1937
Reiza fórum I Automobilista I Automobilista módok I Automobilista 2 I Automobilista 2 módok I Formula Truck I
-
Joex22 #849 Nincs VR, nem is lesz már ehhez a részhez.
Háttérsztoriról annyit, hogy volt belőle "balhé", ugyanis ígérték, majd később lemondtak róla. (viszont aki kérte, annak visszafizették a játék árát, ilyen szempontból pedig korrektek voltak)
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.08.29. 11:28:47 -
Solt #848 Az RR-t kenjék a hajukra... :) AC, RF2 szépen megy VR-l, csak dicsértétek ezt is, és igencsak kipróbáltam volna a kamiont VR-ban. :) -
#847 A RaceRoom-hoz letezik valami OpenVR support amivel mukodik (az is csak DX9 progi), bar gozom sincs mivel megy (Samsung, Oculus, SteamVR stb.?!). VR-t eddig csak fenykepen lattam:D -
Solt #846 50%-s akció van és gondoltam megveszem, de így akkor nem, köszi! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.08.28. 23:12:58 -
JonasSandor #845 Még az 1.5-ös verzió van aztán vége. Ebben már nem lesz semmi csak modokkal lehet enyhíteni fájdalmunkat hogy nincs biztonsági autó sem nemhogy időjárás változás. Modoknál lesz nascar idei szezonja? -
#844 VR szerintem csak a DX11-hez van, vagyis ehhez max valami trukkosen lehet;) Mintha olvastam volna valami VR kiserletezesrol, de ez nem biztos.
Valszeg komolyabb fejlesztesek mar csak a kovetkezo reszhez lesznek, az talan mar DX12-vel (Unreal?!) erkezik?! -
Solt #843 Urak,
Ehhez van tervben VR támogatás, vagy majd csak a következő részben? -
JonasSandor #842 Megvan jelentkeztem a forma 3-ra. -
JonasSandor #841 Hogy lehet itt a versenyekre csatlakozni?,most néztem hogy vannak versenyek most szerdán este 7-től lesz forma 3-as. -
JonasSandor #840 Igen kilehet próbálni de kurva szar. Beláthatatlan a pálya a közepén lévő szemelválasztó szarral. -
#839 Ezmiez a modern F1 ebben ? Aztarohadt .... -
#838 Hehe, érdekes, három monitoron csak a középsőn működnek a lámpák, szélsőkön semmit nem világít meg :)) -
JonasSandor #837 Vezethetetlen ezzel a haloval a kocsi. -
JonasSandor #836 Az bizony mikor kiszáll a pályáról. -
#835 A vegen a "baleset" :) -
JonasSandor #834
Túlélte? -
JonasSandor #833 Mikor jön ki? -
guftabi96 #832 Automobilista - July 2017 Development Update
Szépen lassan itt az 1.5, amivel eléri a program a végleges formáját. -
JonasSandor #831 Megjelent az 1.5. Jó nagy helyet foglal. -
JonasSandor #830 Egészen érdekesen hangzó AI fejlesztések kerülnek bele a következő frissítésbe (a béta buildben már tesztelhetők):
- az AI kap néhány kockázatelemzési paramétert és az autó típusát és az éppen következő kanyar szögét figyelembe véve dönti el, hogy beszúrjon-e az elől haladó mellé
- a fűre/sóderbe hajtás után őket is érinteni fogja a koszolódó gumik miatti csökkenő tapadás egy rövid ideig
- kicsúszás után nem térnek majd vissza veszélyesen, elengedik az érkező forgalmat és csak tiszta pályára hajtanak vissza
Illetve érkezik majd az idei brazil Stock Car V8 szezon -
JonasSandor #829 Helyette nascar pályákat kaptuk meg, csak a széria hiányzik hozzá:D:D mással meg nem lehet menni mert lehagynak mint állat. -
JonasSandor #828 Leszedtem de nem jó nem indul el. -
#827 1:1-ben?! Az hogy fer ra a monitoromra?!:) -
JonasSandor #826 2016-os forma 1-es pályákat megkaptuk 1 az 1-ben. -
JonasSandor #825 Nem tudom mindenesetre kipróbálnám én is ha levenném 0-ára.
A nem tankol rá a kocsidra nektek is előjön?,kiestem a versenyből miatta. -
#824 G-erőt hogy lehet nullára kivenni?
Eddig nem volt, most kiesik alólam az autó .... -
JonasSandor #823 Ráraktam ezt a .netet is de semmi. -
JonasSandor #822 A tools menübe meg kitöröltem a mappából a 2 filet akkor meg nem is reagált rá. -
JonasSandor #821 Merthogy én tegnap még úgy is indítottam hogy nem volt benne mod és akkor is ez volt. -
zummy82 #820 Kettővel alatta írja a csávó, hogy valamelyik mod SRS file-ja okozta.
A hivatalos fórumon azt javasolták neki, hogy szedje ki a modokhoz tartozó series fileokat egyesével és akkor kiderül hogy melyik okozza. -
JonasSandor #819 Ja hát csak kinézetre vagy tévedtem mert a kocsik mappába rakta őket.
Costum sesoon tools-t elindítva ez a hiba van.Error
Ezt hogy tudom eltüntetni? -
zummy82 #818 Na jah, és ha jól sejtem ez egy skinpack. :) -
#817 Kár, hogy ezeknek kb semmi közük nincs se Le Manshoz se az LMP-hez. -
zummy82 #816 Ejj, azt hittem hogy jöttek jó kis LMP1-es csodák.
Illetve hát itt van WEC széria, de a fizika azért nem az igazi (és nálam a Ferrari GTE kasztni bal oldaláról eltűnnek a textúrák :)) -
JonasSandor #815 Igen erre gondoltam. -
zummy82 #814 A racedepartmentre gondolsz?
Ez: Endurance Brasil ? -
JonasSandor #813 Itt van a modok között tegnap töltöttem le.
Hogy kell működésre bírni a bajnokságot kívülről vagy bellülről a bajnokság menüből? -
zummy82 #812 Mire gondolsz? Tudsz küldeni linket?
[ Az EEC már elég régóta kiadott egy Le Mans pakkot, igaz, abban csak LMP2 + GTE kocsik voltak. ]
-
JonasSandor #811 Bekerültek az lmp-s autók a lemans-ból. -
JonasSandor #810 Nektek működik ez a bajnokság része?