Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Pályáztam erre a kollekció dijra, de esélytelen volt, mert legalább kellett volna még 400 tojás holnapig... Bevállaltam egy 300-as ládát és az volt benne! 😄 Ekkora mákot...

Foxy0
köszönöm

Maximus4
Meghívtalak,csak legyél aktív!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Foxy0
akkor majd ott is viszem

Maximus4
Pedig csak ott vagyunk,máshol nem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Foxy0
nem ott kezdtem el de ott is van városom

Maximus4
Az arvahallon vagy?

Foxy0
Az sg empire céh lehet még jelentkezni mert szívesen megyek?

Foxy0
Aki szeretne fel vehet barátnak scany néven szerepelek.

Maximus4
Ennél a tojásos balhénál nem nagyon vannak olyan nyeremények amik megmozgatnának.Az obszervatórium jól jönne,a kollekció díj is szimpi,de elég esélytelennek tûnik.Aztán itt ki is fújt.

Maximus4
De nagyon nem mindegy,hogy milyen serege van az ellenségnek.

Elakadtam a játékban, hódítanom kellene viszont az ellenfél nagyon erõs.
Van gépiesített gyalogos barakkom, és gépiesített tüzérségi gyáram. A Zeus szobrom 6. szintû.
az ellenfélnek viszont már +110, +120 bónusza van, és nem tudom õket legyõzni. És ez még nem is csak az újabb szigeten van.

BuriP
Az e-mailre már nem emlékszem hogy volt, lassan 2 éve csináltam már az accomat.
A nevezetes pedig a boldogság mellé a céh kincstárába ad árút.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Foxy0
Másik kérdésem kinek van már meg az új nevezetese mert kíváncsi vagyok mit ad?
az egyiket tudom hogy boldogságot de mi a másik?

Foxy0
Sziasztok egyik haverom elkezdet játszani de sajnos nem tudja megerõsíteni az e-mail címét mért nem?
nem jött meg neki pedig próbált küldeni másikat is de nem jön meg neki freemail-es

BuriP
És az hogy így este már az egyik 5-ös a másik 6-os szintû?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Hihetetlen,hogy egy órán belül már ketten írtak rám,hogy építik az Atomiumot.Ma vezették be.

Maximus4
Na de milyen reagálást vársz?Kérdést nem tettél föl,ráadásul nem is egy szerveren játszunk.

Pluskast
Úgy látszik sokan nem játszanak vele. Pedig jó kis játék ez!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az igen 1 hete senki 😄
Látom itt is nagy a forgalom.
Szeretném komolyan csinálni majd ezt a játékot nagyon érdekesnek találom, remélem tudok majd egy jó céhhez csatlakozni 😄
Naná nem ma kezdtem. sõt új emailt is készítettem mármint áttetettem és oda se jött.
Pluskast
Spamek között nézted?

Azt hiszem ez a cirgard az 😄
Conqv1stador néven vagyok.
Régebben lehet regiztem és a szokott nevem foglalt így az i helyett 1est tettem 😄
Amúgy miért nem küld megerõsítõ emailt? Nagyon rossz, hogy üzenetet se írhatok...
Pluskast
Szia!

Melyik szerverre mentél? Én Cirgardon vagyok egy elég jó kis céhben.

Sziasztok!

Elkezdtem játszani a FOE játékkal (ha jól tudom a Magyar 3as világon)
érdeklõdnék, hogy van e hely valakinél a céhében?
Nem kapok aktiváló email-t így viszont nem enged üzenetet se írni mások felé. Valaki elfogadna egy újoncot a csapatában? Elég gyorsan fejlõdök az ilyen típusú játékokban. köszi
toysoldier
valakinek nincs véletlen 200 bazaltja? <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Pluskast
Õszintén szólva én abszolút el tudok képzelni néhány elme roggyantat aki vesz egy rakás gyémántot csak azért, hogy az egyik nevezetesét jól felhúzza.

Maximus4
Biztos,de szerintem azt a szintet majd csak az unokáid érik el😊

Pluskast
Hm. Ez azt jelenti magyarán, hogy mondjuk egy Alcatraz esetében gyakorlatilag lehet majd olyan, hogy egy nap kapok akár 100 egységet is? Ok nyilván minél magasabb lesz a színt annál több fp pontba fog kerülni de akkor elvileg ez is lehetséges lesz nem?

Maximus4
Most olvastam a hivatoloson.
"Például a nevezetes épületeknek a jövõben nem lesz maximális szintje. Ez a fejlesztés nem kerül játékba a közeljövõben, leginkább az év vége felé várható."

