The Amazing Spider-Man.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Cogito Ergo Sum
Saját videó:
leszedtem felraktam, nálam megoldotta az akadozást, fõleg hogy mostmár tudok felbontást váltani
Cogito Ergo Sum
Cogito Ergo Sum
Cogito Ergo Sum
The.Amazing.Spider-Man.Update.1.incl.DLC-SKIDROW
ezt szedtem le
Cogito Ergo Sum
Megpróbálom holnap az alant linkelt dll el de a leírás azt írja a launcher nem szereti akkor hogy állítom be a felbontást??
Cogito Ergo Sum
Köszi, idõközben megtaláltam. Atya ég, de el volt rejtve.
Köszi Shep és wahuja!!! Mûködik!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A játék telepitett mappájában nincs...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igen, Skidrow. Koszi a tippet, megnezem, bar ha ott van a jatek telepitett konyvtaraban, akkor miert nem volt alapbol continue game amikor beleptem?
Hisz a jatekot nem uninstalltam es ahhoz a particiohoz nem nyultam... Hova masoljam akkor vagy miert nem ismerte be a menteseit?
Már a 6. chapternél vagyok, de újra kellett raknom a gépet.
A játék egy másik partición volt, igy elindul és a mentések is megvannak még, csak épp nem tudom hogy hol. Ugyanis a C/Users/*usernév*/Documents/Activison/ASM/ASM/ mappa hiába, hogy már eljutottam chapter 6-ig teljesen üres.
Teljesen logikus számomra, hogy itt kéne legyen a mentés, de még rendszertelepités elõtt mentettem le a mappát és már akkor is gyanús volt, hogy üres. Kérdem erre, hogy akkor mégis hol van, mert most bemásolnám a helyére, hogy folytathassam...
Amúgy ha bárhol máshol van, elõ tudom szedni, mert a régi "C"-m is megvan még (SSD-t vettem és arra raktam a win7-et, igy elérhetõ maradt a régi rendszer particiója minden adattal - amig le nem formázom)
Köszi a segitséget elõre is!
http://www.youtube.com/watch?v=ahMkUH6kmI4
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Pedig megörültem,hogy végre egy jónak tünõ Marvel játék de ezt az optimalizálást mégis viccnek szánták?Mondjuk nem nevetséges inkább szomorú..
A lényeg hogy ez mitõl lehet? A mentéssel kell valamit csinálni vagy alapból ilyen okos ez a játék?
Szóval a lényeg hogy pár napja játszottam és el kellett mennem egy kicsit a géptõl. Nyomtam egy escape-et és kb fél órára elmentem. Mire visszajöttem fekete képernyõ fogadott, a háttérben egy "The Amazing Spiderman mûködése leállt" üzenet fogadott. Ezek után újra indítottam és nagy örömmel vettem észre hogy a mentésem eltûnt. Mondom anyád, de nem baj kezdem elölrõl. Ez volt 2 napja. Nem tudtam azóta sokat játszani szóval nem haladtam annyira elõre. Erre ma elindítom és látom hogy azt a mentést tölti be ami legelõször elveszett. Mondom milyen király és folytattam a játékot. A játék észlelte hogy jó kedvem van és élvezem a játékot, ezért egy óra után befagyott és ismét meghalt. Reménykedve indítottam újra, hátha megvan a mentésem. ISMÉT boldogan vettem észre hogy most meg a második mentésemet szedte elõ, aminél kb. a Chapter 3-nál járok.
Szóval most perpill utálom ezt a retek játékot. Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.
A megoldás a Radeon kártyás szaggatásra:
Letöltöd ezt a fájlt:
http://www.mediafire.com/?rh19t9de1r8eh1d
Majd kicsomagolod és a benne lévõ d3d9.dll fájlt bemásolod a játék gyökérkönyvtárába.
Lényegében ennyi.
Fontos, ha a .dll fájlt bemásoltad akkor csak a game.exe-vel indul a játék a launcherrel nem!
ezért a kívánt felbontás és beállítás részletessége miatt, elõbb törlöd a bemásolt .ddl fájlt majd a launchet indítva beállítod a kívánt értékeket, majd indítod a programot, és kilépsz.
Az beállítások mentésre kerültek, így mehet vissza a .dll fájl és a game.exe-elm indítod ezentúl a játékot.
Enjoy.
Aki ati kártyával szórakozott az mindenképp csinálja meg a lentebb írtakat!!!
Ha a .dll fájlt bemásoltad a játék könyvtárába launcher.exe-el nem indul a program csak a game.exe fájl-al.
Így elõbb törlöd a .dll fájlt a mappából, majd launcher indít, beállítod a kívánt részletességet, indít majd kilép.
Ezek után bemásolod a .dll fájlt és a game.exe-el indítod a programot és minden okés, legalábbis sokkal jobban megy mint eddig.
Nálam eddig Low-on volt hogy akadt, most mediumon, minden effektel simán megy.
Az imént linkelt Youtube videó lévõ linkrõl letöltöd a D3D9_dll_for_ATI-3.zip fáljt, Semmit nem kell egyelõre mókolni, kitömöríted majd a benne lévõ d3d9.dll fájlt bemásolod a játék gyökérkönyvtárába és kapásból úgy megy a játék ahogy mennie kellett volna.
Elkezdtem a linkben leírtakat, de vmi miatt nem a megfelelõ kártyatípust választottam ki a .dll fájlgeneráláshoz és el sem indult a játék.
A hinás .dll fájlt töröltem majd a .rar fájlhoz mellékelt .dll fájlt bemásoltam és pööcre indult is és úgy megy mint kés a vajban, egyelõre minimumom, mert azon toltam, de lassan tesztelem.
A youtube videón leírtak szerint persze lehet próbálkozni, de nekem az x64 bites .jar fájl el sem indult, így ezért ez most kimarad, de a gyári .dll fájl faszán megy...
http://www.youtube.com/watch?v=aSswJIs3iNM&noredirect=1
Volt aki azt írta ennek a Catalystnak a segítségevel nyert pár fpst.
http://ipon.hu/utils/ATi_Catalyst_VISTA_uj_64bit