Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csalókról nem tudok 360-on, viszont vannak az egér-billentyû átalakítós kis gecik. Mivel 360+on egyenlõre csak 400 ticketes CQ mérkõzések vannak, ezért ilyenkor öröm látni, hogy 80/10 eredményeket nyomnak, miközben a többi kontrolleres nyomi meg jó ha max eléri a 20-at.
Illetve ami még jópofa hogy belépek egy német szerverre, jobb a pingem mint annó COD4-ben amikor 1 házzal odébb volt tõlem a szerver...
És olyan "fáziskésés" van a játékban hogy kergetõzöm a haverommal ellenfélként, rámfordul lelövöm...Nálam egy pillanat volt az egész egyetlen lövést sem adott le..Nála ez úgy nézett ki hogy megfordult és vagy 4-5 skulót ellõt mire leszedtem...
Ilyet annó bõ 100 fölötti pingnél láttam nem 24-es ping mellett...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Eleve gyanús amikor valaki kirívó statot csinál egy szerveren, lelõni közelharcban lehetetlen mert MINDIG 1hitkillel öl nekem meg 5-6 találat kell legalább beléjük, és maximum ha távol vannak lõhetõ le szerencsével...
És itt nem a stat a lényeg néha én is érdekes statokat csinálok ahogy sokan mások is. De azt ne mondja nekem senki hogy nem gyanús amikor 10-bõl 10 szembetalálkozásnál ugyan annál az embernél MINDIG 1hitkill lép életbe...Miközben én 30-40 fregbõl jó ha 1-2re tudom azt mondani hogy 1 hit killel öltem (elõfordul de ritka).

Azért nem lehet kiszúrni a csalókat mert eleve szar még a játék és nem tudni igazából, hogy csaló-e, vagy netkód, hitreg probléma. Én nem is idegelem magam ilyeneken. Majd ha talán egyszer jó lesz a játék és akkor jönnek a majmok, majd anyázzuk õket! 😊

Csalóval nem találkoztál vagy csak nem tudsz róla...A német szervereken például szinte mindig belefutok egy két madárba...De elég csak a toplistákra rátekinteni, az elsõ 1-2száz ember gyakorlatilag mosolyogva instant bant érdemelne (tisztelet a kívételnek már ha van)...

Én már attól is tartok mi lesz a régi pályákkal....😊
A Capsian és a Firestorm a mai napig etalon nekem a jó jármûbalansz/terep/egyebek miatt....
Az új pályákból nem tudok kiemelni olyat ami ennyire bejött volna...

Most jönnek majd a régi mappok, és félõ hogy a rettenetesen rossz balanszok miatt, valamint a fene tudja milyen újításokat fognak beleerõltetni a pályákba, nem lesz a "régi" az élmény....
Csak remélni tudom hogy a gyenge balansz ellenére meg talán némi levolution effektus mellett máson nem változtatnak és nem lesz se más se plusz jármû az adott pályákon..Azok úgy voltak jók ahogy voltak..Egy littlebird például hazavágná az egészet a maga kis megsemmisíthetetlenségével...

Valamelyik dice fejes az ünnepek elõtt nyilatkozta, hogy azért ilyen könnyû a max lvl-t elérni, hogy ezzel is visszább szorítsák a csalókat. Én 2 hónap alatt értem el a maxot, volt aki 4 nap alatt. Lehet benne valami, mert igazából még csalóval nem találkoztam.

