Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Semmi gond. 😊
Majd kicsit kesobb szivesen varunk vissza a bf4 rinya-taborba. 😄
Elaruljuk a titkot is, hogy mukodik a dolog:
Minel magasabb szint eleresevel egyenes aranyban fog noni a te rinya-skilled is!
Abban biztos lehetsz, hogy kb lvl 100 felett mar te is pronak fogsz szamitani ebben. <#vigyor>
(Ha addig a szemet DICE-osok el nem rontjak a jateknak ezen reszeit valami mindent megoldo csoda patch-el. <#bee1>)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Mantle patchról van már valami hír?
Láttam már videt ahol váltig állítják hogy 40%-al jobban fut a játék mantle alatt..De amíg nem látom élõben addig bullshit...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én kérek elnézést elfelejtettem, hogy ide csak rinyálni szokás bejárni....<#unalmas>
Herold
Pajti, ez a BF4 topik. <#nezze> Rossz topikba írtál. <#ejnye1>

Na tegnap én is megvettem a játékot és baromi jó, nálam semmi fagyás vagy egyéb más problémák még nem fordultak elõ, pár óra játék alatt megszoktam a játékmenetet megismertem kicsit a pályákat meg a fegyverek viselkedését és egyre nagyobb élményt nyújt, nálam semmilyen netkód probléma sem tapasztalható, ha jól célzok akkor hullanak az ellenfelek, ha meg nem én döglök ahogy az normális.
<#eljen>

Smithwarden
Most mar hagyjatok abba mind a ketten pls! - Toroltem az ertelmetlen veszekedo hsz-eket.
Adam46: te lassan idegesitobb vagy azzal, hogy minden Skyline hsz-re sipitozva ugrasz...
Skyline: picit kevesebbszer ird le ugyanazt, mert kicsit tenyleg kezd sok lenni, meg ha altalaban teljesen normalisan es logikusan is fejted ki.
Koszontem.

ProGabe
Azzal nem lesz probléma, simán kihatja ezt a GPU-t, ami a kettõsbõl a neccesebb, de ITT a 8850M 40 FPS mediumban, bár ez gondolom single. Én nem aggódnék a helyedben, el fog ez futni. Legvégsõ esetben lejjebb veszed a felbontást, esetleg nem mész 64-es szerverre.

Ha nagy hülyeséget írtam, majdcsak kijavít valaki 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hja csak Én inkább ettõl félek i7 4500U
ProGabe
Szerintem is normálisan kell már azon futnia. Ez vs 635m.

Nem vagyok egy nagy guru, sõt, de szerintem azon élvezhetõ lesz. Persze ez csak a számok alapján, tudjuk, hogy manapság ez nem sokat jelent és bármennyire is optimalizált a játék, nem hiszem, hogy a mobil VGA-kat is számításba vette a dice. Persze a puding próbája az evés.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

amit Én néztem ki az egy i7 4500u+ati 8870M 2Gb + 8 Giga ram + SSD. CSak fele ember azt mondja ezen már évlezhetõ lesz mondjuk LOW-n fele emg ,hogy nem! Amúgy most is Full HD low-n játszom FX 8120 4,2-n, 16 Giga ram csak egy régi 6850 es van benne még és ezért csak LOW/Mediumon-n megy! Szóval, Hja és 17-es a laptop..
ProGabe
Minden low, 1366x768, 4 giga ram, SSD.

Amúgy a kis képernyõ (15.6 nekem mindenképpen az) miatt is szenvedés ez laptopon. Persze ha nincs más, akkor ugye megfelel, csak nem kell csodát várni.

El se hiszed milyen sokat segítettél.Köszönöm! azt megtudod nekem mondani ,hogy milyen felbontás. Gondolom akkor LOW csak ,hogy milyen
ProGabe
Nekem i5 és 635M van a laptopban, azon max. 30-35-ös átlagos tudtam kisajtolni. Ez még a launch után volt, azóta azon nem is néztem.

Ja ha nem lenne egyértelmû, ez sajnos kevés, csak szop vele az ember, fõleg amikor ugrál az FPS és lemegy 20 környékére. Tehát ennél biztos erõsebb kell.

