Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha van esetleg még hely a guildben, én is szívesen belépnék, bvdub néven vagyok regelve 😊
BuriP
Az egyik virágágyásom felett egy kis csillag ugrál és duplaboldogságpontot ad! Ez így marad vagy csak ideiglenes?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

LoSA
<#taps>

Martinez01
Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én k*rvára rákattantam erre a játékra😄.
Pedig Call of Duty-zni, meg Medal of Honor rajongó vagyok, most is vannak fenn, de mióta beregisztráltam, el sem indítottam ^^ 😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

hali. regisztráltam a játékra, én is kérnék egy céhmeghívót, ha lehet. iOlcsy
SzirmosSzisza
Tényleg ? Jó tudni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Picit sikerült kompenzálni... 4 fazekas, 1 vadász, 1 gyümölcsös. Holnap már lesz 2 lándzsás házikóóó :p, vagy parittyás. Még meglátom.

De tetszik, hogy át lehet pakolni az épületeket. Így aki elején nem tervezett jól, az utólag könnyen ki tudja javítani.

SzirmosSzisza
Nekem most 300 arany és 1500 nyersanyag 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

4 fazekas és 2 vadász van. A házak meg az ehhez szükséges személyzetet adják... sereg építésnél még nem is tartok :S
Csudi gazdag vagyok... de nincs mibõl építeni.... Én még azzal is megelégednék ha lenne 1:3-hoz átváltás (Alapanyag:Arany)

Andr0
nálam is probléma a pénz/alapanyag balance

Armin & Ayu fan

Fazekas házaim vannak és termelnek. Hanem jelenleg van majdnem 4000 aranyam. Alapanyagom meg alig 30. Nemsoká elkészülnek a mûhelyek és lesz alapanyag, de hamar elfog fogyni.

Házak maguktól termelik a pénzt és csak kattolni kell. Ez jó, de hasonló alapanyag termelõ nincs? Mert a mûhelyeknél ugye választani lehet idõtartamosok közt.

Maximus4
Cucc alatt az alapanyagot érted?Mert akkor a vadászház,fazekasház.
Amúgy kezdem átérezni a helyzeted,nekem is alig maradt alapanyagom😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Van olyan épület mi úgy ad cuccot mint a házak?

NagyiBMX
szõlöskert, mibööö' terem a bor ? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Maximus4
Máris lenne egy kérdésem.Melyiket építsem meg elõbb,a festõmûhelyt vagy a szõlõskertet?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Köszönjük!Én majd tuti igénybe veszem.

Martinez01
Engem is támadtak már meg 2x, remélem többször nem fognak😄😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Hali. Kezdetektõl nyomom és jelenleg az elsõ 6 között vagyok. Jó játék csak ajánlani tudom mindenkinek. Anno sorozat a kedvencem volt ez is hasonló játék. Akinek segítégre van szüksége szivesen adok tanácsot.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

toysoldier
nem tudom mire jó, de beléphetek 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

köszönöm
Maximus4
Meghívó leküldve!

De szívesen belépek
bandeeka néven vagyok aktív
kis betûvel véletlen így regeltem 😄
Maximus4
ˆ Bandeeka
ˆ toycika😛
Nem léptek be a céhbe?

tutituti
egyet nyertem egyet buktam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Maximus4
Én egálba vagyok😊

Volt már nektek olyan város védõ csatátok amit nyertetek is? Nekem mindig elveszti a gép :S
Maximus4
Én kipróbálok egyet😄

toysoldier
elkezdtem én is, eddig nem is rossz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Akkor kell egy kattoli progi! XD (tudom illegális)

Maximus4
Szerintem ez minden ilyen típusú játékban így van.Ha meg mindent megcsinálna helyetted,akkor baromi unalmas lenne😊

Egész játékban az a gond, hogy nekem kell katolgatni... és míg nem kattolok nem dolgoznak tovább...

Maximus4
Elvileg a céhtársak között ingyen lehet üzletelni,de,hogy azt nem tudom.Ha tudsz,gyúrj a földmûves fejlesztésre,az ad óránként 130 alapanyagot.

Maximus4
Akkor is venned kell még,illetve építened.Én fát javaslok😊

Aranyból van egy rakat... de a másik nyersanyagból eléggé híjján vagyok... nem lehet valahogy csereberélni?

BuriP
Boldog a pórnép, azzal nincs hiba még vissza is bontottam a dekorációból hogy boldog szint alá menjek aztán visszatelepítettem hogy újra boldogok legyenek, hátha csak a váltás kell a küldetéshez de semmi.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Butterbean47
Oh, ezt nem is tudtam, köszi!

Én úgy tudtam a piacot bármelyik korban lehet használni, de lehet hogy tévedek.

Death only needs to knock once.

SzirmosSzisza
Mire gondolsz? Ha rákattolsz az egységre akkor egy helyben marad.

Fa, virág, monolit... dekoráció

Maximus4
Piacot nem csak vaskorban lehet használni?Mert árum az egy deka sincs és ahogy nézem az ajánlatokat,bronzkorban nem is igen lesz.

Butterbean47
Nekem csak az nem tetszik a harcrendszerben, hogy annyit kell lépni az egységekkel amennyit a gép akar.

SzirmosSzisza
Építs nekik fákat 😄

BuriP
Sziasztok!
elakadtam egy küldetésnél az elején: azt írja tedd lelkessé a néped, de sehogy nem tudom teljesíteni.

SzirmosSzisza
Ez az automata harc eléggé gány, anélkül meg uncsi végignyomkodni 😄

Butterbean47
Hmm, az ébenfát nehéz beszerezni de nem lehetetlen. A lenti menüsorban kattints a piactérre, és nézd meg hogy el tudsz-e cserélni valamit a fáért.

Maximus4
Ez eddig ok,de ami nekem kellene a területhez,hogy egyezkedni tudjak,az a vaskorban érhetõ el csak.Jelen esetben az ébenfa.

Butterbean47
Nézd meg milyen árucikkek kellenek a régióhoz, ha nincsenek meg akkor nem lehet egyezkedni.

Maximus4
Nekem az az opció mindíg szürke.

Butterbean47
Próbálj inkább egyezkedni, úgy gyorsabban megszerezheted a területeket.

Maximus4
Azért ez vicces.Megnéztem nekem mikor lehet íjászom és jó esetben is már 'csak' 198 forge pont kell hozzá és persze a vaskorba lesz😛
A többirõl már nem is beszélve!Ez így elég irreális,hogy olyan felfedezni való területet kapunk,ahol nem sok esély van a gyõzelemre.Most elég rendesen leálltam,mert nem jutok egyrõl a kettõre.Persze az se lenne jó,ha rögtön végig lehetne rohanni a térképen,de akkor is😊

Maximus4
pffff Paruuch-ban már van légiós és lovas íjász is,nem egyszerû,de egy terület már meg van.Vért fogok izzadni😞