Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És olyan "fáziskésés" van a játékban hogy kergetõzöm a haverommal ellenfélként, rámfordul lelövöm...Nálam egy pillanat volt az egész egyetlen lövést sem adott le..Nála ez úgy nézett ki hogy megfordult és vagy 4-5 skulót ellõt mire leszedtem...
Ilyet annó bõ 100 fölötti pingnél láttam nem 24-es ping mellett...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
És itt nem a stat a lényeg néha én is érdekes statokat csinálok ahogy sokan mások is. De azt ne mondja nekem senki hogy nem gyanús amikor 10-bõl 10 szembetalálkozásnál ugyan annál az embernél MINDIG 1hitkill lép életbe...Miközben én 30-40 fregbõl jó ha 1-2re tudom azt mondani hogy 1 hit killel öltem (elõfordul de ritka).
A Capsian és a Firestorm a mai napig etalon nekem a jó jármûbalansz/terep/egyebek miatt....
Az új pályákból nem tudok kiemelni olyat ami ennyire bejött volna...
Most jönnek majd a régi mappok, és félõ hogy a rettenetesen rossz balanszok miatt, valamint a fene tudja milyen újításokat fognak beleerõltetni a pályákba, nem lesz a "régi" az élmény....
Csak remélni tudom hogy a gyenge balansz ellenére meg talán némi levolution effektus mellett máson nem változtatnak és nem lesz se más se plusz jármû az adott pályákon..Azok úgy voltak jók ahogy voltak..Egy littlebird például hazavágná az egészet a maga kis megsemmisíthetetlenségével...
"Nulla tenaci invia est via"
Elnézést kérek, ha valakit untattam, de szerettem volna leírni a gondolataimat.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
"Nulla tenaci invia est via"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(Elvileg) <#rolleyes>#rolleyes>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mindegy, tényleg jó lenne ezt befejezni, de még jobb lenne, ha jönne a köv. DLC.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ja és mellesleg pont arról volt szó, hogy ha nem lenne állandó panaszkodás akkor kihalt lenne a fórum, mert akinek megy a játék rendesen az nem ír... Plusz jó lenne ha megnéznéd hogy pontosan kik offolnak kiket. Fail.
Ilyet én is tudok: Akinek nem tetszik a játék az minek van itt? Játsszon mással és kuss.
Kvg: "Van élet a BF-en kívül is" De szépen beszélsz 😄 Ezt kéne felfognia sok embernek.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Én abba a 95%-ba tartozom aki nagyon ritkán tudja el normálisan versengeni a többiekkel.
Nem pofázom minden nap hogy fos a program, de ha jó lenne és nem lenne küzdelem a battlelogban a vadászat a szerverekbe, akkor hangot adnák a dicséretemnek. A következõ DLC-ben mantle-ban és 3Gb-os patchtól várok javulást . Jelenleg WOT ban kapcsolódok ki, mert van élet a BF-en kívül is.
"szerencsétlen", "mondhatod a baromságaidat", stb stb, hát szerintem ERRE ugranak a "fanboyok", nem arra, hogy mit mondtál a játékra. Nehogy úgy járj, mint az elõdeid, akik bannolva lettek mert feljártak álregekkel ugatni, aztán bemesélték maguknak, hogy azért lettek bannova, mert rosszat mertek mondani a játékra😄
// Nem volt sem utálás sem sírás, az hogy egyes fanboyok arcát csípi az igazság arról nem tehetünk. A battlelogon ugyan ez megy nem véletlenül, csak még durvábban...
Másról nem igazán lehet eme remekmûnél diskurálni amíg nincs kijavítva.
Egy dolog a trollkodás és a fikázás, és egy másik ha az emberek beszélgetnek egy BETA állapotban kiadott játékról negatívan. Ennyi.
Azt meg hogy pár hadiökörnek akik kapásból nekitámadnak mindenkinek aki negatívumot ír le ez nem tetszik, nos leszarom. Én diskurálok tovább azokkal akik rendszerint itt vannak és nem egy fanhájoggal a szemükön játszanak.
Amúgy voltak idõszakok, mikor egy-egy hétig nem volt semmi rosszaság, akkor is simán volt napi 2-3 post. (BF3 topicban) Annyi szerintem teljesen jó. Fórum, nem cset.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Talán nyilatkozzak pozitívan a játékról? Hogyan ha nem lehet, és 3 hónap alatt szinte semmit nem javítottak?😊
Avagy irogassuk hogy húú ma 56:2-es statot csináltam mert nagykirályság van? Vagy mit vársz?😊
Ha a rinyálás meg a negatívumok beírása nem lenne még ennyi élet se lenne a topikba...😊
kemotox: áááá magaslabda volt...😄
Fogynak az emberek rohamosan...
Ezek teljesen jogos észrevételek. Ha neked ez a játék így megfelel az nem az én bajom..Szerencsétlen...
A játék készítõi azok az arcok javarészt akik a régi COD részeket elkövették (vagyis az egykori IW, nem ez a mostani söpredék)...
Ha balanszproblémák lehetnek is, az hogy a netkód rész és a hitreg mérföldekkel jobban össze lesz rakva mint ebben a DICE mûremekben, az már most borítékolható.