Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár hogy így soha nem tudom magam utolérni, iszonyat sok pont kell hogy a nevezeteseimet létrehozzam, felfejlesszem, és az új találmányokat kifejleszteni...
A szövetség amiben vagyok, meg nem túl jó..

BoneDragon
Én még mindig arra várok hogy a forge pontokat ne csak a raktárból tudjam már használni, hanem pl fejlesztésnél legyen olyan lehetõség... ~800 forge pontot nem móka így ....

Hát pedig én eddig sem gyártottam árucikkeket és továbbra sem tervezem. Remekül megvoltam a nevezetesekkel eddig :/

REAL MADRID

BuriP
Azt már tudtuk hogy hogy lehet majd gyártani, de reménykedtünk hogy a nevezetesek is dobnak majd modern kori terméket és nem leszünk rákényszerítve CSAK erre a gyártási rendszerre.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Pluskast
Utána néztem a fórumon ennek az árucikk dolognak és a hivatalos patch közleményben ez van írva:

** új árucikk rendszer - az elõzõ korszakok árucikkei kellenek a modern kori árucikkek elõállításához. A termelés felgyorsításához egy másik, korábbi lelõhely szükséges

Maximus: Tudom, hogy ki van írva csak itt a benti gépen free proxy szerverre kell felmennem, hogy be tudjam hozni a játék oldalát az meg kicsit bonyolult😊 Az idõpontra nem emlékeztem 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Maximus4
A belépési oldalon már kinn van egy ideje,hogy ma jön😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Pluskast
Ma jött ki a a modern kori patch?

BuriP
Van már aki átlépett modern korba?
Megkérdezném hogy a nevezetesei milyen árucikkeket adnak neki, mert én már átléptem és mégis progresszív kori termékeket adtak. Ha ez most nem bug és komolyan nem fognak modern kori árut dobni hanem csak ezzel az elkúrt "bronzkorból motivált gyarmati kori termékekbõl elõállított" rendszerrel lehet csak hozzájutni akkor másfél évnyi játék után hamar itt hagyom ezt az egészet.
Így jó pár nevezetes lényege veszik el, hogy olyan terméket adnak amivel nemigen lehet kit kezdeni a kínkeserves kereskedésen kívül.
Én el hiszem hogy szint akarnak vinni a monotonná vállt játékba, és élénkíteni a piac használatát, de IGY?
Ettõl nem nõ a játékélvezet csak bonyolítják és szívatják a játékosokat! ez nem kihívás, ez csak idõhúzás!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
4x3-as a mérete és 4000 alapanyaggal (4 órás termelésem alapján) többet ad mint a sima progresszív kori.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szerintem semmiben,nyertem progresszív cukrászdát,és ma meg az volt a küldi adjam el és kapok egy nagy cukrászdát,de tiszta ugyanaz.

Ma megnyertem a progresszív kori cukrászdát ami 1130 alapanyagot ad óránként. De most meg lehet nyerni a nagy cukrászdát, ha ezt eladom az mibe különbözik tõle?
Maximus4
Nekem most van 6000 medálom és a 15000-ért megyek😞 Az 5-6. helyen végzek minden héten a toronyban,már ha van kedvem harcolni.Az összes szomszédot soha nem verem végig,mert nincs hozzá türelmem.Tényleg vannak olyanok,akik olyan elszántsággal tolják a játékot,mintha az életük múlna rajta.Egy-egy medálért,az anyjukat levadásznák 😄

Azért csak megérte mára is hagyni csillagot 😊

BuriP
Ránéztem az elõbb a gyõzelmekkel kiváltható területbõvítésre: 12000 medál!!! Én örültem hogy nemrég a 7000-es meg a 9000-es meglett. Most van 2000 eltart még egy darabig az a 10000 összegyûjtése még úgyis hogy az ismétlõküldetések elég gyakran adnak 300-at, és a kívánságkutakból is jön 65 elég gyakran. PvP nálam reménytelen top50-es játékosokat rakott a szomszédságomba nekem meg nincs napi 2 órám végigküzdeni magam 75 emberen. 😞

Van aki annyira a játéknak él hogy tegnap (szilveszterkor) 10 perccel éjfél elõtt még megtámadott! NO LIFE!!! XD

Maximus4
Sikerekben gazdag,békés,boldog új évet kívánok mindenkinek és kedves családjának!

BuriP
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Maximus4
Az is attól függ,hogy mivel harcolsz.Én 7 ágyúval és egy autóval megyek mindíg és rengeteg ágyúm volt,de hiába van Alcaztraz,elég rendesen megcsappant a számuk ha partiba akarok maradni a toronyba az elsõ 5 -6. helyért.

BuriP
Na most néztem volt még egy garázs, egy önkormányzati meg egy panellakás, és egy karácsonyfa (abba elsõre beletrafáltam). Na meg persze a Led Zeppelin! Annak örültem még, rögtön mi is raktam és bontottam az egyik erõmüvet.

BuriP
A 230%-os védelmet is beverik 150%-os támadási bónusszal, legfeljebb lesz egy-két egység veszteségük. Viszont mióta van az Alkatraz azóta már ez sem visszatartó erõ, ingyen van az utánpótlás! Én is pont ma gondolkodtam hogy lerakok valamilyen laktanyát mert meg sem tudom számolni mennyi ágyúm van már.

