Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz, hogy megvetted. így már fogok tudni dragonyos istálót építeni.

Maximus4
Rakd ki puskaporért.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Valaki tudna kávét adni? 30 kéne. Puskaport tudok cserébe adni meg bazaltot, meg üveget.

Maximus4
Legjobbkor.Most,amikor bevezetik majd az új épületeket és segíteni kellene egymásnak.....na mindegy.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkHorSe
Atleptem a Societas Imperia klanba, mindenkinek koszi az eddigi segitseget.

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
kellene nekem 21 csillampor, amit erte tudok adni

selyem, bazalt

Maximus4
Ne csodálkozz.

BuriP
Az elõzmény

És imici99 ma ismét jelentkezett teljessé téve a napomat.:

---------

Hello. Mi a 4. Viharvadaszok ceh vagyunk. Uj tagokat keresunk a cehunkben, akik tudnak naponta takaritani es motivalni mindenkit, aktiv jatekos es sok tamadasokal cselekedik. Akor irjal ha be szeretnel lepni a cehbe. Koszi !!! Es jo jatekot kivanok !

---------

Szakadj már le rólam, te retardált!!!

---------

csak lenel szomszedom adok en neked retardart-ot !!!!!!

---------

Azt úgy kellene irni hogy "retardáltot" te agyoniskolázott!
Már ahogy te fogalmazol, mert helyesen ragozva retardáltAT nem -ot!

Tartok tõle hogy ezzel a vérpistikével még nincs vége a beszélgetésnek!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
téli event

Napi egy quest az kicsit soknak tûnik.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Azt hiszem ez felejtõs lesz nekem.Örülök,hogy van egy kis plusz helyem most,nem látom értelmét ebbõl lerakni is bármit is.

SitatiS

Let the good times roll.

A sárgaréz megoldva.
Sziasztok!

8 Alabástromra és 17 Sárgarézre lenne szükségem.
Tettem ki a piacra.
Köszi!
BuriP
Köszönöm!

Maximus4
Kiraktam.
Nekem meg 25 huzal kellene valakitõl,aztán soha többé semmi sem😊

BuriP
Sárgarézre lenne szükségem, vagy 40-50 darabra.

DarkHorSe
Vagy akar el is fogadhatja, mivel en mar kiraktam.

DarkHorSe
Valaki kirakna 50 darab faanyagot borert cserebe?

BuriP
PvP-medálért nem tudsz már tovább terjeszkedni?

Cserélnék a fejlécembõl lévõ dolgokat 120 kötélre.

Ente

BoneDragon
Érdekesnek tartom, fõleg hogy már csak 1 terjeszkedést tudok kifejleszteni, területfoglalásért meg már nem jár. Szóval ha akarok egy 7x7-es epületet akkor gyémántot kell vennem vagy lebontanom pár épületet...elmehetnek a búsba.

Maximus4
Én nem tudom,de az érdekes lesz,ha ki lesz akasztva a gyarmatosítás kora is,akkor kb. csak piacozásra lehet majd használni a forge pontot.Tuti bevezetnék olyat,hogy FP-t lehessen beváltani aranyra vagy nyersanyagra.

SitatiS
Kérdés ha valaki végigér a játékon,meddig kell várnia majd a további folytatásra.
Bár nem tudom meddig bõvíthetõ még a játék,mit gondoltok errõl?

Let the good times roll.

Az hogy majd késõbb feleslegbe kapjunk árúcikket ill forge pontot az szerintem felesleges. Talán még az a jó, mi boldogságot és medált ad. (Mivel ha valaki eléri az aktuális tartalom végét, úgy is csak halmozza a készleteket.)

SitatiS

Let the good times roll.

Értem, és köszönöm! 😊
Maximus4
Egyáltalán nem.Idõvel úgyis összejön a szükséges forge pont.

Sziasztok!

Tanácsot kérnék!

