1946
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
JonasSandor #738 125 köbcentisek az amelyiken szokott lenni egy 24 órás lemans verseny franciában vagy hol. -
#737 Az milyen gokart (0.2 km/h)?! Annal gyorsabban kuszok:)) -
#736 Milyen 13 km pálya?
A boxkiállást nem néztem mert 20-30 as versenyeket tolok majd lecsekkolom. -
JonasSandor #735 gokartal a 13 kilóméteres pályát majdnem 63 óra alatt lehet teljesíteni XDXDXD -
JonasSandor #734 Én egy 71-es évjáratú kocsit próbáltam ki és beszarás volt, mindenki esett kelt a pályán. :D:D
Boxkiállás megjavult már?,vagy még mindig használhatatlan szar? -
#733 Ku...nagyon jó lett, élvezetes a kis szappanos doboz (Aussie Racing Cars) Ádelájdon. -
#732 - Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks
Ezt megnézem :) -
#731 Info, video, changelog: AUTOMOBILISTA – BUILD 1.3 AND ADELAIDE TRACK RELEASED
Azert vannak fejlesztesek is, pedig az S397 "sajat project" (rF2) miatt egy esetleges "lassulas" elofordulhatna.
- Implemented audio reverb (static for now) & added option to customize reverb level from audio menu
- Added new sound effect filters & altered doppler effect
- Expanded audio options & reprofiled volume sliders
- Added diesel exhaust smoke emission to Formula Trucks
- Adjusted marbles spacing offline to reduce FFB rattling
- Added dynamic road shader for road surface dust (currently implemented at Adelaide, Oulton, Caldwell, Brands, Jacarepagua Historic and Montreal Historic, VIR, Kansai, Imola)
-
#730 -
JonasSandor #729 Megjött az 1.3 -
JonasSandor #728 Kijött egy új széria. -
JonasSandor #727 Ez most került bele? -
#726 AUTOMOBILISTA – EARLY 2017 DEVELOPMENT UPDATE -
JonasSandor #725 Ez a boxkiállás miatt játszhatatlan az egész mindent ki kell kapcsolni. -
JonasSandor #724 Ez a tankolási beállítás egy bug hogy nem jönnek tankolni senki?,meg az ellenfelek kihullanak mert nem tankolnak?, eddig nem volt ilyen míg nem jött meg ez a kamionos update. -
JonasSandor #723 Ezzel a tankolással mi a retkes kurva annya van?,kimegyek a boxba és baszik tankolni. -
JonasSandor #722 A wtcc-ben mért fogy ki a benzin az ellenségeknél?,hogy tudom behívatni őket is a boxba? 57-ből a 29-dik körben hullottak ki. -
JonasSandor #721 Jó hamar berakták a forma 1 idei szezonját:D:D -
ozoli78 #720 -
JonasSandor #719 bezonyám -
Joex22 #718 A lényeg, hogy működik. :) -
JonasSandor #717 Na 64 bittel hasít az automobilista a wttc-nek is van hangja mikor kanyarodok, a 32 bit volt a ludas egy nagy szar már.
Gondoltam hogy 32 bittel már játszhatatlan a játék.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.01.02. 18:13:35 -
JonasSandor #716 Multit én akarnám kipróbálni ha lenne vevő rá amiket feldob oda nem tudom hogy kell rácsatlakozni. -
ozoli78 #715 -
ozoli78 #714 Olyasmi lehet mint raceroom vagy inkabb jobb
Teljesen jó nem zavaró.
Tükröket lenne még jó állítani -
#713 Van rendes harom monitoros tamogatas ? -
ozoli78 #712 Ma rászántam magam és megvettem minden DLC t.
Nagyon tetszik minden, a caterham-ek brutál jók osw vel álom az ffb
Grafika szerintem jobb mint az rF2.
3 monitornál ,hogy lehet az app okat vissza hozni a középsőre?
Milyen az online része valaki használja,laggolás van?
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.12.30. 18:01:18 -
JonasSandor #711 Nem tudom még megvenni a dlc-t. -
El Gigante #710
te is csinalhatsz -
JonasSandor #709 Csináltok belőle gameplayt? -
JonasSandor #708 Ideje volt már. -
#707 Automobilista Formula Truck DLC & Build v1.20 Released
"Tripled range for in-car seat adjustment": Vegr! Meghallgatatott!:) Bar meg nem probaltam:D
-
MooneyR #706 Ez a Formula Vee dirt verziója gyakorlatilag, de írja is a leírásában, valóban ráz mint a fene, rx pályán tűrhetőbb,de bonus autónak nem rossz és a dirt pálya is oké.
A Caterham-ekhez kaptunk még párat és még mindig nagyon jók, a Supersport különösen tetszik. -
#705 A meglepetésautó másnak is kirázza a lelket a kormányából? Minden más jó ugyan olyan beállítással, csak ez nem. -
#704 Vajon az Ultima GTR erősebbik változatát átgondolták a mérnökök, hogy mi lesz belőle, vagy csak megcsinálták, mert miért ne? Borzasztóan jó, de annyira nem illik bele a mai sportkocsik képébe, persze pont ezért tetszik.
Illetve az bug, hogy a motor nagyon gyorsan melegszik? A műszerfalon kiugrik a mutató egy kör után. -
ozoli78 #703 Köszi de H.G. segített megoldani a problémát :)
Megy minden FFB nagyon jó . -
MooneyR #702 Reiza fórum-on nézelődj, vannak akik tudják használni úgy látom.. -
ozoli78 #701 Hogy lehet olyan kormányt kalibrálni ami nincs benne a listában plusz Z1 sem megy.
OSW t nem is meri fel , MMos drivert használok
Pedálokat sem tudom beállítani. -
MooneyR #700 Azt írják, hogy jövőhéten jön valamikor a v1.20 build és a Formula Truck. A bétára tolták fel az új gumihangokat, egyelőre ennyi van.
Jó lesz, bár úgy érzem már kicsit csúszkálnak a határidőkkel :D Azért egy-két havonta dlc-ket kiadni elég kemény meló lehet. A kamion november végére volt ígérve ha jól emlékszem, de ha még most kiadják sem lesz teljesen kész, mert azt írja, hogy szeretnék még a füstöt is beletenni valahogy, nameg az aktuális licenszeket megkapni (ha jól értelmezem).
Jó pályák jönnek majd, várós nagyon Hockenheim is Reiza minőségebn 4 féle időszakkal, mint Imola.
Adelaide meg jó lesz vényócazni : ) (még mindig fasza ez a befutó)
-
JonasSandor #699 Nem frissült még.