4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Pluskast
    Hm. Ez azt jelenti magyarán, hogy mondjuk egy Alcatraz esetében gyakorlatilag lehet majd olyan, hogy egy nap kapok akár 100 egységet is? Ok nyilván minél magasabb lesz a színt annál több fp pontba fog kerülni de akkor elvileg ez is lehetséges lesz nem?
  • Maximus4
    Most olvastam a hivatoloson.
    "Például a nevezetes épületeknek a jövőben nem lesz maximális szintje. Ez a fejlesztés nem kerül játékba a közeljövőben, leginkább az év vége felé várható."
  • Maximus4
    8 nap és jön a céhek közötti csata!
  • BoneDragon
    Ja, hogy azért raktam... zavar van a rendszerbe
  • BoneDragon
    Jó akkor kirakom papírért. :P
  • Maximus4
    Papírt akartál mondani :P

Na itt a következő

"Üdv! Feleslegesnek semmiképp nem mondanám! Modern kori cserét tudnék elképzelni, 550 van raktáron 400ért modern kori 2/1 150et bármilyen termékért utána 1/1be ha megfelel! "
  • BoneDragon
    Kiraktam 200 huzalért! :D Örök hálám!
  • Maximus4
    Mindegy,majd valahonnan feltöltöm ezt a hármat de időközben leboltoltuk a dolgot.Ha kell,rakd ki valamiért a 200 darabot és akkor megveszem.
  • BoneDragon
    Hazudtam, elcseréltem őket csak nem emlékeztem. Kb a kettőből van összesen 100. :D
  • BoneDragon
    Gumit és szenet tudok adni, van dögivel!
  • Maximus4
    Textil,gumi és szén kell neki,de persze azokból is le vagyok gatyásodva,de mindent a közösségért:)
    Már a célegyenesbe vagyunk a tárgyalással :D
  • BoneDragon
    200 db kellene! Áh nagyon hálás lennék ha el tudnád nekem intézni! Emiatt nem akarok kilépni.
  • Maximus4
    Mire jó a hosszú barátlista :)
    Találtam eddig 5 embert,akik 2-3-4 üzemmel gyártják az olajat és írtam is nekik.Az egyikükkel már alkudozom is,mert van 290 darabja:)
  • Maximus4
    Akkor még egy megoldás lehet,belépsz olyan céhekbe ideiglenesen,ahol esetleg van olaj.Ahogy ezt anno a tervrajzok miatt csinálták sokan.
  • BoneDragon
    Minden nap többször megnézem a piacot és ha van azonnal lecsapok rá, persze ha meg tudom "venni". Kerestem már másokat is akiknek van olajuk, de ők se cserélnek...
  • Maximus4
    Ez nem okoskodás,de ezért kell nézni mind a két piacot és betankolni amiből csak lehet.Amit tudnék tanácsolni,keress a globális listán olyan embereket,akiknél van egy pár bálnás műhely és írj neki.Nekem mázlim volt,mert csak a modern kori anyagokkal gyűlt meg a bajom a techfán.
  • BoneDragon
    Borzalmas ez az új kor. Még mindig ott tartok, hogy kell bálnaolaj és nem tudok tovább fejlődni. Ráadásul több mint 400+. Ezek betegek... Most tuti vagy fél évig nem kapunk új tartalmat, pedig nagyon ráférne a játékra. Alapvető funkciók hiányoznak...
  • Maximus4
    Nekem ez az új kor hatalmas csalódás a fejlődés szempontjából.

Az oké,hogy eddig is az volt a cél,hogy az ember ne tudjon gyorsan végigrohanni a techfán,de ezzel most nagyon elvetették a súlykot.Persze én is rendesen benéztem az egészet és nem néztem meg először,hogy mik kellenek egyes részek kiváltásához.