Amióta kitoltam úgy egy hónapja 110 szinte el sem indítottam. Szeretném a negyedik részt, de engem marhára irritál, amikor szarrá fagyasztja a szeretett kis 360 gépem. Túlteszem magam, ha lelõnek a sarok mögött, ha a hálózati kód miatt szemtõl szemben mindig meghalok. Az sem zavar, ha kicsit akadozik a hang, néha akadozik a kép, meg ilyen kis hibák. A totálisan szar, igénytelen szerverválasztó menü sem zavar annyira, a teljes gépfagyás viszont elfogadatlan! Nem tudom mi az oka, de, hogy két hónapja nem tudják kijavítani azon a platformon amire a legtöbb példányt adták el, az úgy gondolom mindent elmond errõl a szarrágó cégrõl és a kiadóról. Mivel megvettem én barom a prémiumot megvárom a SA kiegészítõt, mert a régi pályákon szeretnék kicsit játszani és hátha addig már megcsinálják és a mostani 110 szintet is jóval feljebb állítják.
Szabi
én azt nem értem, hogy az Alfa meglepõen élvezetes volt a textúrák nélkül is, voltak benne jó ötletek, erre a béta már egy butítottab bugos szr verzió volt, majd végül a "kész" játék már botrányosan szr..

"Nulla tenaci invia est via"

Nálunk a családban más vette meg (hiába mondtam neki, hogy NE!). Persze ki is próbáltam, hátha csak a béta nem jött be. Nálam semmi gondja a játéknak futásügyileg, de egyszerûen nem jön be ez sem. Anno a BFBC2 fertõzött meg amit nem bántam meg, hogy megvettem, rengeteget játszottam vele és élveztem minden percét. Majd a BF3-ra a béta hatására ugyancsak beruháztam, ezt sem bántam meg a kezdeti futási gondok ellenére (gyenge volt a gépem) sem. Jelen pillanatban imádom a BF3-at (az utolsó Dlc hihetetlenül bejön). Vannak benne zavaró tényezõk, mint pl. a nap effektje ami egy agyrém, na ezt az egy dolgot irigylem a BF4-bõl meg talán a picit élesebb textúrákat aztán ennyi. Nem tudom mit csinálok rosszul, de nem megy a BF4, olyan mintha egy teljesen más játékkal játszanék, mint amit a BF3-ban megszoktam. Lehet bennem van a hiba? Nekem egy kicsit minta sötétebb lenne a grafikus motor, mint az elõzõ részben volt. Azok az újítások amik a negyedik részbe belekerültek számomra irritálóak és idegesítõek. A Battlelogról pedig ne is beszéljünk az elõzõjéhez képest számomra átláthatatlan.
Elnézést kérek, ha valakit untattam, de szerettem volna leírni a gondolataimat.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Pl ma alig tudtam 1-s ks-t csinálni.Pedig Bf3-ba 2-s alatt nem igen van.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

+j

Én a következõ DLC-ig nem veszem elõ és amúgy sincs idõm most.

Szabi
4hete el se indítottam a játékot, nagyon megbántam hogy megvettem..

"Nulla tenaci invia est via"

Ne is mond,agyfaszt kapok már a sok vaktölténytöl.Meg a sok camper lowtól!

Nagyából ennyire sikeres a játék...
Hali!!!Mi ez a nagy pangás?

This new 332.21 WHQL driver introduces a variety of new SLI profiles and ensures maximum performance and system stability across all titles.

ProGabe
Gondolom most nem lehet õket idõ elõtt unlockolni?! (http://www.youtube.com/watch?v=_eltAms0QOA)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A Köv dlc fegyverei battlelogon már láthatóak a loadoutban a múltkori patch óta...

SötétBarom
Ez mondjuk konkrétan egy vicc, hiszen Xone-ra már megjelent, tehát kész van. Metrot tolnám is mint a disznó 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

adam46
Lesz 3gigás pecs? Mikor? Hol? Merre?
Smithwarden
Amirol semmi info nincs...mert a hibak javitasaval foglalkoznak folyamatosan. <#eplus2>
(Elvileg) <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ProGabe
Én csak olyanra emlékszem, hogy valaki beírta, hogy márpedig neki jó, ne sírjanak a többiek. Nem beszámolókat írtak tehát.

Mindegy, tényleg jó lenne ezt befejezni, de még jobb lenne, ha jönne a köv. DLC.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kemotox
Ja szóval te most akkor megtiltottad hogy panaszkodáson kívül mást lehessen írni?😄D Az igen. Elég érdekesen gondolkodol amúgy.
Ja és mellesleg pont arról volt szó, hogy ha nem lenne állandó panaszkodás akkor kihalt lenne a fórum, mert akinek megy a játék rendesen az nem ír... Plusz jó lenne ha megnéznéd hogy pontosan kik offolnak kiket. Fail.

