Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Na ma meg a kívánság kútját pörgettem ki, pedig csak tippeltem. Az a trükk még mûködik?

Hello,
A téli küldetésekbõl mecsináltam egyet, és a másodikban volt egy olyan pont, aminek a teljesítéséhez gyémánt kell. Na, az nincs. Mondom, nem gond, majd holnap lesz másik küldi. A frászt! Akkor nekem ennyi volt a Téli Event???

Pluskast
440-es boldogság?? Az igen!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Maximus4
Majd kipróbálok mást,ami a farmosnál mûködött,hátha itt is fog 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tegnap még mûködött ez a megoldás <#gonosz1> Szerintem valaki nyilvánosan is osztotta a felvevõs megoldást és hajnali karbantartás alatt átállíthatták a keverést.

REAL MADRID

Maximus4
Én meg azt hittem megtaláltam a tökéletes megoldást,hogy kiderítsem az ajándékok pontos helyét,de rendesen lebõgtem 😄 Keverés elõtt hypercam indít,de jól kitalálták,mert az utolsó látható pozició után még megkeveri 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem tegnap sikerült behúzni a gyémántokat. 😊

REAL MADRID

Maximus4

Pluskast
Az mit ad? Nem tudok innen belépni a játékba sajna.

BoneDragon
3 napon belül 150 gyémántot dobott a kívánság kútja, egyszer 50, utána 100. Már kezdtem azt hinni, hogy kamu az egész. Hát lassan 1 év után csak sikerült.. Viszont ma kipörgettem a karácsonyfát ami a napi pörgetõs reward. 😊

BuriP
Olyan nosztalgikus érzésem támadt! Ez a téli event a farmarama-s idõket idézi.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Jöhetne már.Több mint 200 katonám van 😊

BuriP
Tud valaki bármi infót a klánháborúról?
Miként zajlik? Beleszámít-e a csatákba nevezetesek bónuszai? Stb....
A játék hiovatalos foruma olyan halott, hogy már szaga van! <#szomoru1>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Pluskast
Szívesen megtenném de Cirgardon vagyok 😞

BuriP
Ha még kell tervrajzrészlet a katedrálishoz és az Arvahall szerveren vagy, kérj fel barátlistára. ötvenegynéhány pont és meglesz a 9. szint belõle. De rajtam kívül csak 3-an raktak be pontot (ketten 1-et 1-et, a harmadik 2-t)
Az elsõ helyért 79 medál, 55 forgepont jár és 3 tervrajzrészlet!

darki81
tárgytalan!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
Sziasztok!! 😊

!!!Eladó a városom!!!

A PROFILUNK ÁTADÁSA ENGEDÉLYEZETT, TOVÁBBÁ A NEVÜNKET IS MEG TUDJUK VÁLTOZTATNI HA ÍRUNK EGY SUPPORTNAK!!!

10 EURO az ár!
(van 300 gyémántja a városnak, az már a fele a teljes árnak!! 😊)
Itt egy kép a városról:
http://www.picgro.com/DjD

Továbbá megvan az összes nevezetes, Alcatzar 5-ös szinten, Chateau 7-es szinten, az összes többi max. !!!

Raktár: http://www.picgro.com/Dj8
Katonák: http://www.picgro.com/DjG
Nyersanyagaim: http://www.picgro.com/Djf

Elég régóta játszom már a játékkal, és kicsit meguntam.. már egy jó ideje csak a társaság miatt foglalkozok vele, mert nagyon jó a csapat sok jó emberrel, de én már döntöttem!
Van egy repülõs játék, azzal szoktam mostanában játszani, és abba tenném azt a 10 eurót amit innen kapok majd valakitõl!
Itt lehet regisztrálni ha valakit érdekel: http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_7781127

Üdv. darki 😊

Maximus4
Ennyire 😊 Tényleg van olyan,hogy akár hónapokat is várhatsz egyetlen tervrajzra sajnos.

Pluskast
Sajnos a szerencsén múlik. Én már felhúztam két csodát is (alexandriai világító torony és zeusz szobor) amiknek a tervrajzai nagyon hamar meglettek. Viszont az Acheni katedrálisból már 1 hónapja 1 darab tervrajz hiányzik és annak ellenére, hogy számtalanszor volt már 2 tervrajz részletem az istennek sem akarja megadni a játék azt az uccsó darabot. Szóval vagy fizetsz vagy türelmesen kivárod.

Csak idõ kérdése az egész.. 😊

REAL MADRID

Ennyire szívatós a nevezetes épületek felhúzása? Nagy nehezen összehoztam volna végre az elsõ építményemet, egy db terv hiányozna csak, erre meg nem a hiányzó tervet kapom meg, hanem ami már megvan.

Ha nem akarok gyémántal fizetni, akkor ezt nagyon nehéz lesz összehozni..

Maximus4

Igen, vagyok.
Pluskast
Valaki van esetleg Cirgard szerveren?

LoSA
A progresszív kor katonáiról tudtok nekem értékeket adni? Hogy melyiknek milyen a sebzése? Köszi!

Arvahall szerveren ha valaki szeretne gyüjtögetni Zeusz szobros tervrajzokat írjon a játékban egy üzit és felveszem barátnak. Sgthawk néven találtok meg.

darki81
<#eljen><#hehe>

Maximus4

Ha tetszik az ötletem szavazzatok rá(hivatalos fórumon) ha pedig nem akkor ne!
Szavazás
Úgy hogy a zsiványnak 100 a támadása a császári õrségnek legelõn 40 a védelme könnyû egységek ellen és legelõn 47 a támadása 23 a könnyû egységek ellen 30 és a zsivány átalakult õrré amikor megtámadták innen pedig már könnyen ment!
toysoldier
80 réz
80 arany
159 gránit
94 méz
60 alabástrom
139 üveg
57 kötél

ezek kénének, cserébe nem sok mindent tudok adni: vas, posztó, só, gyógynövény, selyem, csillámpor

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
szereztem 400 gyémántot a szerencsekeréken, szóval most be is fejezek 2 nevezetest 😄

majd csak a nyersanyagokat kell összegyûjteni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Az a lényeg,gyûjts minél több nyersanyagot és aranyat,mert abból sosem elég.Meg persze a termékek (kõ,fa,festék stb.) is fontosak a fejlõdéshez 😊

Pluskast
Srácok én most kezdtem el egész megtetszett. Valami tanács egy kezdõnek? 😊

Hát ezt meg hogy?

<#violent>
Maximus4
2 nevezetesem törlõdik,de visszatérhetek legalább.

darki81
<#eljen><#alien2>

Maximus4
Nos,úgy néz ki,hogy megkönyörültek rajtam és csak 1 hetes tiltás lesz belõle 😊

Maximus4
Cserekereskedelem a 3 világ közt.

darki81
hát te meg mit mûködtél? :/

Nagyon sajnálom<#wilting><#wilting>
Maximus4
Ennyi volt 😞

BuriP
Köszi!
Nálam a 6. kimaradt, de nem is bánom! XD

darki81
<#eljen>

Maximus4
Nyári küldetés lista

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1., költs 6 forget
2., gyüjts 2000 alapot és aranyat
3., Deríts fel egy tartományt
4., Érj el 100 népességet és 300 boldogságot
5., Szerezz meg egy szektort.
6., Költs el 10 forge pontot, Termelj 24 órást 4 alkalommal
7., 5 perces termelés 10 alkalommal!
8., Toboroz 5 egységet és fosz ki 5 épületet vagy fejlesz ki olyan tehnológiát ami katonai egységet ad!!!
9., Építs két gazdasági épületet
10., Szerez meg 1 szektort harc nélkül
11,. 6 alkalommal termelj 1 órást!
12., Költs el 15 forgepontot és 4 alkalommal termelj 24 órást
13., Vásárolj 1 forge pontot és költs el 8-at
14., Motiválj 15 épületet
15., Szerezz 20 terméket (Termeléssel, kereskedelemmel mind 1)
16., Kutass ki egy technológiát
17., Végezz 4 órás termelést 5 alkalommal
18., Járulj hozz 11 forge pontal nevezetes épület fejlesztéshez, vagy kutass ki egy technológiát
19., Költs el 20 forgepontot, végezz 24 órás termelést 4 alkalommal
20., Végezz 5 perces termelést 12 alkalommal és építs 10 utat (jó az ösvény is...)
21., Szivárogj be 3 szektorba.
22., Szerezz 30 terméket
23., takaríts ki 15 épületet
24., Törölj 4 egységet
25., Költs 15 forgepontot végezz 24 órás termelést 4 alkalommal
26., Takaríts ki 25 épületet és építs egy kultúrális épületet. (elég ha csak elkezded a megalitkört)
27., Rendelkezz 4 gyors egységgel és deríts fel egy tartományt
28., Gyüjts 3000 aranyat és szerezz irányítást egy tartomány felett
29., Gyûjts 4-4et az adott korod termékeibõl, Toborozz 2 katonát a korodból vagy 5-öt az elõzõbõl.(Azt írja ez az utolsó küldetés)

Maximus4
Én eddig nyertem egy bérházat meg sok felesleges dolgot,de a zeppelinnek örülök,az jól jött most😊
Az a szektoros rész nekem rögtön meg volt,mert a térképpel már végeztem😊
Viszont kezdj majd el termelni hamarosan 4x 24 órás valamit,mert majd az is kell,aztán lesz 5x 4órás termelés is.Én ehhez építettem kovácsokat,tolom azzal a feladatokat.

BuriP
Bele is csaptam a lecsóba! Nyertem eddig: egy pálmafát, két víztornyot, egy kis pénzt, meg egy királynõt a királyom mellé, aztán bedobta az ötletet hogy foglaljak el egy szektort, (azután 5 perccel hogy egyet elfoglaltam) 2nap 4 óra amíg lesz elfoglalni való felderített szektorom, úgyhogy most pihi!

Maximus4
"Az esemény Augusztus 14-tõl Szeptember 4-ig tart. "

BuriP
Hét elején elszállt a gépembõl a táp, mostanra sikerült megcsinálni. Csak azt nem fosztották ki ami rámrohadt. XD
Az event mióta megy?