4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4481 Ajánlok neked egy böngészőt,ami már lassan egy éve használok.Egy próbát megér.Maxthon a neve.Ja és töltsd le hozzá az exploreres flash playert is és futtasd a játékot retro módban (ehhez kell az exploreres flash).Jóval gyorsabb és stabilabb mint a másik népszerű három böngésző. -
#4480 Sőt, most már a weblap sem jön be...... -
#4479 Már megtettem de változatlan:( -
#4478 Ilyenkor egy géptakarítást szoktak ajánlani,valami programmal,cc cleaner és társai.Illetve sütik törlése még segíthet. -
#4477 Megnéztem másik gépen ott beenged. Őrület. Tegnap este még ment minden gond nélkül, ma meg reggel bekapcsolom a gépet és nem megy. Mi az isten történt a gépemmel éjszaka amikor nem is futott??? -
#4476 Én az Arvahallra be tudok lépni. -
#4475 Be tudtok lépni a játékba? Nálam lehetetlenség. Ráklikkelek, hogy cirgard és kiírja, hogy a lap nem jeleníthető meg. Kipróbáltam 3 keresővel is mindegyiknél ugyanaz a hiba üzenet jön be. -
#4474 Tegnapi játék :D
-
#4473 sziasztok, ezekre lenne szükségem, hátha valaki tud segíteni:
188 műtrágya
49 selyem
102 papír
223 textil
-
#4472 Gratula!
Nekem ma délután sikerült kész lennem az eventtel,de gyúrok még bőségszarukra,mert minden mennyiségbe kell medál :D -
#4471 Pályáztam erre a kollekció dijra, de esélytelen volt, mert legalább kellett volna még 400 tojás holnapig... Bevállaltam egy 300-as ládát és az volt benne! :D Ekkora mákot... -
#4470 köszönöm -
#4469 Meghívtalak,csak legyél aktív! -
#4468 akkor majd ott is viszem -
#4467 Pedig csak ott vagyunk,máshol nem. -
#4466 nem ott kezdtem el de ott is van városom -
#4465 Az arvahallon vagy? -
#4464 Az sg empire céh lehet még jelentkezni mert szívesen megyek? -
#4463 Aki szeretne fel vehet barátnak scany néven szerepelek. -
#4462 Ennél a tojásos balhénál nem nagyon vannak olyan nyeremények amik megmozgatnának.Az obszervatórium jól jönne,a kollekció díj is szimpi,de elég esélytelennek tűnik.Aztán itt ki is fújt. -
#4461 De nagyon nem mindegy,hogy milyen serege van az ellenségnek. -
Anonymusx #4460 Elakadtam a játékban, hódítanom kellene viszont az ellenfél nagyon erős.
Van gépiesített gyalogos barakkom, és gépiesített tüzérségi gyáram. A Zeus szobrom 6. szintű.
az ellenfélnek viszont már +110, +120 bónusza van, és nem tudom őket legyőzni. És ez még nem is csak az újabb szigeten van. -
#4459 Az e-mailre már nem emlékszem hogy volt, lassan 2 éve csináltam már az accomat.
A nevezetes pedig a boldogság mellé a céh kincstárába ad árút. -
#4458 Másik kérdésem kinek van már meg az új nevezetese mert kíváncsi vagyok mit ad?
az egyiket tudom hogy boldogságot de mi a másik? -
#4457 Sziasztok egyik haverom elkezdet játszani de sajnos nem tudja megerősíteni az e-mail címét mért nem?
nem jött meg neki pedig próbált küldeni másikat is de nem jön meg neki freemail-es -
#4456 És az hogy így este már az egyik 5-ös a másik 6-os szintű? -
#4455 Hihetetlen,hogy egy órán belül már ketten írtak rám,hogy építik az Atomiumot.Ma vezették be. -
#4454 Na de milyen reagálást vársz?Kérdést nem tettél föl,ráadásul nem is egy szerveren játszunk. -
#4453 Úgy látszik sokan nem játszanak vele. Pedig jó kis játék ez! -
Conqvistador #4452 Az igen 1 hete senki :D -
Conqvistador #4451 Látom itt is nagy a forgalom. -
Conqvistador #4450 Szeretném komolyan csinálni majd ezt a játékot nagyon érdekesnek találom, remélem tudok majd egy jó céhhez csatlakozni :D -
Conqvistador #4449 Naná nem ma kezdtem. sőt új emailt is készítettem mármint áttetettem és oda se jött. -
#4448 Spamek között nézted? -
Conqvistador #4447 Azt hiszem ez a cirgard az :D
Conqv1stador néven vagyok.
Régebben lehet regiztem és a szokott nevem foglalt így az i helyett 1est tettem :D
Amúgy miért nem küld megerősítő emailt? Nagyon rossz, hogy üzenetet se írhatok... -
#4446 Szia!
Melyik szerverre mentél? Én Cirgardon vagyok egy elég jó kis céhben. -
Conqvistador #4445 Sziasztok!
Elkezdtem játszani a FOE játékkal (ha jól tudom a Magyar 3as világon)
érdeklődnék, hogy van e hely valakinél a céhében?
Nem kapok aktiváló email-t így viszont nem enged üzenetet se írni mások felé. Valaki elfogadna egy újoncot a csapatában? Elég gyorsan fejlődök az ilyen típusú játékokban. köszi -
#4444 valakinek nincs véletlen 200 bazaltja? -
#4443 Őszintén szólva én abszolút el tudok képzelni néhány elme roggyantat aki vesz egy rakás gyémántot csak azért, hogy az egyik nevezetesét jól felhúzza. -
#4442 Biztos,de szerintem azt a szintet majd csak az unokáid érik el:)