Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Butterbean47
Már napok óta meg voltam akadva egy fejlesztéssel, volt idõm gyûjtögetni:P

Death only needs to knock once.

Maximus4
Meg az az alapanyag mennyiség!:P

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Butterbean47
Nekem is jól indult a napom:)

Nálam megy rendesen a játék.

Death only needs to knock once.

Aha. 502-es hibakóddal.

Maximus4
Másnál is szarakszik a játék?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lehet arra jó, hogy mikor a közelharciak elõrébb jöttek, akkor a mögöttük lévõ íjászok ellen küldeni.

Maximus4
Csodálatos

SzirmosSzisza
Pont ugyanígy vagyok én is, nincs pénzem borra és jelenleg azt se tudom mi csinál.

Amúgy aki elõrébb van, lovasokról vélemény ? Nekem megvan az elsõ, de igazából sose használom, mert kb instant meghal és sokat nem érek vele, hogy hamar elõreér, mert mire a lándzsások odaérnek lefókuszálják õket és meghalnak :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Az jó,már én is leraktam és szépen adja az alapanyagot.A szõlõskertet meg azt hiszem lebontom.

SzirmosSzisza
Na, épül a gyümölcsös :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
<#worship>

j0nNyKa
egyre jobbféle a design

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
<#eljen>

Kori
tkori névre kaphatok meghívót

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

SzirmosSzisza
Húú már vagy 5.-re kapok ki, kezd elegem lenni :D

Avatart nem lehet másikat választani? Miért kell nekem egy szõrmók fazon képében díszelegnem? :D

SzirmosSzisza
Csatában ez a védelem dolog hogy van ? Mert rámvág az ellenfél, úgy, hogy erdõben állok és lemegy 3/4 életem mikor meg én ütöm 1/4 megy neki le úgy h a mezõn áll

Maximus4
Menj már!:P

SzirmosSzisza
Protip: szarul állsz egy csatában F5 és elõröl kezdõdik :D

BuriP
Azt vettem észre hogy mikor questet ad hogy építs bámilyen épületet elfogadja az ösvényt is ami ugyebár ingyenes.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

BuriP
Keresd meg a háromfigurás ikon menüjénél az céhet és kattints rá, ott el tudod fogadni a meghívást.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

SzirmosSzisza
Ez most megint olyan, hogy akkor jó a cseréptetõs, ha 15 percenként ott vagy a gépnél :D

Menet közben meg is találtam :))) köszi

j0nNyKa
jaja, a 3 figura, én is kerestem 1 napig :)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
Na látod ezt nem tudom.Bal oldalon lent lehet vagy a 3 figurás vagy a leveles ikon alatt.

Semmi felbukkanó ablakban nem jött meghívás, de amint elárulod melyik opció alatt tudom elfogadni máris megteszem :)

Maximus4
Meghívtalak,csak fogadd el,mert most is van 3 olyan ember aki kérte a meghívót aztán azóta se lépett be a céhbe.

Én is szeretnék jelentkezni. Viszont ez hozzá tartozik a dologhoz:

Még valami eredményt nem tudtam felmutatni, nem akartam jelentkezni. Viszont késõbb lehet nem lesz hely. Még magam sem tudom mennyire fog tetszeni a játék, ha küldesz akkor úgy küldj, hogy adott esetben ha arról lenne szó, akkor ki tudj rúgni, vagy nem tudom milyen opció van az inaktív tagok eltávolítására.

Stigmata

Maximus4
Meghívó ment!

BuriP
Ha van még hely belépnék a guildbe. Bernardo néven játszom.

Maximus4
"Így tényleg nehéz lesz haladnod."
Nem igazán értem,hogy haladhatnék máshogy.
Mindegy,remélem a raktárat hamarosan 'megjavítják',hogy legyen értelme,mert így elég gáz.Most egyelõre az alapanyaggal meg vagyok elégedve,5 percenként 43 darab és nem támadok senkit sem,kivárok és gyûjtögetek.

Így tényleg nehéz lesz haladnod. Nekem ezek a tapasztalataim:
Cseréptetõs házig eljutni mert azok sok aranyat hoznak. Mészáros a leghasznosabb kalapácstermelõ terület/hozamra számolva nálam 4 termel és 15 perc alatt 80-at hoz/db.
Mert ugye építkezni, terjeszkedni csak akkor tudsz ha van hozzá forrás.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

SzirmosSzisza
Az a para, hogy ha megtámadod és 1 ember marad akkor, ha mész megint fullos a régió újra ...

