4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BoneDragon
    Na ma meg a kívánság kútját pörgettem ki, pedig csak tippeltem. Az a trükk még működik?
  • Mentol
    Hello,
    A téli küldetésekből mecsináltam egyet, és a másodikban volt egy olyan pont, aminek a teljesítéséhez gyémánt kell. Na, az nincs. Mondom, nem gond, majd holnap lesz másik küldi. A frászt! Akkor nekem ennyi volt a Téli Event???
  • Pluskast
    440-es boldogság?? Az igen!
  • Maximus4
    Majd kipróbálok mást,ami a farmosnál működött,hátha itt is fog :)
  • Monoton
    Tegnap még működött ez a megoldás Szerintem valaki nyilvánosan is osztotta a felvevős megoldást és hajnali karbantartás alatt átállíthatták a keverést.
  • Maximus4
    Én meg azt hittem megtaláltam a tökéletes megoldást,hogy kiderítsem az ajándékok pontos helyét,de rendesen lebőgtem :D Keverés előtt hypercam indít,de jól kitalálták,mert az utolsó látható pozició után még megkeveri :(
  • Monoton
    Nekem tegnap sikerült behúzni a gyémántokat. :)
  • Maximus4

• Pluskast
    Az mit ad? Nem tudok innen belépni a játékba sajna.
  • BoneDragon
    3 napon belül 150 gyémántot dobott a kívánság kútja, egyszer 50, utána 100. Már kezdtem azt hinni, hogy kamu az egész. Hát lassan 1 év után csak sikerült.. Viszont ma kipörgettem a karácsonyfát ami a napi pörgetős reward. :)
  • BuriP
    Olyan nosztalgikus érzésem támadt! Ez a téli event a farmarama-s időket idézi.
  • Maximus4
    Jöhetne már.Több mint 200 katonám van :)
  • BuriP
    Tud valaki bármi infót a klánháborúról?
    Miként zajlik? Beleszámít-e a csatákba nevezetesek bónuszai? Stb....
    A játék hiovatalos foruma olyan halott, hogy már szaga van!
  • Pluskast
    Szívesen megtenném de Cirgardon vagyok :(
  • BuriP
    Ha még kell tervrajzrészlet a katedrálishoz és az Arvahall szerveren vagy, kérj fel barátlistára. ötvenegynéhány pont és meglesz a 9. szint belőle. De rajtam kívül csak 3-an raktak be pontot (ketten 1-et 1-et, a harmadik 2-t)
    Az első helyért 79 medál, 55 forgepont jár és 3 tervrajzrészlet!
  • darki81
    tárgytalan!
  • darki81
    Sziasztok!! :)

!!!Eladó a városom!!!

A PROFILUNK ÁTADÁSA ENGEDÉLYEZETT, TOVÁBBÁ A NEVÜNKET IS MEG TUDJUK VÁLTOZTATNI HA ÍRUNK EGY SUPPORTNAK!!!

10 EURO az ár!
    (van 300 gyémántja a városnak, az már a fele a teljes árnak!! :))
    Itt egy kép a városról:
    http://www.picgro.com/DjD

Továbbá megvan az összes nevezetes, Alcatzar 5-ös szinten, Chateau 7-es szinten, az összes többi max. !!!

Raktár: http://www.picgro.com/Dj8
    Katonák: http://www.picgro.com/DjG
    Nyersanyagaim: http://www.picgro.com/Djf

Elég régóta játszom már a játékkal, és kicsit meguntam.. már egy jó ideje csak a társaság miatt foglalkozok vele, mert nagyon jó a csapat sok jó emberrel, de én már döntöttem!
    Van egy repülős játék, azzal szoktam mostanában játszani, és abba tenném azt a 10 eurót amit innen kapok majd valakitől!
    Itt lehet regisztrálni ha valakit érdekel: http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_7781127

Üdv. darki :)
  • Maximus4
    Ennyire :) Tényleg van olyan,hogy akár hónapokat is várhatsz egyetlen tervrajzra sajnos.
  • Pluskast
    Sajnos a szerencsén múlik. Én már felhúztam két csodát is (alexandriai világító torony és zeusz szobor) amiknek a tervrajzai nagyon hamar meglettek. Viszont az Acheni katedrálisból már 1 hónapja 1 darab tervrajz hiányzik és annak ellenére, hogy számtalanszor volt már 2 tervrajz részletem az istennek sem akarja megadni a játék azt az uccsó darabot. Szóval vagy fizetsz vagy türelmesen kivárod.
  • Monoton
    Csak idő kérdése az egész.. :)
  • Anonymusx
    Ennyire szívatós a nevezetes épületek felhúzása? Nagy nehezen összehoztam volna végre az első építményemet, egy db terv hiányozna csak, erre meg nem a hiányzó tervet kapom meg, hanem ami már megvan.

Ha nem akarok gyémántal fizetni, akkor ezt nagyon nehéz lesz összehozni..
  • Maximus4
    Tessék
  • tucsi007
    Igen, vagyok.
  • Pluskast
    Valaki van esetleg Cirgard szerveren?
  • LoSA
    A progresszív kor katonáiról tudtok nekem értékeket adni? Hogy melyiknek milyen a sebzése? Köszi!
  • gabor145
    Arvahall szerveren ha valaki szeretne gyüjtögetni Zeusz szobros tervrajzokat írjon a játékban egy üzit és felveszem barátnak. Sgthawk néven találtok meg.
  • darki81
  • Maximus4

• medvexxx
    Ha tetszik az ötletem szavazzatok rá(hivatalos fórumon) ha pedig nem akkor ne!
    Szavazás
  • medvexxx
    Úgy hogy a zsiványnak 100 a támadása a császári őrségnek legelőn 40 a védelme könnyű egységek ellen és legelőn 47 a támadása 23 a könnyű egységek ellen 30 és a zsivány átalakult őrré amikor megtámadták innen pedig már könnyen ment!
  • toysoldier
    80 réz
    80 arany
    159 gránit
    94 méz
    60 alabástrom
    139 üveg
    57 kötél

ezek kénének, cserébe nem sok mindent tudok adni: vas, posztó, só, gyógynövény, selyem, csillámpor
  • toysoldier
    szereztem 400 gyémántot a szerencsekeréken, szóval most be is fejezek 2 nevezetest :D

majd csak a nyersanyagokat kell összegyűjteni
  • Maximus4
    Az a lényeg,gyűjts minél több nyersanyagot és aranyat,mert abból sosem elég.Meg persze a termékek (kő,fa,festék stb.) is fontosak a fejlődéshez :)
  • Pluskast
    Srácok én most kezdtem el egész megtetszett. Valami tanács egy kezdőnek? :)
  • Mentol
    Hát ezt meg hogy?
  • medvexxx
  • Maximus4
    2 nevezetesem törlődik,de visszatérhetek legalább.

• darki81
  • Maximus4
    Nos,úgy néz ki,hogy megkönyörültek rajtam és csak 1 hetes tiltás lesz belőle :)
  • Maximus4
    Cserekereskedelem a 3 világ közt.