15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#11645 na, ha majd jön a Naval Strike, ott is meg lehet próbálni :D
-
#11644 Mondjuk pénzt én nem adnék ezért a játékért, így ingyen kipróbálásra jó. -
determinator #11643 Azt ígérték hogy 24 órán belül az Originen keresztül bárki letöltheti és játszhat a bétával. (konzolon már megy).
Ezt több mint 15 órája mondták. Tehát elvileg délután már elérhetőnek kell lennie mindenki számára.
link -
#11642 Szenvedes nincs vele annyi az biztos, viszont hosszan tarto jatekelmenyt (nekem) kozel sem ad annyit, mint a BF ad (ilyen bugosan is), illetve adhatna ha normalisabban patchelnek.
Van 1-2 jo dolog benne, de tul egyszeru, kapkodos ugrabugra, nyomd tovig a gombot arra ami mozog, celozni sem kell nagyon ra, eleg keves tartalommal.
De ezt mar leirtam bovebben ott amit elobb linkeltem. -
#11641 fasza, ez hány órát jelent? mondjuk ma délután? -
determinator #11640 Néhány órán belül teszik teljesen nyílttá a bétát, bárki játszhat vele, nem kell majd kulcs hozzá, sem EA-s email...... -
Skyline #11639 Egyébként javarészt egyetértek a kritikával, hogy orvosolják-e amit lehet (például a rúgás erőssége tényleg vicc)vagy sem meglátjuk, én mindenesetre haverral már beleöltem közel 10-15 órát az elmúlt másfél napban a 2 beta pályába, és hiába az a pár nyűg, egyszerűen századannyi szenvedés sincs vele mint a BF4-el és a csapatmunkázás is megy benne ezerrel....Ha ilyen minőségű lenne a BF4 az embernek nem nagyon lehetne egy rossz szava sem de ettől baromi messze van még mindig, hiába foltozzák ezerrel... -
#11638 thx meglesem gyors. De ugye még nem késő csatlakozni. -
#11637 Ha a sajat topikjaban visszakeresel kicsit, akkor ott le van irva. -
#11636 mi kell hozzá? cd-kulcsot igényelni valahol? mert én pc-t meglesném. -
#11635 Mar 2 napja megy a PCs beta is...
Aki akart siman be tudott mar jutni (supportnak egy rovid uzenet).
Amugy tenyleg jo a netkod es a hitreg (valoszinu normalis source motoros, 60 tick/per seces alappal megy, a BF-es 10 helyett) es hangulatos elsore, de szerintem eleg sok sebbol verzik a jatek.
Ide nem akarok tobbet kommentelni rola, de a topikjaba irtam par negativ-pozitiv dolgot a betarol, kb 4-5 ora game utan. -
determinator #11634 24 órán belül indul a PC-s Titanfall béta.
Nyílt béta lesz és a konzolosok már nyomathatják.
Kíváncsi vagyok rá. -
Batistuta07 #11633 nekem annyi különbség hogy 6850-em és 4gb-t ramom van.mediumon 40-50 fps hiba nélkül.
neked milyen hiba jelentkezik pontosan? -
Reaper2104 #11632 A bölcsességed addig terjed, hogy számon kéred a stílust a házigazdán és közben farkazol másokat.... -
Gabesssz19 #11631 Titan mód is lesz.
http://www.gamekapocs.hu/hir/38759/battlefield_4_visszater_a_titan_mod -
sasafr #11630 Ne haragudj nem etetlek tovább csupán annyit jegyzek meg, hogy tudod van az a mese a két kecskéről és a hídról! Vagyok annyira bölcs, hogy félre állok, azzal a megjegyzéssel, hogy mindenkinél van egy nagyobb farok! Te elég nagynak tűnsz, de azért ne bízd el magad! -
#11629 Phenom II X4 955 3.2ghz
HD6870 1gb
8 gb ram
Win7 64 bit. -
Reaper2104 #11628 Lehet neked kéne, mert nekem nincs gond a memóriámmal amit leírtam az tény.... -
Batistuta07 #11627 milyen géped van? -
sasafr #11626 Bagoly mondja verébnek! Olvass vissza, ha meg nem akkor sincs baj kisember! -
Reaper2104 #11625 Te még ebbe a forumba bf4-el kapcsolatos dolgot nem írtál csak beszólogatni jössz, valaki segítséget kért segíteni nem tudsz de elküldöd más fórumba (egyébként pár perc múlva már valaki segített is neki) miközben lefikázod ezt a fórumot aztán meg a házigazdát fikázod ez a trollkodás.... -
#11624 Igazad van wazze...nalam is (nagyon ritkan) elszakad a cerna...miutan 3. eve itt trollkodik (alregekkel is) az a f.....j. Toroltem is mert nem idevalo a stilus, igaz.
Viszont abszolute nem erdekel, hogy szerinted "ramegett", nekem ezert nem fizetnek es meglepo modon nem is elvezem ezt a haaaaaatalmas nagy hatalmat, de a mar bizonyitottan trollokal es alregekkel mar reszemrol nincs tolerancia.
Ha valami tovabbi problemad van ezzel, akkor ird meg a modiknak.
