28
  • John Wayne #28
    Nem volna rossz ez a Meego, meg állítólag a Qt is szuper mint C++-os keretrendszer, de ennek talán már kicsit késő. Az Android - iOS tarol mindent. Ha pedig nincsenek alkalmazások, nem sokan veszik majd meg. De bízzunk benne hogy kisül ebből valami.
    A Nokia meg sajnos túl sokat ült a babérjain, és túl kényelmesre vette a figurát. Aztán szépen letarolták.
  • caius marius
    Köszi!
  • Sir Ny
    pl ez: http://www.slashgear.com/nokia-gifts-meego-patents-to-jolla-startup-10237812/
  • caius marius
    Honan van az info?
  • Sir Ny
    időközben kiderült, hogy tényleg elég komoly támogatás áll a projekt mögött, sőt, úgy tűnik, hogy az egész nokia - elop nélkül. ebből még lehet is valami jó
  • caius marius
    Ez nagyon gyenge riposzt volt.
    Ha a symbian is sikeres lett volna, akkor arra is lettek volna vìrusok.
  • Zoliz
    A virusmentes appok, az Androidos szemetek helyett.
  • cateran
    "A Symbian-ról is csak a marketing és az újdonság varázsa miatt vándoroltak el az emberek!"
    Aztan valami miatt nem is mentek vissza...ki erti?:D Birom, amikor valaki ugy alaz valamit, mintha dicserne:P
    Amugy erdekelne, hogy mi az a "telefonját értelmesen is használni " Ertsd telefonalni, sms, email, net, zene, film, jatek? Erre csak kismillio telefon kepes ma mar tokeletesen. #szoval mi is az, ami miatt a Symbian odabasz?
  • zpe
    Szerintem várjuk még ki a win fejlesztéseit !
    Nem nagyon akarom védeni őket, de szerintem baromi gyors a rendszerük.
    Ha stabil marad és gyors, akkor jó lessz ez, főleg ha növelik a testteszabhatóságát is.
  • MaXiMkA
    Aham. Szóval a Symbian jó. Igen, ez így van, csak 10 év alatt semmit sem fejlesztettek rajta. Nekem ez a véleményem. 6 éve van telefonom, kettő is párhuzamosan : Egy Nokia, ami az idők során változott, cserélgettem és egy Sony Ericsson. Mind a kettő középkategória, s kb ugyanarra használtam. Össze sem lehet hasonlítani. A Sony rendszere sokkal inkább felhasználó-barát. Csomó beállítás van, ami alapvető. Nem azt mondom, hogy a Symbian szar, de nem elég. Mert megvolt a hírnév, a 70%os piaci részesedés és nem fejlesztettek semmit. Amikor beindult az Apple, még mindig ültek a seggükön. Jött az Android és marha gyorsan marha nagyon hódított. Na, a végére már kezdtek ébredezni. Sztem baromság volt az Intel-t hátbaszúrni és abbahagyni a MeeGo-t. Nekem nagyon tetszik. Éppen ezért örülök, hogy a Jolla folytatja és nem marad annyiban, ráadásul az Intel részéről a Tizen megjelenését is nagyon várom. Még tesztelik meg írogatják, de véleményem szerint jó lesz mind a kettő. S ha egyszer megjelennek, jobbak lesznek, mint a WP. Ez szinte biztos.
  • donceleger
    Ugyan már! A Symbian-ról is csak a marketing és az újdonság varázsa miatt vándoroltak el az emberek!
    Akinek nem kellenek a fingós-böfögős-gyertyaelfújós appok, nem számít a csilli-villi és a telefonját értelmesen is használni akarja, az még mindig symbiant használ! Több előnye van, mint hátránya!
    A WP meg a jelenlegi formájában nem képes kiváltani a symbiant, több fontos hiányossága van, mégis azt majmolják jobban! Még is mi ez, ha nem hype?!
    Plusz ott a kamera! Igaz, lesz majd PV Lumia is, de butított, mert a WP képtelen ennyi pixelt feldolgozni!
    De persze tudom, a symbian a szar!!!!!!
  • zpe
    Miért is nem lessz jó, egy dual magos arm 15-ös cpu-val, Pureview technológiával megfűszerezve egy valószínűleg gyors win8-cal ?
    Írom ezt egy, szerintem baromi gyors Lumia 710-ről.
  • Chris05
    A Nokia jó volt. Már soha nem lesz jó.
  • tomboy013
    A legunalmasabb viszont az hogy te minden WP meg Nokia hírnél ott vagy a fikázók között. Ha nem tetszik vagy nem szeretek valamit nem is foglalkozok vele. Te vagy buta vagy vagy irigy.
    A Nokia jó volt, jó és jó is lesz.
  • hammerjoe
    Érdekes, hogy ha nem ujjong az ember neki, vagy csak reálisan látja a dolgokat, akkor az vagy troll, vagy hülyegyerek!! Ezt nevezem!! Ez ám a kultúra!!

