1967
  • JonasSandor
    bezonyám
  • Joex22
    A lényeg, hogy működik. :)
  • JonasSandor
    Na 64 bittel hasít az automobilista a wttc-nek is van hangja mikor kanyarodok, a 32 bit volt a ludas egy nagy szar már.
    Gondoltam hogy 32 bittel már játszhatatlan a játék.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.01.02. 18:13:35
  • JonasSandor
    Multit én akarnám kipróbálni ha lenne vevő rá amiket feldob oda nem tudom hogy kell rácsatlakozni.
  • ozoli78
  • ozoli78
    Olyasmi lehet mint raceroom vagy inkabb jobb
    Teljesen jó nem zavaró.
    Tükröket lenne még jó állítani
  • lac coo
    Van rendes harom monitoros tamogatas ?
  • ozoli78
    Ma rászántam magam és megvettem minden DLC t.
    Nagyon tetszik minden, a caterham-ek brutál jók osw vel álom az ffb
    Grafika szerintem jobb mint az rF2.
    3 monitornál ,hogy lehet az app okat vissza hozni a középsőre?
    Milyen az online része valaki használja,laggolás van?
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.12.30. 18:01:18
  • JonasSandor
    Nem tudom még megvenni a dlc-t.
  • El Gigante

te is csinalhatsz
  • JonasSandor
    Csináltok belőle gameplayt?
  • JonasSandor
    Ideje volt már.
  • Alexease
    Automobilista Formula Truck DLC & Build v1.20 Released

"Tripled range for in-car seat adjustment": Vegr! Meghallgatatott!:) Bar meg nem probaltam:D
  • MooneyR
    Ez a Formula Vee dirt verziója gyakorlatilag, de írja is a leírásában, valóban ráz mint a fene, rx pályán tűrhetőbb,de bonus autónak nem rossz és a dirt pálya is oké.
    A Caterham-ekhez kaptunk még párat és még mindig nagyon jók, a Supersport különösen tetszik.
  • bardocz
    A meglepetésautó másnak is kirázza a lelket a kormányából? Minden más jó ugyan olyan beállítással, csak ez nem.
  • bardocz
    Vajon az Ultima GTR erősebbik változatát átgondolták a mérnökök, hogy mi lesz belőle, vagy csak megcsinálták, mert miért ne? Borzasztóan jó, de annyira nem illik bele a mai sportkocsik képébe, persze pont ezért tetszik.
    Illetve az bug, hogy a motor nagyon gyorsan melegszik? A műszerfalon kiugrik a mutató egy kör után.
  • ozoli78
    Köszi de H.G. segített megoldani a problémát :)
    Megy minden FFB nagyon jó .
  • MooneyR
    Reiza fórum-on nézelődj, vannak akik tudják használni úgy látom..
  • ozoli78
    Hogy lehet olyan kormányt kalibrálni ami nincs benne a listában plusz Z1 sem megy.
    OSW t nem is meri fel , MMos drivert használok
    Pedálokat sem tudom beállítani.
  • MooneyR
    Azt írják, hogy jövőhéten jön valamikor a v1.20 build és a Formula Truck. A bétára tolták fel az új gumihangokat, egyelőre ennyi van.

Jó lesz, bár úgy érzem már kicsit csúszkálnak a határidőkkel :D Azért egy-két havonta dlc-ket kiadni elég kemény meló lehet. A kamion november végére volt ígérve ha jól emlékszem, de ha még most kiadják sem lesz teljesen kész, mert azt írja, hogy szeretnék még a füstöt is beletenni valahogy, nameg az aktuális licenszeket megkapni (ha jól értelmezem).
    Jó pályák jönnek majd, várós nagyon Hockenheim is Reiza minőségebn 4 féle időszakkal, mint Imola.
    Adelaide meg jó lesz vényócazni : ) (még mindig fasza ez a befutó)

