876
-
teddybear #356 Tökmindegy, hogy hat ezer, vagy hat millió zsidót gyilkoltak meg. Mondjuk nem értem, hogy miért próbálod kicsinyíteni a halottak számát. Ha kevesebbet gyilkoltak, az neked jobb? Attól Hitlerék még gyilkosok maradnak.
Volt népirtás régebben is, és még most is van, sajnos. A rómaiak például az ellenálló törzsek nemességét családostul végezték ki, vagy adták el rabszolgának.
Hitlerék viszont ipari módszerességgel, német precizitással végezték az ellenségeik kiirtását. Ez a rendkívüli az egészben.
De ha te tiltakozol, és tagadod az egészet, akkor valami okod van rá. -
caius marius #355 Faszt! Azért ölték meg, mert nem legitimàlta Kàdàr hatalmàt. Megtehette volna a dolgok folyàsàn, szerintem nem változtatott volna. (Ez persze csak sajàt vélemény, de szerintem Nagy Imre sakkozott, mint minden politikus, és elbaszta a lépést.) Illetve de, most nem lenne kivel takaróznia ennek a szànalmas csürhének, akik immàron 22 éve bitoroljàk a hatalmat. -
caius marius #354 Agyhalott? Furcsa ezt pont a Te szàdból hallani.
"Nagy Imrét október 24-én hajnalban a PB tagjának és egyúttal kormányfőnek választotta az MDP jelölőbizottsága, mely eseményről a rádió is tájékoztatást adott."
Forrás:wikipedia
-
TARTYOM #353 Mindjárt sírok. De komolyan.
Most akkor nekem utálnom kellene mindenkit mert egy rokonom a németek oldalán halt meg egy meg az oroszokén egy meg a magyarokén?
Kurvára el vagy tévedve. Senkit nem érdekel, hogy kinek milyen rokonai meg minden lófaszai haltak meg itt vagy ott, attól a tagadás büntetés egy hatalmas átbaszás. Azért büntetik a tagadást mert nem a valós számokat tolják a pofádba és így egy idő után a hazugság marad csak fenn.
Aki úgy tagadja, hogy azt mondja nem volt az idióta, de az is aki 10 milliós számokról beszél. Pontosan ugyan akkora idióta mindkét fél. Arról nem is beszélve, hogy nem csak a baszom zsidókat vitték hanem a lengyeleket, cigányokat meg mindenkit csak éppen egyedül a szegény zsidókat kell sajnálni... Tudod mennyi orosz pusztult el munkatáborokban? Sokkal de sokkal több mint fitymahiányos csak őket nem szabad sajnálni merthát nem zsidók..
De érts félre (úgy is félre fogsz) nem utálok én senkit (cigányokon kívül), csak rühellem aki a holokausztból akar megélni és úgy állítja be, hogy annál durvább dolog nem volt... és fú most nekem szarul kell éreznem magam azért ami kibaszott 60 éve történt meg jogutód meg a kurva annyuk.. szánalmas. -
asgh #352 "Igen és el akarták zavarni Rákosiékat, ami persze sikerült is de, és most ismétlem önmagam, tessék már megjegyezni, hogy nem a fennálló rendszer/ideológia, ellen küzdöttek! Ha így akartak volna tenni, akkor nem egy kommunistát választanak vezetőűl. (Nagy Imre)"
Nagy Imrét senki sem választota vezetőül, te agyhalott. Meséld már el, mikor volt 1956-ban szabad választás? Akkor éppen ő kapta a Párttól a miniszterenök szerepet, mint mondjuk 1989-ben Németh Miklós.
Nagy Imrét azért tisztelik, mert amikor választania kellett a kommunizmus és az ország között, akkor az országot választotta. Ezért ölték meg Kádárék. -
teddybear #351 Tudod, van egy ismerősöm. Gyerekkorában megjárta Auschwitzot, családostul. 29-en mentek, öten szabadultak ki. Neki magyarázhatod a hülyeségeidet, nem tudod meggyőzni, ide a rozsdás bökőt! -
TARTYOM #350 Csak éppen ennek köze nincs a holokauszthoz de nemlényeg -
teddybear #349 Tévedsz, de nagyon. Csak a portugál inkvizíció három anyaországi központja (Lisszabon, Évora és Coimbra) összesen 40.026 eljárást folytatott le.
A többi gyarmati központ működéséről csak becslések maradtak fenn, de például Dél-Amerikában köztudottan több tömeges indián-irtást is elkövettek az atyák.
A legrosszabb híre mégis a goai központnak volt, amihez nem csak India tartozott, hanem az egész ázsiai térség. -
teddybear #348 Kár volt ezt a baromságot belinkelni. Még néhány hülye komolyan veszi. -
ManoNegra #347 Pontosan mi a problémád? -
teddybear #346 Tiltják például a gyilkosságot is, meg a lopást is... -
teddybear #345 Hülyéket nem kéne példának állítani...Még rád ragad... -
ManoNegra #344 Holokauszt mint vallás -
TARTYOM #343 USA-ban be van jegyezve a Náci párt is :)
Egyébként ne menjünk bele, de ha valamit tiltanak akkor annak köze nincs a valósághoz. Ezt a tagadásra értem. -
caius marius #342 Ez azért érdekes:
"A holokauszttagadók antiszemitának, neonácinak minősítését pedig problematikussá teszi az a tény, hogy prominens képviselői közül többen részt vettek az antifasiszta ellenállási mozgalomban, deportálták őket, sőt, köztük zsidók, zsidó származásuk miatt deportáltak is vannak."
Hehe semmi nem fekete és fehér...
