1937
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
#689 Akkor, mind1:D -
#688 Néztem az se pontos szal marad az AC :D -
#687 Bármely csak ne a GPLből tákolt verzió legyen
Link? :D -
#686 Csak AC-s jó?:)
Mert EEC-n van asszem GTR Evo-s.
Kep
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.12.20. 13:55:17 -
#685 Zsír :D
Bár most a GT3 Worldöt meg a '87 WTCC próbáltam és jópofa lett mind2.
Alex, nagyon nehéz lenne az AC s Nordot átrakni ide rF2ből? Baromira hiányzik innét :D -
JonasSandor #684 A kamionos dlc mikor jön? -
#683 EEC AMS SuperV8 addon
:) -
JonasSandor #682 Mekkora loooool -
-
JonasSandor #680 Megjött egy turismo mod hozzá másfél giga kb. -
JonasSandor #679 Hehehehe nagyon vicces. -
#678 minden mod megy, még az rFactor2 moddok is, és akadás nélkül kezel 500+ moddot. :) -
JonasSandor #677 Milyen újítás van benne? -
#676 EEC GT3 Base v1.9 -
JonasSandor #675 Ja tényleg :D:D -
#674 Velo Citta, de le is lett írva. -
JonasSandor #673 Ez melyik pálya? -
#672 Nekem valahogy nincs időm ilyenekre figyelni :D -
#671 -
#670 A régi stock carral nagyon jó, kár, hogy nincsen rajta rendes difi, mert így küzdeni kell, hogy maradjon keresztbe. -
Portugálul nemtok de picit obszcén az öreg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennyit kurvázni -
#668 Ja, sikeresen összetörtem is a verdát bambulás közben
Egyik legjobb map. -
#667 DX12 :) -
#666 -
#665 Velo Citta féktávjain a majmos táblákat figyeltétek már? -
#664 ETCC-t meg nem lattam, de az nem jelenti azt, hogy nincs. Mostanaban elszaporodtak a MOD-ok (:P). orabban is "meglepoen" sok volt (ahhoz kepest, hogy nem olyan nepszeru a program), de ami volt, az nagyreszt igenyesen osszerakott cucc volt (persze "mind" konvert, forrastol fuggoen jobb/rosszabb).
De mostanaban nepszerubb a progi, igy a MOD-ok is elszaporodtak, ami logikusan minosegi romlast is jelent (nem feltetlenul, de erosen benne van).
Es ha mar nyelvtan:)
A MOD valoban MOD, de ma mar a nyevtan miatt barmi lehetseges. Elterjedt annyira, hogy belefer magyaritani, meg a roviditest is. A teljes "tukor forditast" (módosítás) nem igazan, mert az hulyen hangzik, mint sok minden mas magyarul:D Ma mar az "ímél" leirasa is teljesen hivatalos, bar sose irnam igy:P De a kovetkezo generacionak total termeszetes lesz.
Persze a MOD/mód eleg tavol esik az Akademia hataskoretol, igy jelenleg lehet meg vita tema:DD -
#663 Nem tudom mit mondtam engem inkább a formula versenyek vonzanak. Ezt ő tudja. Bár az se biztos hogy pont az AMS alá kèszült, lehet hogy az GSC-re kèszült.
(amúgy meg ennèl nagyobb bajod sose legyen hogy most mod vagy mód.) -
PacsutaTibi #662 Milyen ETCC mod van az Automobilistához?
(Jah... És MOD mert a modification rövidítése. Nem mód!!! Jó lenne ha egy házigazda, kijavítaná a banner alatt is a linkeknél....)
-
JonasSandor #661 Mennie kéne jah nem értem mi lelte mára. Tegnap még jó volt. -
#660 Nem, engem inkább a formula autók vonzanak. Nem hiszem hogy kellene hozzá mivel a WTCC és az ETCC két különböző verseny sorozat. Amúgy ha ennyi problémád van miért teszel bele módokat? Miért nem használod az alap módokat? Azok legalább működnek. -
JonasSandor #659 A dtm 2016-ot kipróbáltátok?
A wtcc 2016-hoz is kell az etcc?,mert magába kifagy az egész tegnap még működött. -
#658 Jival gyorsabb az ffb mint a loginal, azert fogod jobban. -
#657 Abszolút használható a pedál, bár a G25-é egy fokkal jobb. Ugye ott van a drágább verzió de most nincs arra keret(ehhez is egy évet koplaltam) és nekem ez is megteszi. Kormány viszont nagyon jó, az FFB sokkal organikusabb, életszerűbb és valamiért könnyebben megfogom a kocsikat ha megúsznak(lehet a nagyobb átmérő is szerepet játszik).
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.03. 18:23:17 -
#656 A regi cuccok sokkal egyszerubbek, gyengebbek, elnagyoltabbak voltak, kevesebb volt a hibalehetoseg. Meg regen minden jobb volt;DD
A G25-os korszak korul a TM valoban "gagyizott" (valszeg az "eladhatosagot" es nem a "minoseget" celoztak meg), de az utobbi idoben kicsit Fanatek-lightnak "reklamozzak" (kulonfele set-ek: base, pedal, shifter, rim).
Nem mintha "szeretnek" uj kormanyt, remelem nem is fog kelleni, de nem art, ha a G29/290 mellett azert van valam mas valasztas is (tudom, Fanatek, de hiaba Lottozom, nem jon be:D). -
#655 Ezek mar nem birjak olyan sokaig.
Bar TM azert elegge osszedte magat a korabbi vackaihoz kepest.
De pl a regi MS Sidewinderem meg maig mukodik ahiva rladtam, pedig szerintem husz eves :)) -
#654 Az a kormany jo cuccnak tunik, a pedal milyen? Meg rugos vagy valami komoyabb?
A regi NASCAR korszako t evekig egy Thrustmaster (Ferrari) FFB GT-vel huztam ki (2000-es evek eleje), akkoriban tok jo volt;) Ugyanugy sarga Ferka matrica a kozepen. Csak a botvaltoza kezdett szarakodni (a pucolas megoldotta) es a kormany ket oldalan a vastag gumi reteg kezdett erosen lehamlani:D -
#653 Sajnos, ilyen vilagban elunk, senki se akar ingyen dolgozni:/
De gondolom, Te majd szeretnel, es peldat mutatsz a tobbieknek! :) -
JonasSandor #652 Demót honnan lehet leszedni? -
#651 Most új kormánnyal még durvább (T300RS Integral verzió), remélem sokáig kitartanak mert nagyon jó amit csinálnak, kéne mögéjük egy tőke erős szponzor. -
JonasSandor #650 Csak ez is fizetős ajj de kár.