The Amazing Spider-Man.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Aha.

Shevchenko
Mentést hova rakja a játék?

FORZA MILAN!!!

Shep
A skidrow verzióval?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Jóval több lett az fpsem, gyorsabban is tölt, viszont még mindig játszhatatlan.(de elég közel van a játszhatóhoz, kb 5-10 fps kéne még)

Shep
Hát én eddig csak a Betmenekben láttam, bár mintha ezt emlegették volna a Sleeping Dogsban is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Persze jobb, csak minden játékban ezt látni😄

Shep
Nekem jobban bejön, mint a millió kombós hülyeségek. Így az ilyen alfabétáknak (direkt így) is mint nekem élvezetesek a küzdelmek.

Fehercsoki
Harc tényleg jó lett, bár ez a jobb klikk kitéréses harcrendszer már kicsit unalmas...

Shep
Eszméletlen milyen jó lett ez a játék, nagyon profin megcsináltak mindent, a harc végre pörgõs nem kell 1001 kombót megjegyezni és imádkozni hogy vajon sikerül-e megcsinálni amit akarunk. Ügyesen összeraktak mindent ami az eddigi SM játékokban jó volt és ebbe belezsúfolták.

Mikor a rendõrségi rádión szól a diszpécser, hogy bántén folyamatban akkor azt hogy tudom lekövetni ,hogy menjek segíteni a zsaruknak?

Fehercsoki
Amúgy kijött a skidrow változat, kíváncsi vagyok ezzel 1 fps fölé tud-e menni a játék.

Fehercsoki
LOL kemény az aláírásod😄 Egy magát olasznak kikiáltó majomember intelligensnek találná magát?😄

bakkerman
hatalmas játék,a harcok nagyon komolyak,sokféle combo van,rohadtul tetszik! grafika is nagyon szép,jó kis gém lett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Maxtreme
ja bocsánat nem volt 6-8 perc, mert közben akadt egy kis gixer és bezártam a progikat, majd újraindítottam.
Mindegy a lényegen nem változtat. Ezt elb*szták 😊

Maxtreme
Pffff na ez a nem egyszerû.
Kb 6-8 perc játék eredménye kint a szabadtéren, katt
A 3, de inkább a 4. mag még valahogy dolgozik a többi köszöni jól van.
De a legszebb a gpu load <#taps>
Kb nem is használ a játék videokártyát 😄

Shep
Na sikerült belõnöm, így már az utcán is tûrhetõ a dolog (AA-t nem bírja már a gépem 😞) és a játék meg rohadt jó, a harcok tökéletesen visszaadják a képregény harcait, nagyon állat az egész. Egyedül az ellenségek "kosztümje" nem tetszik, nem az eredeti hanem ez az új verziós vacak.

Maxtreme
Igen, tudjuk hogy neked nem tetszik (elégszer elmondtad) de azért nekem/nekünk bejöhet ugye? 😊

Az optimizálásról annyit hogy ezek szerint a cpu igényét b*szták el de nagyon, mert én még 45 alatti fps-t nem láttam.
Ezek szerint kell neki egy erõs 4 magos proci.

Nem véletlenül hívták vissza sztem a fejlesztõk az egész hóbelevancot 😄
Talán javítanak rajt.
Azért gyorsan mindjárt kíváncsiságból ránézek mennyire zabálja a "professzort".

grebber
"Pedig jó" Nem mindenkinek ez a véleménye!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát nekem nagyon gyászosan fut még mediumon is, utcán ilyen 18 fps körül, bent bezzeg jó. Ráadásul mediumon nagyon csúnya is, valamint elszúrtak a fiúk, nagyon a WoS optimalizáltságára emlékeztet, ill az optimalizálatlanságára. 😊

k0trapali
Én játszanék csak nagyon rosszul fut... olvastam, hogy a v-sync okozhat akadást, de nálam az is ki van kapcsolva még is kb. játszhatatlan.
Hát én csak azért nem játszok vele, mert nem jelent meg, nincs meg, nem is látom sehol. :-D
Maxtreme
Na még pár kép, úgy sem játszik vele senki rajtam kívül 😄 (pedig jó)

Maxtreme
Ugyanolyan? A fenét. 😊
Szvsz sokkal jobabn néz ki mint bármelyik elõd, külsõ és belsõ terek tekintetében is.

Hát gyerekek..nem bírtam ki,felraktam ezt az angolra patchelt verziót

Komolyan..mintha életem elsõ Pókjátékával játszanék..mindent elbarmoltak az összes eddigihez képest,remélem idõvel sok képességet megkapunk,mert hiányzik a rendes hintázás,a nagy szaltók,a sima földrõl ugrás egy ovodás bénázása levegõbe szaltó nélkül..a hálóhinta majdnem random és scriptelt..a kamera nekem eddig botrányos..a webrush kapkodós és majdnem felesleges,támadni szintén csak véletleneken múlik,bár nyomokban emlékeztet a régire..grafikában a modellekre rámentek,de a környezet ugyanolyan,mint a korábbiakban is volt...és a Film cselekményei után játszódik..
Maxtreme
Lehet hogy oylan probléma ami a többségnél elõjön, de van akinél nem. Kiderül a vallatásnál 😊

Mondom, hogy valószínûleg pont ezen dolgoznak... Még optimalizálják, ilyesmi... És a hivatalos Steames megjelenéskor gondolom kidobnak egy patchet is a korán boltokba került verzióhoz. De lehet, hogy naiv vagyok. :-P
Fehercsoki
Nem egy konzol szintû gépem van, annál azért sokkal jobb, eddig maxon futottak a konzol portok, de az utóbbi idõben kiadott játéknak nevezett valamik viszont játszhatatlanok.

Maxtreme
V-syncet ki kell kapcsolni, mert valamit elqrtak a fejlesztõk. Amennyiben az aktív, nálam is össze vissza másodpercrõl másodpercre ugrál a frame.

Maxtreme
Ezen kár kiakadni, manapság egy konzolos játék sem fut emberi beállítások mellett, élvezhetõ sebességgel oylan HW-n amibõl a konzolokban van. (persze a cpu a ps3-ba pl nagyon bika, de vga téren egyik sem domborít)

Sajnos ez van (én sem értek vele egyet) aki játszani akar, annak költenie kell a gépére, vagy a másik megoldás, hogy erõs kompromisszumokat kell kötnie.

Fehercsoki
Olyan géppel amin futnia kéne. Mivel a konzolok sem fejlõdnek ezért egy 5 éves gépen is el kéne futnia minden konzolos portnak. Persze egyszerûbb azt mondani hogy szarnak bele az optimalizálásba vegyen mindenki évente új gépet.

Maxtreme
Milyen géppel? (azon kívül hogy számító <#idiota>)

Fehercsoki
Hihetetlen ez a játék, ugyanolyan szar mint a prototype 2, beállításoktól teljesen függetlenül szar fps, egyszerûen játszhatatlan, van amikor 1 fps alatt van...

Hát érdekes, hivatalos fészbúk oldalon és máshol is írogatják, hogy valószínûleg azért halasztották el a steames megjelenést, mert elszúrták az optimalizálását. Akad, kidob, ilyesmik... Mondjuk a te géped valami iszonyat penge, de ha elszúrták, akkor nálad is kéne, hogy jelentkezzen egy-két gikszer.
Tud vki vmi gyorsabb Torrentet mint amit találtam, csak 4-5 Mb körül csorog.

Már teszt is van róla.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1894/the_amazing_spider_man_teszt

Ez a trailer pedig hatalmas.

berczely
Nálam rohadt szarul fut...

Maxtreme
más. Ez könnyebbek tûnik, kicsit szájbarágósabb így elsõ blikkre.
Viszont megkockáztatom hogy hmm. jobb. (bár ezt majd pár óra után jelentem csak ki)

Shep
Mármint nem a grafika hanem a játékmenet meg a hangulat.

Shep
SD-höz képest milyen?

Maxtreme
Nem lett ez rossz. így kb fél óra alapján.
Pár kép tõlem:

[/quote]

A képek talán nem adják vissza, de amúgy marha jól néz ki, és jól is optimizálták.
Az AA viszont "furcsán" müxik.

Van normális verzió is, ami nem lépeget ki. Kalózöböl környékén nézzetek szét.

Fehercsoki
Az nem számít, ha már fent van a játék akkor lesz rendes crack is hamarosan.

Shep
Igen, a szar kilépõs orosz verzió.

Na, ncore-on már fenn van😛

Talán így jó lesz:

Igen, létezik, itt a tok a lemezzel:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azt olvasom,ez klón..csak valahogy a ruszkiknak pár kópia piacra került,de finomítást igényel,ezért nem lett még terítve..

nCore-n reggel láttam ezt a Rls-t, mostanra már törölve lett,...
Akkor ezek szerint mégsincs Clone Dvd.

Shep
De ez nem igaz rls. csak valami elõzetes vacak, szerintem nem is az õ mûvük csak ráfogta valami kókler.