4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
De van még 2 nap a végéig. -
Monoton #4400 Na így utolsó napra kb. 360 csillagom maradt, ezekből a következőt sikerült kinyernem:
Virágos pavilon - 4 db
Őrláng - 2 db
Közepes FP cs. - 9 db
Nagy FP cs. - 1 db
2 db ágyú
1 db zsivány
5-6 db tervrajz
párszor több csillag
párszor újraforgatás (ez amúgy jó nagy szívás)
párszor arany/alapanyag
2 x 250 medál
duplázós
Másra nem emlékszem :D -
#4399 Azért érdekes elképzelés a részükről hogy a karácsonyfát december 30.-án lehet megnyerni és kirakni. -
#4398 -
#4397 kraktam, óriási köszönöm -
#4396 Mindegy. -
mindegy, hogy miért?
előre is köszi -
#4394 Ennyim van,rakd ki őket és viszem.
-
#4393 ezek kénének:
azbeszt 102
benzin 84
gépalkatrész 277
robbanószer 79 -
#4392 végre megvan az Alcatraz :D
már csak nagyon sok alapanyag kell és kész is :D -
#4391 Vadőr,szerintem. -
Anonymusx #4390 Van olyan küldetésem hogy töröljek 6 rangert. Az melyik egység? -
#4389 Tuti,hogy nem.Azt te sem gondolod komolyan,hogy az a követelmény,hogy mindenkinek legyen 10 darab azonos korú harci épülete.Egyesével széepn el fogja kezdeni számolni ahogy gyártod a katonákat,majd figyeld meg. -
#4388 de egyszerre kell, hogy 10 legyen, nem? ahhoz meg építeni kéne :D -
Na de reggel törölsz két katonát és elindítod a kiképzésüket,4 óra múlva megint és így tovább,amíg össze nem jön a 10 darab.Nem kell ahhoz se törölni se építeni semmit sem. -
#4386 de abból 2 gyarmatosítás kori és az ipariból kéne 10 egység, ahhoz is építeni kéne, és akkor inkább már progresszív korit kéne :D
mindjárt ránézek arra a városépítős cuccra és akkor lehet átrendezem az egészet :D legalább a térképen is haladnék, ha jobb katonáim lennének -
#4385 De van 3 harci épületed és ha törölnél egységeket,akkor azoknak az újraképzésével 2 nap alatt meg is lenne. -
#4384 8 egység a mostaniból vagy 10 az előzőből
legalább 2 épületet kéne leraknom, de ahhoz meg sokat törölni, azt meg csak akkor akarom ha megvannak a panelházak is. meg igazából annyira nem érdekel ez a csillagos dolog, jobban érdekel most az alcatraz :D -
#4383 Miben akadtál el?
Most jelenleg van 163 csillagom,már nem minden nap nyitogatok. -
#4382 az szép :D
én elakadtam a küldetésekben szal napi egyet tudok csak nyitni.. -
#4381 Mai 3 nyitásból:
1 tervrajz
400 medál
50 csillag :) -
#4380 Boldog Karácsonyt -
#4379 Nekem is van egy pár kacatom,amit nem fogok kirakni soha :)
-
#4378 Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
#4377 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! -
#4376 Szép. Nekem a téli piacból lett ma kettő, bár szerintem nem rakom ki, van elég boldogságom. -
#4375 Na ezért érdemes volt,legalábbis nekem,beáldozni egy pár csillagot.Többet ad,mint a lámpagyár:)
-
#4374 Én is beáldoztam 40-et, szerencsére utolsó előtti pörgetésem 2 ajándék megjelenítése volt és a zeppelint mutatta meg. -
#4373 Na a mai ajándékért mégis beáldoztam pár sütit. A Zeppelin kicsivel többet ad és kevesebb helyet foglal mint az erőmű! Ötödikre meg is találtam! (egy garázs, egy tank, egy panelház és 60k arany után). Még 12 ajándékra maradt is sütim.
Másnál nem néztem meg közelebbről az épületet, csak most nálam mikor megépítettem. Az épületen cégnévként az szerepel hogy LED!
Led Zeppelin!!! XD -
#4372 Tegnap azért szereztem 2 jó ajándékot, nagy mázlim volt. Az egyik a zsiványtanya volt, a másik pedig az ágyús tábor. Ez már csak azért is volt nagy fogás a részemről, mert még csak a gyarmatosítás korának elejénél járok, ezt meg ugye a végén tudom majd csak megszerezni, ráadásul csak emberbe került pénzbe meg alapanyagba nem. -
#4371 Én eddig nem gyűjtögettem a csillagokat,de most már fogom.Egy-két értelmes dolgot nyertem csak,de a nagy része szokás szerint fölösleges.Tényleg lehetett volna egy kicsit kreatívabb a csapat az ajándékok terén,de nem panaszkodom.Jó ez így,majd az utolsó nap talán beüt a főnyeremény :) -
Monoton #4370 Én megvárom az utolsó napokat, hátha valamit jót is lehet nyerni, addig gyűjtögetem a csillagokat. Ha mégsem lesz értékelhető ajándék, akkor utolsó nap kibontok minden csomagot. :) -
#4369 Hát az biztos, hogy nem sok fantázia szorult a fejlesztőkbe, ez az eventeken is meglátszódik. De én még mindig reménykedek az alap funkciók bevezetésében... -
#4368 Ki hogy érez az eventekkel kapcsolatban?
Van 100+ sütim de nem igazán tudom költeni semmire, az ünnepi dekorációk nem hoznak lázba! Egyrészt nem szépek, vagy illenek a játék képi világába, és nem is adnak olyan kimagaslóan sok boldogságot. Másrészt alapban úgy építem a várost hogy ne legyek más takarítására szorulva, így csak a helyet foglalnák. Amit szívesen vettem volna, mert tényleg hasznos, mint a kívánságok kútja vagy a gyémántcsomag már lement, és gondolom nem is lesz többet. Kaptam eddig úgy 1000 medált, térképrészleteket (amik feleslegesek mert minden épülethez megvan a teljes tervrajz még amik nincsenek megépítve azokhoz is.) némi aranyat és alapanyagot, meg egy parkot amivel szintén nem tudok mit kezdeni, mert a boldogság biztosított és az elektromos erőműveket részesítem inkább előnyben.
tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát, de így ez az event számomra kicsit csalódás. -
Monoton #4367 Hehe, emlékszem :) Kicsi a világ :D -
Mentol #4366 Köszi!
Le tudtam fordítani, csak kerestem az épületek közt, hogy melyik ad egyszerre embert meg boldoságosságot... -
#4365 Populáció=lakosság,2 kunyhóval megoldható és pár darab fával. -
Mentol #4364 Hello,
Ehhez a küldihez mit kell tenni?
"Szerezz populációt és boldogságot" -
#4363 Ismerős volt a neved és az előbb beugrott honnan! Szunyog néven voltam voltam a THL guildben. XD -
Monoton #4362 De játszottam vele :)