Meglepo modon nem vagyunk puszipajtasok, sokszor meg veluk is vitazom par dologban. -
sasafr #11623 Például a te "faszfejezős" kommented! Neked lehet más a "kisköcsögért" büntetőpontot kap! Az olyan nyaller troll mint pl Reaper2104 már meg is jelent és beleböffentett egyet a trollkásába, gondolván elnyom egy csókot a házigazda hátsójára! És ha te úgy érzed, hogy eugabeszt jogod van lefaszfejezni, akkor egyszerűen alkalmatlan vagy erre a feladatra! Hiába törölted a hozzászólásodat az mégis rád égett. -
#11622 -
Reaper2104 #11621 Van akinek az az azonos mérce, hogy ő bármit megtehet, mondhat mások pedig nem és ha kicsit moderálják akkor persze az negatív diszkrimináció.... -
#11620 -
Stief #11619 Hova szity szüttybe lett az air superioriti mod a battlelogból? -
Skyline #11618 " javult valamelyest"
VALAMELYEST...:D -
#11617 De ird mar le nekem, hol nem volt azonos mercevel merve valaki?
De ugye nem azokrol a trollokrol beszelsz akik nem tudom hanyadik alregjukkel masznak vissza direkt csak a feszkot csinalni.
Azok biztos, hogy NEM lesznek azonos mercevel merve, azt elhiheted. -
#11616 ...nálad. :D Én csak tanulva az előző vitákból, nem kívánok itt flamet indítani a játék jelenlegi állapotáról :D Pedig bőven lenne mit "sírnom" :) De inkább csendben viselem, és anyázok játék közben :) Mert ide ugyanannyi értelme van írni a gondjaimról, mint az anyázásnak amit lassan minden nap, minden egyes meccsén csinálok :) -
sasafr #11615 Nem kell hipnotizálni azonos mércével kell mérni és rend lesz! -
#11614 nekem ilyenkor kékhalálom van, marad a restart.
kéne vennem egy új gépet, az az igazság... -
Skyline #11613 Amióta a prog javult valamelyest csökkent a sírás és a sírás miatti hőbörgés is.:)
Persze még mindig messze van a minőségnek nevezhető szinttől és a BETA TF lenyeli keresztbe a netkód,hitreg, stb oldalról közelítve, de legalább elkezdtek foglalkozni vele és 3 hónap alatt a legutolsó két patch valamennyire orvosolta a bajokat... -
#11612 Az embereket nem tudom (es nem is akarom) megvaltoztatni...
A trollokat / alregeket probalom / probaltam aranylag turelmesen intezni.
A full negativ es mar kisse vakon pozitiv taborbol kaptak paran figyelmeztetest, azota kevesebbet vitaznak, ennel jobban nem tudom, hogy legyen kezelve ez a dolog...
Vagy mit szeretnel, hogy mindenkit hipnotizaljak? :DD -
sasafr #11611 Szintén zenész! Most 10 percen belül két különböző szerveren fagytam ki. Hang beakad kép megáll és feladatkezelő megnyit. Ennyit ért az új pecs! Pedig hetek óta hiba nélkül játszottam. -
sasafr #11610 Félreértesz! Én nem a trollokat védem, pont az ellenkezője! Voltak itt olyanok akik meglátták, hogy egy nick hozzászólt, vagy tényt közölt azonnal rácsaptak. 5-6 személy trollkodása ölte le ezt a fórumot. Az egyik oldal sírt állandóan a nevetők szerint és kontra. Hiányzott az empátia és a türelem. Nagyjából ennyi! De kívánom, hogy állítsd helyre a fórumot és mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkozzanak, akkor szerintem visszatér az élet. -
#11609 ma eddig két szeverre léptem fel. az egyiken még spawnolás előtt kifagyott a játék, a másiknál már beültem a csónakba, amikor megkaptam a kékhalált (Y)
sikerül jól kihasználni a 2XP-t egyelőre :) -
#11608 Direkt voltam mar ugymond durva...mivel aki mar kb 3 eve csak trollkodni jar ide, az mar nem ert a szep szobol.
Visszajon osszevissza alregekkel es itt ugat mint egy tiz eves, mikozben sokszor kijelentette, hogy ide soha tobbet nem jon be.
Mikor benezek PH-ra, akkor is legtobbszor csak vitazik az emberekkel, csak ott jobban elveszik a tobb komment kozott es pont a turelmi hataron belul marad, csak azert nem vagjak ki.
PHn jobban is feltik az accjukat az emberek, mert azzal adnak/vesznek apron es kapjak a sok ezer hsz utan a csodarangokat. Ezzel eleg jol vissza tudjak fogni az ilyen agyamenteket is.
De vedjed nyugodtan te is a azokat a trollokat akik miatt nem csak ez a topik, hanem az sg forum szetesik es szetesett kb... (Masik resze a dolognak, hogy nem fejlesztik az oldal forum reszet es mai napig nincsennek normalis moderacios eszkozok az ilyenek ellen).
-
sasafr #11607 Az a baj ezzel a fórummal, hogy én egy "kisköcsög" jelzőért 2 db büntetőpontot kaptam a cifu nevű valakitől, míg te most bátran "faszfejezel" le bárkit! Kíváncsian várom a neved mellé a felkiáltó jeleket, de van egy érzésem, hogy hiába és ez minősíti itt a moderációt és az emberek egy szűk egyenlőbb részét! Lehetett volna ebből egy jó fórum, de nem lett! -
grimm13 #11605 előfordul hogy átmegy rajta :S rakétával is megtörténik néha, meg akkor is ha el akarod ütni járművel