Most az előregyártott házaknál járok 54/79 ponttnál és csak ma reggel kezdtem vasbetont gyártani persze bónusz nélkül.Mire meglesz a 190 darab,addigra megöregszem.Piacozással talán hamarabb,de most úgy látom,hogy totál meg fogok akadni a techfán és a többi új nyersanyagról már nem is beszélek.

Ráadásul ami egy kicsit bosszant,hogy a nevezetesek sem az aktuális kori termékeket adja és a küldetésekből sem jön semmi.Eddig összesen 34 darab gyorsan elkészíthető ételt kaptam egy alkalommalés ezzel ki is fújt.

Szóval bele kell törődnöm,hogy vagy radikálisan változtatok a városomon és bontok/építek ész nélkül (amire sok esélyt nem látok),vagy haladok a magam megszokott lassú tempójában és kész leszek a techfával amikor kész leszek:)
  • Anonymusx
    az lemaradt, hogy egyáltalán nincs helyem, és nincs egy olyan házam se, el kell adnom egy csomó mindent, és utána újból felépíteni...
    Eleve kb 1.2 millió nyersanayag kell a házakhoz..
  • Anonymusx
    Jó szivatós küldetést kaptam , legyen 20 viktoriánus házam, és úgy nem fogadja el ha egyet felépítek, utána meg eladom..
  • Anonymusx
    Kár hogy így soha nem tudom magam utolérni, iszonyat sok pont kell hogy a nevezeteseimet létrehozzam, felfejlesszem, és az új találmányokat kifejleszteni...
    A szövetség amiben vagyok, meg nem túl jó..
  • BoneDragon
    Én még mindig arra várok hogy a forge pontokat ne csak a raktárból tudjam már használni, hanem pl fejlesztésnél legyen olyan lehetőség... ~800 forge pontot nem móka így ....
  • Monoton
    Hát pedig én eddig sem gyártottam árucikkeket és továbbra sem tervezem. Remekül megvoltam a nevezetesekkel eddig :/
  • BuriP
    Azt már tudtuk hogy hogy lehet majd gyártani, de reménykedtünk hogy a nevezetesek is dobnak majd modern kori terméket és nem leszünk rákényszerítve CSAK erre a gyártási rendszerre.
  • Pluskast
    Utána néztem a fórumon ennek az árucikk dolognak és a hivatalos patch közleményben ez van írva:

** új árucikk rendszer - az előző korszakok árucikkei kellenek a modern kori árucikkek előállításához. A termelés felgyorsításához egy másik, korábbi lelőhely szükséges

Maximus: Tudom, hogy ki van írva csak itt a benti gépen free proxy szerverre kell felmennem, hogy be tudjam hozni a játék oldalát az meg kicsit bonyolult:) Az időpontra nem emlékeztem :)
  • Maximus4
    A belépési oldalon már kinn van egy ideje,hogy ma jön:)
  • Pluskast
    Ma jött ki a a modern kori patch?
  • BuriP
    Van már aki átlépett modern korba?
    Megkérdezném hogy a nevezetesei milyen árucikkeket adnak neki, mert én már átléptem és mégis progresszív kori termékeket adtak. Ha ez most nem bug és komolyan nem fognak modern kori árut dobni hanem csak ezzel az elkúrt "bronzkorból motivált gyarmati kori termékekből előállított" rendszerrel lehet csak hozzájutni akkor másfél évnyi játék után hamar itt hagyom ezt az egészet.
    Így jó pár nevezetes lényege veszik el, hogy olyan terméket adnak amivel nemigen lehet kit kezdeni a kínkeserves kereskedésen kívül.
    Én el hiszem hogy szint akarnak vinni a monotonná vállt játékba, és élénkíteni a piac használatát, de IGY?
    Ettől nem nő a játékélvezet csak bonyolítják és szívatják a játékosokat! ez nem kihívás, ez csak időhúzás!
  • Maximus4
    4x3-as a mérete és 4000 alapanyaggal (4 órás termelésem alapján) többet ad mint a sima progresszív kori.
  • Plata
    Szerintem semmiben,nyertem progresszív cukrászdát,és ma meg az volt a küldi adjam el és kapok egy nagy cukrászdát,de tiszta ugyanaz.
  • np
    Ma megnyertem a progresszív kori cukrászdát ami 1130 alapanyagot ad óránként. De most meg lehet nyerni a nagy cukrászdát, ha ezt eladom az mibe különbözik tőle?
  • Maximus4
    Nekem most van 6000 medálom és a 15000-ért megyek:( Az 5-6. helyen végzek minden héten a toronyban,már ha van kedvem harcolni.Az összes szomszédot soha nem verem végig,mert nincs hozzá türelmem.Tényleg vannak olyanok,akik olyan elszántsággal tolják a játékot,mintha az életük múlna rajta.Egy-egy medálért,az anyjukat levadásznák :D