Van itt olyan aki megtudná mondani ,hogy milyen laptop CPU és VGA az amivel a multi menne a BF4. Asztali gépem van ,de költözök külföldre és vennem kell laptopot a mozgás miatt és BF4-az kell,de valahol azt mondják 8870m vagy min. Nvidia720M meg i5-i7. de máshol meg azt mondják kevés! Valaki tudna tapasztalatból mondani valamit segítséget információt?
Szia. A legjobb tudomásom szerint elõ kell fizetni a Playstation Plus szolgáltatásra.(ez PS3-on még nem volt kötelezõ). Ez kb olyan mint az MS LIve GOLD Xbox One-on-on. Az új generáción már csak így tudsz multizni BF4-el.

Versace26
Sziasztok! Ps4-en hogy tudom a multi részét használni? Ha valaki esetleg lebirná irni,azt megköszönném!

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

köszi 😊 idõ közbe rájöttem 😊
kemotox
HÁT AZT LÁTOM BZMG! 😄DD Híresnek végül is híres a sok bug miatt 😄D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Azért sem értem, mért tûnt el a postom, mikor ott egyetértettem veled gyakorlatilag, aztán meg ezen felbuzdulva nekem estél. Mi ebben a logika?

sam9981
defibrilator fel kell tölteni hogy öljön, kb 2-3mpig

BF3: shishkeza

Bocsánat de ez az elsõ regem, ezen a fórumon. Vagy külföldiek ide nem írhatnak, csak magyar állampolgárok?

Smithwarden
Nem.
Mehetsz a moderatari topikba, hogy miert is torlik a 44. alreged hsz-eit.

Szabad tudom, mért tûnt el az elõzõ postom?

Smithwarden
Dehogy valtotta le...raadasul mas kategoria is mint a BF.
A CS tok nepszeru meg most is a CS 1.6-ot is ideertve!
De 6v6 egy uj jateknal azert gaz, mert bar lehet igy is jo lesz, de nem adja meg a lehetoseget, hogy nagyobb letszamban es tobb haverral toljuk.

BF4-el nincs gond ilyen szempontbol.
Lehet menni kis-nagy mapokra, sok jatekmoddal, kinek mi tetszik vagy eppen hany haverja van online, 4-tol 64-es szerverekig.
Sok a lehetoseg a jatekban, eleg sok DLC jon hozza, stb, stb ez mind nagyon szep es jo.
Csak egy aprocska gond vele...hogy FULL SZARUL / beta allapotban adtak ki es kurva lassan javitjak ezt a trehany felkesz munkajukat!
Ma is csak egy kicsit akartam vele jatszani, de brutto 1 orabol csak 35-40 percet sikerult nyomnom, mert a szajbabaszott csatlakozast sem birtak kiadas ota kijavitani. Hiaba van 1-2-3 szabad hely, tolt-tolt es kidob, disconnected.
Ezutan pedig a netto jatekidoben sokszor hasonlo bugokon megy az idegeskedes...1 orabol saccra 20 perc "tiszta elvezet".
En is gratualalok DICE/EA...
Nem akarok en negativ lenni, de megis ami sok az sok.

Es ha most jon nekem valaki azzal, alig van benne hiba akkor ajanlok peldaul egy szep "kis" topikot amit a jatekosok raktak ossze az eddigi hibakrol:
Nem tul nagy, csak 1 postba nem fert bele, mert battlelog forummotorja nem birta 200 feletti sorszamot... 😄 Eddig tobb mint 220 bug a listan! 😄
Es ebbol jopar nem kicsit durva vagy elnezheto.
No comment. :p

Hogy valami "pozitivumot" is irjak, vegre visszatertek a DICE-osok a "jol megerdemelt" unnepi pihenojukbol (kb Jan 6-tol meloznak ujra) es elkezdtek foglakozni a jatek foltozgatasaval.
Peldaul az a draga community manager troll-fasz-Zintho tudjatok mit irt ki a twitterre?
Kb: "Nem jatszottam november ota... Na milyen a jatek sracok?"
Mert ugye a jatek kiadasa ota VAKACION van...
Persze kiakadt mindenki es ezutan nem gyozott elnezest kerni a suttyo...
Eddig is ekkora paraszt volt, de ilyenek utan dogoljon meg az ilyen kocsog fasz de komolyan...nem tudok finomabban fogalmazni.

