15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#11560 Mai patch óta kb 1 perc és crashel a játékom, eddig semmi probléma nem volt 1 hónapig. Várom a következő "fixet"
Ja és kb amikor deployolok 20-30 másodpercig nincs fegyverem, gondolom ez probléma -
Reaper2104 #11559 Amúgy simán lehet az is hogy maguk a játék készítők keze van a csalások mögött legalábbis van olyan játék ahol ők maguk gyártják és árulják pénzért, de persze ez nem azt jelenti, hogy ez minden játéknál így van. -
Reaper2104 #11558 A gyereknek egy bot is el kéne, mert még a laggtól álló embert se képes elsőre eltalálni, de szánalmasak ezek. (Megérkezett az x-man-ből a professzor és megállította az időt....) -
Reaper2104 #11557 Köszi! -
vg #11556 "Fix for an issue in the Defuse game mode, where a bomb carrier would be permanently spotted"
Pont ezt toltam pár napja(ráadásul x360, nem pc), és mindig lehetett látni mikor hol viszi a bombát miután felvette. Persze nem volt nehéz levadászni mikor már ketten maradtunk... Csodálatos ficsőr volt! -
Borg #11555 Azért van ott egykét fontos dolog...
Az MBT gunner crashem nekem is volt párszor ezen a héten már.
Illetve a bullet impact sound is jelentős javítás. Remélem sokkal pontosan lehet majd érezni, hogy mennyit és mit lőttek felénk... -
#11554 engem nem is nagyon enged szerverekre csatlakozni, mondván, nem egyezik a játék és a szerver verziószáma. GG :)
amúgy ez egy elég aprócska patch.
Feb 13 PC Game Update Notes
-General stability improvements
-Fix for an issue where spawning into, or switching to, a gunner seat in an IFV/MBT sometimes could cause the game to crash
-Fix for missing sound in Team/Squad Deathmatch
-Fix for an issue in the Defuse game mode, where a bomb carrier would be permanently spotted
-Decreased the rate at which the kill card would incorrectly display 0 health, while the enemy was clearly alive
-Fixed an invisible wall that was incorrectly positioned in one of the fallen concrete pipes on Zavod 311
-Fix for an issue where bullet impact sounds weren’t properly matching the actual number of impacts
-Fix for an issue where the “Draw” message would not display on-screen once a Conquest round ended with both teams having the same amount of tickets
-Fix for an issue where long IDs wouldn’t scroll on dog tags
-Fix for missing grass physics in terrain
Mantle
-Fix for a crash that would occur when activating full screen in portrait mode
-Fix for stuttering that could appear during video sequences on multi-GPU PCs
-Fix for a memory system leak that could cause stalls, which would result in frames taking longer to process
-Reduced the amount of stalls that occurred when running with high graphics setting that require more GPU memory than is currently available
-Fixed screenshots on multi-GPU PCs -
#11553 Jövő hét kedden meg az SA ! -
#11552 A legújabb heppje most, hogy nem mutatja az állást? Csak az időt mutatja, hogy mióta megy a meccs. Kb. minden 20. szerveren látom csak, hogy hogy állnak. Fasza... majd beleszaladok egy-két 856-134-es állásba... -
Skyline #11551 Szerencséd volt, sokaknak a Win8.1 sem segített a stutter problémában. Ahogy írtam haverom is végigjátszott minden létező megoldást a win7/win8 felrakástól a szénnékonfigoáson át a cpu mókolásig...Egyedül az segített neki hogy a 4g ram mellé berakott még négyet és kikapcsolta a virtuális memót. -
#11550 Nemár. Megint tudok 1 estét játszani egy viszonylag jól sikerült verzióval, mielőtt elbaxxák. -
#11549 Holnap jön a pöcs.....
-
#11548 -
#11547 á dehogy, bele ne halj abba a 10 percbe :D
TitanFall BETA -
gstup #11546 Rendben.Csak emiatt nem teszem fel a win 8.1-et. :) -
#11545 Nekem ilyet csinált win7 alatt mióta a win8.1 van fenn semmi gondom...
kabuto: ja delfin,mégpedig a gumimotoros verzió...
