15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#11520 Packet Loss ikon
Info!!
-
#11519 Hát kedves barátom, én nem is gondoltam volna,hogy ilyen létezik, de tényleg igaza volt a chatbe író emberkéknek....viszont s.baromnak igaza van én sem találkoztam eddig sok csalóval,ezért is furcsállom,hogy némelyik ember a jobb stat miatt mire képes....
-
#11518 ACE 21 az jó? -
#11517 en mindenhova csak saigaval megyek ;) egyszeruennembirom abbahagyni, mindig eldontom, hogy most akkor mondjuk acw-r -t kene huzni .. elkezdem a meccset aztan 2 perc mulva megint saigaval irtok ;) -
#11516 assault: M416, ACE23, L85, AEK (kezelhető recoil, jó sebzés)
engi: UMP-45, AS VAL, CZ-3A1 (magas RPM)
support: MG4, LSAT
recon: SSR-61
én legalábbis ezeket preferálom a kasztspecifikus fegyverekből, carbine-ból ACW-R, SG553, AK-5C, MTAR, stb nagyon jók -
Prowler #11515 Ez a hiba nálam is jelentkezik, ha a gunner soflam van kiválasztva a loadout-ban. -
#11514 Az a baj, hogy akit nem bannol a pb és wh-zik azt lehet észre sem veszed. Nem muszáj neki 5x annyit ölni mint halni. Elég ha "okosan" használja és előnyt kovácsol vele. Simán rámondod, hogy "jó játékos" pedig csak egyszerűen nem lehet meglepni :) Már az is bőven elég, hogy tudja hogy ott vagy és felkészül rád. Persze ez csak egy lehetőség, és reméljük nem így van, de azért az emberben mindig ott motoszkál :) Ráadásul pont valamelyik nap volt egy gyerek 120/5-el(kb.) :) Na hát azt sem volt könnyű megmagyarázni bátyámnak :D "Biztos nagyon jó tankos! Vaaagy valamilyen járműből nem lehetett kiszedni." -
kombány #11513 hellosztok tudnátok mondani cd kulcsos oldalakat -
#11512 Kasztonként melyik fegyvereket ajánljátok, amelyekkel jól lehet célozni és jó a sebzése. -
#11511 Elég sok ujjad lehet azon az egy kezeden is =P -
#11510 Van, hogy eleve nem egy csapatba tesz, és van olyan hogy szétszed minket meccs közben... battlefield teamwork ftw! Nem is kevésszer fordul elő... -
#11509 Eddig akár hányszor játszottam valakivel teamspeaken, és egy squadban voltunk, nem szedett szét minket a balancer.. -
#11508 Gondolj az én helyzetembe: Már tavaly óta mondogatom bátyámnak, hogy térjen át a foshalmaz COD-ról BF-re. Mert ami ott megy az katasztrófa. Jó, pár hónapja el is döntötte(ghosts után), hogy akkor áttér és újra tudunk együtt gamelni. Eddig mindig fényeztem neki a BF-et, hogy mennyivel jobb meg játszhatóbb, meg szebb, stb. Erre most nem győzök magyarázkodni, meg nagyokat nyelni amikor játék közben átbalancolja őt vagy engem a másik csapatba(ergo nem, vagy csak nehezen tudunk együtt játszani), 0hp-s killeket kap, meg a semmiből leszedik egy golyóval(engem is) 100-ról 0 hp-ra ölnek egy szempillantás alatt, plusz most még ez is hogy nem tud beülni gunner pozicióba.
Természetesen tőlem kérdezte egyik nap is:
- "Ezt azért ki fogják javítani ugye???" -"És mikor???"
Kezdőként elég baja van magát a játékot megtanulni, főleg úgy hogy sosem játszott BF-et csak COD-okat. Erre most szarabb mint valaha :))
Visszatérve az indokra: Azért is hagytam abba már 1-2 éve teljesen a COD-okat mert teljesen szar volt a netcode meg a lagg, ezt tudta bátyám is mert mindig mondtam neki, hogy ezért nem megyek vissza COD-ozni. Most meg jogosan mondja lassan, hogy: "Hát ez se sokkal különb..."
