4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4241 Sajnos nekem is ez jutott eszembe először:(
Nem kellene ezt a játékot túlbonyolítani. -
#4240 Miért lett olyan farmarama feelingem hirtelen? XD -
medvexxx #4239
Vigasztaljon,hogy a hátultöltős ágyú is megkapta a beásás bónuszt. -
#4238 Szerintem nem, csak ezek vannak odaírva:
"Küldetés jutalom boost: Amikor pénzt, nyersanyagot, árucikket, gyémántot vagy medált kapsz jutalomként a küldetésekből, akkor további 45% kapsz."
Nehéz lenne mondjuk egy ágyúból, vagy egy tervrajzrészletből 45%-al többet adni, ha a bonuszod nem 100, vagy 200%!
semmi gond! Nem is figyeltem a kommenteket, csak egyből írtam, mert ezzel a nerffel felhúztak! Az ágyúk adják a seregem gerincét, 3 laktanyám is van hozzá, ezért érzékenyen érint a dolog.
Az ágyú csak nagyon rövid távon mozog, nem igazán sebezz más egységekhez képest, a védelme sem volt túl jó, az egyetlen előnye az volt hogy átvitte majdnem az egész csatateret, és amíg az ellenfél odaért volna hozzád már leadhattál egy sorozatot rá. Ők pont ezt vették el, most a hátúltöltős ágyúból lett egy gyenge tarack -
medvexxx #4237 Rosszul írtam.közben kiderült,hogy vannak mások is és azok közül ad be 10et valahány pörgetésenként a szerencsekerékbe.
Vannak ezek is:
1 Korodbeli dekoráció
1 korodbeli könnyű egység
1 korodbeli nehéz egység
1 zsivány laktanya
új profilképek
Valamilyen ház ami sok pénzt ad óránként
Főnix szobor
Bernardo:elnézést,hogy belekontárkodtam csak helyre kellett tennem a hibákat.
Mások:Bernardo üzijére is válaszoljatok. -
#4236 Megvívtam az első szektorért, de szó nem volt arról hogy nerfelik az ágyúkat! Mennyivel rövidebb lett a lőtávuk! -
medvexxx #4235 Bocs,hogy harmadszor is írok de lesz egy event (tavaly nem volt ha jól emlékszem) ami arról szól,hogy lesznek küldik amikért kapsz kaszinójegyeket amivel(vagy gyémánttal) pörgethetsz.
A nyeremények:
50 Gyémánt
200 Gyémánt
1 Korodbeli Gyors Egység
1 Korodbeli Tüzérségi Egység
Korodbeli Prémium Kulturális Épület
Pálmafa: 1x1-33 boldogság
Üdvözlés Kútja: valahány boldogság már nemtudom
Daniel-Profilkép(ami húsvétkor volt)
Természetesen egy pörgetésnél csak az egyiket kapod meg. -
medvexxx #4234 Új térkép(ha a csillagokat kitörlöd)
http://kep*felto*ltes.h*u/13*0801/pemap*_www.ke*pfel*tolte*s.hu_.jp*g -
medvexxx #4233 Azt kérdezném hogy a Chateux Frontenac növeli a katonák számát is a küldikben?
Pl. van az a küldi,hogy fizess 30 robbanószert és a jutalom 2 gyorstüzelő ágyú.
Itt ha mondjuk 50% os bónuszod van az épületből akkor 3-at kapsz? -
#4232 szerintem jó ötlet, de még csak 1 kocka van meg belőle, az is küldetésből :)
építeném már :) -
#4231 Érdekes a bonusz amit az új kor egyik nevezetes épülete ad. Minden küldetésért járó jutalomból: pénz, nyersanyag, alapanyag, medál, gyémánt többet kapsz. Első szinten 45%-al. -
#4230 Van még egy pár hely a térképen a következő korokhoz :)
-
#4229 Az itt fórumozók általában Arvahall szerverenen játszanak... -
Plata #4228 Ismeri valaki Cirgard világon ezt a Buckalakó nevü gyereket?
-
#4227 És itt van a szokásos videó.3x3-as házak,2 sávos út,ami nem ad boldogságot,stb. :(
-
#4226 ha még ezen is nevetsz akkor mindenen nevetsz kb. :D
30-án jön -
medvexxx #4225 Igen de az is nagy különbség hogy a védekező seregednek ugyanannyi a támadása mint az alap de a támadóé közel 3szor nagyobb.Lásd:
A te tarackod
Tám:35
Véd:116
Az ő tarackja:
Tám:79
Véd:79 -
#4224 Google translate. Mindig képes megnevettetni! -
#4223 uj korrol -
medvexxx #4222 Sajnálatos dolgot kell bejelentenem!