-
#11544 Nálam szerencsére van elég. :) -
Skyline #11543 Vezérlőpult/rendszer/speciális rendszerbeállítások/speciális/ Teljesítmény-->beállítások/ Speciális / Virtuális memória
0-ra állítani elfogadtatni és restart amint kéri. Majd leellenőrizni beállította-e (van hogy elsőre nem akarja ilyenkor mégegyszer állítani).
8gb ram alatt nem ajánlott, és a BF4 semmi pillanat alatt behal tőle ha kevés a ram (értsd nincs meg legalább 6-8 giga)... -
zsoca6 #11542 leirhatnád hol lehet kikapcsolni köszi -
#11541 Hááááhhh kösz a tippet.
A virtuális memória kikapcs szinte teljesen megszüntette a stuttert. :))))
-
gstup #11540 Igen.Bocsánat elírtam.Nem laggra gondoltam hanem fps droppra.Hihg-ról mindent medium-ra vettem le és akkor is ezt csináltam. :) Akkor még hanyagolom,mert ez így játszhatatlan. -
#11539 De szerintem te még akkor nem is éltél. -
#11538 Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. A cFos-t régen az internetes kapcsolat gyorsítására használták. -
Skyline #11537 Ez nem lag. Ez a sokaknál előforduló fps drop és az úgynevezett "stutter" probléma amit a mai napig nem orvosoltak...
Állítgass lejjebb grafikán (tökmind1 mennyivel fut) / pakolja ramot a gépbe ha csak 4gb lenne és kapcsold ki a virtuális memóriát. Avagy játszd végig a neten fellelhető stutter problémamegoldásokat. Haveromnál csak az elöbb leírtak segítettek... -
gstup #11536 Nálam ilyen laggok
vannak.Hihetetlen. -
#11535 SA -
#11534 Steve Carell (The Office) -
KaBuTo666 #11533 A vízben az ott egy delfin ? -
Skyline #11532 Gyakorlatilag ezt kapja minden komolyabb asrock alaplap vásárló az alaplapjához és nem, nem lesz tőle jobb a hitreg.
-
#11531 A filmet nem tudom, de a színész egy ZSENI, én az amcsi Office sorozatban figyeltem fel rá, kibaszott jól tólja ezeket a poénos filmeket meg szituációkat.
Nagy arc. -
#11530 Ez kurva jo gif.
Melyik filmbol van? :) -
#11529 még nem járt le a határidő szerintem -
#11528 Az jó, mert nekem elég sokat van kint :( -
grimm13 #11527 ebből a gyűjtsünk össze 10millió dögcédulát dologból lett valami ? azt látom hogy sikerült de nem jár érte egy "szép volt kedves játékosok" üzenet vagy akármi ? -
#11526 Az átlag pingem egy német szerverre 20 és 30 között van, de inkább a 20-hoz áll közelebb. Mégis olyan gyönyörűen meghalok fedezék mögött is mint a huzat :) Hogy a "100hp-ról 0-ra egy lövéssel" szindrómáról ne is beszéljek :) -
#11525 szerintem olyan mint amilyen a neve is...... :DD -
#11524 -
#11523 én szinte csak az említettekkel megyek, MG4-gyel olyanokat darálok, hogy sokszor én se hiszek a szememnek :D
suppressor & laser sight, plusz egy IRNV rá, aztán Lockeren alig van, aki megállíthat -
#11522 Tegnap beszéltem egy emberkével és azt mondta hogy az ő csapatjuk EZT , használja és azóta nagyon jó lett a "hitreg"...szerintetek ez igaz lehet,valami tapasztalat,vagy csak placebo az egész,mert megvenném én is....
-
Borg #11521 Supportnál szerintem a Type88 messze a legjobb. Maximum az MG4-et lehet második helyre betenni, a többi felejtős...