1946
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
ManoNegra #778 Talán a controls-rates-look ahead értéket kell levenni nullára. -
ratb #777 nagyobb kormánymozgásra billen a horizont kokpit nézetben...ez ki lehet kapcsolni valahol? -
JonasSandor #776 a wtcc 2017-et lehet nyomni 15 perce adták ki -
#775 No ,legalább ezen megy a Clio mod rendesen, nem 20 fps hanem 120 :)
És még csak nem is rondabb :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.01. 10:06:42 -
#774 Sebessegerzekeny kormanyzast nullara vagy szazra kell rakni ? -
#773 -
JonasSandor #772 Forma 1 idei szezonja, az indycarnak a nascarnak is, wtcc-nek is gt mastersnak is azért belenyomják az idei szezonjukat nem?
Nascar pályákból bennevan az összes pálya csak épp a széria nincsen XDXDXD -
#771 DX9, regi engine, arra nincs kapacitas, hogy rendesen osszebarkacsoljak. De van, anyira nem tunik "hasznalhatatlannak", a lehetosegekhez kepest, osszessegeben nagyon jo a progi.
Igy hogy az S397 sajat programot reszelgethet (rF2), valszeg megkevesebb idejuk lesz az AMS-sel foglakozni. Ez a verzio (AMS) mar valszeg igy marad. Korabban volt szo Unreal engine-rol, DX12-rol vagy "egyszeru" DX11-rol is.
Hosszutavon talan szerencsesebb lett volna az S397 reszerol, ha valahogy osszegyurjak a ket "lehetoseget" (AMS, rF2). Rendberakni az rF2-ot es atvinni oda az AMS akarast, igenyesseget, tartalmakat. Vagy valami hasonlo. Persze, az AMS nem az ovek, nem ok dontenek. Plusz az AMS-t nagyon sajat gyereknek tekintik, rengeteg munkajuk van benne.
De igy is elegge megoosztott a piac, es az AMS/rF2 koncepcioja, mukodese, uzletpolitikaja eleg hasonlo (lesz).
Az iR online; az AC fun-buli; a CARS egy karacsonyfa; az R3E (vagy SimBin) inakbb a jatektermi, kicsit "lehuzos" dolog, technikailag "regi" megoldasokkal.
Nem olyan nagy a szimes tabor, az uj generacio meg inkabb az AC-szeru dolgokra bukik (latvany + trillio top licenc). -
#770 Hát mondjuk hogy nem lehet dönteni a szélsőket. Tök közel van a szélvédőhöz mégis szinte középen vannak a szélső tükrök .
Ha benne ülsz olyan mintha kifelé lenne fordítva minden a szélső monitorokon.
mindegy ez ilyen, most már megmarad, talán később piszkálják. Amúgy tiszta IR a Porsche szinte ugyanaz :) -
Ez a "mini" meregzsak Chevy eleg elvezetes tud lenni:)) -
Mi ezzel a baj? -
#767 3 monitoron horror az egész, sajnos ez nem jó semmire így ... -
#766 A webes hotlap/szerver/lobby portaluk is sokat fejlodott, ennyire egyszeru es hasznalhato masnak nincs:
http://virtualxperience.net
-
#765 Mar eleg regen nem autoztam (ezzel sem), de ha jol emlekszem, minden autonal megoldottak a cockpit elore tolas lehetoseget. Nem 100%, csak ugy emlekszem:)
DLC-bol meg 3 jon (ami tervezett vagy elore bejelentett). Hockeinheim (4 verzio), aztan brazil autos "toltelek", aztan meg valami.
De igazabol, mar most is van benne minden auto (sorozat), ami szukseges, fontos, kellhet. Foleg az F1-et erdemes vegig tesztelni a 60-as eveltol mostanaig.
Persze, utcai tipusok, nepszeru markak, huzos licencek nincsenek benne. -
#764 Jah, már látom ... -
#763 Es a fulkenezet hogy all most, elore lehet mar tolni rendesen, vagy maradt a regi hasznalhatatlan vacak nagyon kicsi allitasi lehetoseg ? -
#762 A season pass-ban azt hiszem igen, minden benne van, ami később jön az is. -
#761 Az alapjatek+ seassonpassban benne van minden ami van es amia kesobb meg jon hozza ? -
JonasSandor #760 Menj bele a mappába és a gamedate mappát másold a főkönyvtárba. -
#759 Hát akkor valamit én nem csinálok jól. :( Valami videó félével tudsz nekem segíteni?
-
JonasSandor #758 Sikerült berakni 2016-os de ha túl sok az ellenfél a hátsó régió nem tud elindulni mert kirakja a pályán kívülre. -
#757 Hát én akárhova teszem nekem nincs a pályák között. Megnéznéd nekem, hogy neked sikerül-e? -
JonasSandor #756 Mert nem oda kell rakni hanem az alapmenübe és fellülírja a gamedata mappát. -
#755 Leszedtem ezt amire azt írják, hogy jó, de hiába teszem a Location mappába nem ismeri fel. rfactoros fórumban van, lehet, hogy csak abba jó. .:( -
JonasSandor #754 Lehet nyomni az időmérős versenyt elindult a 12 héten át tartó esemény. -
JonasSandor #753 Csak 91-es van. -
#752 Sziasztok!
Én vagyok pancser, vagy még nincs Hungaroring pálya? Ha van akkor tudna valaki egy linket küldeni hozzá? Köszönöm szépen ! ;) -
JonasSandor #751 loooool -
#750 Ivo es lereszegedo bajnoksag, negykezlab hazamaszo sprint futamokkal:) -
#749 sör virsli -
JonasSandor #748 Holnaptól milyen bajnokság lesz? -
attila46 #747 Valaki tudna egy Bairein pályát........sehol nem találok::::::
köszi -
JonasSandor #746 Lehet tolni az f1 2017 demót. -
JonasSandor #745 Kijött a 1.3.5-ös update. -
JonasSandor #744 hogy kell beállítani a szervert, hogy lehessen nyomulni ketten? mert nem megy ledobta a szerver amit kiválasztottam. -
JonasSandor #743 Nem szeretek csak a hangjuk miatt akarnám nyomni olyan izgi mikor hallod azt a dübörgést sikító motorzajt :D:D -
#742 Frissitettek a motor meghibasodast es egyebeket.
A modokat nem frissiteik vagy csak kesobb. Ne szenvedj a modokkal, van benne minden auto ami kell. Ami gyari, az tutin ki van dolgozva. A modok kerdesesek, csak "mas formaju doboz" miatt szenvedni felesleges.
Bar, ahogy olvasom, te szeretsz szenvedni:DDD -
JonasSandor #741 Az új frissítés előtt semmi baja nem volt. -
#740 használd a kuplungot :D -
JonasSandor #739 Van egy mod aminek sebességváltáskor lehal a motor az mitől van?,eddig semmi baja nem volt.