Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Cod2-õt is õk csinálták, csak jó lehet)
És nem lesz single kampány benne, mert õk a multihoz értenek. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Darálok én is csak kissé idegesítõ hogy a halásaim java 1hitkilltõl erednek általában, vagy beérek fedezékbe és holtan esek össze, vagy csak szart a játék érzékelni a fele tárat amit az ellenfélbe lõttem és mire hajlandóságot mutat az érzékelésre vagy lelõnek vagy tárazhatok és menekülhetek fedezékbe addig...
És továbbra is nem 10 megás nettel játszadozom (egyébként mondhatod a baromságokat a 10megás netrõl de bõven elegendõnek kéne lennie még egy 5/1 megás netnek is)...
Majd jön a BF5 és ha elõrendeljük megkapjuk érte az elsõ DLCt, ami már a játék kiadásakor kész lesz.
Illetve ha bebizonyosodik, hogy egy városnyi embernek nincs árama, akkor a szolgáltató legyinthet, mondván ez egy elenyészõ többség?
Ne vicceljünk már! Nekem is sokkal-sokkal jobb lett a hit detection a rajt óta, erre jelenleg én sem panaszkodhatom
Hozzáteszem, még 2 megás net mellett is jól kéne, hogy fusson a dolog, csak ahhoz normális programozók kellenének.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg amugy latom foleg kis helivel nyomod, gondolom kis javitos engineerekkel... Csoda skilles vagy wazze!
Nekem jobb a k/d, spm, stb, mint neked es mostanaban tok jol adja a netkod is decemberi patch ota, de nem kerdes, hogy a netkod egy rakas fos ahogy meg van csinalva.
Tizbol esetleg 1-2 ember tok jol adja, a tobbi meg erosen sziv vele.
Nagyon sok ismeros emiatt hagyta abba ideigelenes a jatekot.
Ha javitanak rajta valaha, majd akkor visszaneznek.
Netkerdes: 10 megas alatti nettel is siman lehet jol jatszani, mivel kb 5-15kb/s a fps jatekoknak maximum a le-feltoltese.
A stabil net kell jatekoknak elsosorban, nem pedig az eszetlen gyors.
Kicsit jobb lesz a pinged adott szerverre gyorsabb nettel, de sokat nem ersz azzal se, ha nem stabil a kapcsolat...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De van egy IFV service star is kicsit arrébb 😄DD
Battlelog....
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tudtam hogy egy cheater vagy! 😄 Megyek felgyújtom a BMW-d.
LOL
10 mega alatti nettel eleve nem is értem mire számít a player.. Arra, hogy kurva jó lesz?
Egybõl többen rárepültek erre a no-recoil dologra pedig pont az ami egyértelmûen látszik hogy az teljesen normális csak a srác tud játszani meg célozni ennyi.
100-300ms keses van a kliens-szerver-kliens lancban.
Brutal sok. 😞
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
És azt sem értem ,hogy a Fuck-ba lehet a pingem egy Német szerveren annyi mint egy Németnek ?? Mert azt mutatja annyi , szerintem lényegesen jobb lenne a helyzet ha magyar szerverek is lennének.
1 hét mulva lesz új netem 10Megás nagyon kiváncsi leszek lesz-e változás.
De valami jót is írjak a kifagyások már szinte teljesen megszûntek GG Dice. ( És az mekkora szar már respawnál , hogy az ellenfél már akkor is lát amikor még feket a kép nálam .
Az egyetlen említhetõ dolog ami a megjelenés óta javítva van (legalábbis nálam már nincs), az a hangbefagyásos crashelés...A legutóbbi patch óta nincs, így a játékból kiesésem minimalizálódott..
Peldaul CS-nel a 60 ticket is kevesnek tartjak a jo jatekosok es 120-as szervereket tartjak igazan jonak.
Ugy tippelem, hogy valamit fognak ezzel csinalni hamarosan, mert annyi video es siras megy ezzel kapcsolatban a neten / youtube-on / battlelogon, (es mostmar nem csak az elesebb szemu kritikusoktol, hanem az atlag casual jatekosoktol is), hogy csodalkoznek ha igy hagynak vegleg.
A patch elött jóval ritkább volt a 1hitkill... Patch óta szinte mindig ennyitõl döglök.
És az egész teljesen független attól hova tilitolizom a "network smoothing" opciót, vagy mennyi fps-em van, mekkora a FOV....Állítgathatok bármit nem számít, rakás szar marad...
Fáj az irigység mi? Ha jobban megnéztétek volna a videót akkor látnátok hogy ACE23mmal tolja ami az egyik legjobb fegyó, valószínûleg nincs rajta heavy barrel sem. Ha mégjobban megnéztétek volna akkor azt is észrevehettétek volna hogy igenis van recoil csak ügyesen ellensúlyozza a gyerek. A killjeinek a legnagyobb része közeli, ahol távolra lõ ott volt hogy nem is tudta megölni az elenfelet. Látszik hogy mindig tudta hol vannak az ellenfelek, mert (meglepetés!) mind látszottak a minimapon így amint kifordult a lépcsõházból már lõtt is.
Amúgy pedig ez a srác közel Xfactor szintû player akinek ha szintén megnéztétek volna az okatóvideóit ahol a célzásról, recoil ellensúlyozásáról, a minimap folyamatos figyelésérõl tanít akkor talán nem írnátok ekkora savazós baromságokat.