Sok nokiám volt, több is mint kellett volna! Az utóbbiak egyáltalán nem jöttek be, pedig nem a 20E-res kategóriából vásároltam őket. El kell fogadni, hogy eljárt az idő felettük! Van szebb, jobb, tudásban, és szolgáltatásban többet nyújtó készülék. A nokia is köztük lehetett volna, de ők csak ültek a seggükön, és azt gondolták, hogy a hírnevük fenntartja őket. Nem így lett.....Elindult itt is a "proci, és ramháború", és aki nem fejleszt, az lemarad, elfelejtik! Főleg a boltokban!! A microfossal kötött megállapodás meg már az utolsó szeg volt a koporsóban! Szép volt, jó volt(régebben nagyon is), de ma már ez nem elég!! Majd valaki felvásárolja a nevéért, és a licenszekért......Ne legyen igazam, de megérdemli, ha ez történik! A csúcson volt, és tudjuk, hogy onnan csak egyfelé visz az út! Lefelé.....
    Ja, és nem minősítek senkit sem! Akinek erre támad kedve, az tegye ezt meg otthon, a szerettei körében!!!
    Nem kértem senkit sem, hogy helyeseljen, vagy utálkozzon a véleményemen, de azt viszont kérem, hogy fogadja el azt!! Ennyi!! És Hölgyeim/Uraim vigyünk egy kis kultúrát a "társalgásba". Ne legyünk alpárik, mert az minősít is! Köszönöm!!
  • Armagedown
    Nem kell nekik gyár , elég egy bérgyártó, az Applenek sincs gyára
  • DjDano
    Te átaludtad a 1992-től 2007-ig tartó 15 éves időszakot? Mert az szinte kizárólag a Nokiáról szólt, na meg arról, hogy mindenki őket próbálta utolérni sikertelenül :))

Ferguson: Én a te ostoba troll megnyilvánulásaidat unom de nagyon!
  • zpe
    Miért, az android az elkészítése pillanatában robbant be a piacra ?
  • fergusonpapa
    Nokia hír mindenapra..

Mindenki tudja hogy szarban vannak
    Azt is hogy szar telóik vannak mostanság
    és azt is hogyleépités van..

Mindez tart évek óta mégis mindenapra van 1 cikk ahol a fanatikusok védik a sima vélemény formálokat meg leszolják

UNALOM!
  • coolbboy83
    A másik dolog, hogy akik leléptek a Nokiától azok nem hülyegyerekek..... a Nokiát viszont az utóbbi években tehetségtelenek irányítják.
    Nem temetem őket sem - még lehet egy jó pálfordulásuk, ha bejön a WP nekik - bár nem úgy látszik egyenlőre.

Ezt a WP-t 10-ből 9-en nem szeretik.... legalábbis azok a haverok akik vettek, már el is adták és vagy Andro vagy iOS device van a kezükben.
  • coolbboy83
    Megoldják, megvannak nekik a megfelelő kontaktok arra mérget vehetsz.
    Csinálják csak, nem baj ha van még lehetőség más termékekre is az Andro, iOS, WP-n túl..

A kis képen itt nekem szimpi az OS, ha ilyesmi lesz - de gondolom ez fantáziarajz :-)
  • Vazeratti
    Nem követtem a kiválásokat meg ilyesmiket, de ennyien távoztak, meg ennyi tőke van mögötte, hogy saját telefont tudnak legyártani? Honnan lesznek gyáraik hozzá?
  • woar
    Ha ebből lesz valami, akkor nekem is "musthave".
  • zpe
    A Nokia megcsinálta anno a Maemo 5-öt , ebből lett később a Maemo 6 ,ami az N9 Meego-ja, úgyhogy szerintem a fejlesztőket minőségügyileg nem kell félteni !
  • donceleger
    Gratula, büszke lehetsz magadra! Biztosan dagad a melled, hogy most jól megmondtad! Szánalmas hülyegyerek!
  • jackoneill90
    Sose ! Nokiát csak a space impact miatt használtam, másra használhatatlan volt.
  • bujtorgy
    Hamvában halt próbálkozás....
    De a nokia fel fog még támadni!
  • caius marius
    Na! Gyerünk gyerünk!
    Hajrà jolla!