Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ezt soha nem tudják kihagyni semmilyen feladatból :(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Én kérek elnézést :D
Nekem 1 darab tervrajzom van és nem kevés nyersanyag hiányzik hozzá :P

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Én lehet,hogy egyiket sem építem meg,mert az épületeim egész jól adják a cuccokat,remélem elég lesz,mert nem nagyon lesz kapacitásom építkezni.

BuriP
A második nyersanyag-lelõhelyem ón nekem is. :(

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Maximus4
Sokáig már én sem fogok tudni vitézkedni a progresszív toronyban,szerintem ez a hét az utolsó,mert jövõhéten tuti beszerzik a szokásos elsõ második helyezettek a toronyból az új ágyút :(

toysoldier
2 hetente lesznek új szomszédok

Maximus: köszi, akkor csinálok vadõröket, jó lenne már valami ipari kori cuccot gyártani :D

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

BuriP
Én is kaptam szomszédokat, már el is indult egymás inzultálása. Az elsõ 16 egymillió pont felett jár.... <#fejvakaras>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Maximus4
Gránátos és vadõr.

toysoldier
nagyon jó, kaptam új szomszédokat, most 78-an vagyunk és én vagyok a 76.
tegnap óta kb több mindenemet fosztották ki, mint a játék eleje óta összesen...

közben megvan a deal kastély minden része, de mindenbõl vagy 200 hiányzik, hogy megépítsem :D

ja és a dragonyos ellen mi a hatásos? jelenleg muskétásom, lövészem és gránátosom van csak

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Bocs az offért,de ha már szó volt a böngészõrõl,akkor megtudtam pár dolgot még róla és leírom,hátha valaki még kedvet kap hozzá.

- A felhõszolgáltatás arra jó,hogy ha egy oldalt beleraksz és el kell menned otthonról és ne adj isten van okos telefonod is,akkor azzal folytatni tudod a felhõbe kirakott oldal böngészését vagy éppen amit csináltál vele.

- Saját flash-t használ,nem kell hozzá külön plugin.

- Ki lehet tenni a flash tartalmú oldalakat külön ablakba,ami arra is jó,hogy például a játékok kicsivel nagyobb méretben jelennek meg.Nem nagy különbséggel ugyan,de hasznos lehet.Csináltam róla képet.
Alap
Külsõ ablakban

Maximus4
:O
Ennek örülök:)

Köszönöm nektek a tanácsot, az új böngészõvel nekem is jól fut a játék<#wave>, elõtte állandóan összeomlott<#falbav>
Maximus4
Lekopogom,tegnap reggel óta használom a böngészõt és azóta nem volt se flash összeomlás,se lassulás.Egyszerre 3 flash alapú játék fut,de a harcok idejére a másik kettõt bezárom és semmiféle lassulás sincs:) Úgy néz ki találtam megoldást az elsõ nap utáni összeomlásra is :)

A másik bónuszos területem,ón lett.Közben elindultam a panelházhoz vezetõ hosszú úton :)
Már "csak" 369 pont kell,hogy elérjem,addig nem építem át a várost :)

Maximus4
Nekem az egyik azbeszt,a másikra még várnom kell 15 órát :(

Ja és kösz a maxthont!
Nálam így vagy kétszer jobban ment legalább.Bár igaz,hogy sokkal tovább töltött.
Én véleményem szerint a progresszív korban 6 zsivány és 2 Tank tûnik a legjobb megoldásnak.
<#taps>
BuriP
Az egyik árucikkem az új korban benzin lesz, holnap estére meg is épül a finomítóm hozzá!
Két szektor elfoglalása után a harc nem is olyan nehéz mint ahogy arra legutóbbi szektorok után számítottam, bár mondjuk itt nincsenek még olyan nagy harci bónuszai az ellenfélnek.

Maximus4
Leírhatom,de semmi extra nem történt.Maxthon a neve.Nagy sok jó dolog van benne,de sajnos elõjött a flash crash,úgyhogy hanyagolom,maradok a chromenál.De majd még tesztelem.Viszont chrome alatt is jó már a harc.

Csak a játék van megnyitva,minden mást bezártam és minden harc elõtt ráfrissítettem,így olyan volt mintha nem is az új területen harcolnék.A másik böngészõnél kibírt 4-5 csatát is gyors sebességgel.