-
caius marius #341 Ott a pont. -
ManoNegra #340 A holokauszt bárminemű megkérdőjelezése, vitatása és tagadása az alábbi országokban büntetőjogilag büntetendő: Ausztria (Tilalmi Törvény 1947), Belgium (törvény a holokauszttagadás ellen), Csehország, Franciaország (Loi Gayssot),Magyarország (Btk. 269/C.§),Németország (StGB § 194 (1. 2.) [17], StGB § 130 [18] ) , Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Izrael államban is büntetendő.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszttagadás -
caius marius #339 Oksa pl hol?
-
caius marius #338 "Egyszer már megtörtént ez Magyarországon 56-ban."
Igen és el akarták zavarni Rákosiékat, ami persze sikerült is de, és most ismétlem önmagam, tessék már megjegyezni, hogy nem a fennálló rendszer/ideológia, ellen küzdöttek! Ha így akartak volna tenni, akkor nem egy kommunistát választanak vezetőűl. (Nagy Imre)
Rákosi és sleppje egy tetves görény volt aki, az orosz igényeket messze túlszárnyalva, próbálta meg bizonyítani vezetői rátermettségét. Ez lett a vége. Rákosi el, és jött a Kádár éra ahol, szerintem a magyar kisemberekre egy addig még soha nem látott jólét köszöntött. Évente nyaralás, hétvégi telek, ingyenes egészségügy, patkánymentes budapest, közbiztonság, kiszámíthatóság stb, stb...
Nem szabad összekeverni a Rákosi érát a Kádáréval. A kettő ég és föld. -
morden #337 Tévedsz, Elég sok helyen büntetik a művel Európában, bár kicsit ritkábban is kerül elő mint máshol. -
caius marius #336 A holokauszt tagadás csak itthon számít bűncselekménynek. A művelt nyugaton úgy tudom, nem. Sőt az általatok oly hőn imádott usákoknál ha jól tévedek még a klukulxkulu kán is belefér. Ugye. -
Sir Ny #335 Nem szarkasztikus, csak béna. A nacionalista vonalat meg kár volt beletenned, ha nem értesz hozzá. -
asgh #334 "Persze lehet, hogy egyszercsak megràzza magàt a zember és azt mondja na ebböl elég, takarodjatok."
Egyszer már megtörtént ez Magyarországon 56-ban.
Sajnos a kommunizmus bukása után nem volt nürnbergi per, akkor most a szöveged ugyanolyan bűncselekménynek számítana, mint a holokauszt-tagadás. Bár ahogy elnézem az sem áll olyan távol tőled. -
asgh #333 Ehm. Az a hozzászólás szarkasztikus válasz volt arra, hogy pár gyökér szerint a kommunizmus jó volt, csak a megszálló ruszkik miatt nem előztük meg Ausztriát gazdasági fejlődésben. -
Sir Ny #332 Szerintem keresztény, hiába állítja, hogy nem hisz Istenben. Megöljük?
mennyire imádom a felvilágosult ateistákat -
Sir Ny #331 forrás? -
Sir Ny #330 Nem igaz. -
Sir Ny #329 Faszság. Az inkvizíció fél évezred alatt maximum 30000 főt írtott ki. Nem volt elterjedt sehol, vagy bevett szokás. Spanyolországban egy ideig az államhatalom politikai rendőrsége hivatkozott Istenre, de azzal együtt sem sokkal több ennél. Ez sehol sincs az örmény népírtáshoz, vagy a kínai rendszerhez képest. -
Sir Ny #328 EZ már pofátlanul demagóg. A sok magyar forradalmár a szent szabadság nevében gyilkolta kommunista honfitársait? Nemár. -
ManoNegra #327 Egészen megdöbbentö dolgokat írnak többek között a keresztesekröl.
Én meg ismerek egy országot, ahol megdöbbentő dolgokat írnak a muzulmánokról, azalatt a százötven év alatt, amíg megszállás alatt tartották... -
mizar1 #326 ...művelődéstörténetet. -
mizar1 #325 Talán én kezdtem, és segítette.
Ha nagyon nem hiszed, akkor tanulmányozd a műveléstörténetet. -
MacropusRufus #324 :D
a vallás a tudományt??? Ajjaj...
De nem akarom fojtani az off topicolást ;D
További szép délutánt -
TARTYOM #323 Valaki elkezdte, hogy bezzeg a vallás hogy segíti/ené a tudományt és innen indult -
MacropusRufus #322 érdekes ez a topic :D
A tmához hol kapcsolódik a kommunizmus és a különböző vallási dolgok? :D :D
Mert nem találom a kapcsolatot, pedig mind a 320 kommentet elolvastam. :o
-
TARTYOM #321 Akkor olvasd még el 5x amit írtam és rájössz miért írtam Iránt.
Idéznék: "Bár semmi köze a topikhoz, de nem tudtam kihagyni, mert nagyon fáj." -
Bannedusermail #320 Uránban nem arabok élnek, hanem Perzsák. Bár semmi köze a topikhoz, de nem tudtam kihagyni, mert nagyon fáj. -
Bannedusermail #319 Igen, ezt már többen is felvetették. -
Bannedusermail #318 Botrány, hogy a sok kommunista szétcseszi ezt a topicot. Menjenek Észak-Koreába követ törni, ha ennyire hiányzik nekik. -
Alfa Of NS #317 A cikk tulajdonképpen hülyén van megcsinálva, talán nem is ez volt eredetileg. Felvázolja hogy a komplex sejtekhez több energia kell, és még le is vezeti egyszerű folyamatok sorozatát, amin keresztül ez megvalósulhat, aztán azt írja, hogy hát milyen nagy a távolság az egyszerű és a komplex sejt között. Miután felvázolta, hogy hogyan lehet az egyikből a másikba eljutni egyszerűbb lépesekkel, akkor nincs értelme annak, hogy nagy a távolság.