Az õrlángot 6.-ra megtaláltam, jó lett volna ha ezt kapom duplán nem a téli piacot, de mindegy. Ami fáj hogy a kívánságok kútja nem lett meg, az egy hasznos dolog, de az elején még nem volt sok sütim . A királynõnek is örülök, bár most inkább nyersanyag jön kevesebb mint arany. Bejött még két sorozóiroda, egy városliget, pár kisebb dekoráció, 1800 medál, Kb. 30 FP, meg sok kis arany/nyersanyag-csomag.
Van még kerek 60 sütim, meglátjuk holnap mi lesz az ajánlat.

Maximus4
Ja tényleg,lehet,hogy igazad van.Mindegy,én megvárom a holnapot,aztán meglátjuk.Az õrlángba én is beletrafáltam,most már van 230% védelmem,de még mindíg nem rakok védõket😄

Azt írja a mai küldi, hogy vége van. Gondolom azért január 2. lett megadva, mert akkor van heti karbantartás. Plusz akik le vannak maradva küldetésekkel, azok még befejezhetik. Bár lehet, hogy a pörgetésbe tesznek valami újat, de nekem az õrláng most jól jön.

REAL MADRID

Maximus4
<#fejvakaras>
De van még 2 nap a végéig.

Na így utolsó napra kb. 360 csillagom maradt, ezekbõl a következõt sikerült kinyernem:

Virágos pavilon - 4 db
Õrláng - 2 db
Közepes FP cs. - 9 db
Nagy FP cs. - 1 db
2 db ágyú
1 db zsivány
5-6 db tervrajz
párszor több csillag
párszor újraforgatás (ez amúgy jó nagy szívás)
párszor arany/alapanyag
2 x 250 medál
duplázós

Másra nem emlékszem 😄

REAL MADRID

BuriP
Azért érdekes elképzelés a részükrõl hogy a karácsonyfát december 30.-án lehet megnyerni és kirakni.

Maximus4
<#eljen>

toysoldier
kraktam, óriási köszönöm <#worship><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Mindegy.

toysoldier
<#wow2>

mindegy, hogy miért?
elõre is köszi <#smile><#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Ennyim van,rakd ki õket és viszem.

toysoldier
ezek kénének:
azbeszt 102
benzin 84
gépalkatrész 277
robbanószer 79

toysoldier
végre megvan az Alcatraz 😄
már csak nagyon sok alapanyag kell és kész is 😄

Maximus4
Vadõr,szerintem.

Van olyan küldetésem hogy töröljek 6 rangert. Az melyik egység?

Maximus4
Tuti,hogy nem.Azt te sem gondolod komolyan,hogy az a követelmény,hogy mindenkinek legyen 10 darab azonos korú harci épülete.Egyesével széepn el fogja kezdeni számolni ahogy gyártod a katonákat,majd figyeld meg.

toysoldier
de egyszerre kell, hogy 10 legyen, nem? ahhoz meg építeni kéne 😄

Maximus4
<#fejvakaras>
Na de reggel törölsz két katonát és elindítod a kiképzésüket,4 óra múlva megint és így tovább,amíg össze nem jön a 10 darab.Nem kell ahhoz se törölni se építeni semmit sem.

toysoldier
de abból 2 gyarmatosítás kori és az ipariból kéne 10 egység, ahhoz is építeni kéne, és akkor inkább már progresszív korit kéne 😄

mindjárt ránézek arra a városépítõs cuccra és akkor lehet átrendezem az egészet 😄 legalább a térképen is haladnék, ha jobb katonáim lennének

Maximus4
De van 3 harci épületed és ha törölnél egységeket,akkor azoknak az újraképzésével 2 nap alatt meg is lenne.

toysoldier
8 egység a mostaniból vagy 10 az elõzõbõl
legalább 2 épületet kéne leraknom, de ahhoz meg sokat törölni, azt meg csak akkor akarom ha megvannak a panelházak is. meg igazából annyira nem érdekel ez a csillagos dolog, jobban érdekel most az alcatraz 😄

Maximus4
Miben akadtál el?
Most jelenleg van 163 csillagom,már nem minden nap nyitogatok.

toysoldier
az szép 😄
én elakadtam a küldetésekben szal napi egyet tudok csak nyitni..

Maximus4
Mai 3 nyitásból:
1 tervrajz
400 medál
50 csillag 😊

toysoldier
Boldog Karácsonyt <#smile>

Maximus4
Nekem is van egy pár kacatom,amit nem fogok kirakni soha 😊

Maximus4
Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

BuriP
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

BuriP
Szép. Nekem a téli piacból lett ma kettõ, bár szerintem nem rakom ki, van elég boldogságom.

Maximus4
Na ezért érdemes volt,legalábbis nekem,beáldozni egy pár csillagot.Többet ad,mint a lámpagyár😊

BoneDragon
Én is beáldoztam 40-et, szerencsére utolsó elõtti pörgetésem 2 ajándék megjelenítése volt és a zeppelint mutatta meg.

BuriP
Na a mai ajándékért mégis beáldoztam pár sütit. A Zeppelin kicsivel többet ad és kevesebb helyet foglal mint az erõmû! Ötödikre meg is találtam! (egy garázs, egy tank, egy panelház és 60k arany után). Még 12 ajándékra maradt is sütim.

Másnál nem néztem meg közelebbrõl az épületet, csak most nálam mikor megépítettem. Az épületen cégnévként az szerepel hogy LED!

Led Zeppelin!!! XD

Pluskast
Tegnap azért szereztem 2 jó ajándékot, nagy mázlim volt. Az egyik a zsiványtanya volt, a másik pedig az ágyús tábor. Ez már csak azért is volt nagy fogás a részemrõl, mert még csak a gyarmatosítás korának elejénél járok, ezt meg ugye a végén tudom majd csak megszerezni, ráadásul csak emberbe került pénzbe meg alapanyagba nem.