Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
(Számolom a másodperceket, hogy mennyi idõ alatt jelentesz fel, gyerünk, hátha megdöntöd a rekordodat😄)
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ráadásul only cd-kulcsok amik szinte nem olcsóbbak egy bolti dobozos-nál..
Akinek gondja volt veluk, az kesobb mindig irta, hogy rendeztek a dolgokat, csak (eros) csuszassal.
Tobb haver is onnan vett kulcsot, amikkel a mai napig nincs gond es valakinek szamit az a kb 1-2-3000 forint kedvezmeny is.
Az teny, hogy kesni kestek, raadasul sokszor eleg durvan, de amugy ha raneztek a faxbuk oldalukra, akkor pont errol irtak par napja, hogy emiatt valtanak nagykert. Bar ezutan igy nem is lesz kulcs kuldes, csak dobozos verzio...
(Es persze remeljuk nem tunik el orokre a ceg hipp-hopp. <#rolleyes>#rolleyes> De nem hiszem...)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Készletük rendszerint nincs csak ami a nyakukon marad így amikor az oldalukon ki van rakva hogy "raktáron" még az is hazugság.
Számtalan példát találni rá a neten hogy HASZNÁLT vagy LETILTOTT cdkulcsot küldtek ki, vagy éppen húzzák halasszák a küldést. Erõsen nem ajánlott. De legalább a pénzt visszaküldik. Itt ki is merül minden pozitívum.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Én is visszakértem, csak én 2 nappal elõbb mint Te, és a tegnapi nap folyamán visszaérkezett hozzám a pénz. Illetve két barátom is hasonlóan tett és õk is visszakapták. Így szerintem nálad sem lesz probléma.
"Nulla tenaci invia est via"
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ui: És légyszi mellõzd a "jaj nem szabad rosszat írni csak jót" szöveget, mert
1. unalmas már
2. szó sem volt ilyesmirõl
3. nem ezt kérdeztem.
Érdekes, hogy még mindig nem értik páran, hogy a Frostbite motor szerkesztõjének elemeit tekintbe kb 50%-ban az EA tulajdona, minden más eleme meg nem, így se joguk, se lehetõségük nincs arra, hogy hozzáférhetõvé tegyék.
1: akik elégedettek a játékkal
2: akiknek problémája van a játékkal
3: starfarer topicja (ez mehetne egybõl a gumiba is)
Szóval a modderek némelyik BF2-es módban jobb munkát végeztek ingyen,jó szóért a kihívásért,az alapjáték hibáit kijavítva,kibalancolva a játékmenetet.
Nem véletlen nem adtak ki modtoolst nem adták ki a szerverfájlokat,ráfogták hogy akkor majd mindenki majd warezolja a játékot.Mekkora öngól ez mivel a módokat jobbára eredeti játékkal lehetett játszani,azért mert aki kikapcsolta a cd kulcs ellenõrzést kurva gyorsan visszakapcsolta a csalók miatt.
Meg lehet nézni hogy kiadták az Originen a free BF1942-õt aki csak teheti kizárja a szerveréról az ingyeneseket mert hál istennek van ilyen lehetõség,mert fele csaló.
Tehát ez üres állítás tõllük hogy kevesebb játékot adtak volna el.
De lehet hogy ha lettek volna módok és tényleg vonzották volna a játékosokat,akkor az alapjátékból számszerüen több fogyna el.
Az én meglátásom szerint inkább féltek õk a megalázástól hogy holmi kis programozók a faszukra vágták volna õket.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Pina kéne már nektek szerintem 😄
Ezek a mennyi idõbe tellik egy játék leprogramozása jó vicc. Mindenki tudja hogy sokba, de gondolkozzunk már el, erre vajon mennyit szántak? Max kemény 1 évet, miután a BF3 kiadása követõ vakációból és pár DLC összetaknyolása után elkezdték csinálni. Hát az nem sok idõ! Ráadásúl nem a full nulláról, hanem kvázi egy új modot fejlesztettek csak a BF3-hoz, de nem jött össze ez se hibamentesen. <#gonosz3>#gonosz3>
Ha a például egy Half Life-hoz hasonlítjuk ezt a leprogramozási idõt, és az eredmény minõségét, azthiszem megint a csodálatos BF4 maradna alúl.
Szerintem ez a BF4 semmilyen téren sem mondtahtó olyan játéknak, ami megéri az árát. <#vigyor2>#vigyor2>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Elsõ körben másodpercenként 9* több parancsvégrehajtásról beszéltek mint DX alatt... A BF4 Mantle demónál már csak 45%-ról beszélünk... Ráadásul ahelyett hogy mellkas veregetve bemutatnák mivel is demózták hogy pislogjon az ember (mondjuk egy 7750-el ultrán..) inkább titkolóznak meg "elvesztek az adatok"...
Egy vérgyenge APU-val 4K-ban talán meglesz a 45%, mert 4 helyett 6fps-t tud majd...
link
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
fov nekem is 70 AmbientOc... meg nekem is kivan kapcsolva.. Nem kéne ? nem nagyon láttam a különbséget így hát több fps végett kikapcsoltam. Nem kellet volna ? Érdekelnének ezzel kapcsolatos pontos infok . Jobb láthatóság végett.
Simán skippelte a fovot, kikapcsolta az AO-t... nincs is értelme beszélni róla.
Mindegy az alsónál LOV és a felsõnél ULTRA a Texture Quality !!!szerintem nagyon nem mindegy ha a homokdûnéken szaladgálnak , a füves köves pályán is ez a helyzet.
És a LIgting Quality is fordítva van szerintem elmosódott szar árnyékok lesznek LOW-on Ultrán viszont nem olyan zavaró közel sem egy egy árnyék.
Errõl is van kép de tuti fordítva tenném fel õket megint. Inkább hagyom. 😊
Az elsõnél Texture Quality LOW a 2. ULTRA , Szerintem kicsit jobb a láthatóság az elsõnél.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LooL, ez lassan már 5 éve létezik, amióta Frostbite motor ketyeg a bugfieldek alatt, és nincs javítva még mindig. <#eplus2>#eplus2>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB