4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4321 Na ma meg a kívánság kútját pörgettem ki, pedig csak tippeltem. Az a trükk még működik? -
Mentol #4320 Hello,
A téli küldetésekből mecsináltam egyet, és a másodikban volt egy olyan pont, aminek a teljesítéséhez gyémánt kell. Na, az nincs. Mondom, nem gond, majd holnap lesz másik küldi. A frászt! Akkor nekem ennyi volt a Téli Event??? -
#4319 440-es boldogság?? Az igen! -
#4318 Majd kipróbálok mást,ami a farmosnál működött,hátha itt is fog :) -
Monoton #4317 Tegnap még működött ez a megoldás Szerintem valaki nyilvánosan is osztotta a felvevős megoldást és hajnali karbantartás alatt átállíthatták a keverést. -
#4316 Én meg azt hittem megtaláltam a tökéletes megoldást,hogy kiderítsem az ajándékok pontos helyét,de rendesen lebőgtem :D Keverés előtt hypercam indít,de jól kitalálták,mert az utolsó látható pozició után még megkeveri :( -
Monoton #4315 Nekem tegnap sikerült behúzni a gyémántokat. :) -
-
#4313 Az mit ad? Nem tudok innen belépni a játékba sajna. -
#4312 3 napon belül 150 gyémántot dobott a kívánság kútja, egyszer 50, utána 100. Már kezdtem azt hinni, hogy kamu az egész. Hát lassan 1 év után csak sikerült.. Viszont ma kipörgettem a karácsonyfát ami a napi pörgetős reward. :) -
#4311 Olyan nosztalgikus érzésem támadt! Ez a téli event a farmarama-s időket idézi. -
#4310 Jöhetne már.Több mint 200 katonám van :) -
#4309 Tud valaki bármi infót a klánháborúról?
Miként zajlik? Beleszámít-e a csatákba nevezetesek bónuszai? Stb....
A játék hiovatalos foruma olyan halott, hogy már szaga van! -
#4308 Szívesen megtenném de Cirgardon vagyok :( -
#4307 Ha még kell tervrajzrészlet a katedrálishoz és az Arvahall szerveren vagy, kérj fel barátlistára. ötvenegynéhány pont és meglesz a 9. szint belőle. De rajtam kívül csak 3-an raktak be pontot (ketten 1-et 1-et, a harmadik 2-t)
Az első helyért 79 medál, 55 forgepont jár és 3 tervrajzrészlet! -
#4306 tárgytalan! -
#4305 Sziasztok!! :)
!!!Eladó a városom!!!
A PROFILUNK ÁTADÁSA ENGEDÉLYEZETT, TOVÁBBÁ A NEVÜNKET IS MEG TUDJUK VÁLTOZTATNI HA ÍRUNK EGY SUPPORTNAK!!!
10 EURO az ár!
(van 300 gyémántja a városnak, az már a fele a teljes árnak!! :))
Itt egy kép a városról:
http://www.picgro.com/DjD
Továbbá megvan az összes nevezetes, Alcatzar 5-ös szinten, Chateau 7-es szinten, az összes többi max. !!!
Raktár: http://www.picgro.com/Dj8
Katonák: http://www.picgro.com/DjG
Nyersanyagaim: http://www.picgro.com/Djf
Elég régóta játszom már a játékkal, és kicsit meguntam.. már egy jó ideje csak a társaság miatt foglalkozok vele, mert nagyon jó a csapat sok jó emberrel, de én már döntöttem!
Van egy repülős játék, azzal szoktam mostanában játszani, és abba tenném azt a 10 eurót amit innen kapok majd valakitől!
Itt lehet regisztrálni ha valakit érdekel: http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_7781127
Üdv. darki :) -
#4304 Ennyire :) Tényleg van olyan,hogy akár hónapokat is várhatsz egyetlen tervrajzra sajnos. -
#4303 Sajnos a szerencsén múlik. Én már felhúztam két csodát is (alexandriai világító torony és zeusz szobor) amiknek a tervrajzai nagyon hamar meglettek. Viszont az Acheni katedrálisból már 1 hónapja 1 darab tervrajz hiányzik és annak ellenére, hogy számtalanszor volt már 2 tervrajz részletem az istennek sem akarja megadni a játék azt az uccsó darabot. Szóval vagy fizetsz vagy türelmesen kivárod. -
Monoton #4302 Csak idő kérdése az egész.. :) -
Anonymusx #4301 Ennyire szívatós a nevezetes épületek felhúzása? Nagy nehezen összehoztam volna végre az első építményemet, egy db terv hiányozna csak, erre meg nem a hiányzó tervet kapom meg, hanem ami már megvan.
Ha nem akarok gyémántal fizetni, akkor ezt nagyon nehéz lesz összehozni.. -
#4300 Tessék -
tucsi007 #4299 Igen, vagyok. -
#4298 Valaki van esetleg Cirgard szerveren? -
#4297 A progresszív kor katonáiról tudtok nekem értékeket adni? Hogy melyiknek milyen a sebzése? Köszi! -
gabor145 #4296 Arvahall szerveren ha valaki szeretne gyüjtögetni Zeusz szobros tervrajzokat írjon a játékban egy üzit és felveszem barátnak. Sgthawk néven találtok meg. -
#4295 -
-
medvexxx #4293 Ha tetszik az ötletem szavazzatok rá(hivatalos fórumon) ha pedig nem akkor ne!
Szavazás -
medvexxx #4292 Úgy hogy a zsiványnak 100 a támadása a császári őrségnek legelőn 40 a védelme könnyű egységek ellen és legelőn 47 a támadása 23 a könnyű egységek ellen 30 és a zsivány átalakult őrré amikor megtámadták innen pedig már könnyen ment! -
#4291 80 réz
80 arany
159 gránit
94 méz
60 alabástrom
139 üveg
57 kötél
ezek kénének, cserébe nem sok mindent tudok adni: vas, posztó, só, gyógynövény, selyem, csillámpor -
#4290 szereztem 400 gyémántot a szerencsekeréken, szóval most be is fejezek 2 nevezetest :D
majd csak a nyersanyagokat kell összegyűjteni -
#4289 Az a lényeg,gyűjts minél több nyersanyagot és aranyat,mert abból sosem elég.Meg persze a termékek (kő,fa,festék stb.) is fontosak a fejlődéshez :) -
#4288 Srácok én most kezdtem el egész megtetszett. Valami tanács egy kezdőnek? :) -
Mentol #4287 Hát ezt meg hogy? -
medvexxx #4286 -
#4285 2 nevezetesem törlődik,de visszatérhetek legalább.
-
#4284 -
#4283 Nos,úgy néz ki,hogy megkönyörültek rajtam és csak 1 hetes tiltás lesz belőle :) -
#4282 Cserekereskedelem a 3 világ közt.