Maximus4

BoneDragon
Ja, hogy azért raktam... zavar van a rendszerbe <#banplz>

BoneDragon
Jó akkor kirakom papírért. 😛

Maximus4
Papírt akartál mondani 😛

Na itt a következõ

"Üdv! Feleslegesnek semmiképp nem mondanám! Modern kori cserét tudnék elképzelni, 550 van raktáron 400ért modern kori 2/1 150et bármilyen termékért utána 1/1be ha megfelel! "

BoneDragon
Kiraktam 200 huzalért! 😄 Örök hálám! <#worship>

Maximus4
Mindegy,majd valahonnan feltöltöm ezt a hármat de idõközben leboltoltuk a dolgot.Ha kell,rakd ki valamiért a 200 darabot és akkor megveszem.

BoneDragon
Hazudtam, elcseréltem õket csak nem emlékeztem. Kb a kettõbõl van összesen 100. 😄

BoneDragon
Gumit és szenet tudok adni, van dögivel!

Maximus4
Textil,gumi és szén kell neki,de persze azokból is le vagyok gatyásodva,de mindent a közösségért😊
Már a célegyenesbe vagyunk a tárgyalással 😄

BoneDragon
200 db kellene! Áh nagyon hálás lennék ha el tudnád nekem intézni! <#worship><#worship> Emiatt nem akarok kilépni.

Maximus4
Mire jó a hosszú barátlista 😊
Találtam eddig 5 embert,akik 2-3-4 üzemmel gyártják az olajat és írtam is nekik.Az egyikükkel már alkudozom is,mert van 290 darabja😊

Maximus4
Akkor még egy megoldás lehet,belépsz olyan céhekbe ideiglenesen,ahol esetleg van olaj.Ahogy ezt anno a tervrajzok miatt csinálták sokan.

BoneDragon
Minden nap többször megnézem a piacot és ha van azonnal lecsapok rá, persze ha meg tudom "venni". Kerestem már másokat is akiknek van olajuk, de õk se cserélnek...

Maximus4
Ez nem okoskodás,de ezért kell nézni mind a két piacot és betankolni amibõl csak lehet.Amit tudnék tanácsolni,keress a globális listán olyan embereket,akiknél van egy pár bálnás mûhely és írj neki.Nekem mázlim volt,mert csak a modern kori anyagokkal gyûlt meg a bajom a techfán.

BoneDragon
Borzalmas ez az új kor. Még mindig ott tartok, hogy kell bálnaolaj és nem tudok tovább fejlõdni. Ráadásul több mint 400+. Ezek betegek... Most tuti vagy fél évig nem kapunk új tartalmat, pedig nagyon ráférne a játékra. Alapvetõ funkciók hiányoznak...

Maximus4
Nekem ez az új kor hatalmas csalódás a fejlõdés szempontjából.

Az oké,hogy eddig is az volt a cél,hogy az ember ne tudjon gyorsan végigrohanni a techfán,de ezzel most nagyon elvetették a súlykot.Persze én is rendesen benéztem az egészet és nem néztem meg elõször,hogy mik kellenek egyes részek kiváltásához.

Most az elõregyártott házaknál járok 54/79 ponttnál és csak ma reggel kezdtem vasbetont gyártani persze bónusz nélkül.Mire meglesz a 190 darab,addigra megöregszem.Piacozással talán hamarabb,de most úgy látom,hogy totál meg fogok akadni a techfán és a többi új nyersanyagról már nem is beszélek.

Ráadásul ami egy kicsit bosszant,hogy a nevezetesek sem az aktuális kori termékeket adja és a küldetésekbõl sem jön semmi.Eddig összesen 34 darab gyorsan elkészíthetõ ételt kaptam egy alkalommalés ezzel ki is fújt.

Szóval bele kell törõdnöm,hogy vagy radikálisan változtatok a városomon és bontok/építek ész nélkül (amire sok esélyt nem látok),vagy haladok a magam megszokott lassú tempójában és kész leszek a techfával amikor kész leszek😊

az lemaradt, hogy egyáltalán nincs helyem, és nincs egy olyan házam se, el kell adnom egy csomó mindent, és utána újból felépíteni...
Eleve kb 1.2 millió nyersanayag kell a házakhoz..

Jó szivatós küldetést kaptam , legyen 20 viktoriánus házam, és úgy nem fogadja el ha egyet felépítek, utána meg eladom..