4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • darki81
    hát te meg mit működtél? :/
  • tucsi007
    Nagyon sajnálom
  • Maximus4
    Ennyi volt :(

• BuriP
    Köszi!
    Nálam a 6. kimaradt, de nem is bánom! XD
  • darki81
  • Maximus4
    Nyári küldetés lista

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1., költs 6 forget
    2., gyüjts 2000 alapot és aranyat
    3., Deríts fel egy tartományt
    4., Érj el 100 népességet és 300 boldogságot
    5., Szerezz meg egy szektort.
    6., Költs el 10 forge pontot, Termelj 24 órást 4 alkalommal
    7., 5 perces termelés 10 alkalommal!
    8., Toboroz 5 egységet és fosz ki 5 épületet vagy fejlesz ki olyan tehnológiát ami katonai egységet ad!!!
    9., Építs két gazdasági épületet
    10., Szerez meg 1 szektort harc nélkül
    11,. 6 alkalommal termelj 1 órást!
    12., Költs el 15 forgepontot és 4 alkalommal termelj 24 órást
    13., Vásárolj 1 forge pontot és költs el 8-at
    14., Motiválj 15 épületet
    15., Szerezz 20 terméket (Termeléssel, kereskedelemmel mind 1)
    16., Kutass ki egy technológiát
    17., Végezz 4 órás termelést 5 alkalommal
    18., Járulj hozz 11 forge pontal nevezetes épület fejlesztéshez, vagy kutass ki egy technológiát
    19., Költs el 20 forgepontot, végezz 24 órás termelést 4 alkalommal
    20., Végezz 5 perces termelést 12 alkalommal és építs 10 utat (jó az ösvény is...)
    21., Szivárogj be 3 szektorba.
    22., Szerezz 30 terméket
    23., takaríts ki 15 épületet
    24., Törölj 4 egységet
    25., Költs 15 forgepontot végezz 24 órás termelést 4 alkalommal
    26., Takaríts ki 25 épületet és építs egy kultúrális épületet. (elég ha csak elkezded a megalitkört)
    27., Rendelkezz 4 gyors egységgel és deríts fel egy tartományt
    28., Gyüjts 3000 aranyat és szerezz irányítást egy tartomány felett
    29., Gyűjts 4-4et az adott korod termékeiből, Toborozz 2 katonát a korodból vagy 5-öt az előzőből.(Azt írja ez az utolsó küldetés)
  • Maximus4
    Én eddig nyertem egy bérházat meg sok felesleges dolgot,de a zeppelinnek örülök,az jól jött most:)
    Az a szektoros rész nekem rögtön meg volt,mert a térképpel már végeztem:)
    Viszont kezdj majd el termelni hamarosan 4x 24 órás valamit,mert majd az is kell,aztán lesz 5x 4órás termelés is.Én ehhez építettem kovácsokat,tolom azzal a feladatokat.
  • BuriP
    Bele is csaptam a lecsóba! Nyertem eddig: egy pálmafát, két víztornyot, egy kis pénzt, meg egy királynőt a királyom mellé, aztán bedobta az ötletet hogy foglaljak el egy szektort, (azután 5 perccel hogy egyet elfoglaltam) 2nap 4 óra amíg lesz elfoglalni való felderített szektorom, úgyhogy most pihi!
  • Maximus4
    "Az esemény Augusztus 14-től Szeptember 4-ig tart. "
  • BuriP
    Hét elején elszállt a gépemből a táp, mostanra sikerült megcsinálni. Csak azt nem fosztották ki ami rámrohadt. XD
    Az event mióta megy?
  • Maximus4
    Ezt soha nem tudják kihagyni semmilyen feladatból :(

• Maximus4
    Én kérek elnézést :D
    Nekem 1 darab tervrajzom van és nem kevés nyersanyag hiányzik hozzá :P

