Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd kicsit kesobb szivesen varunk vissza a bf4 rinya-taborba. 😄
Elaruljuk a titkot is, hogy mukodik a dolog:
Minel magasabb szint eleresevel egyenes aranyban fog noni a te rinya-skilled is!
Abban biztos lehetsz, hogy kb lvl 100 felett mar te is pronak fogsz szamitani ebben. <#vigyor>#vigyor>
(Ha addig a szemet DICE-osok el nem rontjak a jateknak ezen reszeit valami mindent megoldo csoda patch-el. <#bee1>#bee1>)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Láttam már videt ahol váltig állítják hogy 40%-al jobban fut a játék mantle alatt..De amíg nem látom élõben addig bullshit...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Adam46: te lassan idegesitobb vagy azzal, hogy minden Skyline hsz-re sipitozva ugrasz...
Skyline: picit kevesebbszer ird le ugyanazt, mert kicsit tenyleg kezd sok lenni, meg ha altalaban teljesen normalisan es logikusan is fejted ki.
Koszontem.
Ha nagy hülyeséget írtam, majdcsak kijavít valaki 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem vagyok egy nagy guru, sõt, de szerintem azon élvezhetõ lesz. Persze ez csak a számok alapján, tudjuk, hogy manapság ez nem sokat jelent és bármennyire is optimalizált a játék, nem hiszem, hogy a mobil VGA-kat is számításba vette a dice. Persze a puding próbája az evés.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy a kis képernyõ (15.6 nekem mindenképpen az) miatt is szenvedés ez laptopon. Persze ha nincs más, akkor ugye megfelel, csak nem kell csodát várni.
Ja ha nem lenne egyértelmû, ez sajnos kevés, csak szop vele az ember, fõleg amikor ugrál az FPS és lemegy 20 környékére. Tehát ennél biztos erõsebb kell.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Mehetsz a moderatari topikba, hogy miert is torlik a 44. alreged hsz-eit.
A CS tok nepszeru meg most is a CS 1.6-ot is ideertve!
De 6v6 egy uj jateknal azert gaz, mert bar lehet igy is jo lesz, de nem adja meg a lehetoseget, hogy nagyobb letszamban es tobb haverral toljuk.
BF4-el nincs gond ilyen szempontbol.
Lehet menni kis-nagy mapokra, sok jatekmoddal, kinek mi tetszik vagy eppen hany haverja van online, 4-tol 64-es szerverekig.
Sok a lehetoseg a jatekban, eleg sok DLC jon hozza, stb, stb ez mind nagyon szep es jo.
Csak egy aprocska gond vele...hogy FULL SZARUL / beta allapotban adtak ki es kurva lassan javitjak ezt a trehany felkesz munkajukat!
Ma is csak egy kicsit akartam vele jatszani, de brutto 1 orabol csak 35-40 percet sikerult nyomnom, mert a szajbabaszott csatlakozast sem birtak kiadas ota kijavitani. Hiaba van 1-2-3 szabad hely, tolt-tolt es kidob, disconnected.
Ezutan pedig a netto jatekidoben sokszor hasonlo bugokon megy az idegeskedes...1 orabol saccra 20 perc "tiszta elvezet".
En is gratualalok DICE/EA...
Nem akarok en negativ lenni, de megis ami sok az sok.
Es ha most jon nekem valaki azzal, alig van benne hiba akkor ajanlok peldaul egy szep "kis" topikot amit a jatekosok raktak ossze az eddigi hibakrol:
Nem tul nagy, csak 1 postba nem fert bele, mert battlelog forummotorja nem birta 200 feletti sorszamot... 😄 Eddig tobb mint 220 bug a listan! 😄
Es ebbol jopar nem kicsit durva vagy elnezheto.
No comment. :p
Hogy valami "pozitivumot" is irjak, vegre visszatertek a DICE-osok a "jol megerdemelt" unnepi pihenojukbol (kb Jan 6-tol meloznak ujra) es elkezdtek foglakozni a jatek foltozgatasaval.
Peldaul az a draga community manager troll-fasz-Zintho tudjatok mit irt ki a twitterre?
Kb: "Nem jatszottam november ota... Na milyen a jatek sracok?"
Mert ugye a jatek kiadasa ota VAKACION van...