Ha majd eszedbe jut a neve le tudod írni?
Maximus4
Én is azt használom,de most tesztelek egy számomra új böngészõt,aminél ki lehet tenni felhõbe az oldalakat.Pontosan nem tudom ez mit jelent,de valami olyasmit olvastam,hogy flash alapú oldalaknál ez különösen hasznos lehet.

Eddig egy csatám volt új területen,igaz, a térképen,de a sebessége majdnem olyan volt mint a régi területen.2 óra és megyek szomszédozni és akkor kiderül,hogy ér-e valamit.

Google Chrome
Maximus4
Milyen böngészõvel tolod?

Lehet de az én gépemen a sima csata is lassan ment <#rinya>
Maximus4
Nem hiszem,hogy ez a lassúság gépfüggõ lenne :S

Nekem 2 percig tartott amíg vártam,hogy betöltsem aztán meg az egységek minden lépésnél lefagytak!
Bétán használatban lévõ hadseregem:
1 zsivány,1 ballista,4 kõhajító,2 parittyás(holnapután váltok íjászra mer még nincs kifejlesztve)
:D
Figyeljetek:a következõ dologra semmiképp ne válaszoljatok ha érdekel privát üzi!
Ez egy másik játék(annyira nem jó mint a FoE de megéri rá vetni egy pillantást fõleg ha szar a géped.)
Nekem speciel tetszik.
Ez is egy stratégiai játék csak európa és délkelet ázsia(egy bizonyos szinttõl kezdve közép-kelet és dél amerika is van) térképekkel és az I. világháború alatt játszódik.
A neve: Supremacy 1914. Szerinem próbáljátok ki ha nem ismeritek.
Maximus4
Ez valami katasztrófa!2 órája harcolok és 33 csatát sikerült letolnom progresszív terepen,de már nem bírom tovább cérnával.A hivataloson is többen panaszkodtak a sebességre,de ez valami eszméletlen lassú.A többi szomszédot már leszarom,mert szétvágom a monitort!Ha ezt csak a következõ frissítésbe fogják csak javítani,én esküszöm abbahagyom a játékot!Arról már nem is beszélve,ha a többiek is beszállnak a toronyba,akkor meg pláne agyrákot kapok.

2 teljes tartományt már megszereztem teljesen a térképen,de az még elviselhetõ volt a 2-3 csata egy nap,de ez!!!!

Egy elõnye van ennek az új terepnek,hogy hozzám se szagoltak szinte az ellenfelek.Mindíg 3 lövésszel és 5 ágyúval mentem,de most a lövészeknek semmi hasznát nem vettem.Így átváltottam 8 ágyúra a hülye fejemmel amíg nem jött egy olyan csata,ahol 2 vadõr maradt a végén.10-15 percbe került mire kockánként átmentem hozzájuk,mert persze õk elbújtak és meg sem mozdultak. <#levele>
Tanulság: kell egy-két gyalog is az ilyen esetek elkerülésére.

Maximus4
:D

BuriP
Talán annyira azért nem. Elég egy kockányi kétsávos út is az épület mellé, nem kell az egész épület mellet annak futnia, ahova pedig elfér a 2x3-as ház oda elfér a 3x3-as is általában, azokból 2 többet ad mint az ipari koriból 3 lakóház. nem vészesebb mint más koroknál.

Jó 8 év után újfajta billentyûzetem van, de szar most rajta írni.

Maximus4
Ez egy nagy pozitívum :)
Amúgy elég radikálisan át kell majd alakítani mindent ehhez az új korhoz.

BuriP
Végül is egy event csak, nem tervezik állandóra.

Maximus4
Sajnos nekem is ez jutott eszembe elõször:(
Nem kellene ezt a játékot túlbonyolítani.

BuriP
Miért lett olyan farmarama feelingem hirtelen? XD

Vigasztaljon,hogy a hátultöltõs ágyú is megkapta a beásás bónuszt.
BuriP
Szerintem nem, csak ezek vannak odaírva:

"Küldetés jutalom boost: Amikor pénzt, nyersanyagot, árucikket, gyémántot vagy medált kapsz jutalomként a küldetésekbõl, akkor további 45% kapsz."