• Maximus4
    Én lehet,hogy egyiket sem építem meg,mert az épületeim egész jól adják a cuccokat,remélem elég lesz,mert nem nagyon lesz kapacitásom építkezni.
  • BuriP
    A második nyersanyag-lelőhelyem ón nekem is. :(
  • Maximus4
    Sokáig már én sem fogok tudni vitézkedni a progresszív toronyban,szerintem ez a hét az utolsó,mert jövőhéten tuti beszerzik a szokásos első második helyezettek a toronyból az új ágyút :(

• toysoldier
    2 hetente lesznek új szomszédok

Maximus: köszi, akkor csinálok vadőröket, jó lenne már valami ipari kori cuccot gyártani :D
  • BuriP
    Én is kaptam szomszédokat, már el is indult egymás inzultálása. Az első 16 egymillió pont felett jár....
  • Maximus4
    Gránátos és vadőr.
  • toysoldier
    nagyon jó, kaptam új szomszédokat, most 78-an vagyunk és én vagyok a 76.
    tegnap óta kb több mindenemet fosztották ki, mint a játék eleje óta összesen...

közben megvan a deal kastély minden része, de mindenből vagy 200 hiányzik, hogy megépítsem :D

ja és a dragonyos ellen mi a hatásos? jelenleg muskétásom, lövészem és gránátosom van csak
  • Maximus4
    Bocs az offért,de ha már szó volt a böngészőről,akkor megtudtam pár dolgot még róla és leírom,hátha valaki még kedvet kap hozzá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- A felhőszolgáltatás arra jó,hogy ha egy oldalt beleraksz és el kell menned otthonról és ne adj isten van okos telefonod is,akkor azzal folytatni tudod a felhőbe kirakott oldal böngészését vagy éppen amit csináltál vele.

- Saját flash-t használ,nem kell hozzá külön plugin.

- Ki lehet tenni a flash tartalmú oldalakat külön ablakba,ami arra is jó,hogy például a játékok kicsivel nagyobb méretben jelennek meg.Nem nagy különbséggel ugyan,de hasznos lehet.Csináltam róla képet.
    Alap
    Külső ablakban

• Maximus4
    :O
    Ennek örülök:)
  • tucsi007
    Köszönöm nektek a tanácsot, az új böngészővel nekem is jól fut a játék, előtte állandóan összeomlott
  • Maximus4
    Lekopogom,tegnap reggel óta használom a böngészőt és azóta nem volt se flash összeomlás,se lassulás.Egyszerre 3 flash alapú játék fut,de a harcok idejére a másik kettőt bezárom és semmiféle lassulás sincs:) Úgy néz ki találtam megoldást az első nap utáni összeomlásra is :)

A másik bónuszos területem,ón lett.Közben elindultam a panelházhoz vezető hosszú úton :)
    Már "csak" 369 pont kell,hogy elérjem,addig nem építem át a várost :)
  • Maximus4
    Nekem az egyik azbeszt,a másikra még várnom kell 15 órát :(
  • medvexxx
    Ja és kösz a maxthont!
    Nálam így vagy kétszer jobban ment legalább.Bár igaz,hogy sokkal tovább töltött.
  • medvexxx
    Én véleményem szerint a progresszív korban 6 zsivány és 2 Tank tűnik a legjobb megoldásnak.
  • BuriP
    Az egyik árucikkem az új korban benzin lesz, holnap estére meg is épül a finomítóm hozzá!
    Két szektor elfoglalása után a harc nem is olyan nehéz mint ahogy arra legutóbbi szektorok után számítottam, bár mondjuk itt nincsenek még olyan nagy harci bónuszai az ellenfélnek.
  • Maximus4
    Leírhatom,de semmi extra nem történt.Maxthon a neve.Nagy sok jó dolog van benne,de sajnos előjött a flash crash,úgyhogy hanyagolom,maradok a chromenál.De majd még tesztelem.Viszont chrome alatt is jó már a harc.