Persze kiakadt mindenki es ezutan nem gyozott elnezest kerni a suttyo...
Eddig is ekkora paraszt volt, de ilyenek utan dogoljon meg az ilyen kocsog fasz de komolyan...nem tudok finomabban fogalmazni.
Zaraskent, hogy szerintem mi varhato a jovoben talan a BF4-el kapcsolatban.
Nem hagyhatjak ilyen allapotban a jatekot tobb szempontbol sem.
Olyan szintu elegedetlenseg zudult rajuk tobb oldalrol is: forumokon, hiroldalakon, interjukban, stb, hogy ezt ha megkerulik vagy leszarjak akkor erosen leirjak nagyon sokan a ceget is es a kiadot is.
Az pedig ugye kemeny penzveszteseg es ha sok mindent es sok mindenkit le is tojnak, ez a bevetel kieses mar biztos nem fog nekik annyira tetszeni.
Es akkor ugye nem csak a BF4-rol szol a dolog penzugyileg, hanem a kesobbi jatekok motorjarol (pl Star Wars Battlefront, stb...), plusz az AMD Mantle API-rol - mert ugye a BF ennek is a beharangozott zaszloshajoja...
Majd kiderul mi tortenik es valtozik, de ezek ellenere nagyon varom a kovetkezo (nagy!) patcheket es DLC-ket, mert a rengeteg hiba ellenere nagyon sok olyan elemnyt is ad a jatek, amit mas FPS nem tud
2.Próbálkozz.Nekem is nagyon nehezen jött össze.Volt hogy elõttem feküdt a sniper és az istenért nem akarta megölni a defib. 😊 A 4. próbálkozás után észrevette hogy valami nincs rendben mögötte és felpattant.Majd lelõtt. 😊
Miért bukának? CS is kb ennyi emberrel operál, még is a leghíresebb, legelterjedtebb multis móka.
Na de hogy legyen valami BF is:
https://twitter.com/Demize99/status/420819970562752512
Olyan mint ha a Cod MW2 lenne megspékelve egy kis Section 8-al és Mechwarrior-al.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
2 kérdésem lenne hozzátok:
1. "Destroy an air vehicle with portable AA" ez miez? Légi jármûvel pusztítani légijármû elhárítót?
2. defibrillatorral hogy ölök? Mert a fejét is ráztam a púzóját lábát a kezét mindent és nem sikerül... Hogy van ez?
Elõre is köszönöm a válaszokat! 😊
ezzel a 6vs6-al sok embert buknának. én se megyek 32es szerver alá, még a 32-es is kihalt nekem.
Nemtom ti hogy vagytok vele, de bármikor szívesebben játszom 4-5 haverommal, mint hogy valami "epic" nagy 5000 fõs csatába belecsöppenjek ami vagy jó, vagy nem.
A kevesebb néha több.
De jelen pillanatban nemhogy arról beszélgetünk hogy mikor butítják már végre szarrá a levegõben javítás sebességét vagy balanszolják egyáltalán a jármûveket és fegyverzeteiket valamint a gyalogsági fegyverarzenált, nem, még mindig 3 hónap után ott tartunk hogy a netkód annyira rossz mintha egy budget kategóriás szeméttel szarakodna az ember online...
Nem a játékmenetet hasonlítja aki hasonlítja hanem a minõséget a netkódot a balanszot... Mert bizony a 6v6 + botok még mindig jobban hangzik ha élvezhetõ akciódús jó balansszal és nincsenek idegesítõ netkódból és gyér hitregbõl adódó szerencsétlenkedések mint a BF4 32/64 fõs multija tömve gyermeteg multis hibával amiket 3 hónap alatt gyakorlatilag egyáltalán nem sikerült kijavítani sõt inkább rontották tovább...
"A Respawn Entertainment véglegesítette a Titanfall-meccsek játékosainak számát, végül tizenkettõ fõ, vagyis két hatos csapat mellett tette le a voksát a fejlesztõcég. Azt mondják, ez bõven elég lesz."
hogy lehetett a bf-hez hasonlitani? inkabb cod lesz ez jo keves jatekossal...
Ha közel áll hozzá a paraszt akkor "Killed in action"-t kap..😊
Csak egyesek ebbõl poént csinálnak és ellvövik mindig majd röhögnek az elhullott csapattárson... Lásd troll videók.😊
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB