4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BuriP
    A nevezetesek mit fognak adni ha a termékeket más termékekből kell előállítani.: A vég vagy a köztes terméket? Akkor most nem lesz a térképen lelőhelyet adó terület?
  • BuriP
    Monoton te nem játszottál pár éve az Allods online-al?
  • BuriP
    Monoton.:
    3x4-es házaknak jobban örülnék most majd megint teljesen áthúzhatom az utakat hogy elférjenek.

Maximus.:
    Ezt a beszélgetést én is lefolytattam már, pár hónapja valakivel:

[URL=http://http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1340434395&no=4158]#4158[/URL]
    [URL=http://http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1340434395&no=4160]#4160[/URL]

És pár hete egy másik emberkével.
    A különbség hogy a másodiknál én már nem PvP-ztem.
    Nem szegsz szabályt, taktikázol. Senki nem írhatja elő hogy te feed-eld a bajnokságban.
  • Monoton
    4x3-as? :S
  • toysoldier
    FER :DDDD

amúgy igazad van, nem kötelező védelmet rakni, nekem sincs mondjuk engem nem nagyon érdekel ez a pont dolog :D
  • Maximus4
    Ma folytattam egy érdekes beszélgetést és kíváncsi lennék véleményekre,hogy igazam van vagy igazam van :D
  • Maximus4
    Pár infó a modern korról.

Épületekről kép.

A lakóépületek 4x3-asak lesznek, az árucikkeket pedig eddigi korok árucikkeiből kell előállítani. Pl. készételt porcelánból lehet előállítani, és a márványszikla lerakat érvényes rá, mint bónusz.Van vidámpark (prémium), étterem, autósmozi, és koripálya ami boldogságot ad, illetve motel (1 órás termelés), ami lakóépület (a másik két lakóépület a készház (8 órás termelés) és a külvárosi ház (1 napos). Utóbbi lakóépületek kb. ugyan annyi, 1330 népességet adnak, míg a motel 600-at.

Van egy új út, a motorút, ami 10 boldogságot ad 13.000 pénzért, és 35.000 alapanyagért, vagyis ha prog. kori prém. utad van, akkor még mindig magasan jobb.

Csatáról kép.

Az egyik nevezetes épület,a Seattle kilátó lesz.Boldogságot, illetve pénzt ad.
  • Mentol
    Dunkenwald tartománytól délre kezdődik egy hegység, ahol lesz 3 terület, amit el lehet foglalni.
  • Maximus4
    Hála a mai feladatnak,el vagyok látva boldogsággal :D
  • Monoton
    A sima ágyú gyarmatosítás kori.
  • Anonymusx
    Van két olyan küldetésem is, amiben elakadtam:
    Az egyik hozzak létre 7 ágyút, de azt nem írja hogy milyen fajtát, a középkori ágyútábort, és a progresszív kori tüzérségi gyárból létrejövő egységeket nem fogadja el. Vajon milyen ágyú kellene?

A másik meg hogy fedezzem fel a dunkenwald-tól délre lévő providenciát, viszont fogalmam sincs hogy ez hol lehet, már egy-két kontinenst felfedeztem...

• Pluskast
    Amúgy a következő korról lehet tudni valami konkrétat, hogy mikor jön? Mert kéet léttam róla de időpontot nem tudok.
  • BoneDragon
    És nekem? Nem tudom felépíteni az új szupcsi városomat...
    Mikor csinálják már meg, hogy rendezésnél lehessen raktárba rakni az épületeket?...

• Pluskast
    Én még csak 7 számjegyű összegeknél tartok, de nálam pont fordítva van. Sok a nyersanyag kevés a zseton :)
  • Maximus4
    Ezek már nem igazán mozgatnak meg,inkább nyersre lenne szükségem,mert aranyam van bőven :)

Vicces,hogy a 9 számjegy nem fér ki :)
  • Pluskast
    380 15 perc alatt? Az jó :) Bár én még csak a késő középkor végén járok, így valószínüleg kevesebbet kapok.
  • Maximus4
  • Pluskast
    Mi a mai főnyeremény?
  • Monoton
    Igen, írtam már, hogy első nap még működött a dolog, aztán a következő napra volt egy hajnali karbantartás ahol valószínűleg ezt foltozták be. :(
  • Maximus4
    Megpróbáltam.Az utolsó látható ajándékok után még kever egyet,amit már nem látsz.Tuti,hogy gondoltak ilyenre és ezért nem működik.
  • BoneDragon
    És ha frapsal felveszed?
  • Maximus4
    Nekem nem :( Ami a farmosnál egy egyszerű böngésző kieggel működött,az itt nem megy.Szóval marad a szerencse.
  • BoneDragon
    Működik valamilyen trükk?
  • BuriP
    Az a napi főnyeremény, ott van az ajándékok közt. Másnap megveheted gyémántért, akkor átkerül a bal felső sarokba.
  • Mentol
    Ja, és még egy:
    A jobb felső sarokban lévő dolgokat hogyan lehet megszerezni? ("Nyerd meg a mai speciális ajándékot")
  • BoneDragon
    Hát abban igazad van, hogy ritka szarul van megfogalmazva, először én is félreértettem.
  • Mentol
    Megoldottam, köszi a kiigazítást!
  • Mentol
    "Építs 10 fát, 1 ciprusfát, 3 facsoprtot és 1 díszfát vagy 3 városi fát" - nekem ebből az jött le, hogy kell:
    10 fa + 1 ciprus + 1 (díszfa/3városi fa) tehát a ciprus - ami gyémántos - mindenképp kell, max az díszfát lehet cserélni városi fával. De úgy is érthettem, hogy vagy 3 városi fát rakok le, vagy az előtte felsoroltakat (ugyanaz a vége).
  • Anonymusx
    Van olyan küldetésem hogy toborozzak 7 ágyút, felhúztam egy ágyútábort, de azt nem fogadja el.
    Vajon milyen ágyú kellene neki?
  • BuriP
    Bone-nal szinkronban válaszolgatunk XD
  • Pluskast
    Nekem volt teganp ilyen fa ültetős küldim de ott elég volt 10db-ot lerakni az alap fából.
  • BoneDragon
    Most már tedd takarékra magad, mindig megelözől!
  • BoneDragon
    Kicsit félreértelmezted a küldetést. 4 féle fát kell ültetni, de ott volt benne a VAGY szó. Szóval elég lett volna 10db sima fát lerakni...
  • BuriP
    Ott nem kell mind hanem választhatsz melyikből építed az adott mennyiséget!!! Ott van hogy "vagy"!
  • Mentol
    Kell építeni egy nagy rakás fát, és az egyik gyémántos.
  • Monoton
    Nem volt olyan kuldetes amihez gyemant kell.
  • BuriP
    Mihez kell gyémánt?
  • BoneDragon
    Gondolom aszerint adja, hogy melyik korban vagy.
  • BuriP
    Korfüggő mint az ilyen eventes dolgok többsége. Minél későbbi korban vagy mikor megkapod, annál többet ad.
  • Pluskast
    Tegnap megszereztem a karácsonyfát, de nekem nem 440-es boldogságot ad, hanem 340-et. Változtattak menet közben rajta?