Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ott van minden ábra alján.A colosseum például +1000 boldogságot és 3 medált naponta.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

De az mit ad? Mert nem értem az ábráját.

Van valakinek 120 kötele mit elcserélne? A fejlécemben lévõ dolgokért?
( Só-t kérnék a fejlécembe, köszönöm!)

Ente

Maximus4
Ez mikor lesz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkHorSe
Hagia Sophia
talan ez a legjobb, tobbi felejtos sztem

Swedish people are albino monkeys

SitatiS
Érdekesnek tûnik..
Katt..

Let the good times roll.

Maximus4
Meg volt.

Miért nem jelölitek meg, hogy klánon belül?
Maximus4
Igen,elvitték,sry.

BuriP
Valaki elvihette, nem látom. 😞

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Kiraktam selyemért 20-at.

BuriP
kátrányra volna szükségem: 20, vagy akár 40 db is jöhet.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Akkor jó!

De ha a többi szomszéd is kap, akkor még találkozom velük. Agyon törtem a fejem, mire szinte sérülés nélkül sikerült leverni õket. 😊

Persze így legalább izgalmas! 😊))
Maximus4
Majd te is kapsz,de nem fog sokszor elõfordulni.

Ááá, így talán érthetõ! Bár azért túlzás ilyen jtalom!
Én miért nem kaptam! 😊))
Maximus4
Valószínûleg nyerte egy feladat elvégzése után.Nekem is van 2 légiósom,pedig soha nem volt hozzá épületem.

Sziasztok!

Bocsánat, újabb kérdésem lenne! 😊

Az hogy lehetséges, hogy valakinek fejlettebb egysége van, mint amit a térképen látok épület??

Történt, hogy megtámadtam valakit, de elõbb megnéztem a városát. Vaskori épületei voltak, majd meglepetésemre az íjászai mellett pár zsoldos és pár nehéz gyalogos is fogadott?!

Köszönöm elõre is!
ha van még felesleges csillámod akkor ne kimélj !
Bone ez az üzlet hiányzott mint egy falat kenyér😄
LoSA
Köszönöm!

Csak érezd a szeretett. (Mivel simán gyártok magamnak :p)

Négy gránitért kint van céhesben.

LoSA
SOS! 4 db puskapor kellene! 😊

LoSA
Puskapor kellene!!! 😉

Hülye vagyok! 😛

Középkorit akartam írni az elõbb! 😊
Köszönöm!!!

Ilyesmire gyanakodtam, de nem voltam biztos benne! 😊

Bár már a középkorban vagyok, vaskori egységeim még nincsenek. Mostanában fogom õket kifejleszteni.
Maximus4
Szia!

2 különbözõ kor katonáival harcolt,ezért van mind a 2 toronyban.Csak arra kell figyelni,hogy ne legyen vegyes korszakú a támadó csapatod,ha mind a kettõbe beakarsz kerülni.

Sziasztok!

Kb. 2 hete játszom a FoE-n, és lenne egy kérdésem.

Egyik-másik szomszédom neve szerepel mind vaskori, mind középkori torony listájában. Hogy lehet ez?

Ahogy eddig átnéztem a fórumotokat, az jött le, hogy csak egy helyen lehet lenni, amilyen történelmi korú egységekkel harcolsz, abban a toronyban tartanak nyilván...

Természetesen elfoglaltam már mind a két tornyot tartalmazó területet.

Köszönöm elõre is a segítséget! 😊
Köszi, valakivel tudtam cserélni!

BuriP
Jelenleg kifogytam, majd holnap lesz megint.

LoSA
Még mindig kellene puskapor! 😉

BuriP
30 bazaltért adtam.

LoSA
Puskaport tudna valaki adni?! 😉

Nekem nem azzal van bajom, hogy nem én vagyok az elsõ, hanem azzal, hogy szar a balansz. lényegében 80k pont különbség van az elsõ és utolsó közt. Akkor lenne normálisa a balansz ha 20-30k lenne csak a különbség.

Maximus4
Szerintem semmivel sincs kevesebb motiváció most,mint az elején.

BoneDragon
60ezer pontal van elottem, de nem errol van szo. Meg amugyis eleg unalmas. Semmi motivacio

LoSA
Maximus: Festõanyagot szedd már le tõlem, és egy bazaltot tegyél már oda! 😉 Köszi

LoSA
10 puskaporra lenne szükségem. Bazalt, gránit, üveg amit tudok érte adni. Köszi!

DarkHorSe
Nekem is bejon azert😊

Maximus4
Nekem ez nagyon bejön:

"ahelyett, hogy minden épületre rá kellene kattintani,ezentúl elegendõ egyszer kattintani,majd a gombot lenyomva tartva csak végig kell húznod az épületek felett hogy összegyûjtsd értékeidet."

DarkHorSe
Új verzió: 0.20

Semmi különös nincs benne 😊

BuriP
Mondjuk azt is írhatnád miért rakjuk ki a sót, mert én kirakhatom például kátrányért is csak nem biztos hogy neked van, és el tudod vinni.

DarkHorSe
Es akkor mi van ha nem te vagy az elso a csoportban? 😄 Osszedol a vilag? 😄

Só, senkinek nincs?

Bedobott eléd egy 20-30ezer ponttal nagyobbat? :p Nálam ez van. 81ezer ponttal van az elsõ, én 58ezerrel második. Legkisebb 1000 alatt van. Ez lenne a kiegyensúlyozás? Szerintem annak kéne egyensúlyosnak lennie, ha a legnagyobb és legkisebb közt max 20-30ezer pont a különbség.

DarkHorSe
mi a gond?

BoneDragon
Részemrõl ennyi volt ez a játék...

Sziasztok!

19 csillámporra lenne szükségem.
Tettem ki a piacra selyem, bazalt és sárgarézért.
Mást is tudok érte adni.
Köszi!
Sziasztok,

Nekem 6 só hiányzik az egyik fejlesztéshez. Ha van valakinek fölös, akkor ne tartsa vissza! 😊

Köszi!

Köszönöm!

Ente