Zaraskent, hogy szerintem mi varhato a jovoben talan a BF4-el kapcsolatban.
Nem hagyhatjak ilyen allapotban a jatekot tobb szempontbol sem.
Olyan szintu elegedetlenseg zudult rajuk tobb oldalrol is: forumokon, hiroldalakon, interjukban, stb, hogy ezt ha megkerulik vagy leszarjak akkor erosen leirjak nagyon sokan a ceget is es a kiadot is.
Az pedig ugye kemeny penzveszteseg es ha sok mindent es sok mindenkit le is tojnak, ez a bevetel kieses mar biztos nem fog nekik annyira tetszeni.

Es akkor ugye nem csak a BF4-rol szol a dolog penzugyileg, hanem a kesobbi jatekok motorjarol (pl Star Wars Battlefront, stb...), plusz az AMD Mantle API-rol - mert ugye a BF ennek is a beharangozott zaszloshajoja...
Majd kiderul mi tortenik es valtozik, de ezek ellenere nagyon varom a kovetkezo (nagy!) patcheket es DLC-ket, mert a rengeteg hiba ellenere nagyon sok olyan elemnyt is ad a jatek, amit mas FPS nem tud ...

Szívesen. 😊

köszi! 😊
csak volt. már simán leváltotta a bf

Ok-ok,tudom. Csak próbáltam "jófej" lenni. 😊

1.Nem.Légijármûvet kell kilõni pl.: egy stingerrel vagy más portable-mozgatható fegyverrel.

2.Próbálkozz.Nekem is nagyon nehezen jött össze.Volt hogy elõttem feküdt a sniper és az istenért nem akarta megölni a defib. 😊 A 4. próbálkozás után észrevette hogy valami nincs rendben mögötte és felpattant.Majd lelõtt. 😊

kemotox
Valóban nincsenek, de most miért kellet elárulnod?😄

Miért bukának? CS is kb ennyi emberrel operál, még is a leghíresebb, legelterjedtebb multis móka.

kemotox
De az nem tesz ki egy csapatot 😄 15-30 havert meg nehéz összeszedni egyszerre.

ProGabe
Persze, hogy kihalt, hiszen hatalmasak a pályák. A másik játékban pedig erre a létszámra lesznek optimalizálva.

Na de hogy legyen valami BF is:

https://twitter.com/Demize99/status/420819970562752512

Hát én nem látok semmi kiemelkedõt ebben a Titanfall-ban.
Olyan mint ha a Cod MW2 lenne megspékelve egy kis Section 8-al és Mechwarrior-al.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hali Srácok!
2 kérdésem lenne hozzátok:

1. "Destroy an air vehicle with portable AA" ez miez? Légi jármûvel pusztítani légijármû elhárítót?
2. defibrillatorral hogy ölök? Mert a fejét is ráztam a púzóját lábát a kezét mindent és nem sikerül... Hogy van ez?

Elõre is köszönöm a válaszokat! 😊
nincsenek is haverjaid...

ezzel a 6vs6-al sok embert buknának. én se megyek 32es szerver alá, még a 32-es is kihalt nekem.

Bf-ben is tudsz 4-5 haveroddal játszani egyszerre... 😊

Smithwarden
Mi haverokkal ugyanarra az oldalra szeretunk allni (nem pedig egymast halomra loni) es 6vs6-nal ez eleg nehez lesz 1 szerveren. 😞

kemotox
Már miért lenne rossz azért, mert kevesebb emberes a multi? Ja mert így valszeg balanceosabb lesz, vagy mert így sokkal jobban lehet csapatmunkázni, vagy mert nem lesz vaktöltényfesztivál?

Nemtom ti hogy vagytok vele, de bármikor szívesebben játszom 4-5 haverommal, mint hogy valami "epic" nagy 5000 fõs csatába belecsöppenjek ami vagy jó, vagy nem.

