1937
  • bmwcrash
    Akkor, mind1:D
  • Ingy2
    Néztem az se pontos szal marad az AC :D
  • Ingy2
    Bármely csak ne a GPLből tákolt verzió legyen
    Link? :D
  • bmwcrash
    Csak AC-s jó?:)
    Mert EEC-n van asszem GTR Evo-s.
    Kep
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.12.20. 13:55:17
  • Ingy2
    Zsír :D
    Bár most a GT3 Worldöt meg a '87 WTCC próbáltam és jópofa lett mind2.
    Alex, nagyon nehéz lenne az AC s Nordot átrakni ide rF2ből? Baromira hiányzik innét :D
  • JonasSandor
    A kamionos dlc mikor jön?
  • bmwcrash
    EEC AMS SuperV8 addon
    :)
  • JonasSandor
    Mekkora loooool
  • Alexease

• JonasSandor
    Megjött egy turismo mod hozzá másfél giga kb.
  • JonasSandor
    Hehehehe nagyon vicces.
  • b-type
    minden mod megy, még az rFactor2 moddok is, és akadás nélkül kezel 500+ moddot. :)
  • JonasSandor
    Milyen újítás van benne?
  • Alexease
    EEC GT3 Base v1.9
  • JonasSandor
    Ja tényleg :D:D
  • TheGreenDoom
    Velo Citta, de le is lett írva.
  • JonasSandor
    Ez melyik pálya?
  • TheGreenDoom
    Nekem valahogy nincs időm ilyenekre figyelni :D
  • Alexease
  • bardocz
    A régi stock carral nagyon jó, kár, hogy nincsen rajta rendes difi, mert így küzdeni kell, hogy maradjon keresztbe.
  • Ingy2

Portugálul nemtok de picit obszcén az öreg
  • Ingy2
    Ja, sikeresen összetörtem is a verdát bambulás közben
    Egyik legjobb map.
  • Alexease
    DX12 :)
  • Alexease
  • bardocz
    Velo Citta féktávjain a majmos táblákat figyeltétek már?
  • Alexease
    ETCC-t meg nem lattam, de az nem jelenti azt, hogy nincs. Mostanaban elszaporodtak a MOD-ok (:P). orabban is "meglepoen" sok volt (ahhoz kepest, hogy nem olyan nepszeru a program), de ami volt, az nagyreszt igenyesen osszerakott cucc volt (persze "mind" konvert, forrastol fuggoen jobb/rosszabb).
    De mostanaban nepszerubb a progi, igy a MOD-ok is elszaporodtak, ami logikusan minosegi romlast is jelent (nem feltetlenul, de erosen benne van).

Es ha mar nyelvtan:)
    A MOD valoban MOD, de ma mar a nyevtan miatt barmi lehetseges. Elterjedt annyira, hogy belefer magyaritani, meg a roviditest is. A teljes "tukor forditast" (módosítás) nem igazan, mert az hulyen hangzik, mint sok minden mas magyarul:D Ma mar az "ímél" leirasa is teljesen hivatalos, bar sose irnam igy:P De a kovetkezo generacionak total termeszetes lesz.
    Persze a MOD/mód eleg tavol esik az Akademia hataskoretol, igy jelenleg lehet meg vita tema:DD
  • TheGreenDoom
    Nem tudom mit mondtam engem inkább a formula versenyek vonzanak. Ezt ő tudja. Bár az se biztos hogy pont az AMS alá kèszült, lehet hogy az GSC-re kèszült.
    (amúgy meg ennèl nagyobb bajod sose legyen hogy most mod vagy mód.)
  • PacsutaTibi
    Milyen ETCC mod van az Automobilistához?

(Jah... És MOD mert a modification rövidítése. Nem mód!!! Jó lenne ha egy házigazda, kijavítaná a banner alatt is a linkeknél....)
  • JonasSandor
    Mennie kéne jah nem értem mi lelte mára. Tegnap még jó volt.
  • TheGreenDoom
    Nem, engem inkább a formula autók vonzanak. Nem hiszem hogy kellene hozzá mivel a WTCC és az ETCC két különböző verseny sorozat. Amúgy ha ennyi problémád van miért teszel bele módokat? Miért nem használod az alap módokat? Azok legalább működnek.
  • JonasSandor
    A dtm 2016-ot kipróbáltátok?
    A wtcc 2016-hoz is kell az etcc?,mert magába kifagy az egész tegnap még működött.
  • lac coo
    Jival gyorsabb az ffb mint a loginal, azert fogod jobban.
  • Ingy2
    Abszolút használható a pedál, bár a G25-é egy fokkal jobb. Ugye ott van a drágább verzió de most nincs arra keret(ehhez is egy évet koplaltam) és nekem ez is megteszi. Kormány viszont nagyon jó, az FFB sokkal organikusabb, életszerűbb és valamiért könnyebben megfogom a kocsikat ha megúsznak(lehet a nagyobb átmérő is szerepet játszik).
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.03. 18:23:17
  • Alexease
    A regi cuccok sokkal egyszerubbek, gyengebbek, elnagyoltabbak voltak, kevesebb volt a hibalehetoseg. Meg regen minden jobb volt;DD
    A G25-os korszak korul a TM valoban "gagyizott" (valszeg az "eladhatosagot" es nem a "minoseget" celoztak meg), de az utobbi idoben kicsit Fanatek-lightnak "reklamozzak" (kulonfele set-ek: base, pedal, shifter, rim).
    Nem mintha "szeretnek" uj kormanyt, remelem nem is fog kelleni, de nem art, ha a G29/290 mellett azert van valam mas valasztas is (tudom, Fanatek, de hiaba Lottozom, nem jon be:D).
  • lac coo
    Ezek mar nem birjak olyan sokaig.
    Bar TM azert elegge osszedte magat a korabbi vackaihoz kepest.
    De pl a regi MS Sidewinderem meg maig mukodik ahiva rladtam, pedig szerintem husz eves :))
  • Alexease
    Az a kormany jo cuccnak tunik, a pedal milyen? Meg rugos vagy valami komoyabb?

A regi NASCAR korszako t evekig egy Thrustmaster (Ferrari) FFB GT-vel huztam ki (2000-es evek eleje), akkoriban tok jo volt;) Ugyanugy sarga Ferka matrica a kozepen. Csak a botvaltoza kezdett szarakodni (a pucolas megoldotta) es a kormany ket oldalan a vastag gumi reteg kezdett erosen lehamlani:D
  • Alexease
    Sajnos, ilyen vilagban elunk, senki se akar ingyen dolgozni:/
    De gondolom, Te majd szeretnel, es peldat mutatsz a tobbieknek! :)
  • JonasSandor
    Demót honnan lehet leszedni?
  • Ingy2
    Most új kormánnyal még durvább (T300RS Integral verzió), remélem sokáig kitartanak mert nagyon jó amit csinálnak, kéne mögéjük egy tőke erős szponzor.
  • JonasSandor
    Csak ez is fizetős ajj de kár.