Azért csak megérte mára is hagyni csillagot :)
  • BuriP
    Ránéztem az előbb a győzelmekkel kiváltható területbővítésre: 12000 medál!!! Én örültem hogy nemrég a 7000-es meg a 9000-es meglett. Most van 2000 eltart még egy darabig az a 10000 összegyűjtése még úgyis hogy az ismétlőküldetések elég gyakran adnak 300-at, és a kívánságkutakból is jön 65 elég gyakran. PvP nálam reménytelen top50-es játékosokat rakott a szomszédságomba nekem meg nincs napi 2 órám végigküzdeni magam 75 emberen. :(

Van aki annyira a játéknak él hogy tegnap (szilveszterkor) 10 perccel éjfél előtt még megtámadott! NO LIFE!!! XD
  • Maximus4
    Sikerekben gazdag,békés,boldog új évet kívánok mindenkinek és kedves családjának!
  • BuriP
    Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • Maximus4
    Az is attól függ,hogy mivel harcolsz.Én 7 ágyúval és egy autóval megyek mindíg és rengeteg ágyúm volt,de hiába van Alcaztraz,elég rendesen megcsappant a számuk ha partiba akarok maradni a toronyba az első 5 -6. helyért.
  • BuriP
    Na most néztem volt még egy garázs, egy önkormányzati meg egy panellakás, és egy karácsonyfa (abba elsőre beletrafáltam). Na meg persze a Led Zeppelin! Annak örültem még, rögtön mi is raktam és bontottam az egyik erőmüvet.
  • BuriP
    A 230%-os védelmet is beverik 150%-os támadási bónusszal, legfeljebb lesz egy-két egység veszteségük. Viszont mióta van az Alkatraz azóta már ez sem visszatartó erő, ingyen van az utánpótlás! Én is pont ma gondolkodtam hogy lerakok valamilyen laktanyát mert meg sem tudom számolni mennyi ágyúm van már.

Az őrlángot 6.-ra megtaláltam, jó lett volna ha ezt kapom duplán nem a téli piacot, de mindegy. Ami fáj hogy a kívánságok kútja nem lett meg, az egy hasznos dolog, de az elején még nem volt sok sütim . A királynőnek is örülök, bár most inkább nyersanyag jön kevesebb mint arany. Bejött még két sorozóiroda, egy városliget, pár kisebb dekoráció, 1800 medál, Kb. 30 FP, meg sok kis arany/nyersanyag-csomag.
    Van még kerek 60 sütim, meglátjuk holnap mi lesz az ajánlat.
  • Maximus4
    Ja tényleg,lehet,hogy igazad van.Mindegy,én megvárom a holnapot,aztán meglátjuk.Az őrlángba én is beletrafáltam,most már van 230% védelmem,de még mindíg nem rakok védőket:D
  • Monoton
    Azt írja a mai küldi, hogy vége van. Gondolom azért január 2. lett megadva, mert akkor van heti karbantartás. Plusz akik le vannak maradva küldetésekkel, azok még befejezhetik. Bár lehet, hogy a pörgetésbe tesznek valami újat, de nekem az őrláng most jól jön.