Egyre közelebb a Hangyaember-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
lehet felreerted a kifejezest betment valoban nem csipte meg semmilyen radioaktiv szazlabu, ugyvesszuk nem "szueprhos" de mivel pizsamaban a haztetokon ugral es uti a rosszfiukat en batorkodtam eme jelzovel illetni, sorry.
anti hero
ritka nagy gyoker hozzaszolas volt ez reszedrol, ezt lassuk be.
más: azert elnezest kerek, de egyaltalan nem nezek semmilyen rajzfilmet*, igy az avengers 2011 termeszetesen kimaradt.
*- de azert erzed, hogy ezzel nem vagyok egyedul
anti hero
mozifilm keszul.
a mozifilm nem a kepregeny gikeknek keszul, ugyanis az egy kibaszott minoritas=nincs beloluk bevetel. a mozifilmet nem azert csinaljak, hgoy neked jo legyen, hanem hogy fizess.
elnezest, h csak 3 "szuperhos" jegyeztem fel, akiket irtam, azokat sokkal szelesebb reteg ismeri (hallott mar rola nemmcsak kepregeny, de egyeb film, rajzfilm, jatek, konyv, fuzet, disneyland stb kapcsan) azert irtam, mert ha beloluk csinalnak filmet azt "mindenki" megnezi...
hangyamen bukta, mert az egyszeri magyar paraszt nem hallott rola es nem fog elmenni megnezni a moziba
ennyi.
anti hero
Ha kicsit is tájékozódnál mielõtt ekkora f*szságot írsz akkor tudhatnád, hogy már itt is leadták az Avengers 2011-es rajzfilmsorozatot és még a mozifilmet is amikben Ant-man fõszereplõ.
Bocs a stílusért de veled így lehet kommunikálni.
Ja igen, és ha én is megkérdezek az utcán 10 embert, hogy hallottak-e már az SG-n kommentelõ Bhalage-rõl akkor is kiröhögnek. Kérlek már itt ahol a képregényeknek semmi kultusza nincs mit vársz?
vazzavazzevazze (csúnyábbat akartam írni)
Én csak a Végjátékhoz értek a Marvel-nél, és szerintem Ender Wiggin meg Bean egyútt szétrúgnák Thanos seggét secperc alatt. Szerinted?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Bhalage-nál az igazság.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
vki nyomjon mar egy konyvet, videot, filmet, jatekot errol a hangyamenrol pls ha ekkora alapisten
anti hero
anti hero
vilmos?
anti hero
Rézgálic-Man az õsellensége, az úgy lenyomja HangyaZembert, mint Potatoe-Man-t a hungazin.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amugy meg fos.
anti hero
Nem ülsz be a moziba amikor ezt vetítik, és nyugodt marad a lelked!! Ülj be inkább, egy jó kis magyar filmre.........khm, már ha volna ilyen!
Azért nekem is volnának ötleteim: papucsállatka-ember = a férjek gyöngyszeme, vagy a gilisztaember = a gerinctelenek vezére......stb. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félretéve, attól hogy itt páran a nemtetszésüket fejezik ki a dolog ellen, szerintem a Marvel szarik rá, és úgy is azt csinál, amit akar!!! Ez ellen, egy kis itthoni "szájtépés" nem fog változtatni!! Szóval fölösleges....
Egyébként nekem is hiányoznak a másfajta minõségi blockbusterek, de errõl nem a Marvel tehet...
a hangyaember amúgy mit tud? szorgalmas? mert akkor nem lesz túl népszerû a fiatalok körében