Ilyet én is tudok: Akinek nem tetszik a játék az minek van itt? Játsszon mással és kuss.

Kvg: "Van élet a BF-en kívül is" De szépen beszélsz 😄 Ezt kéne felfognia sok embernek.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

A játék nekem is jól fút optimalizáció kiváló, de folyamatosan nyomkodom az egeret és nincs eredménye. Tû a szénakazalban olyan szeret találni bele tudok szólni a eseményekbe.
Én abba a 95%-ba tartozom aki nagyon ritkán tudja el normálisan versengeni a többiekkel.
Nem pofázom minden nap hogy fos a program, de ha jó lenne és nem lenne küzdelem a battlelogban a vadászat a szerverekbe, akkor hangot adnák a dicséretemnek. A következõ DLC-ben mantle-ban és 3Gb-os patchtól várok javulást . Jelenleg WOT ban kapcsolódok ki, mert van élet a BF-en kívül is.

adam46
Senki se szól rád azért mert kinyilvánítod a véleményedet. Viszont, ha valakibõl csak a negatív hozzászólás árad, azt már kicsit fárasztó olvasni minden nap. Az ilyen "szerencsétlen" beszólások pedig inkább téged jellemeznek, kicsit ciki, hogy ennyivel tudod magad kifejezni harminc év felett.
Pár hete mikor egy hullámban sokan beírták, hogy jó a játék vagy hogy jól fut ki lettek osztva egyesek által, hogy ne írjanak be mert ne idegesítsék azokat akiknek szar.... Az elmúlt héten meg megint csak arról szól a fórum, hogy 1-2 ember napjában többször ugyan azt a fikázást leírja, vagy ha láttok egy videót amin valakinek adja a találatot a játék meg még jól is játszik megy a csalózás. Arra az fps növeléshez segítséget nyújtó videóra is csak kb. leszólás ment pedig lehet valakinek segítség. Csodálkoztok, hogy pang a fórum?
Azt tudnám minek jár ide akinek nincs problémája ? Csak ,hogy a másikat csesztesse és offoljon ? Unatkozik ? Játszon vele azt kuss. Nyilván akinek problémája van vagy kérdése az ír egy forumba de NEM ? válaszolok de .
kemotox
Ha már ilyen szép szélsõségesen gondolkozol, hogy aki nem sír az fanboy, akkor te meg egy utáló kis undok manó vagy ennyi erõvel 😄 (tényleg nem létezhet olyan ember, aki nem is elvakult utáló, de nem is fanboy? Csak a spektrum két széle létezik? Dikk 😄)
"szerencsétlen", "mondhatod a baromságaidat", stb stb, hát szerintem ERRE ugranak a "fanboyok", nem arra, hogy mit mondtál a játékra. Nehogy úgy járj, mint az elõdeid, akik bannolva lettek mert feljártak álregekkel ugatni, aztán bemesélték maguknak, hogy azért lettek bannova, mert rosszat mertek mondani a játékra😄

<#eljen>
BF3 topikban...Nem a 4-ben. A 3 a jelenlegi állapotok szerint népszerübb volt és tovább kitartott...

// Nem volt sem utálás sem sírás, az hogy egyes fanboyok arcát csípi az igazság arról nem tehetünk. A battlelogon ugyan ez megy nem véletlenül, csak még durvábban...

Másról nem igazán lehet eme remekmûnél diskurálni amíg nincs kijavítva.
Egy dolog a trollkodás és a fikázás, és egy másik ha az emberek beszélgetnek egy BETA állapotban kiadott játékról negatívan. Ennyi.