Csak a játék van megnyitva,minden mást bezártam és minden harc előtt ráfrissítettem,így olyan volt mintha nem is az új területen harcolnék.A másik böngészőnél kibírt 4-5 csatát is gyors sebességgel.
  • medvexxx
    Ha majd eszedbe jut a neve le tudod írni?
  • Maximus4
    Én is azt használom,de most tesztelek egy számomra új böngészőt,aminél ki lehet tenni felhőbe az oldalakat.Pontosan nem tudom ez mit jelent,de valami olyasmit olvastam,hogy flash alapú oldalaknál ez különösen hasznos lehet.

Eddig egy csatám volt új területen,igaz, a térképen,de a sebessége majdnem olyan volt mint a régi területen.2 óra és megyek szomszédozni és akkor kiderül,hogy ér-e valamit.
  • medvexxx
    Google Chrome
  • Maximus4
    Milyen böngészővel tolod?
  • medvexxx
    Lehet de az én gépemen a sima csata is lassan ment
  • Maximus4
    Nem hiszem,hogy ez a lassúság gépfüggő lenne :S
  • medvexxx
    Nekem 2 percig tartott amíg vártam,hogy betöltsem aztán meg az egységek minden lépésnél lefagytak!
    Bétán használatban lévő hadseregem:
    1 zsivány,1 ballista,4 kőhajító,2 parittyás(holnapután váltok íjászra mer még nincs kifejlesztve)
    :D
    Figyeljetek:a következő dologra semmiképp ne válaszoljatok ha érdekel privát üzi!
    Ez egy másik játék(annyira nem jó mint a FoE de megéri rá vetni egy pillantást főleg ha szar a géped.)
    Nekem speciel tetszik.
    Ez is egy stratégiai játék csak európa és délkelet ázsia(egy bizonyos szinttől kezdve közép-kelet és dél amerika is van) térképekkel és az I. világháború alatt játszódik.
    A neve: Supremacy 1914. Szerinem próbáljátok ki ha nem ismeritek.
  • Maximus4
    Ez valami katasztrófa!2 órája harcolok és 33 csatát sikerült letolnom progresszív terepen,de már nem bírom tovább cérnával.A hivataloson is többen panaszkodtak a sebességre,de ez valami eszméletlen lassú.A többi szomszédot már leszarom,mert szétvágom a monitort!Ha ezt csak a következő frissítésbe fogják csak javítani,én esküszöm abbahagyom a játékot!Arról már nem is beszélve,ha a többiek is beszállnak a toronyba,akkor meg pláne agyrákot kapok.

2 teljes tartományt már megszereztem teljesen a térképen,de az még elviselhető volt a 2-3 csata egy nap,de ez!!!!

Egy előnye van ennek az új terepnek,hogy hozzám se szagoltak szinte az ellenfelek.Mindíg 3 lövésszel és 5 ágyúval mentem,de most a lövészeknek semmi hasznát nem vettem.Így átváltottam 8 ágyúra a hülye fejemmel amíg nem jött egy olyan csata,ahol 2 vadőr maradt a végén.10-15 percbe került mire kockánként átmentem hozzájuk,mert persze ők elbújtak és meg sem mozdultak.
    Tanulság: kell egy-két gyalog is az ilyen esetek elkerülésére.
  • Maximus4
    :D

• BuriP
    Talán annyira azért nem. Elég egy kockányi kétsávos út is az épület mellé, nem kell az egész épület mellet annak futnia, ahova pedig elfér a 2x3-as ház oda elfér a 3x3-as is általában, azokból 2 többet ad mint az ipari koriból 3 lakóház. nem vészesebb mint más koroknál.

Jó 8 év után újfajta billentyűzetem van, de szar most rajta írni.
  • Maximus4
    Ez egy nagy pozitívum :)
    Amúgy elég radikálisan át kell majd alakítani mindent ehhez az új korhoz.
  • BuriP
    Végül is egy event csak, nem tervezik állandóra.