"a legutóbbi patch óta számtalanszor elõfordul hogy kitárazok valakin, 6-8 találatot is jelez mire meghal...
Vagy Tárazok valakire, 5-6 találat és az meg egyetlen lövéssel leszed."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
És akármit állítok akármennyi a ping akármi van, a legutóbbi patch óta számtalanszor elõfordul hogy kitárazok valakin, 6-8 találatot is jelez mire meghal...
Vagy Tárazok valakire, 5-6 találat és az meg egyetlen lövéssel leszed.
Sõt a legutóbbi patch óta a halásaim jelentõs része egyetlen lövéstõl származik.
Azokról az esetekrõl amikor egyértelmûen telibe lövöm az ellenfelet de egyszerüen nem érzékeli a játék a találatot már nem is akarok beszélni...
Ne akarjuk már bemagyarázni hogy nem egy rakás szar a netkód a játékban mert semmi pillanat alatt gyártok róla videót...😊
//Más: Az olyan szerókról ahol valaki feltünõen egyetlen lövéssel lõ le (érdekes hogy sokszor elõfordulnak olyan játékosok akik mindig egy lövéssel ölnek), vagy MINDIG tudja hogy hol járok mit csinálok gyakorlatilag lépek is ki hacsak nincs admin aki kivágja a szarháziakat..De sajnos egyre ritkábban látok admint, a reportolgatás meg szart sem ér, ha érne bármit a játék csalók elleni védelme vagy valaki komolyan odafigyelne a csalókra akkor gyakorlatilag a toplisták elsõ 50-100 játékosait rég kibanolták volna...😊
Resolution scale a legfontosabb. Rakjátok 100-120 köré.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Jelen esetben nem az van, hogy 1-2 fórumon sír 10-20 ember, hanem mindenhol ez a téma. Elég olvasgatni a hivatalos fórumot.
Sajnos úgy gondolom nem is lesz erre megoldás, mert a lóvét beszedték innentõl kezdve lesz pár javítás, de érdemi dolgokat nem hiszem, hogy megfognak oldani (bárcsak ne így lenne).
Hozzáteszem ma próbáltam játszani de 1 óra alatt volt 1 memória túlírás + 1 random kifagyás amirõl semmi hibaüzenet nem volt.. ja meg volt egy origin leállt kérem kapcsolja ki... Szóval így megy ez legalábbis nálam.
Más:
A fegyver visszarúgást igenis lehet csökkenteni jelentõsen, vannak róla nagyon jó videók, de ez nem megy 1-2 perc alatt ki kell választani 1 fegyvert amit már kellõképpen kiismertünk és lehet ellentartani ellentétes egér mozgatással. Próbálgatom én is és mûködik is, de annyi idõm nem lesz meg nem is szánok rá, hogy csak ezt gyakoroljam.
Battlelog: kvantahun
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Most jövök FloodZone-ról, és ott is volt egy shotgunnal rohangászó finn. Egy idõ után már csak szórakozásból én is ezt tettem, hogy az alagsorokban, meg a lépcsházakban futkostam shotival. Namost akármerre mentem, akármerrõl jöttem, õ mindig hátba lõtt. Egy idõ után már megálltam egyhelyben, és lestem egy irányba, és akkor is hátba talált meg. Ha meg beálltam egy sarokba, ahol nem jöhet hátulról, akkor repült be a gránát az ajtón még mielõtt láthatta volna, hogy van e valaki bent. Csak ez az ami felbasz engem.
Én ha kimegyek egy ajtón, és jobbra nézek el, az hétszentség, hogy balról lõnek hátba eközben. Õt nem. Neki mindig arra van az ellenség, amerre megy. Amikor meg végre meglövöm én shotival, akkor megfordul 100hp-val és lelõ, mire a másodikat ereszthetném bele. És ez így ment, amíg nekem volt kb 10/10, neki meg 40/5-je mondjuk.
Vagy mikor mindketten mtar-ral megjelenünk egymással szemben, és még mielõtt kattinthatnék a kurva egéren (hipfire, mert célozni eleve esélytelen is), már halott vagyok.
A hardcore kedvelõinek ajánlanák egy új Magyar szervertKillzoneEgyelõre conqest large módban fut de az üzemeltetõ nyitott a változtatásra.
Kurva jól játszanak,igen míg gyengébbek az ellenfelek,de mikor valaki elbír velük gyorsan tovább állnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
én már annak is örülnék, ha nem fagyna ki gyakorlatilag minden 3. körben a játék. de csak az alap pályák. a China jól fut, de a vanila mapok egyfolytában fagynak... 😞
sajnos a szakszavakat nem tudom,remélem érthetõ voltam.magyarul akinek esetleg rosszabb netje, lassabb válaszideje halott.ezt nem úgy értem hogy nem tud lelõne senkit vagy ilyesmi.de ha komolyan akarna játszani, felejtse el mert rengeteg olyan helyzet lesz hogy "X" azt látja a monitorján hogy épp lövi "Y"-t csak nem hal meg,eközben "Y" már régen lelõtte ,csak "X" monitorján ez még nem jelent meg.Ez sajnos így van ,és így lesz akkor is ha 10-bõl 9 hsz. az lesz hogy király a játék.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."