Maximus4
- Esélyem nincs leverni õket,amíg nekem max. lovasom van,neki lovas és gyalogos íjásza,a légiósokról már nem is beszélve.
- A beszivárgást azt mindíg megcsinálom.
- Az ében talán meg lesz ebben az évezredben,mert kell vagy 190 forge pont.
Ez így pedig egy ördögi kör.Nagy nehezen kifejleszted,megveszed,lerakod és amikor már egy idõre nem kell,akkor cseszheted,mert abba a retkes raktárba nem lehet épületeket tárolni.Aztán ha újra kell az épület,megint lehet szenvedni,hogy össze tudd szedni a hozzávalókat.
Nekem most folyamatosan népesség problémám van,így meg elég nehéz építkezni.

Verd meg sereggel ha van elég erõd hozzá. Elõtte gyengítsd le az ellent. Beszivárgás egy riccet leszed és megér 100 aranyat azt minden támadás elõtt megteszem. Vagy ha lefizeted akkor ébenre kell gyúrnod, csinálj 2 ébentermelõt ha van mibõl. Én most 16 gyámántra gyúrok ezért 2 ékszerészt dolgoztatok 3 napja ma talán már kész lesznek utánna meg lebontom az ékszerészt mert vissza kell állnom éberre megint.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Maxi köszönöm az F5 segített. :) Mi több frissítés után még küldetést is kaptam ami addig nem volt ott :D

Tûzoltó mivel nem böngésztem még ki mi a gép igénye a játéknak , így elképzelhetõ ez is. Nincs erõs vasam ez tény, de egy böngészõs játéknak 512-es videó kártyával, meg 2 giga ram-al illene elmenni normálisan. Gondolom én. De aztán lehet tévedek. :)

Maximus4
Hülye kérdés,de aktuális fejlõdés alatt mit értesz?Például nekem most meg kellene hódítanom Paruuch-ot de az egyezkedéshez ében kell.Gyúrjak arra,hogy ki tudjam váltani?

Gépigény esetleg? Vagy frissíts fel a jawadat. Néha megzavarodik a játékmenet és kidobál. de hát azért béta ez a verzió mert vannak hibák benne.

Maximus4
Ez nálam is elõ szokott fordulni.Ilyenkor vagy ráfrissítek az oldalra vagy ha már nagyon lassú,akkor sütik és gyorsítótár törlése,aztán újra megy rendesen.

Mindíg azt kell építeni ami az aktuális fejlõdésed miatt szükséges. Folyton bontok, ha megvan az áru amit a fejlõdés igényel helyszüke miatt bontani kell. Nálam max 3-4 termelõ épületet tudok fenntartani egyszerre. És piaciozni kell és váltani ha van kivel árut. Katonáskodást az én az ején nyomtam nagyon ma már csak védelemnek tartok egységeket. Nem nagyon éri meg támadgatni másokat. Lehet lopkodni ha legyõzöm akit megtámadok de ha éppen nincs értékes nyersanyagja akkor deficites a támadás és gyártatom vissza a seregeimet.

Sziasztok. :)

Ki próbálom én is a játékot. Most kezdtem, csak annyi a problémám, hogy ahogy haladok, úgymond elõre, és egyre több mindenem lesz, egyre jobban belassul a játék.
Ilyen 10 seces fázis késésbe van minden vagy még több. Van ötletetek mi a hiba? A net nem lehet mert minden más normálisan megy. Meg be is mértem, és azzal nincs gond.

Ötlet?

Maximus4
Ne is mondd!Csak viszi a nyersanyagot,de megpróbálok majd a kapott borért ébent kérni,hátha valakivel tudok üzletelni.

SzirmosSzisza
Építettem szõlõskertet, de minek. ... :D

Maximus4
Nézzétek meg a céhleírást!Jó így,írjak bele még valamit,vagy sz@rjam le és töröljem?:P

Maximus4
Szintén zenész:)

NA.... mai napra virradóan volt 1000 alapanyagom :p

Maximus4
Meghívók elküldve!
Nem tudom megvenni a gyümölcsöst,mert nem tudom úgy átrendezni,hogy le tudjam rakni:(

SzirmosSzisza
Ideiglenes. Valamelyik "szomszédod" kitakarította :)

Martinez01
Ideiglenes, azt meg ne kérdezd meddig tart, mert én sem tudom :D :D.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."