A kevesebb néha több.

Running
Max 6v6 lesz, szóval az sem lesz egy csoda.

ÚÚÚÚR ISTEN!!!! Felrobbanok! hát jön titanfall ez tuti megy a kukába szánalmas ez a memória túlírás. Teljesen játszhatatlan az egész.

adam46
"Hagyjuk már de tessék akkor nem írok most pár napig semmi negatívumot..."
ha a netkódot kijavítanák és a balanszot megcsinálnák hogy ne legyenek OP jármûvek illetve használhatatlan jármûvek akkor valóban az embernek szinte egy rossz szava nem lehetne...
De jelen pillanatban nemhogy arról beszélgetünk hogy mikor butítják már végre szarrá a levegõben javítás sebességét vagy balanszolják egyáltalán a jármûveket és fegyverzeteiket valamint a gyalogsági fegyverarzenált, nem, még mindig 3 hónap után ott tartunk hogy a netkód annyira rossz mintha egy budget kategóriás szeméttel szarakodna az ember online...

"hogy lehetett a bf-hez hasonlitani?"

Nem a játékmenetet hasonlítja aki hasonlítja hanem a minõséget a netkódot a balanszot... Mert bizony a 6v6 + botok még mindig jobban hangzik ha élvezhetõ akciódús jó balansszal és nincsenek idegesítõ netkódból és gyér hitregbõl adódó szerencsétlenkedések mint a BF4 32/64 fõs multija tömve gyermeteg multis hibával amiket 3 hónap alatt gyakorlatilag egyáltalán nem sikerült kijavítani sõt inkább rontották tovább...

olvasom itt a topikba hogy titanfall igy meg ugy, battlecield helyett sokkal jobb lesz. meg nem neztem nagyon utana a jateknak, erre a gamekapcson olvasom ma:

"A Respawn Entertainment véglegesítette a Titanfall-meccsek játékosainak számát, végül tizenkettõ fõ, vagyis két hatos csapat mellett tette le a voksát a fejlesztõcég. Azt mondják, ez bõven elég lesz."

hogy lehetett a bf-hez hasonlitani? inkabb cod lesz ez jo keves jatekossal...
Én is jártam már úgy, hogy csak lõttek, csak lõttek és nem haltam meg, majd néhány rövid sorozattal multi kill. Illetve a lockeren van néhány olyan sarok ahol megbújik az ember simán kilövik falon keresztül. Olyan is van, hogy láthatatlan falak lógnak be a pályára mely elzárja az utat és ha emögött áll valaki, aki szintén nem tudja hiába lövöd nincs találat. Hasonló mint a corner glitch a 3-ban. Gyorsan lecsíterezzük a másikat, pedig csak a játék hibája.

Azért azt szeretném leszögezni ,hogy kegyetlen jó ez a játék pont ezért ilyen bosszantó a netcod ,hogy ezzel így elcseszni ilyen aprósággal, de ha ezt is kijavítják akkor számomra ez lesz a legjobb Game a világon. Mindenesetre addig is próbálom a fáziskésést kihasználni. Csak mintha nem mindenkinél lenne ilyen késés.. ? :S
Néha én is csinálom ha támadóban valaki K/D-re megy és leszarja a csapatmunkát...
Ha közel áll hozzá a paraszt akkor "Killed in action"-t kap..😊
Csak egyesek ebbõl poént csinálnak és ellvövik mindig majd röhögnek az elhullott csapattárson... Lásd troll videók.😊

Most azzal mi a baj, ha nekik volt annyi eszük belátni, hogy kontrollerrel játszva ez az egész egy bohóc paródia. <#bohoc> Aki okosabb az a jobb, ennyi! <#violent>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Még nem tapasztaltam kirívó K/D-ket. Általában aktív adminos szerverekre járok és valószínû ez az oka. ellenben sokkal jobban idegesítenek azok a buzik akik saját csapatban elõszeretettel lövik szét a töltényes és egészségügyi ládát. Tudja valaki, hogy miért csinálják ezt? Ez valami új trend lett a játékban hülye gyerekeknek?