :) egyszóval, jó móka, de azért meglehetősen lassú játékmenetet eredményez. -
#11466 nalam sniper = saiga fraggal es IRx2 -essel ;) -
#11465 -
Reaper2104 #11464 Egy kis csemege a sniper kedvelőknek. http://www.youtube.com/watch?v=jeAm487GZNw -
SergioAmigo #11463 GG -
#11462 Engem azért kikúrtak mert bemertem ülni egy repülőbe.Mert ugye az csak a csicska adminnak van fentartva.
Volt olyan is,hogy kirúgtak mert túl jó statom volt a szerver bérlőihez képest és sokszor lelőttem őket. -
#11461 Nem hinném, hogy feltétlen a gyengébb gépekkel van gond, az enyém sem egy erőmű már évek óta használom és megy a BF4 is szépen.
Igen a mozi, sajnos a környéken egy ratyi cinemacity van csak, de az is 40+ km-re és annak a berendezése is elég problémás. Recseg a hang a legtöbb teremben a kép pedig 4-ből 2 teremben teljesen életlen :) Így itthonra összeraktam szépen lassan egy igényeimhez jobban illőt :) Az meg, hogy a BF jól játszható rajta csak bónusz :) -
#11460 Welcome to the Battlefield soldier! -
zsoca6 #11459 Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'zsoca66' (for 0 minutes) ... Sorry, players from Hungary are not allowed." [Admin Decision] ez mi ? kibasznak mert magyar vagyok ?
-
Borg #11458 Ja nagyon jó, odabasz. Ki ne örülne ilyen fagyásoknak, meg szép képernyőknek :) -
Reaper2104 #11457 Hardware-nek és software-nek egyaránt köze van hozzá különben mindenkinél ugyan azok a problémák lennének.... -
barmi #11456 Nekem még a 2013 10. havi driver van fent, vartyog is érte a játék, hogy túl öreg a driver és cseréljem le a legújabbra de én lexarom. Ezzel nincs ilyen képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt sz@rság és egyéb fagyás sem volt eddig még soha mióta ezt feltettem (2-3 órát szoktam játszani általában egyhuzamban, ennyi idő alatt már csak előjönne a gixer ha lenne, nem ? ) -
#11455 Azért a 7990 odab@sz nagyon jó kártya, nekem most 780Ti van de én soha...soha nem használom a multit full ultrán....minek...engem nagyon zavar a sok tűéles textúra,alig veszem észre az elent....persze van ami ultrán van(aminek fontos )...
-
kuruc1 #11454 Mantle vel kiprobaltam,semmi pozitiv valtozas nem ereztem,csak bejott ket uj fagyas,fekete kepernyo feher csikkal a szelen,itt csak a reset segit...es kepernyoilleszto nem valszol,de helyreallt ez a masik....sokkal surubben fordultak elo az uj driver alatt ezek a fagyasok(orankent ketto harom) teljesn mindegy,hogy mantle alatt ment a game,vagy nem.. Emiatt vissza is tettem a regi drivert,azzal relative kevesebbet fagy..:( -
Reaper2104 #11453 -
#11452 Mantle-vel, vagy anélkül használod? mert azzal elég sokszor ki szokott fagyni a játék -
Lilahagyma #11451 Nekem Asus 6950 volt Bf3 alatt, aztán jött egy Sapphire 7850 2GB a BF4 miatt, de kipróbáltam és még a régi MSI 4890 1GB Cyclone alatt is elment a béta, úgyhogy most egy 6870 1 GB-tal tolom én is 1080p, médium beállítások mellett. 6 GB DDR3 1600Mhz ramok meg AMD Phenom x4 processzor és fluid a játékmenet. Fagyás, akadás nem fordult elő a decemberi patch óta.
Ugyanakkor medium-high beállítások kérik a 2GB-ot VGA-tól szóval én azt ajánlom inkább. -
kuruc1 #11450 Intel 3770K 4400Hz, THERMALTAKE FRIO ADVANCED COOLER
ASUS MAXIMUS V FORMULA, 16GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400Hz,
KINGSTON HYPERX 240 GB SSD,
ASUS HD 7990 6Gb
SEAGATE BARRACUDA 2TB
CORSAIR TX 850 V2
THERMALTAKE CHASER MK-1
LOGITECH G 700 MOUSE
LOGITECH G 35 HEADSET, LOGITECH G 710 PLUS MECHANICAL KEYBOARD
Full Hd ben,teljes ultran 100-130 fps kozott...ez nem gyenge gep de en is fagyok,allandoan,mindig...min orankent egyszer,de ha olyanja van,tobbszor. -
barmi #11449 6870 1 gb-om van de nálam nincs fps leesés, 1080p-ben játsom igaz én közepes
beállításokka (csak 1-2 opcio van high-on), valószínüleg ezért nincs ilyen gondom.
Némi komprumisszummal elég lehet az 1gb is szerintem (meg persze nem árt egy elfogadható proci hozzá) . -
#11448 volt 6950-em 1gb-s verzióban, aztán bf3 maiatt cseréltem 2gb-re. (teljesítményben kb 7850, csak nem gcn így nincs mantle)
Magas textúra beállításnál szeretett szarakodni, le-le esett az fps idúnként. 2 gigás nem produkálta ezt, szóval az 1 gigást nem ajánlom 1080p-s felbontáshoz.
Szerintem minimum 7850 2gb. De 7870-et is talász ilyen árban, ha szerencséd van r9 270-et (ami egy 7870 tulajdonképpen) -
Skyline #11447 Nincs köze a gép erejének és korszerűségének a random fagyásokhoz/crashekhez....
December végéig nekem is állandóan crashel problémázott..Aztán az egyik patch után jó lett és a egészen tegnap/tegnapelöttig nem volt gond, most is csak egyszer volt a régi jó hangbeakadós fagyás és ennyi. -
priluki #11446 én öszintén szólva nem nagyon járok csak inf serverekre.. az jobban fekszik :D -
#11445 rakd újra a játékot és megjavul. -
#11444 persze, simán megeshet, nem olyan egyszerű ez, hogy van egy nagy kétállású gomb, ha felkapcsolom, akkor nő a gépigény, ha le, akkor csökken :D
én i7 & GTX760 kombóval nyomom, és elég rég találkoztam bármiféle kifagyással/laggal/DX hibával/stb, szóval lehet a gyengébb gépűeknél fekszik meg valami
kigyi: a moziszobád is szépen be van rendezve, el vagy látva a jó dolgokkal :D
-
#11443 Jó kis ház megvan már sok-sok éve még a megjelenése körül szereztem be :)
priluki
én csak és kizárólag gunnerként megyek tankozni, az irányítás még menne csak ki kell szedni a fejlesztéseket valahogy addig meg menjen akinek már megvan és hasznos tagja a csapatnak :)
-
Drazse23 #11442 Köszi a javaslatokat!
Ahogy írtam AMD preferálom, mivel már kipróbáltam több Nvidiát és nem működtek megfelelően, csak az Ati. Videó rögzítést nem tervezek és a teljesítmény fontosabb szempont, mint a fogyasztás.
Néztem én is a HD7850-et. A 2GB-os változat mennyivel jelenthet nagyobb teljesítményugrást, mint ugyanabból a modellből az 1 gigás? -
priluki #11441 nekem is kifagy és nem gyenge a gépem,bár állandóan csak ha gunnerként akarok beszállni a tankba.. akkor tuti a fagyás.. :S