4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Ajánlok neked egy böngészőt,ami már lassan egy éve használok.Egy próbát megér.Maxthon a neve.Ja és töltsd le hozzá az exploreres flash playert is és futtasd a játékot retro módban (ehhez kell az exploreres flash).Jóval gyorsabb és stabilabb mint a másik népszerű három böngésző.
  • Pluskast
    Sőt, most már a weblap sem jön be......
  • Pluskast
    Már megtettem de változatlan:(
  • Maximus4
    Ilyenkor egy géptakarítást szoktak ajánlani,valami programmal,cc cleaner és társai.Illetve sütik törlése még segíthet.
  • Pluskast
    Megnéztem másik gépen ott beenged. Őrület. Tegnap este még ment minden gond nélkül, ma meg reggel bekapcsolom a gépet és nem megy. Mi az isten történt a gépemmel éjszaka amikor nem is futott???
  • Maximus4
    Én az Arvahallra be tudok lépni.
  • Pluskast
    Be tudtok lépni a játékba? Nálam lehetetlenség. Ráklikkelek, hogy cirgard és kiírja, hogy a lap nem jeleníthető meg. Kipróbáltam 3 keresővel is mindegyiknél ugyanaz a hiba üzenet jön be.
  • Maximus4
    Tegnapi játék :D
  • toysoldier
    sziasztok, ezekre lenne szükségem, hátha valaki tud segíteni:

188 műtrágya
    49 selyem
    102 papír
    223 textil
  • Maximus4
    Gratula!
    Nekem ma délután sikerült kész lennem az eventtel,de gyúrok még bőségszarukra,mert minden mennyiségbe kell medál :D
  • BoneDragon
    Pályáztam erre a kollekció dijra, de esélytelen volt, mert legalább kellett volna még 400 tojás holnapig... Bevállaltam egy 300-as ládát és az volt benne! :D Ekkora mákot...
  • Foxy0
    köszönöm
  • Maximus4
    Meghívtalak,csak legyél aktív!
  • Foxy0
    akkor majd ott is viszem
  • Maximus4
    Pedig csak ott vagyunk,máshol nem.
  • Foxy0
    nem ott kezdtem el de ott is van városom
  • Maximus4
    Az arvahallon vagy?
  • Foxy0
    Az sg empire céh lehet még jelentkezni mert szívesen megyek?
  • Foxy0
    Aki szeretne fel vehet barátnak scany néven szerepelek.
  • Maximus4
    Ennél a tojásos balhénál nem nagyon vannak olyan nyeremények amik megmozgatnának.Az obszervatórium jól jönne,a kollekció díj is szimpi,de elég esélytelennek tűnik.Aztán itt ki is fújt.
  • Maximus4
    De nagyon nem mindegy,hogy milyen serege van az ellenségnek.
  • Anonymusx
    Elakadtam a játékban, hódítanom kellene viszont az ellenfél nagyon erős.
    Van gépiesített gyalogos barakkom, és gépiesített tüzérségi gyáram. A Zeus szobrom 6. szintű.
    az ellenfélnek viszont már +110, +120 bónusza van, és nem tudom őket legyőzni. És ez még nem is csak az újabb szigeten van.
  • BuriP
    Az e-mailre már nem emlékszem hogy volt, lassan 2 éve csináltam már az accomat.
    A nevezetes pedig a boldogság mellé a céh kincstárába ad árút.
  • Foxy0
    Másik kérdésem kinek van már meg az új nevezetese mert kíváncsi vagyok mit ad?
    az egyiket tudom hogy boldogságot de mi a másik?
  • Foxy0
    Sziasztok egyik haverom elkezdet játszani de sajnos nem tudja megerősíteni az e-mail címét mért nem?
    nem jött meg neki pedig próbált küldeni másikat is de nem jön meg neki freemail-es
  • BuriP
    És az hogy így este már az egyik 5-ös a másik 6-os szintű?
  • Maximus4
    Hihetetlen,hogy egy órán belül már ketten írtak rám,hogy építik az Atomiumot.Ma vezették be.
  • Maximus4
    Na de milyen reagálást vársz?Kérdést nem tettél föl,ráadásul nem is egy szerveren játszunk.
  • Pluskast
    Úgy látszik sokan nem játszanak vele. Pedig jó kis játék ez!
  • Conqvistador
    Az igen 1 hete senki :D
  • Conqvistador
    Látom itt is nagy a forgalom.
  • Conqvistador
    Szeretném komolyan csinálni majd ezt a játékot nagyon érdekesnek találom, remélem tudok majd egy jó céhhez csatlakozni :D
  • Conqvistador
    Naná nem ma kezdtem. sőt új emailt is készítettem mármint áttetettem és oda se jött.
  • Pluskast
    Spamek között nézted?
  • Conqvistador
    Azt hiszem ez a cirgard az :D
    Conqv1stador néven vagyok.
    Régebben lehet regiztem és a szokott nevem foglalt így az i helyett 1est tettem :D
    Amúgy miért nem küld megerősítő emailt? Nagyon rossz, hogy üzenetet se írhatok...
  • Pluskast
    Szia!

Melyik szerverre mentél? Én Cirgardon vagyok egy elég jó kis céhben.
  • Conqvistador
    Sziasztok!

Elkezdtem játszani a FOE játékkal (ha jól tudom a Magyar 3as világon)
    érdeklődnék, hogy van e hely valakinél a céhében?
    Nem kapok aktiváló email-t így viszont nem enged üzenetet se írni mások felé. Valaki elfogadna egy újoncot a csapatában? Elég gyorsan fejlődök az ilyen típusú játékokban. köszi
  • toysoldier
    valakinek nincs véletlen 200 bazaltja?
  • Pluskast
    Őszintén szólva én abszolút el tudok képzelni néhány elme roggyantat aki vesz egy rakás gyémántot csak azért, hogy az egyik nevezetesét jól felhúzza.
  • Maximus4
    Biztos,de szerintem azt a szintet majd csak az unokáid érik el:)