Elegem lett belőle hogy az otthoni gépen lószarra se jó ahogy megy ez a játék,ezért határozatlan ideig felfüggesztem a játszást.
Mivel ha megint fogok tudni játszani akkor fogok kérlek titeket hogy maradhassak a céhben,továbbá a fórumokat szerintem továbbra is használni fogom. -
np #4221 Ma az alapanyag leszedés után, hogy hogy kaptam pvp medált? A 8 órás után 12-öt, a 4 órás után pedig 4-et. Eddig ilyen még egyszer sem volt. -
#4220 Ezért nem raktam jó ideje védősereget. -
#4219 Hát igen az egyetlen dolog amit tehetsz az az hogy olyan sereget állítasz fel hogy akkora veszteséggel tudjon csak legyőzni hogy ne érje meg neki betámadni, és megunja.
Ha pedig nem fosztogat hanem pontokért támad csak be, akkor kis egységeket állítasz be amiért nem kap sok pontot.
A nevezeteseknél kicsit elszálltak a bónuszokkal, nincs semmi balansz a játékban. -
#4218 Az utóbbi időbe megint megpróbáltam védősereget betenni,bár csak egy ember támad meg mindíg,de ez már tényleg nonszensz.Az ellenfélnek 130%-os támadása és védekezése van és ennél azért nagyobb ellenállást kellene kifejtenem,ne adj isten vissza is kellene vernem,attól függetlenül,hogy szarul védekezik még mindíg a gép.Azért 100% különbség nem kevés.
-
#4217 Az előbb kaptam takarításért egy térképrészletet hozzá, és megnéztem a raktárban: két és félszer megvan a drezdai tervrajz. Persze ami kell azt nem dobja! -
#4216 Ja és persze nem pihenhetek egy napot sem,ha kell a 400 medál.Szerintem a végén úgyis elbukom az első helyet.Én most fejeztem be az 5000-es bővítést.
-
#4215 Ez ismerős.Én is így voltam ezzel,amíg nem végeztem a térképpel,addig egy szomszédot sem tudtam támadni és úgy éreztem,hogy bármennyi katonai épületem lehet,semmi nem elég.Volt olyan,hogy napi egy harcom volt a térképen,aztán 2 napig csak gyártottam a katonákat.Most az élen álló szomszédokig el sem jutok,de nem akarok több épületet építeni. -
#4214 Hát igen. Most már egyre többen elérik/befejezik az ipari kort, és így egyre többen játszanak a bajnokságban. Nálunk is ha tisztességes mennyiségű medált szeretnél kapni a hét végén, akkor bizony naponta le kell nyomnod egy sorozatnyi PvP-t.
Vasárnap meglesz a 4000 medálos terület. Jövő héten szüneteltetem is a versenyt, és inkább a térképre koncentrálok, még hiányzik másfél szektor az újakból. PvP és mapfoglalás egyszerre elég strapás az egységek miatt. Szinte folyamatosan megy a kiképzés a laktanyákban az utánpótlásért. -
tucsi007 #4213 Gratula -
#4212 Elértem ismét az 1 millát,nem győzöm harcokkal :)
-
tucsi007 #4211 Gyönyörű és tartalmas levél -
#4210 A levelet imici99 küldte. -
#4209 Ez melyik céh?Mert ilyen nevű játékost nem találtam. -
#4208 "Én sem vetem meg az alkoholt, de így még nem voltam berúgva!"
Már nem hiszem el hogy ezt nem direkt írta így.:
Hello. Nem szeretnetek att joni hozank 1 oszetarto cehben ? Napi szinten takaritunk / motivalunk !!! es mindenben segicsuk egymast !!! Szeretetel varunk a cehunkben !!!
Udv: Rombolo
-
medvexxx #4207 Elnézést kérek hogy a segítségeket nem tudtam viszonozni de volt hogy iskolával táborban voltam és elfelejtettem megírni aztán meg van hogy a selyemszövő ifejlesztéséig megint nem tudok segíteni,lehet hogy szemétség de addig is kérnék segítséget ha ha meg tudnátok tenni. -
#4206 Kifogytam mára,pár szomszéd maradt csak :)
A térkép már hála istennek kész :)
-
#4205 Én azokat mindíg átlépem,így nem tudom.A többivel nálam nincs gond. -
#4204 Másnak is rossz valami a játékkal? Hiába szedtem be a 4 gyógyszert, nem fogadta el a küldetést! Utána pedig a 4 műalkotással is ugyanígy jártam! -
#4203 Én eddig sehol nem egyezkedtem és nem is akarok :) -
tucsi007 #4202 Az Alexandriai megépítéséhez kellene 10 ékszer és 25 ében, kérlek aki tud segítsen ki... előre is köszönöm!