1964

Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
JonasSandor #836 Az bizony mikor kiszáll a pályáról. -
A vegen a "baleset" :)
-
JonasSandor #834
Túlélte? -
JonasSandor #833 Mikor jön ki? -
guftabi96 #832 Automobilista - July 2017 Development Update
Szépen lassan itt az 1.5, amivel eléri a program a végleges formáját. -
JonasSandor #831 Megjelent az 1.5. Jó nagy helyet foglal. -
JonasSandor #830 Egészen érdekesen hangzó AI fejlesztések kerülnek bele a következő frissítésbe (a béta buildben már tesztelhetők):
- az AI kap néhány kockázatelemzési paramétert és az autó típusát és az éppen következő kanyar szögét figyelembe véve dönti el, hogy beszúrjon-e az elől haladó mellé
- a fűre/sóderbe hajtás után őket is érinteni fogja a koszolódó gumik miatti csökkenő tapadás egy rövid ideig
- kicsúszás után nem térnek majd vissza veszélyesen, elengedik az érkező forgalmat és csak tiszta pályára hajtanak vissza
Illetve érkezik majd az idei brazil Stock Car V8 szezon -
JonasSandor #829 Helyette nascar pályákat kaptuk meg, csak a széria hiányzik hozzá:D:D mással meg nem lehet menni mert lehagynak mint állat. -
JonasSandor #828 Leszedtem de nem jó nem indul el. -
1:1-ben?! Az hogy fer ra a monitoromra?!:)
-
JonasSandor #826 2016-os forma 1-es pályákat megkaptuk 1 az 1-ben. -
JonasSandor #825 Nem tudom mindenesetre kipróbálnám én is ha levenném 0-ára.
A nem tankol rá a kocsidra nektek is előjön?,kiestem a versenyből miatta. -
G-erőt hogy lehet nullára kivenni?
Eddig nem volt, most kiesik alólam az autó .... -
JonasSandor #823 Ráraktam ezt a .netet is de semmi. -
JonasSandor #822 A tools menübe meg kitöröltem a mappából a 2 filet akkor meg nem is reagált rá. -
JonasSandor #821 Merthogy én tegnap még úgy is indítottam hogy nem volt benne mod és akkor is ez volt. -
zummy82 #820 Kettővel alatta írja a csávó, hogy valamelyik mod SRS file-ja okozta.
A hivatalos fórumon azt javasolták neki, hogy szedje ki a modokhoz tartozó series fileokat egyesével és akkor kiderül hogy melyik okozza. -
JonasSandor #819 Ja hát csak kinézetre vagy tévedtem mert a kocsik mappába rakta őket.
Costum sesoon tools-t elindítva ez a hiba van.Error
Ezt hogy tudom eltüntetni? -
zummy82 #818 Na jah, és ha jól sejtem ez egy skinpack. :) -
Kár, hogy ezeknek kb semmi közük nincs se Le Manshoz se az LMP-hez. -
zummy82 #816 Ejj, azt hittem hogy jöttek jó kis LMP1-es csodák.
Illetve hát itt van WEC széria, de a fizika azért nem az igazi (és nálam a Ferrari GTE kasztni bal oldaláról eltűnnek a textúrák :)) -
JonasSandor #815 Igen erre gondoltam. -
zummy82 #814 A racedepartmentre gondolsz?
Ez: Endurance Brasil ? -
JonasSandor #813 Itt van a modok között tegnap töltöttem le.
Hogy kell működésre bírni a bajnokságot kívülről vagy bellülről a bajnokság menüből? -
zummy82 #812 Mire gondolsz? Tudsz küldeni linket?
[ Az EEC már elég régóta kiadott egy Le Mans pakkot, igaz, abban csak LMP2 + GTE kocsik voltak. ]
-
JonasSandor #811 Bekerültek az lmp-s autók a lemans-ból. -
JonasSandor #810 Nektek működik ez a bajnokság része? -
JonasSandor #809 Ez a biztonsági autó beküldés egy nagy baromság, 20-al mégy a pályán, és mikor utolérnéd a kocsit kiderül nincs is a pályán. -
JonasSandor #808 Ez már fasza hogy teljesítményeket is el lehet érni végre már. -
guftabi96 #807 Kijött az 1.4.3, benne a Hockenheim RX -
JonasSandor #806 Lehet nyomatni a baku pályán. -
JonasSandor #805 Az ilyen összeöntött szériákat hogy lehet úgy beállítani, hogy azonos legyen benne?
Maclaren-nél egybe van minden. 2 rész jött ki belőle és kíváncsiságból ránéztem. -
JonasSandor #804 A nagy pályákat nem tölti be de lowon viszi gond nélkül. -
Zoolee1976 #803 Sziasztok!Érdemes megvásárolnom a játékot ha egy i7 3517 mobil processzorral és hd4000 grafikus chippel 8 giga rám mellett próbálnám futtatni!?A sima rfactort 80-100 fos körül viszi a laptop,nem tudom ennek elég lenne e ez a konfiguráció.Válaszaitokat előre is köszönöm. -
JonasSandor #802 Jött a gp 2 gp 3 15-ös szezonja. -
Betyarkoro #801 Custom Season Tool nekem folyamatosan összeomlik indításkor. Betaban és a release verzióban is. :/
Dinamikus időjárás esővel még stock car extremehez volt beígérve. :D
DX12 meg nem volt se ams se sce-hez ígérve. Az mindvégig Rezia2017-hez volt ígérve. Az indiegogo kampányban a pénzgyűjtés az SCE fejlesztéséhez ment és ugyan azon a lapon bejelentették hogy lesz egy új játékuk aminek még mindig Rezia17 a neve. És idén kint kellett volna hogy legyen. Dehát Reiza is sikeresen csúszott egy komplett évet az AMS miatt.
Rájöttek hogy az SCE egy fos és lejáratott név. Újrakezdték AMS néven. Illetve szerintem csak arról van szó hogy AMS úgymond befutott. Az ingyen upgrade pénzt beszedték Season Pass formájában. És az AMS játékosok gyakorlatilag ingyen teszteltek egy csomó új cuccot nekik amit majd a Reiza17-ben simán fognak használni.
Valószínű hogy a háttérben már régóta fejlesztik a DX12-es grafikus motort és használják az AMS fizikai motort alatta. Csak így van értelme. AMS 1.5 gondolom még 2 hónap és vége. Elméletileg még kellene hogy jöjjön cucc 1.5 patchel együtt. Gondolom utána majd jön a bejelentés hogy Reiza17 megjelenik valamikor valamilyen néven. -
JonasSandor #800 Az automobilista módok menübe van ott kell nézni a frissítéseket. -
ManoNegra #799 Én nem találom ezeket, meg annak nyomát sem, hogy frissítettek volna. -
JonasSandor #798 Bekerült 3 fasza pálya makaó, 1967-es monakó meg még egy pálya. -
JonasSandor #797 Akkor már csak 1 frissítés várható az 1.5-ös.