1946
  • JonasSandor
    125 köbcentisek az amelyiken szokott lenni egy 24 órás lemans verseny franciában vagy hol.
  • Alexease
    Az milyen gokart (0.2 km/h)?! Annal gyorsabban kuszok:))
  • Ingy2
    Milyen 13 km pálya?
    A boxkiállást nem néztem mert 20-30 as versenyeket tolok majd lecsekkolom.
  • JonasSandor
    gokartal a 13 kilóméteres pályát majdnem 63 óra alatt lehet teljesíteni XDXDXD
  • JonasSandor
    Én egy 71-es évjáratú kocsit próbáltam ki és beszarás volt, mindenki esett kelt a pályán. :D:D
    Boxkiállás megjavult már?,vagy még mindig használhatatlan szar?
  • Ingy2
    Ku...nagyon jó lett, élvezetes a kis szappanos doboz (Aussie Racing Cars) Ádelájdon.
  • b-type
    - Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks

Ezt megnézem :)
  • Alexease
    Info, video, changelog: AUTOMOBILISTA – BUILD 1.3 AND ADELAIDE TRACK RELEASED

Azert vannak fejlesztesek is, pedig az S397 "sajat project" (rF2) miatt egy esetleges "lassulas" elofordulhatna.
    - Implemented audio reverb (static for now) & added option to customize reverb level from audio menu
    - Added new sound effect filters & altered doppler effect
    - Expanded audio options & reprofiled volume sliders
    - Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks
    - Adjusted marbles spacing offline to reduce FFB rattling
    - Added dynamic road shader for road surface dust (currently implemented at Adelaide, Oulton, Caldwell, Brands, Jacarepagua Historic and Montreal Historic, VIR, Kansai, Imola)

• Ingy2
  • JonasSandor
    Megjött az 1.3
  • JonasSandor
    Kijött egy új széria.
  • JonasSandor
    Ez most került bele?
  • Alexease
    AUTOMOBILISTA – EARLY 2017 DEVELOPMENT UPDATE
  • JonasSandor
    Ez a boxkiállás miatt játszhatatlan az egész mindent ki kell kapcsolni.
  • JonasSandor
    Ez a tankolási beállítás egy bug hogy nem jönnek tankolni senki?,meg az ellenfelek kihullanak mert nem tankolnak?, eddig nem volt ilyen míg nem jött meg ez a kamionos update.
  • JonasSandor
    Ezzel a tankolással mi a retkes kurva annya van?,kimegyek a boxba és baszik tankolni.
  • JonasSandor
    A wtcc-ben mért fogy ki a benzin az ellenségeknél?,hogy tudom behívatni őket is a boxba? 57-ből a 29-dik körben hullottak ki.
  • JonasSandor
    Jó hamar berakták a forma 1 idei szezonját:D:D
  • ozoli78
  • JonasSandor
    bezonyám
  • Joex22
    A lényeg, hogy működik. :)
  • JonasSandor
    Na 64 bittel hasít az automobilista a wttc-nek is van hangja mikor kanyarodok, a 32 bit volt a ludas egy nagy szar már.
    Gondoltam hogy 32 bittel már játszhatatlan a játék.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.01.02. 18:13:35
  • JonasSandor
    Multit én akarnám kipróbálni ha lenne vevő rá amiket feldob oda nem tudom hogy kell rácsatlakozni.
  • ozoli78
  • ozoli78
    Olyasmi lehet mint raceroom vagy inkabb jobb
    Teljesen jó nem zavaró.
    Tükröket lenne még jó állítani
  • lac coo
    Van rendes harom monitoros tamogatas ?
  • ozoli78
    Ma rászántam magam és megvettem minden DLC t.
    Nagyon tetszik minden, a caterham-ek brutál jók osw vel álom az ffb
    Grafika szerintem jobb mint az rF2.
    3 monitornál ,hogy lehet az app okat vissza hozni a középsőre?
    Milyen az online része valaki használja,laggolás van?
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.12.30. 18:01:18
  • JonasSandor
    Nem tudom még megvenni a dlc-t.
  • El Gigante

te is csinalhatsz
  • JonasSandor
    Csináltok belőle gameplayt?
  • JonasSandor
    Ideje volt már.
  • Alexease
    Automobilista Formula Truck DLC & Build v1.20 Released

"Tripled range for in-car seat adjustment": Vegr! Meghallgatatott!:) Bar meg nem probaltam:D
  • MooneyR
    Ez a Formula Vee dirt verziója gyakorlatilag, de írja is a leírásában, valóban ráz mint a fene, rx pályán tűrhetőbb,de bonus autónak nem rossz és a dirt pálya is oké.
    A Caterham-ekhez kaptunk még párat és még mindig nagyon jók, a Supersport különösen tetszik.
  • bardocz
    A meglepetésautó másnak is kirázza a lelket a kormányából? Minden más jó ugyan olyan beállítással, csak ez nem.
  • bardocz
    Vajon az Ultima GTR erősebbik változatát átgondolták a mérnökök, hogy mi lesz belőle, vagy csak megcsinálták, mert miért ne? Borzasztóan jó, de annyira nem illik bele a mai sportkocsik képébe, persze pont ezért tetszik.
    Illetve az bug, hogy a motor nagyon gyorsan melegszik? A műszerfalon kiugrik a mutató egy kör után.
  • ozoli78
    Köszi de H.G. segített megoldani a problémát :)
    Megy minden FFB nagyon jó .
  • MooneyR
    Reiza fórum-on nézelődj, vannak akik tudják használni úgy látom..
  • ozoli78
    Hogy lehet olyan kormányt kalibrálni ami nincs benne a listában plusz Z1 sem megy.
    OSW t nem is meri fel , MMos drivert használok
    Pedálokat sem tudom beállítani.
  • MooneyR
    Azt írják, hogy jövőhéten jön valamikor a v1.20 build és a Formula Truck. A bétára tolták fel az új gumihangokat, egyelőre ennyi van.

Jó lesz, bár úgy érzem már kicsit csúszkálnak a határidőkkel :D Azért egy-két havonta dlc-ket kiadni elég kemény meló lehet. A kamion november végére volt ígérve ha jól emlékszem, de ha még most kiadják sem lesz teljesen kész, mert azt írja, hogy szeretnék még a füstöt is beletenni valahogy, nameg az aktuális licenszeket megkapni (ha jól értelmezem).
    Jó pályák jönnek majd, várós nagyon Hockenheim is Reiza minőségebn 4 féle időszakkal, mint Imola.
    Adelaide meg jó lesz vényócazni : ) (még mindig fasza ez a befutó)

• JonasSandor
    Nem frissült még.