Nehéz lenne mondjuk egy ágyúból, vagy egy tervrajzrészletbõl 45%-al többet adni, ha a bonuszod nem 100, vagy 200%!

semmi gond! Nem is figyeltem a kommenteket, csak egybõl írtam, mert ezzel a nerffel felhúztak! Az ágyúk adják a seregem gerincét, 3 laktanyám is van hozzá, ezért érzékenyen érint a dolog.
Az ágyú csak nagyon rövid távon mozog, nem igazán sebezz más egységekhez képest, a védelme sem volt túl jó, az egyetlen elõnye az volt hogy átvitte majdnem az egész csatateret, és amíg az ellenfél odaért volna hozzád már leadhattál egy sorozatot rá. Õk pont ezt vették el, most a hátúltöltõs ágyúból lett egy gyenge tarack

Rosszul írtam.közben kiderült,hogy vannak mások is és azok közül ad be 10et valahány pörgetésenként a szerencsekerékbe.
Vannak ezek is:
1 Korodbeli dekoráció
1 korodbeli könnyû egység
1 korodbeli nehéz egység
1 zsivány laktanya
új profilképek
Valamilyen ház ami sok pénzt ad óránként
Fõnix szobor

Bernardo:elnézést,hogy belekontárkodtam csak helyre kellett tennem a hibákat.
Mások:Bernardo üzijére is válaszoljatok.
BuriP
Megvívtam az elsõ szektorért, de szó nem volt arról hogy nerfelik az ágyúkat! Mennyivel rövidebb lett a lõtávuk!

Bocs,hogy harmadszor is írok de lesz egy event (tavaly nem volt ha jól emlékszem) ami arról szól,hogy lesznek küldik amikért kapsz kaszinójegyeket amivel(vagy gyémánttal) pörgethetsz.
A nyeremények:
50 Gyémánt
200 Gyémánt
1 Korodbeli Gyors Egység
1 Korodbeli Tüzérségi Egység
Korodbeli Prémium Kulturális Épület
Pálmafa: 1x1-33 boldogság
Üdvözlés Kútja: valahány boldogság már nemtudom
Daniel-Profilkép(ami húsvétkor volt)
Természetesen egy pörgetésnél csak az egyiket kapod meg.
Új térkép(ha a csillagokat kitörlöd)

http://kep*felto*ltes.h*u/13*0801/pemap*_www.ke*pfel*tolte*s.hu_.jp*g
Azt kérdezném hogy a Chateux Frontenac növeli a katonák számát is a küldikben?
Pl. van az a küldi,hogy fizess 30 robbanószert és a jutalom 2 gyorstüzelõ ágyú.
Itt ha mondjuk 50% os bónuszod van az épületbõl akkor 3-at kapsz?
darki81
szerintem jó ötlet, de még csak 1 kocka van meg belõle, az is küldetésbõl :)
építeném már :)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BuriP
Érdekes a bonusz amit az új kor egyik nevezetes épülete ad. Minden küldetésért járó jutalomból: pénz, nyersanyag, alapanyag, medál, gyémánt többet kapsz. Elsõ szinten 45%-al.

Maximus4
Van még egy pár hely a térképen a következõ korokhoz :)

BuriP
Az itt fórumozók általában Arvahall szerverenen játszanak...

Ismeri valaki Cirgard világon ezt a Buckalakó nevü gyereket?

Maximus4
És itt van a szokásos videó.3x3-as házak,2 sávos út,ami nem ad boldogságot,stb. :(

http://www.youtube.com/v/uLOsKZm58s4&version=3

darki81
ha még ezen is nevetsz akkor mindenen nevetsz kb. :D

30-án jön

Igen de az is nagy különbség hogy a védekezõ seregednek ugyanannyi a támadása mint az alap de a támadóé közel 3szor nagyobb.Lásd:

A te tarackod
Tám:35
Véd:116

Az õ tarackja:
Tám:79
Véd:79
BuriP
Google translate. Mindig képes megnevettetni!

darki81

Sajnálatos dolgot kell bejelentenem!
Elegem lett belõle hogy az otthoni gépen lószarra se jó ahogy megy ez a játék,ezért határozatlan ideig felfüggesztem a játszást. <#nemtudom>
Mivel ha megint fogok tudni játszani akkor fogok kérlek titeket hogy maradhassak a céhben,továbbá a fórumokat szerintem továbbra is használni fogom.