The Amazing Spider-Man.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEtto. Úgyanúgy haladok énis.

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csatornás rész nagyon idegölõ a chapter 4-ben amikor Connorsnak kell szerezni egy dns-t egy kroszpiszíztõl,szinte csak stealth takedown-al tudtam elõrejutni,mondjuk az gecijól lett megcsinálva,a kis mutánsok a plafonon végezték begubózva 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a legegyszerûbb módja :
- ha Nvidia vga-t használsz akkor cseréled egy radeonra, és garantált a lassulás.

Arra azért bekérdeznék,hogy a hintázás közbeni gyorsulási hatást vajon ki lehet kapcsolni?😊..néha vaktában megyek,utálom,ha ennyire automata valami😊
Hát, remélem Radeon kártyákra jön vmi Patch, hamarabb mint szeptember 12.
Mert egyébként bitang klassz kis játék lett.
És még a helikopterekre is fel lehet csimpaszkodni nagyon állat.

Na..én telepítés közben kikapcsoltam az írtót a fenébe,kivételek közé tettem az egész Activision mappát..átmásoltam amit kellett,aztán irtó visszakapcs,asztalikon elindul..skidrow képernyõ kicsit hagy,majd elnyom és indult a játék,nem hisztizett be rá semmi és megy is,ahogy kell
JackSparrow88
Na mind1 én hagyom a fenébe. Egyébként már rég betettem a kivételek közé az egész mappát de nincs változás.(még hülyeségbõl a virtuális meghajtót is hátha úgy jó lesz de nem :/)Délután még megpróbáltam úgy hogy kikapcsoltam a vírusirtót és úgy elindult. Erre most ugyanígy teszek és kattintás után a nagy semmi fogad vagyis az asztal. A launcher-rel meg mi a rákért a steam jön be?? Azelõtt még a setup jött be, nem tudok rajta eligazodni most már. Asszem várnom kell vmi fixre, patch-re, stb. Megvenni nem szándékozom annyira nem vagyok pók-fan..

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hát én most nemrég lezuhantam Manhattan alá, és zuhantam a nagy fehér semmibe. Le kellett volna fényképeznem... o.O :-DD (Jöhet a patch!)
Shep
1x egyébként sikerült kiesnem a pálya alá de utána vissza hálóhintáztam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy azért van jó pár epic jelenet a játékban, nagyon összerakták, csak futhatna kicsit jobban is, meg az utcák ne néznének úgy, ki mint amit kihypoztak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
lol 😄

Sajna ilyet nem mindig lehet produkálni, nekem is össz. 1x csinálta 😞 <#vigyor3>

akkor keresztbe rakom az ujjaimat egyelõre,mert nekem ati4890-el kopkop volt,igaz nem sokat próbáltam,csak 10-15 percet
Shep
Ati-sok nagyon panaszkodnak mindenhol szerintem nála is az lehet a gond.

az orosszal nekem sebajom volt,v-syncet kikapcsoltam..majd este kiváncsi leszek skidrow mûveletére,mit alkot,mert ijesztõeket olvasok
Minden más flottul megy szal nem hiszem hogy bármit elbasztam volna, éppen egy hete volt újra telepítés, ezért még tiszta a rendszer is.

bakkerman
nebasszmár hogy ilyen cuccoson 1024-ben szaggat lowon...akkor valamit te basztál el,driver szar vagy nem tudom,de létezhetetlen hogy ilyen vason nem tudsz vele játszani

Hátö, én egy ilyen laposon tolom, Battlefield 3 fullon szépen megy, Crysis 2 is faszán fut, Max paxne 3-al sincs problémám, de ez bazzmeg, ez Lowon 1024*768-ban is szaggat mint a vetõgép.

HP Pavilion dv6-6144ca
Processor
AMD Quad Core A8-3500M VISION A8 Technology from AMD
 2.4GHz/1.5GHz, 4 MB L2 cache
8 gb ddr3 ram
AMD Radeon HD 6755G2 Dual GPU (1,5 GB DDR5 dedicated,)

Shep
Mondom ,hogy kivételek közé rakd be az egész könyvtárat.

jaja..avg-ben pl a víruskeresés résznél alul van kivételek hozzáadása...
gondolom más irtóknál is hasonló helyen
lõdd le a vírusirtót mikor felülírnád a cuccokat..meg ezek szerint addig is,míg játszol...illetve azt hiszem irtókban lehet fájlokat betenni kivételezett alkalmazások közé..azt még megpróbálhatod..ezek egyike a megoldás
JackSparrow88
Hát köszi de úgy sem jó. Ráadásul karanténbe teszi az exe-t és ezért tûnik el de már azt is próbáltam állítgatni h ne tegye be de akkor is eltûnik és kész. Egyedül úgy indult el ha kikapcsoltam a vírusirtót de persze az egyáltalán nem jó ötlet...

bakkerman
szabadban nagyon érdekesek a textúrák jaja <#fejvakaras>

Fehercsoki
LOL, nekem kicsit jobb gépen játszhatatlan very lowon.