Azt meg hogy pár hadiökörnek akik kapásból nekitámadnak mindenkinek aki negatívumot ír le ez nem tetszik, nos leszarom. Én diskurálok tovább azokkal akik rendszerint itt vannak és nem egy fanhájoggal a szemükön játszanak.

kemotox
És szerinted a nyugis kussolás helyett tényleg jobb az, hogy utálás meg sírás meg pampogás meg mittomén mi van? Hát akkor inkább legyen kihalt.. 😄 Ennyi erõvel jutalmazni kéne a trollokat, és nem bannolni. Virágcsokor meg ajándékcsomag starfareréknak 😄D

Amúgy voltak idõszakok, mikor egy-egy hétig nem volt semmi rosszaság, akkor is simán volt napi 2-3 post. (BF3 topicban) Annyi szerintem teljesen jó. Fórum, nem cset.

adam46
Dettó, csak Shanghai fagyott ki állandóan, de a december közepén érkezõ pecs megoldotta a problémát, találatokat is jó nyugtázza. Szép is, nekem tetszik, kellemes kikapcsolódás.
Krisztiam
nekem nincs semmi problémám jól fut a játék.. volt 1-2 kapcsolódási probléma de nem vészes.. játék közbe már régen állt le

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hagyjuk már de tessék akkor nem írok most pár napig semmi negatívumot...Nyilván megugrik a létszám és a haldoklásból felemelkedik a topik... (nem fog) 😊

ProGabe
Hol vannak a pozitív beszámolók? Tessék, csak tessék, lehet azokat is írogatni. Ehelyett megint egy másik fórumozó a téma.

adam46
Nem is csoda, ha folyton az olyan nyafi hozzászólásokat kell olvasni, mint a tied.
kemotox
Nem kell nyilatkozni azt kész. Menj el egy kocsmába, rúgj be mint az állat, másnap majd a detoxba fájó fejjel felkelsz és nem fogsz emlékezni a Battlefieldre😄D

reagálok. Ennyi.
Talán nyilatkozzak pozitívan a játékról? Hogyan ha nem lehet, és 3 hónap alatt szinte semmit nem javítottak?😊
Avagy irogassuk hogy húú ma 56:2-es statot csináltam mert nagykirályság van? Vagy mit vársz?😊
Ha a rinyálás meg a negatívumok beírása nem lenne még ennyi élet se lenne a topikba...😊

kemotox: áááá magaslabda volt...😄

kemotox
"lévén nincs más" Hát akkor neked nagyon el van baszva az életed. 😄

Engem az a szerencsétlen eugabesz idegesített az állandó nyavalygásával, hozzá képest skyline a kanyarban sincs. Ettõl függetlenül, a játékról a jelenlegi (és valószínûleg a jövõbeni) állapotában pozitív fórumdömpinget várni enyhén túlzott elvárás. písz.

Csodálkozol, hogy elmennek a fórumról? hiszen erõsen hozzájárulsz a nyomoroddal, hogy így legyen. <#levele>

//A topik pedig amúgy is haldoklik akárcsak a játék maga...
Fogynak az emberek rohamosan...

Ez nem sírás, nap mint nap játszom ezzel lévén nincs más.
Ezek teljesen jogos észrevételek. Ha neked ez a játék így megfelel az nem az én bajom..Szerencsétlen...

adam46
Legszebb nap lesz mikor kijön a Titanfall, ugyanis akkor átnyargalsz egy másik topikot tele sírni.
Teljesen igazad van, és mivel módosított source engine fog futni alatta, bizakodó is vagyok.

Az SW Battlefrontban legalább majd rá tudják fogni a lézerlövedékek és kardok "besülésére" a szar netkódot...<#ravasz1>

Az EA csak egy kiadó.
A játék készítõi azok az arcok javarészt akik a régi COD részeket elkövették (vagyis az egykori IW, nem ez a mostani söpredék)...
Ha balanszproblémák lehetnek is, az hogy a netkód rész és a hitreg mérföldekkel jobban össze lesz rakva mint ebben a DICE mûremekben, az már most borítékolható.

Ja, ha van egy laza fél órátok, azért érdemes megnézni a következõ videót, elég részletesen kifejti a srác, hogy mi is az legtöbb probléma okozója a bf4-ben. Na jó, lelövöm: Tickrate=10