Szekeres Viktor

Egyre közelebb a Hangyaember-mozifilm

A bosszúállók képregényes verziójában a csapat egyik alapítóembere Hangyaember, ő azonban a filmben nem tűnt fel, ellenben lehet, hogy nemsokára végre láthatjuk őt a mozikban is.

Több éve már annak, hogy Edgar Wright és Joe Cornish befejezte tervezett szuperhősös képregényfilmjük, a Hangyaember (Ant-Man) forgatókönyvét. De hiába pletykálják már jó ideje, hogy megfilmesítésre kerülnek a népszerű Marvel-hős kalandjai, jó ideje nem történt előrelépés a projekt ügyében. Minap a The Hollywood Reporter arról adott hírt, hogy Edgar Wright elkészített egy tesztfelvételt is a tervezett filmhez, mely, ha jó visszhangot kap a Marvel Studios képviselőitől, akkor elősegítheti a film elkészülését.

Wright korábban azt nyilatkozta, hogy a Hangyaember-filmben nemcsak Henry Pym, hanem Scott Lang is fel fog tűnni, azaz nemcsak az első, hanem a második alteregóról is szólna történetük, kérdés, hogy ez mennyiben változott az előzetes tervek papírra vetése óta. Ha zöld lámpát kapna a projekt, akkor Edgar Wright akár új filmje, a The World's End után meg is rendezhetné. Akinek nem ugrana be a forgatókönyvíró-rendező neve, annak csak pár filmcímet említenénk: Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Scott Pilgrim a világ ellen - eddigi hollywoodi filmjei az IMDb-n remek átlagot értek el, hiszen sorban 8.0, 7.9 és 7.6 pontot értek el a szavazók szerint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #39
    Nagyon fáj? :)
  • dresden1 #38
    Az nem vélemény, hogy meg(sem)lepődtél, hanem csak negatív tükör az értelmi szintedről. Tarthatod gáznak, de egy pók után a hangya kábé 4 embernek okoz meglepetést. Batmanaknél is van bogát szuperhős. Meglepődtél, mi?
  • adampierson #37
    Igaz, aki akarja megnézi, aki pedig nem, nos, az nem. Én nem. Szerintem a Hangya ember ugyan úgy nem mozivászonra való, ahogy Vasember (képregényes/rajzfilmes) nemezise sem. Még jó, hogy ezt nem én láttam így jónak, egyedül. Azokat a szuperhősös filmeket szeretem jobban, amelyek inkább Sci-fik, mintsem Fantasy-k. A hangya ember nekem olyan Fantasy-s.
  • immovable #36
    Ha fáj az eltérő vélemény, talán nem neked való hely a NET. :
  • dresden1 #35
    Most vicces akartál lenni, de szerinted egy Pókember után miben meglepő a Hangyaember? Még ha az általad írtak lennének, de ki az a gyengeelméjű, aki az egyik rovarember után meglepődik a másik rovaremberen? Ja, tudom. A troll.
  • immovable #34
    Zöld lámpás után meg sem lepődöm. Lassan jöhetne az aspirin-man, vagy apranax-man a menzesz görcsoldó szuperhős.
  • Sliderx #33
    medveckiilona-man-t a népnek!!!
  • Bhalage #32
    betmen azota szuperhos, miota a kepregenyeken kivul szamos egyeb formaban megjelent egyenesen az arcodba (szemelyes peldaval elve a polcomon a 2 blue ray film, es a steamemen az arkham city es asylum es amugy meg kurvara leszarom nem vagyok a fanja egyszeruen cska tetszett.) nem tudsz elmenni egy jatekboltba, hogy ne talalnal egy betmenes jatekot.

    lehet felreerted a kifejezest betment valoban nem csipte meg semmilyen radioaktiv szazlabu, ugyvesszuk nem "szueprhos" de mivel pizsamaban a haztetokon ugral es uti a rosszfiukat en batorkodtam eme jelzovel illetni, sorry.
  • Bhalage #31
    baratom az teljesen mindegy h bhalaget az sgrol hanyan ismerik 10 megkerdezettbol, mert nem belolem csinalnak filmet, nem engem akarnak eladni...

    ritka nagy gyoker hozzaszolas volt ez reszedrol, ezt lassuk be.


    más: azert elnezest kerek, de egyaltalan nem nezek semmilyen rajzfilmet*, igy az avengers 2011 termeszetesen kimaradt.
    *- de azert erzed, hogy ezzel nem vagyok egyedul
  • Bhalage #30
    latszik, h a kepregeny-gikek vmit nagyon nem ertenek, csak nyomatjak a baromsagaikat.

    mozifilm keszul.
    a mozifilm nem a kepregeny gikeknek keszul, ugyanis az egy kibaszott minoritas=nincs beloluk bevetel. a mozifilmet nem azert csinaljak, hgoy neked jo legyen, hanem hogy fizess.

    elnezest, h csak 3 "szuperhos" jegyeztem fel, akiket irtam, azokat sokkal szelesebb reteg ismeri (hallott mar rola nemmcsak kepregeny, de egyeb film, rajzfilm, jatek, konyv, fuzet, disneyland stb kapcsan) azert irtam, mert ha beloluk csinalnak filmet azt "mindenki" megnezi...

    hangyamen bukta, mert az egyszeri magyar paraszt nem hallott rola es nem fog elmenni megnezni a moziba

    ennyi.