Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiszen pont ugyanannyi ember lehet, akinek szar, de ahelyett hogy itt sírna inkább továbblép, és játszik mással, ha a BF4 szar.
Mondok egy példát: elsüllyed egy hajó. 100-an megfulladnak, 6-an megmenekülnek. A 6 túlélõ mind elmeséli, hogy imádkozott Istenhez, hogy mentse meg. A te gondolatmeneteddel: aki imádkozik, megmenekül. A valóságban pedig: a maradék 100, aki szintén imádkozott és meghalt, nem tudja elmondani...
A fórum konkrét témájára tehát az analógia: akinek jó a játék, nem sír a fórumban, ergo nem lehet az itt leírtakból azt a következtetést levonni, hogy a játék a legtöbb embernél bugos stb. stb.
Nagyon kevés hozzászólást láttam akinek semmi problémája nincs vele. Ebbõl arra következtettem, hogy sokkal többen vannak akiknek problémája van vele mint akinek minden flottul megy (nincs sound loop fagyás, memória túlírás, random kifagyás és még ki tudja mennyi féle hiba van még)
Csapatjáték: persze van pár ismerõs felvéve (nem sok) de van az úgy, hogy senki nincs online, akkor bejön a képbe amirõl írtam. Persze próbál az ember nyugodt lenni, de amikor pl. sokadjára nem éleszt fel egy medic mikor körülöttem van vagy 3 az kezdi idegesíteni az embert.
Battlelog: kvantahun
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A csapatjátékhoz meg annyit kell keresni haverokat akikkel együtt játszatok és akkor nem kell annyit a lámák miatt idegeskedni, õk is megvették a játékot valaki újonc, valakit egyszerûen nem érdekel a csapat csak megy azt lõ, valakinek meg lehet túl összetett a játék ebbe egyszerûbb beletörõdni mint idegeskedni.
Csak velem fordul elõ hogy a sarok mentén elkezdenek rám lõni... még épp elbújok... és a sarok mögött eszébe jut a játéknak hogy én már meghaltam... nekem is 30as az átlag pingem és én sem mucsaröcsögérõl játszom.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Hozzáteszem, nekem penge neten van, és nem a Mucsajröcsöge 2/b-ben lakom.. Illetve kizárólag olyan szerverre megyek, aminek _nagyon_ alacsony a pingje.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Legparasztabb round ever 😄DD

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Már megszoktam, nem idegesítem magam rajta (csak akkor ha jó körnél hullik össze)
@Reaper2104: Igazad van de nem mindenben. Valakinek tetszik valakinek nem. Nekem pl minden hibája ellenére alapvetõen tetszik a BF4 igaz szerintem semmivel sem több mint a BF3.
Viszont az nem elfogadható amit mûvelnek, kifizet az ember érte induláskor 11-12.000 Ft összeget akkor azt várja, hogy az elsõ pillanattól kezdve nagyobb hibák nélkül fusson a játék. Jelen esetben ez közel sem valósult meg (tekintsünk el attól, hogy a játékosok 5 %-a minden probléma nélkül futtatja) de ott van a maradék 95 % akinek napi szinten többször különféle hibákkal kifagy, lefagy, meghal, kidob, elpusztul, feladja, elbukik stb stb... a játék. Ez tarthatatlan, sõt undorító így kiadni egy félkész programot.
A másik amit nem értek a játékosok nagy része. Magamból indulok ki de én amerre járok dobom folyamatosan a medic ládát vagy a lõszert, közben meg folyamatosan spotolom a környéket. Sokszor elõfordul (pl ma is) hogy ordítok a csapattársnak aki mellettem gubbaszt és nem ad lõszer lövöm ugrálok kérem a chaten és semmi. Sajnos ez van az esetek túlnyomó többségében. Lehet arra fogni, hogy nem tudja hogy kell... persze, meg hogy CoDból jött át vagy valami, de ismét magamból indulok ki: az elsõ BF amit játszottam az a BC2 volt (van benne vagy 10 órám mert a BF3 elõtt vettem meg). Szóval nem vagyok õs BF-es csak érdekelt a játék utána olvastam és megtudtam mit kell csinálni.
Ezen kellene valahogy dolgozni, hogy csapatként mûködjön a dolog ne egyénként mert csapatban mozogva eredményesebb és szórakoztatóbb lenne.
Sry a hosszú gondolatért.
Battlelog: kvantahun
De lehet h 1 év után ez is játszható lesz, a 3-hoz is kellett 1-2 patch mire mûködött rendesen... Én nagyobb durranásra számítottam de ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tudsz ennél jobb módot összehasonlítani két verziót vásárlás elõtt?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak