The Amazing Spider-Man.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mikor a rendõrségi rádión szól a diszpécser, hogy bántén folyamatban akkor azt hogy tudom lekövetni ,hogy menjek segíteni a zsaruknak?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mindegy a lényegen nem változtat. Ezt elb*szták 😊
Kb 6-8 perc játék eredménye kint a szabadtéren, katt
A 3, de inkább a 4. mag még valahogy dolgozik a többi köszöni jól van.
De a legszebb a gpu load <#taps>#taps>
Kb nem is használ a játék videokártyát 😄
Az optimizálásról annyit hogy ezek szerint a cpu igényét b*szták el de nagyon, mert én még 45 alatti fps-t nem láttam.
Ezek szerint kell neki egy erõs 4 magos proci.
Nem véletlenül hívták vissza sztem a fejlesztõk az egész hóbelevancot 😄
Talán javítanak rajt.
Azért gyorsan mindjárt kíváncsiságból ránézek mennyire zabálja a "professzort".
Szvsz sokkal jobabn néz ki mint bármelyik elõd, külsõ és belsõ terek tekintetében is.
Komolyan..mintha életem elsõ Pókjátékával játszanék..mindent elbarmoltak az összes eddigihez képest,remélem idõvel sok képességet megkapunk,mert hiányzik a rendes hintázás,a nagy szaltók,a sima földrõl ugrás egy ovodás bénázása levegõbe szaltó nélkül..a hálóhinta majdnem random és scriptelt..a kamera nekem eddig botrányos..a webrush kapkodós és majdnem felesleges,támadni szintén csak véletleneken múlik,bár nyomokban emlékeztet a régire..grafikában a modellekre rámentek,de a környezet ugyanolyan,mint a korábbiakban is volt...és a Film cselekményei után játszódik..
Sajnos ez van (én sem értek vele egyet) aki játszani akar, annak költenie kell a gépére, vagy a másik megoldás, hogy erõs kompromisszumokat kell kötnie.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1894/the_amazing_spider_man_teszt
Ez a trailer pedig hatalmas.
Viszont megkockáztatom hogy hmm. jobb. (bár ezt majd pár óra után jelentem csak ki)
Pár kép tõlem:
[/quote]
A képek talán nem adják vissza, de amúgy marha jól néz ki, és jól is optimizálták.
Az AA viszont "furcsán" müxik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor ezek szerint mégsincs Clone Dvd.