• JonasSandor
    Nem frissült még.
  • Alexease
    Automobilista - End of Year Development Update
  • bmwcrash
    Igen mert a V8 addon konkretan csak hozzaadja a Nissant meg a Fordot az alap series-hez. Van egy EEC Racing-es nissan meg asszem valami ngraphic-os Ford, nem lehet, hogy csak nem vetted észre, mert nem írja csak a csapatot, először én is kerestem, hogy hol vannak:D
  • Alexease
    A Series konyvtarban vannak az "srs" file-ok (ISI rFM), ami alapbol REIZA-ra van sorszamozva. Vannak/voltak MOD-ok, ami bekerult a sorszamozasba, felulirt valamit vagy elcsesztek;) Arra erdemes ranezni. Pedig lehet mas file neven is csinalni (pl. EECGT3).

Az rF2 tuti komlexebben szamolja a fizikat/gumit/FFB-t, ott valszeg ha valami gazos/hianyzik, akkor gyorsan kibukik.
  • Ingy2
    nem tudom valamit én csesztem el, menüben nem látszanak az autók.
    Lemans meg tényleg érdekes mert rF2ben tényleg nem jó az enduracers cucc de itt mintha konvertálás közben elrontották volna a jó irányba mert kellemes vezetni, bár vannak furcsaságok, pl 1200N/mm merevségű első stabrúd. Csillagrombolókba sincs ilyen merevségű cucc.
  • bmwcrash
    Mi a baj az újjal? Nekem megy rendesen.
    Pedig az EEC LMS P2 alatt pont a szar Enduraceres fizikia van:D
  • Ingy2
    Végre sikerült a V8 Supercars(régi fordot) meg a Holdenes cuccokat berakni (sajnos az új meg a Nissan még mindig nem megy), de így kiba hangulata van. FB-n van ini fix azzal működik. FB oldal. Mellette még amit próbáltam az a EEC Lemans, ha meglennének a rendes skinek nagyon odaverne de így is kemény P2-es kocsikkal tolni. Lolával fél óra harc után 5 egységet esett a cukrom, majdnem behipóztam Nem is emléxem, hogy valaha megküzdtem volna ennyire egy versenyautóval .
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.22. 21:06:56
  • bardocz
    DLC-kel együtt le van árazva épp steamen.
  • Ingy2
    Légyszilégyszi próbáld meg :D
    Nem a grafika ami fontos hanem maga az aszfalt csík :)
    iRt nem próbáltam de az AC meg az r3E útfelszíne nagyon zsír. Számomra az fontos. rF2nek pont az a baja, hogy hiába jó a fizika ha nem reálís az aszfalt. AMS hiába nem lézerszken de baromi jó munkát végeztek az út felszínével, még az FFB is életre kel tőle.
  • Alexease
    Ide sose modoltam semmit, de Nord-ot atrakni mindenhova macera:) Foleg normalisan.
    Remelem csinalja valaki:D
    Az AC/iR Nord utan vannak szep meg jok, de meg sem az "igaziak":)
  • bmwcrash
    Akkor, mind1:D
  • Ingy2
    Néztem az se pontos szal marad az AC :D
  • Ingy2
    Bármely csak ne a GPLből tákolt verzió legyen
    Link? :D
  • bmwcrash
    Csak AC-s jó?:)
    Mert EEC-n van asszem GTR Evo-s.
    Kep
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.12.20. 13:55:17
  • Ingy2
    Zsír :D
    Bár most a GT3 Worldöt meg a '87 WTCC próbáltam és jópofa lett mind2.
    Alex, nagyon nehéz lenne az AC s Nordot átrakni ide rF2ből? Baromira hiányzik innét :D
  • JonasSandor
    A kamionos dlc mikor jön?
  • bmwcrash
    EEC AMS SuperV8 addon
    :)
  • JonasSandor
    Mekkora loooool
  • Alexease

• JonasSandor
    Megjött egy turismo mod hozzá másfél giga kb.