Szóval végre sikerült rávennem, erre jól kibaxik velem ez a szar és átmegy COD-ba :) A legrosszabb az, hogy én is így látom... -
#11507 Szerintem a BF4 teljesen jó. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor futottam bele cheatgyanús egyénekbe.. -
barmi #11506 Nem is értem a késítőket, hogy miért hagyják így tönkretenni és lealázni a saját munkájukat és azt sem, hogy az ilyen és ehez hasonló tömérdek mennyiségű csaló autista árnyékában mégis hogy várhatják el az egyszerű emberektől hogy megvegyék drága pénzért ezt a foshalmazt ?? Az ilyen csítárusító gazembereket simán lecsuknám más munkájának notorius tönkretételéért és szándékos károkozásért az oldalukat pedig behinteném sóval aztán jónapot. Nem hiszem el azt, hogy a nagy játékgyártó cégeknek nem lenne erejük elbánni az ilyen sz@rságokkal ... Ne lepődjenek meg ha nem fogy a multira kihegyezett játékuk pécére mert ezen nincs semmi meglepő szerintem ! ... -
#11505 Bratyónak 10-ből 8x CTD van gunner pozícióba való beszálláskor... lassan már nem is tudunk ezzel értelmesen játszani :/ -
#11504 így néz ki amikor használja... -
barmi #11503 Üdv ! Ha tankban anyósülésre kerülök akkor néha előfordul, hogy nem tudok lőni meg semmit se. Ez normális ? Egyszerűen nincs célkereszt és csak nézelődni tudok és a ki-be szállás sem segít a dolgon, marad ugyanolyan mint volt. Ez egy újabb anomália ? -
#11502 Igen létezik... bár BF-ben eddig még nem hallottam róla. Nagyon fasza... -
KaBuTo666 #11501 -
#11500 Gyerekek, ma olyan tapasztaltam mint még soha,a lényeg hogy játszottam, majd belépett EZ a csóka, ellenfél volt, és mikor a közelünkbe volt hirtelen nagyon belagolt a játék, a máskor (e játék alatt is) normális 25-30 ping hirtlelen 400 körül volt....de csak akkor ha ez a ember a közelben volt,mások is így jártak ment is a chatbe hogy laghack meg miegymás,most ilyen tényleg létezik...midegy hogy járművel vagy gyalog voltál ha közeledbe került kiszedett...
-
#11499 FAMAS, CZ3A1 még gyorsabban öl. Ezenfelül csak enginél lehet, aki iszonyat hamar kifogy a lőszerből. Nem OP szerintem. -
#11498 Pilóta vagy utasként is jó. Mi úgy csináltuk hogy egyikünk vezetett a másikunk javította :) -
Reaper2104 #11497 Ja még egy kérdés csak pilótaként számít az idő vagy utasként is? -
Reaper2104 #11496 Ilyesmi kérdés már volt korábban, de sajna nem emlékszem jött-e rá válasz és ha igen mi. De ha ugyan az az acc és nem kapsz biztos választ akkor szerintem ne kísérletezzetek (viszont, ha nem vagytok bent egyszerre az lehet hogy nem csinál galibát, de ez csak az én feltételezésem). -
Reaper2104 #11495 Amúgy engem még szinte csak hátba lőttek vele úgyhogy fogalmam nincs mit tudhat de szerintem max közelre 1vs1-be lehet jó messzebbre max bénák ellen. -
Reaper2104 #11494 Már én is akartam kérdezni mi kell hozzá, mert assigmenteknél nincs bent a játékban meg csak az assigment neve van ott és nincs részletezve. -
Borg #11493 Semmi OP nincs benne. Valóban jó fegyver, de mióta ezzel tolom, többször halok meg reload közben mint előtte valaha... a 20 töltény ennyit tud, főleg normalon. Attól hogy viszonylag magas a DPS, még nem tudod az egész tárat mindig célon is tartani, mint a levelcapes cheater a videóin :D Bár mondjuk ki tudja, ha az ember egész nap ezzel kockul megállás nélkül, ráadásul csupa bénaszar ellen... nekem nem szokott ilyen szerencsém lenni. -
#11492 Teoretikus kerdes , megvan a bf3 konzolra es pc-re , jelenleg ONE-on tolom a bf4-et kifulladasig, vajon kolcsonadhatom az accomat havernak hogy bf3 -azhassaon (kiprobalhassa) pc-n mikozben en gamolok bf4emmel ? ?(ugye origin/ea/battlelog acc ugyanaz a 2nel)
velemeny ? -
#11491 elég sokan unlockolták már, Lockeren sűrűn találkozok vele :D
bár engem nehezebb legyűrni, mert vagy MG4-gyel, vagy SCAR-H-val megyek, vagy aggressive reconként MTAR & motion sensor -
#11490 Oké. Majd megdumáljuk, ha már mindenki unlockolta.. Akartam betenni saját statot, de a battlelog nem számol rá statisztikát.. (???) -
#11489 azt a 21 töltényt 4mp alatt kiköpi... egy tár max 2 ember, ez nem OP -
#11488 Kibaszott egy OP fost sikerült csinálni belőle. Gyakorlatilag 30 méteren belül esélytelen ellene bármilyen más fegyver.. -
#11487 szívesen, amúgy nekem is ez a kedvenc fegyverem -
grimm13 #11486 értem köszönöm, zseniális :D -
#11485 én is prémiumos vagyok és pc-s, battlelogon még nincs ott az assignment, mint ahhogy az as val se, de már működik -
grimm13 #11484 nincs ilyen sehol... pc-s vagyok és premiumos ha ez számít valamit -
#11483 -
grimm13 #11482 Hello mindenki szükségem lenne egy kis segítségre. A bf3-ban nagy kedvencem volt az AS VAL amit ha jól láttam a 2. assault-al fognak behozni újra. A mai napon viszont többen is azzal öltek meg meglepetésemre. Amikor megkérdeztem a chat-en hogy hogy tudták megszerezni annyit írtak hogy fel kell oldani a megfelelő assigm.-t hozzá. Én viszont sehol sem találom se a fegyvert se a hozzá tartozó feloldandó dolgot. Hogy is van akkor ez most ? -