Brutális. :-DD
Hm... hát lehet, hogy a vsync a hibás nálam, amiért totál low-on kell futtatnom. De tudom, hogy gyenge a gépem, szóval nem vártam sokkal többet. (Bár azért néhány cucc ennél sokkal jobban megy.) A vsync nélkül viszont nem szeretek játszani, mert irritál, hogy széthúzza a képet (olyan úgy, mint egy képcsõhibás tévét nézni).
Shep
Nálam is úgy megy de ez messze van a jól futtól. Ráadásul a szabadban olyan érdekes az egész az utca meg a házak vakítóan világosak hiába van levéve a fényerõ.

Shep
Hát talán mert a game.exe kell neki azért. Tedd a vírusirtód kivételei közé, mert a crack miatt egyes vírusirtók jeleznek rá.

JackSparrow88
Üdv. Nálam a Skidrow verzió el sem indul. Mondjuk már ott gyanús volt amikor átmásoltam a játék könyvtárába a crack tartalmát és a Game.exe egyszerûen eltûnt. És persze aztán 50szer is megpróbálhatom megint átmásolni, nem fogja átrakni. Oké akkor mondom indítom a launcher-rel de ott sem jutok sokáig, a beállítások ablak után kiírja h a TASM mûkédése leállt és annyi. Mi lehet a probléma? Köszi a segítséget.

Na..a 2.kép csak nem Noir Spider?😊))
fraps-screenshot-include frame rate overlay on screenshot itt pipa be

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

bakkerman
itt vannak a beállítások
katt

bakkerman
képeken mérnem látszódik az fps szám? egyébként harc közben,zárt helyen 30-35 fps,kint a szabadban,"repülés" közben leesik 24-25-re,de nem rángat be akkor se.
kép1
kép2
kép3

2. kép telefonom háttérkáép lett😄
hasonló jöhet még...

Shep
Egy frapsot nyomjál már azért rá, mert elég hihetetlen.

bakkerman
nem értem sok ember problémáját,leszedtem a skidrow verziót,becrackeltem,kiszedtem a vsyncet,és hibátlanul fut 1440 4x AA-val high-on,3. chapternél járok,eddig egyszer nem fagyott,sõt nem is szaggatott,pedig nincs egy paksom (2 mag,hd4850,2 giga ram). mondjuk az igaz,hogy nagyon melegszik a házam,de az csak az elbaszott iróasztal miatt van,nincs légmozgás :/

Maxtreme
Ugyan nálam fagyás nem volt, de fura dolgokat tény hogy tud mûvelni.

Ez egyszer játék közben történt, és addig tartott míg a környéken le nem vertem mindenkit:

EZ pedig az adott rész visszatöltése után (csak a játék újraindítása segített)

😄

Én is végre belevetettem magam. Elszórakoztam vele két és fél órát. :-D Csak azért hagytam abba, mert már késõ van... Tetszik, jók a mozdulatok, pörgõs a játékmenet, látványos minden, és a sztori is érdekel (bár furcsállom, hogy a film folytatása). Viszont tényleg nem stimmel vele valami. Mondjuk az, hogy irtó gépigényes. Mindent minimumra kellett levennem, hogy élvezhetõ sebességet csikarjak ki belõle. De így is szép, az árnyékok kivételével... o.O :-D Mindegy, azért klassz... Ja, és meg van egy gond vele: Másfél óra után egyszer kifagyott. Szerencsére szinte pont elõtte volt mentés.
Shep
Ja amúgy nekem a skidrow is ugyanúgy fut, úgy fest csak az atisoknak javított valamicskét.

Shep
Kösz, én meg az utcán kerestem 😊

Maxtreme
De ha mégse menne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A tetõre menj
- Kaparás az ajtón
- Ruhák a hirdetõn
- A Lábnyomok meg valahol aszsem ott az ajtó környékén.

Maxtreme
Pedig ott vannak azok, nézz körül 😊 Lábnyomból ráadásul egy sorban, elég sok.

Ezekbõl a fényképezõs mókákból az utolsó elõttinél lesz vicces megtalálni valamit. Hogy én ott mennyit kevertem 😄

Shep
Az újságírónak kellene fotóznom lábnyomok, földön heverõ ruhák meg kaparás az ajtón de egyszerûen sehol nem találom õket a kijelölt hely közelében. Merre vannak?

Maxtreme
Faxt. Nézd meg a "logot" amit linkeltem. Egyszerûen a játék nem is használja a vga-t, a cpu-ra támaszkodik 95%ban.
Nem kell ám mindenben összeesküvés-elméletet látni 😉

AM részemrõl kivégeztem. Büdös rossz szavam nincs rá, korrekt akció játék lett.
Na jó talán annyit megjegyeznék hogy a melléküldetés változatosságán csiszolhattak volna.

Fehercsoki
Hát tudod pénz vándorolt át az nvidia számlájáról az acitvision számlájára és ennek eredményeképpen most atisoknak kevés az fpsük.

k0trapali
AMD az az ATi már, de igen.
Fehercsoki
ATI kártya?😄

k0trapali
Ez a játék...
Crysis 2, BF3 is fut majdnem hogy max grafikán... ez meg lowon is akad. <#wow3> Skidrow verzió is ugyan úgy fut mint a többi.
Shevchenko
Köszi<#worship>

FORZA MILAN!!!

Shep
Kösz akkor remélem nekem is ad majd pár plusz fpst!

Shep
Doc and Sett/User neved/Dokumentumok/Activision