Szerintetek érdemes pénzt áldozni a többemeletes ház kifejlesztéséhez szükséges gyémántok (600 db) megvásárlásáért?
LoSA
Maximus, puskaport tegyél be az ikonok közé légyszi.

LoSA
Ékszer kellene!!! SOS!

120 kötélre lenne szükségem (továbbra is), fejlécemben lévõ dolgokért cserében.

Ente

Maximus4
Miért nem te írsz nekem a problémáddal?😊

gogabi79
Szia!Ha van idöd irj már rám püben!Fontos lenne!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

LoSA
Ékszer kellene nekem... 😊 sok! Help!!

Maximus4
Valakinek van porcelánja?Nagyon kellene!

SitatiS

Let the good times roll.

Van szép kis dislexia bajom, de legalább igyekszek. A nyelvtanórákról lógós embertípust ismerem. FRPG oldalon vagyok admin. Finoman szólva is agyhugykövet lehet kapni egyes emberektõl, hogy mikor minõségit kéne írni, akkor is ilyen gányát tudnak csak alkotni.

BoneDragon
Hát ez is lógott nyelvtan órákról.

Maximus4
Az se rossz😄
Tudom,nem szép dolog belinkelni,de ezt a hozzászólást érdemes megnézni😞

Vesszõ és mondat végi írásjel után szóköz :p

Maximus4
Ezt én is megkaptam ma,és nekem is valami hasonló jutott eszembe.Én se vagyok egy Grétsy,de az ilyeneket annyira utálom,hogy arra bezzeg van esze,hogy éjjel-nappal játsszon,de helyes írni az luxus.Az a baj,hogy egyre több ilyennel találkozom,sõt ami mostanában kiborít,ír egy terjedelmes hozzászólást az illetõ,és se mondat eleji nagybetût,se mondatvégi írásjeleket nem használ.Agyrém!

BuriP
Köszönöm, vittem is.

BuriP
Egy hete jött, imici99-tõl.:

"Szia!

Aktív, fejlõdni vágyó tagokat keresünk, jelen pillanatban 4. helyen álló céhünkbe. 4 szabad hely kiadó, ne késlekedj, gyere és légy te is Viharvadász tag!
Szeretettel várunk!"

válaszoltam:

"Köszönöm, de megvan már a céhem és nem szándékozom elhagyni."

Tegnap megint.:

"Hello. Mink a 4. Viharvadaszok ceh vagyunk. Uj tagokat keresunk a cehunkben, akik tudnak naponta takaritani es motivalni mindenkit es aktiv jatekos. Akor irjal ha be szeretnel lepni a cehbe. Koszi !!! Es jo jatekot kivanok !!"

Belinkeltem neki válasznak:

"http://www.magyarhelyesiras.hu/"

Maximus4
Kiraktam.

BuriP
most...

SitatiS
Kezdenek megjelenni "végre" a gyarmatosítás kori támadások..
Nagy íjas,
Császári õrség,
Vadõr,
Muskétás..
Esélyem sem volt ezek ellen,szívósak,sokat sebeznek,jól mozognak..
A kata a muskétásra állt rá,de el sem találta szinte..
Remélem az ostromgép jobban végzi majd a munkáját..

Let the good times roll.

Maximus4
És mikor tudod elvinni?

BuriP
Még mindig kellene kátrány, 40 db. És gránitra is szükségem lenne.

Tudom mi mitt jelent! De azt az egy ábrát nem értem. 1 db naponta és ilyen kis érmék. Nem medál, nem arany, nem ilyesmi. Akkor?

SitatiS
Amit találtam a témával kapcsolatban:
"A játék egy külön bekapcsolható része, amely ugyan benne lesz a 0.20-as verzióban de nem lesz aktiválva egyelõre egyik országban sem, mivel még folyamatos tesztelés alatt áll.
A bekapcsolás pontos ideje egyelõre nem ismert" <#smile>

Let the good times roll.